| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:13
- Nahlásit
davidkova renatakrasny,tak ji sviti oci,ze by si na fikovy pekne pochutnala teda.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:14
- Nahlásit
Vlčáčková
Ona ti Nána ty chlapy nadhání nebo odhání?
když chtěj utýct tak jí je podrží
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:15
- Nahlásit
Alexa
musíš fšecko vykecat
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:18
- Nahlásit
davidkova renata
musíš fšecko vykecat
se na ni nezlop, pro mě je to náhodou poučitelný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:19
- Nahlásit
bajko je taky vlkodlak ))))))))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:24
- Nahlásit
Alexa
Tak doufám, že je schopná předem rozlišit ty pěkné a výkonné.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:29
- Nahlásit
ja se pridam taky,to je pred kremackou!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:42
- Nahlásit
já měla super fotku starýho pita, svítili mu nejen oči, ale i tlama a napůl zuby, měl v tlamě míček, ta fotka se moc povedla, měla jsem ji na papírový fotce, ale vzala ji voda
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:44
- Nahlásit
kejtlin
A nemáš film?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:48
- Nahlásit
Vlčáčková
A nemáš film?
ne byl u fotek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:50
- Nahlásit
nemethova5
to je pred kremackou
tak to si myslim vyhrála ))))) bo vlkodlak před krematoriem...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:56
- Nahlásit
kejtlin
ne byl u fotek
Hm. Škoda.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:58
- Nahlásit
davidkova renatano vsak jo,vlkodlak v krematoriu,to je jak namet na novy thriller,ne?jdu cucet na vypravej,moc se mi ten serial libi!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:28
- Nahlásit
Mate velmi strasidelne pejsky, ja mam dnes velmi smradlaveho pejska, protoze jsem se s nim rozdelila o brokolici, taky tu mame plynovou komoru a ani jsme k tomu nepotrebovali bedly.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:37
- Nahlásit
leyenda
prdla prdla prdlafkáááááááá )))
Kuk pipky, už vás vidim zasejc na chvílu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:40
- Nahlásit
leyenda
hele já taky při tom zachraňování utopila mobil. Boty jsem si sundala jen že jsem měla strach, že mě stahnou ke dnu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:48
- Nahlásit
zuzanarosakova
leyenda
Přece fšechny kolem sebe naučím plavat a pak nemusím nic zachraňovat, ne?
Já jednou zachraňovala velrybu. Nafukovací Takovou tu obří co se na ní může plavit naráz celá rodina i se psem a kočkou a ještě je místo. Jsme byli na přehradě, vyplavení jsme s děckama vylezli na břeh, rybu jsem vytáhla taky...a přišla nějaká holčička a prosila essi by si mohla lybičku půjčit. Odtáhla ji na hloubku, pak spadla, nějaká paní začala křičet, že se ta holka topí...skákala jsem pro ni ještě s nějakým pánem, vytáhli jsme ji na břeh, vzkřísili sme ji, fšichni měli hroznou radost...pak mě moje asi dvouleté dítko zatahalo za ruku a říkalo "mami,uplavala nám lybička". Z obří velryby byla malinká černá tečka na obzoru Byla fakt děsně drahá tak sem pézetka svěřila nějaké paní co měla deku vedle nás a plavala sem pro velrybu. Tam to ještě šlo, ale táhnout ji nazpátek, proti větru, to byl fakt teda záhul
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:51
- Nahlásit
davidkova renata
tak sem tadyyy
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:52
- Nahlásit
máme dneska doma kocourka. Tříměsíčního od Bališákovejch. je mourovatej, syčí na pana Trixe i na fretku. Zejtra půjde na očkování a pak do novýho domova na vesnici, kde bude lovit myši, asi. Nebo nevim.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:52
- Nahlásit
JAKO VRCHOL ŽOFIL SE UŽ ASI AKLIMATIZOVAL UŽ JA TO RIKAM FUURT ZE TADY S TO RYCHLE DOSTAVA DO POHODY NAUCILA SE OTVIRAT DVEERE DO LOZNICEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TUDIZ MI AM PUSTILA PSIII TY SEZRALI CO MOHLI ASPON VODKU NECHALI :dJESTE SE TAM POSRALI VYBORNY NAVRAT Z NAKUPU JAKO MAZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEC
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:53
- Nahlásit
Biluška
Přece fšechny kolem sebe naučím plavat a pak nemusím nic zachraňovat, ne?
ale já tam byla sama, jedině, že by Rokyho zachránil Rambík, ale ten se mi akorát snažil vylézt na hlavu.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:54
- Nahlásit
joooo MAM TU AN VYCVIK KRASNOU BULINUUUU NA 14 CI DELE JESTE DO TOHO ZMATKU NASTESTI ODDELENE TAK DEVASTUJE POUZE KOTEC
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:54
- Nahlásit
je možný, že na bílý psy jdou víc klíšt´ata?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
le já tam byla sama, jedině, že by Rokyho zachránil Rambík, ale ten se mi akorát snažil vylézt na hlavu.
byl by to bejvoč mič bjůkenen roky
All
Jdu se svalit, vstáváme v tak nekřesťanskou hodinu, že se to ani neodvažuju napsat V podstatě ani nemá smysl jít spát
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:56
- Nahlásit
ketty
Jak Žofka otevírá dveře??? To jí musí některý větší pes vysadit, ne? V tom nepojede sama, v tom jich pojede víc!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
máme dneska doma kocourka. Tříměsíčního od Bališákovejch
sem ti řikala, choď venčit s Bališákovejma, sou to slušný lidi - hle, už ti dali kočičku )))))
ketty
ještě že tu vodku nechali...žofije je strašnááá mrchaaaa ))
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
ketty
a posrali se aspoň na koberec? moji psi, když maj hnačku, tak se vždycky vyserou na koberec, ačkoli má třeba metr na metr a kolem je asi tak 100 metrů OMYVATELNÉ dlažby!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:59
- Nahlásit
Gerda
tu jsme si vyprosili pro mužovu sestřičku. klára je super, bali je super, akorát čiko trixouna dneska trochu prudil. byli jsme u nich, tak jsem o trochu čekala, ale kdyby nebyl trix debil a nesnažil se každýho psa si hned usmiřovata nelez mu do boudy, měl by klidnější paničku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 21:00
- Nahlásit
zuzanarosakova
moji psi, když maj hnačku, tak se vždycky vyserou na koberec,
přesně, moje čuba, když blije, pak zásadně tam, kam v noci jen tak hned nemůžu a bez brejlí to ani nenajdu. Takže blije pod mou postelí v rohu, za poslední nohu postele, mezi koberec a zeď!!!!!!!!!! Nenávidim to! Musim rozebírat celou ložnici a ještě je moc příjemný, když tě probudí zvuk blijícího psa přímo pod tvou hlavou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 21:02
- Nahlásit
Maky a Trix
čiko je prudivej, ať si pan triks hraje s bališákem a karinkou, čika nechte v domnění, že hru řídí a dohlíží na psí plebs ))
Jo a k tomu sraní - príma bylo, když si máňa nasrala do háracích kalhotek a tam jí to zaschlo, dyš sem přišla z práce, tak divně šla, že sem myslela, že ochrnula, ona jen měla chuděra zaschlej průjem v háracích gaťkách. Taky bezva humáč.
|