Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5112 . 5113 . 5114 . 5115 . 5116 . 5117 . 5118 . 5119 . 5120 . 5121 . 5122 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zavrelka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 20:11
- Nahlásit

nemethova5
u nás stejné, Ema zas dneska vlítla na hnůj a posvačila..... taky jsem jí vyhrožovala jestli něco uvidím ještě jednou tak z ní udělám dvě...... (tchýně tam háže lecos, hlavně kosti)

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 20:31
- Nahlásit

zavrelka
Jestli by spíš nestálo za to udělat dvě z tchýně! Byl by na hnoji klid.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 20:39
- Nahlásit

Vlčáčková
Byl by na hnoji klid

ale zase by to mohla přežít a zavřelka by chudák měla tchýně 2
du se svalit děcka,čus ráno v nasraný foře))))))))))

impact
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 20:43
- Nahlásit

Až budete mít někdy pocit, že vám něco nejde a není možné to jakkoliv udělat, zkuste se podívat na tohle video....

http://www.youtube.com/watch?v=baWiaL5gGbw

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 20:54
- Nahlásit

impact

nemám slov... úžasné!

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 20:54
- Nahlásit

impact
Nemusíš chodit tak daleko

Tohle je Milan z Liptovského Hrádku. Super kamarád a bojovník

impact
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 20:57 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Jsem tušila, že to bude poslední příspěvek.. Tak i pro ostatní:

Až budete mít někdy pocit, že vám něco nejde a není možné to jakkoliv udělat, zkuste se podívat na tohle video....

neuvěřitelné se stalo skutečností....

Biluška
Jdu kouknout...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 20:57
- Nahlásit

a tady na chvilku zahlídnete jeho ženu. Schválně, kdo ji pozná? Nejen, že oba běhají agi, ale dělají i trenéry a ten oddíl v Hrádku vybudovali

impact
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 21:01
- Nahlásit

Biluška
No ty krááááááso.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 21:03
- Nahlásit

zavrelkaa moje matka je takova trubka,ze to neni ani mozny,jako ji neco vysvetlovat,ze to coklovy muze udelat paseku v tenkem streve,ja uz fakt nemuzu,nemam slov,nektery lidi jsou fakt na odstrel!!!!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 21:14
- Nahlásit

nemethova5
dobry vecer, pani, prece byste si nezastrelila matku, gdo by vam delat svacinu
Muzete se kouknout, kolik jste ode me celkem dostala mejlu?
Vcera to dopadlo moc dobre, vubec nic jsem nezkazila, vsichni odchazeli spokojeni a usmevavi (aby me za rohem pomluvili, rikala Biluska:smirk, decka umyla vic nez pulku vseho nadobi, ja to v noci dokoncila a vsude uklidila, spala jsem sice jen 2 hodiny, ale stalo to za to.
Obrana byla dneska trochu masakr, pejsek byl po vcerejsku moc odpocatej, ale spravily to makovy buchty

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 21:28
- Nahlásit

leyendane odstrelim matku a odstrelim do toho amina a pridam do toho hajana!ten ma zanet v tom rozlizanem lokti!!!!!!uz jsem se trochu uklidnila,jak mi matka volala,jsem ji rikala,jestli neco bude s aminem,tak at si me nepreje!tak ho ted hlida jak oko v hlave!ma ho dokonce na spagatu,jsem ji vysvetlovala,ze kdyz ji ma na haku a nevi,co od nej cekat a zdrha ji za psama,tak za chvilku bude mit pruser,bud ji pes vbehne pod auto,jak uvidi psa,nebo ji cajti napari pokutu,ze se z toho pose.e prinejmensim!hele emila jsem od tebe nedostala ani jednoho,fakt nekecam!tak to jste pani sikovna,tak nastesti dobre pro vas,hele a ty makovy buchty dostal pes,nebo figurant???a zkousela si to aspon jak jsem ti napsala?nebo navrhla jste pani figurantovy,ze by se to mohlo delat takhle a takhle???

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 21:38
- Nahlásit

Ženy, mě to nehraje, nemám moc nápojku, kdo tam je?

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 21:40
- Nahlásit

Gerda
na tom bíluščiném sou trenéři agility - vozíčkáři, no a na tom od impact je agility psovod - slepej má chlápka, co ho vodí po place, a pes má rolničku, fakt mazec

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 21:41
- Nahlásit

Gerda
na tom vydeju od Impact je slepý pán co běží agi s belgičákem. Na těch mých jsou agiliťáci na vozíčku co běhají s borderkou

All
Jdu se svalit, páč je tu dneska mrtvo. Třá dočtu ten horůrek. Je to drsný, uš je tam pět mrtvých

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 21:42 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Baysha
S rolničkou běhá u nás i Jitka Lebedová. Ona není úplně slepá, ale skoro jo.Jmenuje se to tuším praktická slepota. třá tady. většina lidí co ji nezná se do krve hádá, že slepá není

impact
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 21:44
- Nahlásit

Gerda
To je škoda. O moc přicházíš.. Něco skutečně úžasnýho

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 21:46
- Nahlásit

Biluška
to si neumím představit, a ona si psa i sama cvičí?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 21:58
- Nahlásit

Baysha
jj. Nejen své psy (má asi tři myslím), ale cvičí vodící psy pro jiné. Jediné s čím potřebuje pomoc jsou prohlídky trati - to ji vždycky někdo vede a ukazuje překážky.
Taky jsem kdysi trénovala nevidomou holku a šlo jí to dost dobře. Myslím, že by to taky zvládla, ale byla zdaleka a s dojížděním to bylo hrozně komplikovaný, tak to vzdala

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 22:01
- Nahlásit

nemethova5
pani, tak, jak vy popisujete sme to delali od samyho zacatku,
ale pes kasle na naky vymenovani, to s nim proste nefunga
buchty dostal fik, jako vodskodny, tak slibil, ze zas prijede
pes byl po vcerejsku odpocatej, pac se mnou jen chodil mezi kuchyni a stolem, nesmel nikoho sezrat, tak byl dneska extra drajvovej
by me zajimalo, komu ty mejly teda chodi

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 22:13
- Nahlásit

leyendaha,ha pani,no mi urco ne!takze nic,se.e na to jako na tu vymenu jak na placaty kamen,kasli na to,pokud nechces delat na elektrice,ostnaci,nebo zabrouseny vidlicce,jak to delaji vysoci IN psovodi a chteji se mermomoci vyskrabat na mistrak s velkym cilem,bych se na to vyeala!ja osobne bych mela radost,ze pes ma zajem o kousani a neni to zadna backora,hele mi to trvalo deeeeeesne dlouho,nez hajan zacal poustet,zacal poustet az na stari,ale mi to vubec nevadilo,zkousky a zavody jsem si delala pro svoji radost,tak nejake pohary doma mame,nejvice mojeho psa bavi stopy,jako hajana,ale me vubec ne,je to pro me nezazivny totalne.

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 22:26 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

nemethova5
pani, ted jsem vam poslala 2 mejly, tak se prosim kouknete

myho psa taky stopy hrozne bavi, ja ale nevyzaduju nejakou zkouskovou presnost, tak mozna proto, je to pro nej zabava a jeste vic ho bavi vyhledavat decka

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 22:29
- Nahlásit

leyendaprisel mi jeden,hele,pisu ti zpet,ju?

Lola1
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 22:32
- Nahlásit

Teď jsem poslala nějaké letošní fotky Gerryho jeho chovatelce do Finska a napsala jsem, že je to velmi velmi dobrý pes.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 22:38
- Nahlásit

ahoj, jsem tu, zažila jsem s radkem úžasný odpoledne, byli jsme pomazlit papiloňata, jezdili jsme na koních, byli jsme na návštěvě u kamaráda tomáše a radek mi neřekl, že jedeme ke kamarádovi tomášovi, který je naprosto úžasný a pokukuje po mě takže mě viděl opět ve špinavých starých hadrech, naštěstí má obrovský statek a moc zvířat, tak to chápe, bohužel je moc mladý tak o 5-6 let mladší, sice nevypadá, ale je to moc.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 22:40
- Nahlásit

Biluška
jitku lebedovou znám, na trati není poznat, že je skoro slepá, je naprosto úžasná, a hluboce před ní smekám

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 22:47
- Nahlásit

kejtlin
No a co? Jestli pokukuje, tak mu ten rozdíl nevadí, ne?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 22:50
- Nahlásit

kejtlinhm,tak to by mi vubec nevadilo,ze je jen o pet.sest let mladsi!

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 22:51
- Nahlásit

nemethova5
sem dostala a odpovedela

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 22:52
- Nahlásit

kejtlin
prosim te, kasli na vekovy rozdily, jestli se ti libi tak neres, kolik mu je

<< 1 ... 5112 . 5113 . 5114 . 5115 . 5116 . 5117 . 5118 . 5119 . 5120 . 5121 . 5122 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání