Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5112 . 5113 . 5114 . 5115 . 5116 . 5117 . 5118 . 5119 . 5120 . 5121 . 5122 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 06:39
- Nahlásit

fstávat a makat holoto líná lenivácká

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:11
- Nahlásit

zuzanarosakova
1500 mi dali, dlužej mi ještě 2700
all
opět zde byl včřera v 19.30 notorický stěžovatel, že štěkaj psi, že nemůžer spát v půl osmý, čekám že dojde dneska, protože jsem včera nebyla doma, jen mu sděláím, že do 22hod psi můžou štěkat jak chtěj a nebudu se s ním vůbec bavit
Vlčáčková
jo i se připojujou na icq a komunikujou

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:15
- Nahlásit

Biluška
Dobré ráno. Jsem nemocná, asi brzy brzy umřu, ale slíbené dva poháry a dva diplomy jsem dovezla.
Za naši výpravu
Jethro 1.místo, Daisy 3. místo-to jsou zvířata po feně z mojeho odchovu, vnuci od Bucky-z nechtěného náhodného krytí které jsem na jaře odchovávala kvůli toho že majitel feny byl kokot.
Aginka 3. místo, Frizák 3. místo, Jaffu-brácha od Aginky taky 3. místo.
Ve sportu se nám nedařilo bohužel a jediná fenka která si z výpravy nic neodvezla byla Gina-matka Jethra a Daisy.

Chovatel od Frizáka mě hned poznal a říkal že doufá že ho máme s sebou, že ho chce vidět, pokecali jsme a pak pořád chodil, ukazoval a chlubil se že to je jeho chov paní rozhodčí na Aginku říkala že je moc pěkná a že doufá že nás na jaře uvidí na Křivě, tak už aspoň vím kdo bude posuzovat.
Frizo tam měl jednoho bráchu (jen ten jediný je v PL, ostatní jsou Belgie, Itálie, já mám v Cz a tak různě po světě), a Cycek byl úplně jiný než Frizo, je chytřejší ale byl jako Fred, když se rozčílil tak kousal paničku. To Frizo by zas nikdy nekous.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:20
- Nahlásit

zuzanarosakova
bacha!
http://www.novinky.cz/koktejl/210560-modelka-v-pra ze-se-pri-prehlidce-zritila-na-zem-hned-dvakrat.ht ml

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:21
- Nahlásit

Mucholabka
[i]le slíbené dva poháry a dva diplomy jsem dovezla[/i
Tak gratuluju paní

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:25
- Nahlásit

Biluška
vidíte, a vy jste mi to nepřála, paní jedna zlá

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:29
- Nahlásit

Mucholabka
vidíte, a vy jste mi to nepřála, paní jedna zlá
To já přece nigdy nikomu nic nepřeju a bojovým plemenům obzvlášť
Počkej na zkouškách, to ti teprvá zavařím

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:54
- Nahlásit

Dobré ránko fšici!

Mám se velmi dobře, svítí slůňo a čéf má dovolenou, tagže pracuju jenom tolik, aby to ňák vypadalo ve statystykách Fčera sem bajšu učila chodit u nohy na klikr, je velmi čikovná, za deset minut to pochopila, přes tejden to dopilujem a f sobotu budeme na cvičáku za hvjezdy!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:01
- Nahlásit

Baysha
děláš si srandu? jak jako?! já mám asi negramotnýho čokla nebo co. Bejkárny na klikr, to jo, ale něco užitečnýho...

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:15
- Nahlásit

Maky a Trix
no já netvrdím, že to vyloženě umí, ale pochopila princip za vydatné pomoci kousíčkem eidamu v levé ruce samozřejmě... ale ke konci už se k noze řadila i bez něj
ona je děsně chytrá, kdybych s ní soustavnějc cvičila, tak je úžasná, ale jak se to tak nějak učím za pochodu a jsem dycky maximálně o lekci před ní, tak to nejde tak rychle, jak by bylo potřeba... ale nedávno jsme objevili klikr a tak nějak je mi to sympatičtější než to, co po mně chtěli na cvičáku - "když se předbíhá nebo začuchá, tak s ní pořádně škubněte"

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:18
- Nahlásit

Maky a Trix
a jestli ses ptala na postup, tak jednoduše: pamlsek do levé ruky, jakmile si ho všimne a přiřadí se k noze, tak kliknu a snažím se to načasovat na moment, kdy mi po té ruce zrovna neskáče pak až tohle pochopí, tak krok, postupně dva, tři... už se nám krásně povedlo cca pět kroků

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:19
- Nahlásit

Ahojky děfčata, tak za týden v totu dobu budu už hodinu v práci, no nechci to vidět, jak to bude vypadat doma

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:20
- Nahlásit

Baysha
jo takhlenc. Já našla milion zaručenejch videjí na youtube a tak jsem si říkala, kterej z těch zaručenej postupů jsi použila ty že zabral jen deset minut

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:22
- Nahlásit

Maky a Trix
no né, jak říkám, za deset minut pochopila vo co gou, ale eště je na tom hodně práce

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:24
- Nahlásit

Baysha
ale pochopila...

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:25
- Nahlásit

Maky a Trix
vona je velmi chňápavá hned druhej den, co byla u nás, pochopila, že když seberu její bobek a du ho vyhodit do popelnice, tak za mnou nemusí chodit a stačí, když na mě počká

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:27
- Nahlásit

Baysha
nádhera. Asi si příště pořídím labradora.

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:29
- Nahlásit

Maky a Trix
zrovna vím o štěňatech, otec stejný jako Bajšin, matka je Bajši ségra z prvního vrhu

malinka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:38
- Nahlásit

Slunečné a teplé ráno.
Je krásnej den. Mám radost, protože pesice konečně udělala ee (od soboty) a ty obaly ze 400g kuřecích párků tam byly taky. Nemusíme k vet.

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:42
- Nahlásit

malinka
gratuluju k igelitovému ee

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:50
- Nahlásit

Dobrý den celý den
malinka
ty obaly ze 400g kuřecích párků tam byly tak
proč krmíte čokle párkama s igelitem, ten se předtím svlíká
Baysha
a f sobotu budeme na cvičáku za hvjezdy!
naděje umírá poslední že

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:56
- Nahlásit

Alexa
no vzhledem k tomu, že tam s náma chodí zlaťanda o malinko starší, která je tak vycepovaná, že by mohla z fleku vyseknout OVVR v první ceně - perfektní aporty s předsednutím a podobně, tak tam budeme spíš za komický prvek

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:03
- Nahlásit

Baysha
sranda musí bét

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:26
- Nahlásit

tě bůch
gratuluju kompleksně fšem co sou taky f časáku i těm co je vlastní čokl nekous,zbytek promine,uš si to nepamatuju,mám ty 90. narosky
Baysha
kam chodíš vůbec na cvičák? a víš,že cvičáky sou moc ošklivé?!,rači tam nechod)))

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:30
- Nahlásit

davidkova renata
chodím na retrívří cvičák do Koloděj, je to tam fajn, skupinky po šesti max

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:41
- Nahlásit

Baysha
chodím na retrívří cvičák do Koloděj, je to tam fajn, skupinky po šesti max
stejně tam nechod,je to fujky)))
hele nechodí tam aji zuzanaadidasková? dyš nedře v rajchu teda..

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:42
- Nahlásit

davidkova renata
nee, adydasková chodí do říčan, to je cca vo štyry km jinde na východ od prahy je velmi přeretrívrocvičákováno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:45
- Nahlásit

Baysha
na východ od prahy je velmi přeretrívrocvičákováno
twe s tim by se mělo něco udělat! takovejch tejranejch psůch!

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:50
- Nahlásit

Ahoj baby zase pondělí to je hnus

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:58
- Nahlásit

Guten ták, uš zase makáme, je to děs, vyhráli sme klienta, to je dobrá zpráva, jinak musim dělat faktury, a jelikoš su dost blbá na čísla a logiku, bude to asi velký porot. Nesnášim kompletovat náklady. Prostě to halt stálo hodně, tak to je asi tááákhle hodně.

<< 1 ... 5112 . 5113 . 5114 . 5115 . 5116 . 5117 . 5118 . 5119 . 5120 . 5121 . 5122 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání