| Autor |
Zpráva |
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 15:45
- Nahlásit
Gerda
a nesežere mi piksličku? pikslička jí totiš taky bude mít mocinky ráda, páč je to lezba
ve čtvrtek jdem!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 15:46
- Nahlásit
Pavliii
nesežere mi piksličku?
možná právě jo, sežere aji džínečku, je velmi nevrlá ) Snad nesežere amálku, to by se její panička zlobila.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 15:57
- Nahlásit
Chudák džínečka, to zas bude procháska...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 16:03
- Nahlásit
Pavliii
chudinky všichni, nepudeme s těma debilama samy, ať se sežerou navzájem? Pak si vezmem jiné, hodné pejsky? )))))
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 16:06
- Nahlásit
Gerda
nebo pudem bez čoklůch, beztak zase budou zaprasený!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 16:13
- Nahlásit
leyenda
pani, tornádo? u nás byla jen velká bouřka a byli jsme den bez proudu, ale s toliko zvířatama jako máš ty, hlavně s koňma několik dní bez proudu bych asi umřela
all
pojedeme s radkem ke kamarádce na malý papiloňata
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 16:14
- Nahlásit
Pavliii
nebo pudem bez čoklůch, beztak zase budou zaprasený!
ty seš geniální! Beru hned!
kejtlin
pojedeme s radkem ke kamarádce na malý papiloňata
si je jenom pomazlit?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 16:21
- Nahlásit
Gerda
písemná z biochemie. 2hodiny budu psát a pak, na poslední chvíli před zápisem se dozvím, jestli teda mám k tomu zápisu chodit nebo ne.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 16:22
- Nahlásit
Maky a Trix
bude tě bolet ruka, pokud nejsi cvičená jako cimrmanova živá kopírka, i když ta si taky po prvních pěti hodinách stěžovala, že jí bolí ručičky )) Snaž se biochemičko!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 16:23
- Nahlásit
Gerda
nebude, mám přezdívku grafofil. když můžu, píšu vše rukou a ideálně ve třech kopiích
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 16:31
- Nahlásit
zdar fšici!
mám doma hodného chlapa a nejhodnějšího psa chlap šel do sebe a dneska byl vzorný, bajšu zodpovjedně uprocháskoval a dal jí spoustu hraček a kousacích blbin, tagže dneska nebylo zničené VŮBEC NIC! Su ráda a doufám, že to není příliš přechodné Bajša je ekstrémně poslušná, za odměnu dostala prasečí nožku, už o ní půl hodiny nevím, je to velmi dobrý pes
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 16:40
- Nahlásit
Děcka, na jeden březnový týden budeme hledat chůvičku pro Korinku. Pánícííí pojedou na hory a už teď hledaj někoho, kdo by týden Korinku pohlídal. Kdo je hodný a bude hlídat malovýmarátko?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 16:46
- Nahlásit
kejtlin
pani, tornádo? u nás byla jen velká bouřka a byli jsme den bez proudu, ale s toliko zvířatama jako máš ty, hlavně s koňma několik dní bez proudu bych asi umřela
neumrela, zvykla by sis, naucila by ses se zabezpecit, v nejhorsim si muzes objednat cisternu s pitnou vodou, a ted je leto, teplo, muzem se koupat v bazenu, nemame promaceny neususitelny kabaty, v zime je to horsi, mame vsechno na elektrinu
a voni taky strasne dramatizujou s tema jejich poplachama, myslim, ze bude trochu foukat vitr a kdovi, jestli vubec zaprsi, stahne se to na more a ja budu mozna zase zejtra muset zalejvat
jo a taky tu maji dneska vseobecnou stafku, se to hesky seslo
Baysha
Bajša je ekstrémně poslušná,
vidis, hodnej clovek, hodnej pes
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 17:25
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=1U1Ji2EH8_c ))))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 17:35
- Nahlásit
Gerda
nááájs
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 17:51
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=1kuPsGMAcSk
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 18:07
- Nahlásit
leyendacus pani,jak dopadla zranice???jsem na vas myslela.
jinak vsechny zdravim co tu jsou,uz jsem psala do tematu permanentni nasranosti!nebudu to tady zasirat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 18:09
- Nahlásit
Gerda
twe co je to za přííííííííííííííííííšernou písen?????????????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 18:12
- Nahlásit
davidkova renatacus,co noveho?tady u nas je krasne,akurat jsem desne nasrana,ale to si pocti vedle,jestli ja tu svini cernou nezabiju,tak uz nikdy!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 18:13
- Nahlásit
nemethova5
co noveho?
sem nasraná
sem četla..dyk je slatkej ))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 18:16
- Nahlásit
davidkova renatato je renato takova buzna,ze dneska kdybych nepospichala,tak ho stahnu zaziva z kuze,co ten pom.d zase dela!skoda,ze zitrek je uz obsazeny,zase bych ho vzala do prace,tak potahne na cvicak,tam i zpatky pesky,ja mu dam,jak zjistim,ze tra ten kus toho plastu sezral????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 18:16
- Nahlásit
Maky a Trix
davidkova renata
Teď sme tady koukali na stojáky na jakuba žáčka a marka daniela, sou přííííšerný, eště vám sem dám jednu bombovou:
http://www.youtube.com/watch?v=rYIrf6jr7gg
a eště si pusťte Hanáka Afriku - ól inklusif )))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 18:25
- Nahlásit
Gerda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 18:32
- Nahlásit
Maky a Trix
nejvíííc ))
jedu domki, přihlásim se večer, dyš to pude.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 18:36
- Nahlásit
Gerda
ól inklusif
ty voe čtvrtpoušt a nezastřešenej kontinent )))))))))))))))
nemethova5
jak zjistim,ze tra ten kus toho plastu sezral????
to nevim asi bé mít nějaký příznaky né?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 18:44
- Nahlásit
Pavlii Gerda esli mi vaše očklivé čupky budou papat Džínu tak s váma nikam nejdu a nebudu vám vyprávět strašidelné příhody z cest! A jinak můžu se jít venčit f pátek bo ve čtvrtek máme trénink!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 18:47
- Nahlásit
davidkova renatahm,tak to abych mu zas pro zmenu vrtala v hovnech,jestli tam neuvidim neco svitave zeleneho,to je takovej debil,ze to neni ani mozny!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 19:45
- Nahlásit
nemethova5
tak jestli to nevíš jistě, tak se ani nevrtej, jen ho sleduj, kdyby začal blít nebo krev ve stolici nebo něco nezvyklého.
MONTY
jak je?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 20:07
- Nahlásit
makrelnezvykleho,asi ho zabiju!to bude nezvykly!to uz neni normalni s tim hovadem cernym,ma devet mesicu a chova se jak triesicni stene!jsem mu jasne rekla,jestli mu neco bude tak ho zabiju.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 20:09
- Nahlásit
makreljdu se divat na TV,vypinam internet,jdu se uklidnit.
|