Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5184 . 5185 . 5186 . 5187 . 5188 . 5189 . 5190 . 5191 . 5192 . 5193 . 5194 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 21:56
- Nahlásit

http://www.super.cz/clanek/41780-je-vam-zle-poridt e-si-plysaka-s-psychiatrickou-chorobou.html

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 21:57
- Nahlásit

mám konečně okoupaný psy nejhorší je tessa má tak hustou podsadu, která se blbě meje a fénuje, bohužel umejt gtessu byla nutnost, protože byla strůjcem rybího smradu-ryba je sice nesmrtelná, ale je to podstatně lepší

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 21:59
- Nahlásit

asik si koupim ovci z rozdvojenou osobnosti!!!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:06
- Nahlásit

nemethova5

Jakou ovci?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:10
- Nahlásit

zuzanarosakovano prece plysove zviratko s psychiatrickou nemoci,proste plysaka,dostane k tomu i vysetreni,jako papir,si to pani prectete,co jeste nevymysli?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:10
- Nahlásit

nemethova5

A jo, uz to vidim. Me by se libil ten had s tema halucinacema..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:12
- Nahlásit

zuzanarosakovazapomnela jsem dodat,dnes jsem mela naprostou zajebany den,a jeste jsem se zapomnela zminit,ze jsem mela zlucnikovy zachvat,matka zapomnela,ze mam alergii na cesnek,ze ho nemuzu,tak jsem jeste hodinu doma skucela bolesti,nez jsem nasla aspon ranisan!ve vedlejsim temate je napsany,co me dnes nas.alo!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:16
- Nahlásit

nemethova5

Oka, du to tam vomrknout

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:21
- Nahlásit

nemethova5

Huš sem to cetla, co to bylo za kravu v tom buse, jako nekdo kdo ma psa nebo jen tak picovala? A proc by si jako pes nemohl hnuknout? No a ty parchanti, co trapej psy, to bych okamzite vrazdila. Jestli budu mit nekdy parchanta a nachytam ho, ze ublizuje zvireti, jde okamzite do decaku!

ketty
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:23
- Nahlásit

Gerda
nooo si vubec nevazi toho ze je u me ale jinak je skvela chaa
zuzanarosakova
ne koberce sem zlikvidovala uz davno nastesti jinak by to urco na nem bylo

ketty
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:26
- Nahlásit

Gerda
no ale k ty vodce nemam co pit scim to michat neb nmi vychlastali i dzus a vim presne kdo ho pije jeste ze ho tentokrat nelalila do postele a krabicku otvirala na podlaze

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:28
- Nahlásit

nemethova5
já chci autistického hrocha s kompulzivní poruchou.
žlučníkovej záchvat po česneku to já znám bohužel moc dobře, začalo se to projevovat před asi 5ti lety dřív mi nevadil a jedla jsem ho ke všemu, ted´n ho můžu jen v bramboráku, česnečce, prostě tepelně upravenej.
půjdu za chvíli spát, zejtra musim na denní je mi z toho na blití, třeba díky plavání usnu, to unavuje.
all
začínají se projevovat následky bolej mě kolena, klouby asi prochladly

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:29
- Nahlásit

zuzanarosakovanaka cizi primadona,ne nerozumela absolutne psum,jako jezdi stabilne,co ja jezdim domu,takze priste beru hajana a to bude toco,to si krafka za ramecek neda,protoze do ni budu tak rejt,ze bude radsi jezdit jinou linkou,jsem tady v tom svine,no vsak jak jsem odesla tak dostala od moji mati takovy vylagos,ze mi volala,ze ji jeste boli ruka,co si z toho delas,ja parchanty primo nesnasim!a asi vim proc!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:33
- Nahlásit

nemethova5
zuzanarosakova
rodiče at´ byli nebo jsou jakýkoliv tak nás učili k lásce a úctě ke všemu živýmu a nás by ani nenapadlo ublížit zvířeti, máma by nám přerazila ruce i nohy, ale my jsme na to nikdy ani nepomysleli, ne ze strachu z trestu, ale nepřišlo nám to jako super zábava, nebo nevím jak to mám vysvětlit, já myslím, že je to výchovou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:36
- Nahlásit

kejtlinze jo je cananej,fajni plysaci,no cesnek mi dnes dal zabrat!hele,tak doufam,ze rano vstanes a nebudes desne nachcipana!no lavne se drz,jak zacnou bolet klouby je to vzdycky naprd!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:38
- Nahlásit

nemethova5
nachcípaná asi nebudu, kolena mě bolí od artrózy a když prochladnou tak je to vždycky večer peklo a několik ibalginů

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:42 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

kejtlin
Za I. světové války se chlapi z jedné jihočeské vesnice dostali někam do oblasti Jugoslávie a Turecka. A jeden měl artrozu nebo revma, už nevím přesně. Kamarádi ho na radu zahrabali do horkého písku. Prej strašně řval a vylezl odsud lehce "oštihraný". Ale ta nemoc ho pak na velmi dlouhou dobu přestala trápit.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:42
- Nahlásit

kejtlin

Jo, me by taky nikdy jako dite nenapadlo ublizovat zviratum, jenom jsem asi v peti letech zaslapavala mravence a tata mi za to hrozne vynadal

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:43
- Nahlásit

kejtlin

Takze si honem vohrej pisek a zahrab se do nej

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:44
- Nahlásit

kejtlinchudaku,ti v tom musi poradne loupat teda,to ti fakt nezavidim,co se tyce nas jako decek,nam by matka s fotrem tu hlavu urazily,kdyby jen neco,co se tyce trapeni zvirat a v zivote by me to nenapadlo,jo vychova,svagrova je na ni mekka,ale totalne,moje matka rekla konecna!neexistuje aby si smrad piskal!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:45
- Nahlásit

Vlčáčková
do horkýho písku mě nikdo nedostane, on ten controsulf není tak špatnej

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:47
- Nahlásit

kejtlin
A co takhle si ušít pytlík, naplnit horkým pískem a dát jenom na ta kolena?

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

ketty

Von ti nejakej ze psu chlasta dzus jo? podle me si chteli dat i tu vodku, ale nepodarilo se jim otevrit lahev

nemethova5
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakovaani se nedivim,ja bych taky dostala vynadane,to se neboj,ja nevim,ale dnesni decka nemaji vubec uctu k zivym tvorum,rodice je totiz k tomu nevedou.
Vlčáčkováco to znamena oštihraný???????spaleny???nebo popaleny???

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:48
- Nahlásit

nemethova5
no, tak jako zpuchýřovaný!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:49
- Nahlásit

kejtlinty beres ten chondrosulf tu ctyrstovku,nebo uz osmistovku????ja davam hajanovy tu ctyrstovku,je po nem fakt dobrej.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:50
- Nahlásit

Vlčáčkovájezis,takze spaleny,sam puchyr,ale zasejc na druhou stranu volil mensi zlo,no ne?to ja si asi udelam na to svoje podelany koleno,horkej pisek a co snesu,jo????

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:52
- Nahlásit

nemethova5
Víš co? Jsou to "dědský" rady sto let starý!!! Takže nemůžu doporučovat. Jen jsem se zmínila.
A je teda pravda, že oba moji dědové bojovali v I.WW a přežili i ruské zajetí, takže na jejich radách a postřehách možná něco bude. Tedy jeden nebojoval, nýbrž sbíral raněné a mrtvoly.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:59
- Nahlásit

nemethova5
osmistovku, ale když ho beru, musím vždy na půl roku ho vysadit, tak o kolenech nevím, fakt mě vůbec nebolej a kupodivu mě nebolej když jsem v pohybu, vždycky v klidu, hlavně v noci, ale když mám chondrosulf tam ne

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 23:03
- Nahlásit

kejtlin

Hele, ty ses tak zbehla v nemocich, mi otejka leva noha. Nevis co to muze bejt? Kdyz chvili stojim, hlavne v podpadkach. Uz to trva asi dva roky a zhozsuje se to mi prijde. Nejdriv mi nateklo dycky lejtko a ted uz cejtim tlak az nad kolenem.

<< 1 ... 5184 . 5185 . 5186 . 5187 . 5188 . 5189 . 5190 . 5191 . 5192 . 5193 . 5194 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání