Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5184 . 5185 . 5186 . 5187 . 5188 . 5189 . 5190 . 5191 . 5192 . 5193 . 5194 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 12:23
- Nahlásit

ketty
Moje štěně ve 4 měsících žuchlo z podobných schodů a pak se 2 měsíce po nich bálo chodit. A nikdy už je nemělo rádo, ani v dospělosti.
Moje smečka hromadně neposlouchá spolehlivě!

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 12:35
- Nahlásit

Vlčáčková
hezkee noo moje nekdy joo musi to by jinak neslo no me rura spadla z patra proto je asi tak prastena a kouleni ze schodu jako mala povazovala za sport sem to ani neresila neb ona dolu nechodila ale natahla predni zadni a sjela je dolu zarazila se az na zdi ketty to dela podobne dodnes magoriiii

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 12:42
- Nahlásit

ketty
To si ještě nevyrazily zuby?

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 12:51
- Nahlásit

Vlčáčková
neeeeeeeeeeee oni vubec sou experti jako ja se divim ze se jeste nezabili jako ketty ta dvakrat skocila pod auto jednou pod kamion ten o ni brzdil jako...skoro doslova a pak jednu srazku naplo ani nezabrzdil hajzl nechapu ze mela jen minidirku annoze a nohu celou nic ji nebylo jeste ze ji to nevzalo do zadnich..nechapu ze zije jeste dvakrat mi zpusobila sok a ne mali... oboje byl mazec

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 12:53
- Nahlásit

Baysha
je to votrava, snad jí operace pomůže

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 12:58
- Nahlásit

ketty
Není gumová?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 13:01
- Nahlásit

ketty
si vedle psala, žes přišla o brýle. jak se ti to stalo? já přijít o brýle tak jsem v hajzlu a ty máš snad taky víc dioptrií, jestli si to pamatuju

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 13:07
- Nahlásit

Vlčáčková
joo taky mi tak casto pripada
kejtlin
no ani se neptej sou na dovolene a snad se mi vrati
jojo mam asi 13 dohromady mazeec no ja sem taky ale co muzu delat jako ...no ale tydle sem si nechala pojistit a opravy zdarma a pokud bych dosla bez nich opet tak mam mega slevu joo a taky ten doktor optik na me koukal kdyz me vysetril udelal prvni soucet me slepoty a ptal se jak dlouho nemate ty brejle?? a to se bez nich orientujete a ja no vas sem tady hledala asi hodinu jako ten obchod ...no mazec nechapali jako byli oazky jako vy mate cocky no kouka a jen pronesl no to je sila a jeste se mi to zhorsiloo od posledne beee

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 13:12
- Nahlásit

Gerda
nikdo neví, jak se jí to stalo, asi jak řádila s maminou dobrý to už nebude nikdy, teď jenom aby to bylo aspoň přijatelný... chudě malý

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:04
- Nahlásit

ketty
ty vado, ty si taky dobrá slepota, jako kejtlin obdivuju, že si bez nich vůbec k tomu optikovi vyrazila, já bych nenašla ani zastávku busu ) Holka, jak můžeš s takovejmahle dioptriema ztratit brejle ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:06
- Nahlásit

čus pipky,co je novýho?
krom bajšységry teda..to je děs,to u ketty je aspon veselo dle foteček
zuzanarosakova
myslim,že bys mohla mít tudletu sloní nohu! ondá byl f telce sloní muš,tak ty béš žena se sloní nohou..vyděláš na tom prachy

gerda
hele přectaf si,že Elišky Brix,ten chlupatej vlkošed ,už není! Bud epilepsie nebo nádor..4,5 roku dneska tam byli s novým 2,5 měs. vlkošedkem..Ares..to je strašný fakt

Jinak pro fšecky!!Dnes Nána na revíru poprvé vůbec nenapadla a essi to tak pude dál ,už napadat nebude Zlatovláska si totiš vylezla na strom!..tam se jí vydrápat nepovedlo..Zlatovláska opita úspěchem na druhý kolo vylezla na jakousi skálu patřičně vysoko,leč tomu sem moc šancí nedávala..taky jo ,horolezkyně ho stáhla dolu na jeden zákus a zlatovláska nasraně povidá : du na strom A věřte nebo ne..zas ho nenapadla!!!!! asi sasrak nebo co..

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:06
- Nahlásit

Vlčáčková
je krasna ale velka a velkou nezaradim ty moje sou cuuzy zakerny...a za druhe tady jedno hoodne mile zvire mam ralficka stale chcees mazliinkaa.

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:08
- Nahlásit

Gerda
nooo kdyz te opijou pak se ti smejou ze nevidis ani snima a pak s kocovinou des dom a nevsimnes si ze brejle nemas az doma a odjedou ti snima na dovolenou..vubec nevim jestli jako mi dojedou zpet ty slepene izolackou moje chuderky jinak jako da se des sice v metr sem dost zmatena ale jde to

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:10
- Nahlásit

davidkova renata
Zdar.

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:11
- Nahlásit

ketty
týbláho, já bych byla bez brejlí marná jak výjezd kdysi jsem měla jenom jedny a obruba mi rupla, no naštěstí mi je během cca dvou hodin sletovali, fčil mám rači troje, bo já mám poslední číslo brýlí, pak už následuje bílá hůl, na každým oku cca devět a k tomu skoro čtyřku cylindr

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:12
- Nahlásit

ketty
Je krásná, viď? Jenže já velkýho psa mít nemůžu. Za prvé mi došly peníze a za druhé kdyby byla nemocná, jak bych jí zvedla?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:17
- Nahlásit

Vlčáčková
kdyby byla nemocná, jak bych jí zvedla?
zdar)))
hele a uklidní tě,že já nikdyv životě neměla psa kerýho bych uzvedla ani jako zdravá? to bych totiš skončila někde u hodně šlank kokra a nikdy bych nemohla mít svoje báječný milovaný úžasný a těžký NOčka))))

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:19
- Nahlásit

davidkova renata
no konecne ses tady jako na tebee ceeekaam od vceera co sem jim sem sla popsat co se deje potom co sme dovolalii veselo je tu nekdy az mooc
jeste mam nekde jak tam stojej s kettynou ve dvou

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:21
- Nahlásit

Baysha
naadhera taky teda no ja mam dohromady nak 13 nooo a mam jedny chii a cilindr ani nemluviim ja mam obe oci o 180stupnu mimo chaaaVlčáčková
jasne noo to chapuu me taky ralf asi za chvili sezere a doufam ze ho nikdy zvedat nebudu muset to je mali tele

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:22
- Nahlásit

davidkova renata
Vlčáčková
když s mým vetem rveme na stůl gošu nebo kyru tak vždycky řiká ty vole, proč neni nemocnej krysařík

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:29
- Nahlásit

davidkova renata
kejtlin
Já ty svoje dvě bestyje - velššpringršpanělky - musela nosit po schodech z 1,25 patra. Každá cca 20 kg!!! Samozřejmě vyzdvihovat do auta atd. Od té doby mám strach pořídit velkýho psa.

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:30
- Nahlásit

kejtlin

no jak vidite mi trenujou stale vylez na pult tedy stul ketty je na veterine jak doma tak trenuje stale kolikrat si tam i spi uuustaaaaaaaaaaaaaaaav

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:32
- Nahlásit

Vlčáčková
s velkym se jezdi vetsinou ve dvou neb jako kavkaz v jednom je rachot taky sem byla s takovim na veterine nebyl muj teda sem jela jako ta pomocna druha ruka mazec nooo

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:33
- Nahlásit

davidkova renata
Elišky Brix,ten chlupatej vlkošed ,už není!
Tyvole!!! Takovej nádhernej pes! Musíme jim teda dát aspoň ty fotky, co sem fotila, když přijeli kousat do jílovýho, na nich je briksík s míčkem, což měl nejraději, byl to mařeny mocinky oblíbenej vlčák. To je strašně smutný!!! Ach jo, na tohohle čokla si ráda vzpomenu, byl opravdu moc krásnej a míčkově pošahanej. Eliška řikala, že kdyby před něj položila flákotu a novej balonek, vezme bez váhání balonek.

Hele a jak se Zlatovláska dostala na strom? A co s tou rukou? Hejbe? Koušou ho do ní psové? Nezapomeň, zítra v 9.30 na parkingu.

ketty
ty blázne starý, pořiď si těch brejlí raději víc, kdyby se ti zase stala jaterní příhoda símťa.

Baysha
fčil mám rači troje, bo já mám poslední číslo brýlí, pak už následuje bílá hůl
) tak pani, vy budete asi nejlepjější, že? )) A kde si je necháváš dělat? Já chodila do optiky v hiltónu, nenechte se mýlit, to právě je ten úskok, že v hiltóně byla jedna zlevněná optika a naše firma s nima uzavřela jakousi smlouvu a my tam měli děsný procenta slef, jedny brejle sem nechala dělat za prachy, vyšly na 10 a k tomu sem měla dvoje zadarmo, tzn za 10 troje brejle. Jako mezitim mi narostly dyjoptryje, takže je už zas nemůžu nosit a nosim jen jedny, ale stejnak, kam chodíte a máte to tam ňák levnějc? Svého času sem do hiltóna tahala aji kámoše a mámu, všichni řekli, že sou z firmy a všichni měli parádnický slevy.

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:36
- Nahlásit

Gerda
jojo je to v planuuu noo se mi nemaj smat ze nevidim ani snima

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:44
- Nahlásit

ketty
Teď ti musim poděkovat za brejlovou inspiraci, aji Bajše, neboť sem otevřela svou starou skříň a zjistila, že mám udělaný i sluneční dioptrický brejle, bohužel sou šíleně křivý, resp rovný, ale já mám křivej ksicht a musim mít křivý brejle, mám krásný červenobílý, ale sou děsně křivý/rovný, nemůžu je nosit, děsně z toho bolí a motá se hlava, pak ještě krásný plastový modrý, ve kterejch už jsou ale slabý skla, pak sem našla bezva duhový - zelenočervenožlutý s kovovýma noškama a červenýma packama. Už sem je nasadila, budu zvykat, zatim je to děsně nepříjemný. Holky dík, že mám náhradní brejle! Dvoje starý sem posílala někam do africka, byly taky ohnutý, neboť sem v nich dostala na vánočnim večírku mikrofonem od ožralého kolegy, co mi ho podával, abysem spívala, což sem nespívala, dyš mě tak majznul. MOžná je to lepčí....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:45
- Nahlásit

Gerda
briksík s míčkem

Zlatovláska na strom vylezla,je to ten hned zkraje louky jaxe u něj měly uvázaný čokly dyš sme si dělaly nahoře stopu..ruku má f ortéze furt,cca za 14 dní pude na nějakou voperaci do Vojendy esi mu nezaberou prášky a nesrovná se to bo má nějakej nerf vzatej..řešit to ale musí páč mu tudle z tý ruky vypadly bylinky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
s párkingem pičitám.
ketty
hele a to hovno vyfocený nemáš?? )))

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:45
- Nahlásit

Gerda
já byla ve Fokusu, páč tam máme dobrou slevu od firmy - dojdu tam, zamávám magentovou kartičkou a cena jde dolů

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:57
- Nahlásit

davidkova renata
tak jim pak dej adresu na tvoje album, ať si Briksíka vytáhnou aspoň vobráskem, jo? A co ten novej šedovlk? Heskej a čikovnej?

Baysha
SOu tam hodný? Jakože i když si dlouho vybíráš, nejsou nervozní? Se mi furt stává, že dyš vybírám vobroučku, a neni v ní dyjoptrický sklo, prostě se f tom zrcátku nevidim, jesi to vypadá fajně, nebo ne. V Hiltóně mi dávali příruční zrcátko přímo ke ksichtu a to uš sem odhadla...

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:57
- Nahlásit

Gerda
byl tam takový čikovný muš, hodný byl a mysim aji pjekný

<< 1 ... 5184 . 5185 . 5186 . 5187 . 5188 . 5189 . 5190 . 5191 . 5192 . 5193 . 5194 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání