| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 06:39
- Nahlásit
fstávat a makat holoto líná lenivácká
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
1500 mi dali, dlužej mi ještě 2700
all
opět zde byl včřera v 19.30 notorický stěžovatel, že štěkaj psi, že nemůžer spát v půl osmý, čekám že dojde dneska, protože jsem včera nebyla doma, jen mu sděláím, že do 22hod psi můžou štěkat jak chtěj a nebudu se s ním vůbec bavit
Vlčáčková
jo i se připojujou na icq a komunikujou
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:15
- Nahlásit
Biluška
Dobré ráno. Jsem nemocná, asi brzy brzy umřu, ale slíbené dva poháry a dva diplomy jsem dovezla.
Za naši výpravu
Jethro 1.místo, Daisy 3. místo-to jsou zvířata po feně z mojeho odchovu, vnuci od Bucky-z nechtěného náhodného krytí které jsem na jaře odchovávala kvůli toho že majitel feny byl kokot.
Aginka 3. místo, Frizák 3. místo, Jaffu-brácha od Aginky taky 3. místo.
Ve sportu se nám nedařilo bohužel a jediná fenka která si z výpravy nic neodvezla byla Gina-matka Jethra a Daisy.
Chovatel od Frizáka mě hned poznal a říkal že doufá že ho máme s sebou, že ho chce vidět, pokecali jsme a pak pořád chodil, ukazoval a chlubil se že to je jeho chov paní rozhodčí na Aginku říkala že je moc pěkná a že doufá že nás na jaře uvidí na Křivě, tak už aspoň vím kdo bude posuzovat.
Frizo tam měl jednoho bráchu (jen ten jediný je v PL, ostatní jsou Belgie, Itálie, já mám v Cz a tak různě po světě), a Cycek byl úplně jiný než Frizo, je chytřejší ale byl jako Fred, když se rozčílil tak kousal paničku. To Frizo by zas nikdy nekous.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
bacha!
http://www.novinky.cz/koktejl/210560-modelka-v-pra ze-se-pri-prehlidce-zritila-na-zem-hned-dvakrat.ht ml
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:21
- Nahlásit
Mucholabka
[i]le slíbené dva poháry a dva diplomy jsem dovezla[/i
Tak gratuluju paní
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:25
- Nahlásit
Biluška
vidíte, a vy jste mi to nepřála, paní jedna zlá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:29
- Nahlásit
Mucholabka
vidíte, a vy jste mi to nepřála, paní jedna zlá
To já přece nigdy nikomu nic nepřeju a bojovým plemenům obzvlášť
Počkej na zkouškách, to ti teprvá zavařím
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 07:54
- Nahlásit
Dobré ránko fšici!
Mám se velmi dobře, svítí slůňo a čéf má dovolenou, tagže pracuju jenom tolik, aby to ňák vypadalo ve statystykách Fčera sem bajšu učila chodit u nohy na klikr, je velmi čikovná, za deset minut to pochopila, přes tejden to dopilujem a f sobotu budeme na cvičáku za hvjezdy!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:01
- Nahlásit
Baysha
děláš si srandu? jak jako?! já mám asi negramotnýho čokla nebo co. Bejkárny na klikr, to jo, ale něco užitečnýho...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:15
- Nahlásit
Maky a Trix
no já netvrdím, že to vyloženě umí, ale pochopila princip za vydatné pomoci kousíčkem eidamu v levé ruce samozřejmě... ale ke konci už se k noze řadila i bez něj
ona je děsně chytrá, kdybych s ní soustavnějc cvičila, tak je úžasná, ale jak se to tak nějak učím za pochodu a jsem dycky maximálně o lekci před ní, tak to nejde tak rychle, jak by bylo potřeba... ale nedávno jsme objevili klikr a tak nějak je mi to sympatičtější než to, co po mně chtěli na cvičáku - "když se předbíhá nebo začuchá, tak s ní pořádně škubněte"
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:18
- Nahlásit
Maky a Trix
a jestli ses ptala na postup, tak jednoduše: pamlsek do levé ruky, jakmile si ho všimne a přiřadí se k noze, tak kliknu a snažím se to načasovat na moment, kdy mi po té ruce zrovna neskáče pak až tohle pochopí, tak krok, postupně dva, tři... už se nám krásně povedlo cca pět kroků
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:19
- Nahlásit
Ahojky děfčata, tak za týden v totu dobu budu už hodinu v práci, no nechci to vidět, jak to bude vypadat doma
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:20
- Nahlásit
Baysha
jo takhlenc. Já našla milion zaručenejch videjí na youtube a tak jsem si říkala, kterej z těch zaručenej postupů jsi použila ty že zabral jen deset minut
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:22
- Nahlásit
Maky a Trix
no né, jak říkám, za deset minut pochopila vo co gou, ale eště je na tom hodně práce
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:24
- Nahlásit
Baysha
ale pochopila...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:25
- Nahlásit
Maky a Trix
vona je velmi chňápavá hned druhej den, co byla u nás, pochopila, že když seberu její bobek a du ho vyhodit do popelnice, tak za mnou nemusí chodit a stačí, když na mě počká
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:27
- Nahlásit
Baysha
nádhera. Asi si příště pořídím labradora.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:29
- Nahlásit
Maky a Trix
zrovna vím o štěňatech, otec stejný jako Bajšin, matka je Bajši ségra z prvního vrhu
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:38
- Nahlásit
Slunečné a teplé ráno.
Je krásnej den. Mám radost, protože pesice konečně udělala ee (od soboty) a ty obaly ze 400g kuřecích párků tam byly taky. Nemusíme k vet.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:42
- Nahlásit
malinka
gratuluju k igelitovému ee
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:50
- Nahlásit
Dobrý den celý den
malinka
ty obaly ze 400g kuřecích párků tam byly tak
proč krmíte čokle párkama s igelitem, ten se předtím svlíká
Baysha
a f sobotu budeme na cvičáku za hvjezdy!
naděje umírá poslední že
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 08:56
- Nahlásit
Alexa
no vzhledem k tomu, že tam s náma chodí zlaťanda o malinko starší, která je tak vycepovaná, že by mohla z fleku vyseknout OVVR v první ceně - perfektní aporty s předsednutím a podobně, tak tam budeme spíš za komický prvek
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:03
- Nahlásit
Baysha
sranda musí bét
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:26
- Nahlásit
tě bůch
gratuluju kompleksně fšem co sou taky f časáku i těm co je vlastní čokl nekous ,zbytek promine,uš si to nepamatuju,mám ty 90. narosky
Baysha
kam chodíš vůbec na cvičák? a víš,že cvičáky sou moc ošklivé?! ,rači tam nechod )))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:30
- Nahlásit
davidkova renata
chodím na retrívří cvičák do Koloděj, je to tam fajn, skupinky po šesti max
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:41
- Nahlásit
Baysha
chodím na retrívří cvičák do Koloděj, je to tam fajn, skupinky po šesti max
stejně tam nechod,je to fujky )))
hele nechodí tam aji zuzanaadidasková? dyš nedře v rajchu teda..
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:42
- Nahlásit
davidkova renata
nee, adydasková chodí do říčan, to je cca vo štyry km jinde na východ od prahy je velmi přeretrívrocvičákováno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:45
- Nahlásit
Baysha
na východ od prahy je velmi přeretrívrocvičákováno
twe s tim by se mělo něco udělat! takovejch tejranejch psůch!
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:50
- Nahlásit
Ahoj baby zase pondělí to je hnus
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 09:58
- Nahlásit
Guten ták, uš zase makáme, je to děs, vyhráli sme klienta, to je dobrá zpráva, jinak musim dělat faktury, a jelikoš su dost blbá na čísla a logiku, bude to asi velký porot. Nesnášim kompletovat náklady. Prostě to halt stálo hodně, tak to je asi tááákhle hodně.
|