| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 22:53
- Nahlásit
kejtlin
tak o 5-6 let mladší
to by snad nevadilo, aspoň by ti vydržel. Můj manžel je o 6 let starší a tedy to není nic moc.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 22:58
- Nahlásit
Vlčáčková
to je komplikovanější, on by i chtěl starší holku než je on, nevím kolik mu přesně je, dohadovala jsem se o tom s radkem dneska, možná mu bude 27let, starší z důvodu, že měl o hodně mladší holku-studovala střední, pak se chytla party, začala fetovat a s krást, hodně jí tomáš pomohl, jenže pak už to nešlo, fakt to nešlo a že by chtěl někoho, ale jaká holka mu půjde na statek, kde má krávy, koně, pasata, ovce, kozy, veškerou drůbež včetně pávů a labutí, papoušky, králíky, fretky,holuby, psy a nevím co všechno ještě, dělá to s tátou no a on si myslí, že jsem mladčí a o dost, nikdo by mi neřekl 31let, každej max. 27, vypadám mladě, kor, když sem ted´ ostříhaná, už se prej na mě informoval u radka-dost se spolu baví a kšeftují s drůbeží a holubama, ale n věk se neptal, netuší že jsem stará raketa
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:10
- Nahlásit
kejtlintak co vahas proboha??????jdi do toho,kdo by se mu staral o zvirata prece ty,protoze k nim mas vztah!!!!
leyendaja vam taky napsala meilicek.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:15
- Nahlásit
kejtlin
Podívej se. Mě nedávno sousedka namlouvala svého syna. Je o 17 let mladší než já. Tak jsem jí řekla, kolik mi je. Chvíli byla zaražená, ale pak pravila, že bych se jí stejně jako snacha líbila, protože jsem taková praktická atd.
Co z toho plyne?
Partneři by měli být stejně staří. Ale některý chlap nedostane rozum ani v 50 a někteří chlapi jsou na starší, protože se jim to líbí. Ověř si, zda má rozum a jestli není na starší. Jestli jo, tak ho sbal.
Do školy se mnou chodil jeden, který rodičům přivedl o 7 let starší paní se dvěma dětma. Rodiče málem omdleli, protože on byl čerstvě po škole. Vzali se a pár let, které jsem byla schopná usledovat, spokojeně žili. Takových párů, co vím, je víc.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:15
- Nahlásit
nemethova5
stará se tomáš-nechodí do práce, ale už ho to prý sere, že jako jo nechat si něco pro radost, tak třeba půlku prodá, ale táta jeho co do práce chodí tak zase natahá další a další zvířata, tom říkal, že by klidně šel i do práce, dře od 5 od rána třeba do půlnoci v půlnoci tak nejdřív končí-to jednou říkal radkovi, že usnul v traktoru a málem se převrátil i s valníkem, jenže s tátou není řeč, ještě jim pomáhá tomášova máma a občas ségra, nechám to bejt, stejně jsem stará, podle mýho se o mě zajímá jen proto, že o mě začal mluvit radek před náím, samozřejmě že bez mé přítomnosti
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:18
- Nahlásit
kejtlinprosim te,nebut labut,jako ten zajem je asi opravdovy,co ty muzes vedet?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:19
- Nahlásit
Vlčáčková
těžko je na starší, když měl o mnoho let mladší přítelkyni-teda tu poslední, ty předtím neznám a já někoho sbalit-ha,ha,ha to fakt neumím.
rozum bych řekla že má to jo, je i chytrej, pohlednej, příjemnej, usměvavej, gtakovej fajn, ale ne pro mě, takový štěstí já mít nemůžu-aby mě někdo takovej chtěl
pokukovat může, to chlapi pokukujou normálně, protože mám velký kozy
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:22 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
kejtlin
No, vidíš. Tak první dva společné styčné body máme - velký kozy a zájem o zvířata.
Člověk se vyvíjí. Třeba změnil názor a změnil hodnoty.
Jestli se Ti líbí, tak aspoň nebuď odmítavá. Nebal ho, nech se sbalit. Ne? NEbo budeš sama jako já, a to Ti říkám, že opravdu není pro každýho!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:22
- Nahlásit
kejtlinzase se kitujes a zacinas se sebemrskacstvim?to ti tak pomuze,no jo ono se rika,nesedavej panenko v koute jinak hosicci mily nenajdou te.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:24
- Nahlásit
nemethova5
Ona má dohazovače a mrzce plýtvá jeho prací! Akorát se vymlouvá. Že ona ho doopravdy nechce?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:28
- Nahlásit
Vlčáčkovápresne tak,presne tak!to jsou jen blby vymluvy!
kejtlinhele a co ta gosa,uz jsi byla u toho musila?jsem te ptala a ty nic???
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:29
- Nahlásit
nemethova5
kejtlin
Jdu spát. Dobrou noc.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:29
- Nahlásit
Vlčáčková
nemethova5
já neplýtvám mrzce radkovou prací, je je mi to divný, nikdy mi nikoho nedohazoval a to ani na moji žádost třeba o zjištění informací, když dotyčného znal, i když každej neví, že je radek gay a spoustu lidí si myslí, že spolu chodíme nebo žijeme , tomáš to teda ví,zrovna dneska si z něj dělal srandu.
necchám to bejt, vyloženě odmítavá nebudu, ale ani nebudu vyvíjet aktivitu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:31
- Nahlásit
nemethova5
nebyla jsem u musila, bo mi ještě nezaplatili za hlídání těch 3 psů
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:31
- Nahlásit
kejtlin
Jasně, dáma nevyvíjí aktivity. Nakonec od toho máš Radka. Tak ať maká!
A už jdu opravdu spát.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:34
- Nahlásit
kejtlinoni ti jeste nezaplatili?no mazec!apropo,to mi pripomnelo toho xsindla,co jsem u nej hlidala a nezaplatil mi ani floka!a zas ta svine ma na portalu inzerat,ze prijme lidi,jako fakt sprosty,hlavne,ze jse dnes byla na pracaku,dalsi chudak co naleti???no to jsem zvedava,jak se ten vztah vyvine,ja bych ti to prala,prave tobe.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:39
- Nahlásit
nemethova5
začíná ma být trochu trapně, protože radek jezdí za tomášem-se mnou poslední dobou jen tak, je to od nás asi hodina cesty autem, spojíme to vždy s návštěvou u kamarádky gábiny, co bydlí kousek, ale tomu tomovi to musí bejt divný, vždycky nás provede statkem-což je na hodinu a půl, pokecáme pokoukáme na zvířata a s radkem pokračujeme dál ke gábině. podle mýho je tomáš takovej na oko suverén-jako já, ale na balení někoho na to vnitřně nemá odvahu
a myslíš, že ti ten sráč nezaplatí?co zkusit se poradit s úřadem práce?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:44
- Nahlásit
kejtlinkde zijes?ten srac mi visi prachy za kveten a pracak me poslal do prdele,vubec mi nechteli pomoc!takze jsem na to zustala sama a jak mela matka davidkova jako vzdy pravdu,nic s tim neudelas,souhlas,uz to proste neresim!no vidis,ti radek dela dohazovace,asik je ten tomas taky nesmely a potrebuje trochu stouchnout.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:48
- Nahlásit
nemethova5
já radka asi brzo štouchnu do prdele-i když na to má michala , kdyby to aspoň řekl, že tam jedem nééé jdeme jezdit tak já špinavý hadry, nositelný max. ke koním, pak že zajedeme za gabčou a ani se nepřevlíkej, já taky jedu takhle, já dylča se teda nepřevlíknu a v tý hrůze dojedeme za tomášem, který teda není oblečený o moc líp, alr to je jedno, já se pak cejtim blbě.
to je na hovno, že ti pracák nepomohl, kolik ti dluží?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:57
- Nahlásit
jdu zalehnout s knížkou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 00:01
- Nahlásit
kejtlinto ani rikat nebudu,nehlede na to,ze jsem si musela zaplatit dluh kvuliu kretena na pojistovne!no co,co,tak aspon te vidi jaka ses doopravdy,ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 06:46
- Nahlásit
fstávat a makat, dneska toho máme hodně
kejtlin
Ty naděláš s věkem. Víš jaký rozdíl je mezi mnou a Mášenkem? A před ním jsem chodila s chlapem o 29 let starším než já . Suprově nám to klapalo. Nakonec jsme se teda rozešli, ale kvůli věku to fakt nebylo. Jednou jsem ho zaslechla jak komusi o mě cosi vypráví, už ani nevím co, ale nějak to souviselo s věkem. Mě to trošku zarazilo, jdu za ním a ptám se ho essi vůbec ví kolik mi je. On pravil, že samozřejmě, že je mi přece asi dvacetčtyři,nebo tak nějak . Jsem to uvedla na pravou míru, že je mi dvacetdevět a on řekl "fakt, jo?" Tagže asi tak je věk ve vztahu důležitý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 06:52
- Nahlásit
Psíček
Kejtlín si uhnala poslance nebo co?
. ty si vůl jak anděl, fakt .
Ale dík, sem se potřebovala po ránu zasmát
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 07:02
- Nahlásit
zdaréc fšici!
kejtlin
vy*er se na věk, já měla o dvaadvacet let staršího, včil mám o sedum let mladšího, oboje má svoje mouchy, ale mladší chlap je aspoň trošinku tvárnej
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 07:10
- Nahlásit
Psíček
jak můžeš být OT, dyž si v žumpje?
ty si skutečně myslíš, že poradci chovu studují poslední trendy v genetice? ach, ta najivita...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 07:13
- Nahlásit
Psíček
a krom toho - to, že prostředí, strava a podobně má vliv na potomstvo, se ví už dlouho, jediná změna je ta, že ten vliv trochu přetrvává i o generaci až dvě dál, ale v podstatě to na věci nic nemění
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 07:48
- Nahlásit
ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooj hezke zmrzle ranoooo
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 07:51
- Nahlásit
dobre rano, tak nic, zadny katastrofy prirodni se nekonaly, vobyc vitr kolem 90 a zalilo se, nekde daleko byla bourka, blyskalo se, ale nebylo nic slyset, kroupy taky zadny, 25 stupnu a jeste ma cely den prset
kejtlin
neni spatnej napad, s tim poslancem, nech mladyho zapsat na volebni listinu
a nedelej si starosti, ze je mladsi, zaradis se mezi celebrity, koukni na Madonu, Demi Moore, Bayshu...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 07:53
- Nahlásit
Psíček
nojo, já netvrdím, že na to přišli včera, jenže pro poradce chovu v jistém nejmenovaném klubu, které mám tu čest znát, je "novým trendem" i mendelovská dědičnost
jistě, reklama se dá udělat prakticky na čemkoliv, ale chovky, které si zakládají na tom, že mají psy odchovávané doma, existují už teď - a ty ostatní, co jedou na "produkci", to myslím až tak moc nezajímá...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 07:56
- Nahlásit
leyenda
pani díky, konečně si něgdo fšimnul, že su taky ta celebryta sem byla asi štyrykrát v tej televyzy, totiš!
|