| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:23
- Nahlásit
Maky a Trix
ale proč ti jich chce dovézt tak málo?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:24
- Nahlásit
kejtlin
fakt nevim. Kdybych měla auto, dojedu tam sama, ale doufám, že to půjde nějak zařídit i jinak. Vůbec to nechápu, když má auto, dost by na tom i vydělala.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:25
- Nahlásit
Dobré ráno,
Maky a Trix
tak vem co přiveze, tam určitě bude výrobce a kontakt.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:27
- Nahlásit
malinka
právě že není, já už to mám jednou doma a je to jen zatavenej pytel bez jakýhokoliv nápisu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:29
- Nahlásit
nemethova5
máš dneska volno?
Maky a Trix
vždyt´je přece jedno, jestli poveze 3 nebo 20kg
malinka
tak vem co přiveze, tam určitě bude výrobce a kontakt.
pani, vás je pro žumpu škoda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:31
- Nahlásit
Maky a Trix
právě že není, já už to mám jednou doma a je to jen zatavenej pytel bez jakýhokoliv nápisu.
takhle ty pamlsky prodávají u nás taky, dělají to přímo v prodejně
připomíná mi to, jmenovalo se to dárek, dělal to myslím mapes-pytlík e různými druhy sušených pamlsků, jestli to je ono, ale od mapesa už to před lety stálo 99kč
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:33
- Nahlásit
impact
vůbec ti nezávidím, psincák je asi problém, když máš smečku, toho se moc bojím, že to psi jednou někde chytnou
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
mě to třeba jedno je. Jí ne, protože veze ještě dalších 20kg pro lidi od ní. No, uvidím, jestli mi dá ten kontakt. Zatím nemá smysl se o ničem dohadovat, když mi ho dá, někoho s autem už seženu bez problému. A když ne, tak jsem vás zbytečně navnadila ale ne, fakt mě to mrzí, je to skvělá věc a skvěle levná. Trix se po tom může utlouct
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
kejtlinjo mam,konecne,dva dny,vcerejsek a dnesek,u nas je fajn pocasi,tak amin potahne na cvicak,akorat je trochu teda zima.jinak je dobry,ze amin z toho sezraneho plastu nastesti nic nemel!
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:34
- Nahlásit
dobré ráno žumpojdi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:34
- Nahlásit
Maky a Trixjaky pamlsky a kolik a z ceho a za jakou cenu,ja chci taky vedet!!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:36
- Nahlásit
kejtlin
Tak mě se to loni v zimě podařilo zastavit u třetího psa, jen jitrocelákem. Tak snad to půjde i teď. Jdu do lékárny koupit dva litry sirupu a po cestě cinknu vetce a poradím se. Ona naštěstí není taková, že by mi hned jela nasadit na všechny psy ATB.
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
brala jsem od jedný holky kilo sušenejch pamlsků za stovku. Včera mi psala, že to bude brát zas, tak jsem to rozhodila, kdo ještě chce a dneska mi napsala, že toho tolik brát nechce.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Dobré jitro a šééééécko nejlepčejší montymu k opravdickejm naroskáááááááááám, tady máš dortík, ať máš krásné ráno:
a taky máš tady dárek, je to jenom drobnost:
A tady jeď na víkend, máš to zaplacený, směj tam i knírači a ten pán je ti obslužně k dispozici, bude vám vařit:
Jo a psala lejendička, že je vyplavená, má na zachrátce basén, je bes proudu, krs střechu se sprchují, odneslo to stáje a ohrady a šecko, ale sou f pořátku, zdravý, aji se zvířenou, jen asi nemaj moc kde bydlet.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:38
- Nahlásit
Maky a Trixaha,tak to je zadara kilo za stovku,ja kupuju bodie,jsou to polomekke krouzky jak frolici a pulkila stoji u nas 23kc.ja kvuli cviceni,ani suchy moc nepouzivam,bo ten mladej blb by se zadusil.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:40
- Nahlásit
nemethova5
to musíě taky dávat když chceš mít klid. Já mu vždycky strčím kuřecí hnátu, když odcházím a ten šmejd už mě ani nechodí vyprovázet, leží na rohu postele a čeká na pařát. Tomu se říká samostatnost
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:41
- Nahlásit
Maky a Trix
tak to je divný. Bóóže, gdyš něco nabízím, tak musím počítat s tím, že to něgdo bude chtít. Nebo aspoň rovnou říct, že mám jen 3 kg. Nezádvidim ti to oznamovat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:43
- Nahlásit
Maky a Trixproc smejd,ten pes je dokonale inteligentni!toho si vazte pani,no jo,taky by se nam naky hodili i pro pana hajana!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:45
- Nahlásit
malinka
no, taky nejsem nadšená, ale doufám, že se to nějak zařídí. Jako ještě jsem jí minule psala, že bych toho vzala strašně moc, že to rozhodně udám. Trochu mě to mrzí, no...
nemethova5
dokonale inteligentní ano, ale copak se sluší, aby se pejsek těšil na odchod pána?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:45
- Nahlásit
Gerda
Jo a psala lejendička, že je vyplavená, má na zachrátce basén, je bes proudu, krs střechu se sprchují, odneslo to stáje a ohrady a šecko, ale sou f pořátku, zdravý, aji se zvířenou, jen asi nemaj moc kde bydlet.
cože??????????? šiš to je děs,eště si fčera libovala jaxe nic moc nedělo i dyš to avízovali
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:51
- Nahlásit
Gerda
to je radost, teda. Hlavně, že sou teda fšici f pořátku. Gdybys jí psala, tak, že s ní soucítíme.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:51
- Nahlásit
Maky a Trixno on se tak asi tesi,jak chudak hajan,ktery jeste mava aminovy packou,kdyz amin tahne na cvicak,nebo sem-tam do prace,no pan trix je uprimny!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:52
- Nahlásit
davidkova renata
psala správu, že je právě bes střídavého, celá ovlhlá krs záplavu střešní, ale jinak f piřátku. Cituji sms:
"Sme trochu zaplaveni, do prizemi natekl bazen krom toho velmi hodne srazek tou deravou strechou. Mame misto zahrady jezero a jsme bez elektriny. A par stromu padlo a ohrady. Ale my a zviratka jsme v poradku a mame dobrou naladu, ac sme moc nespali. Jeste k tomu nemusim varit a mejt nadobi, zehlit a luxovat. Hec." konec citace.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:52
- Nahlásit
davidkova renatacus!co noveho?taky hodne soucitim s pani leyendickou,chudak,to je des.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:55
- Nahlásit
Gerda
Jeste k tomu nemusim varit a mejt nadobi, zehlit a luxovat. Hec."
no tak co si stěžuje?! eště na tom vydělala ,díky bohu za tornáda ,to aš zistí biluše,hnet bude nějaký lákat taky do oryjentu
Maky a Trix
ale copak se sluší, aby se pejsek těšil na odchod pána
ste dosáhla ideálního stavu,pani ))) tak je to správně a tak to má byt
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:56
- Nahlásit
davidkova renata
no jo, ale musela jsem ho uplácet žrádlem!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:57
- Nahlásit
Maky a Trix
tak ty za to nemůžeš, holt to díky tobě vodnesou ty psi to byl samo vtip, tak to možná vyjde příště škoda.
nemethova5
kupuju od známýho, co k nám na cvičáku vozí granule a salámy apod taky měkký kroužky jmenují se jack roll, nebo tak nějak, je tm na obalu jack russel, nebo mu podobnej, je to modrej pytlíkkilo a půl za necelou stovku, ted´ je zdražili, ale ještě před rokem stálo to 1.5kg kolem 70kč, to zřeba zdenda přivezl a lidi to brali po 5ti kusech, já teda beru přímo od něj, vyjde mě to trochu levněji než na cvičáku, předseda si na tom něco přirazí a jde mu to do kapsy-na 99%, jistě to nevíme, účetnictví nikdo 2 roky neviděl a i kdyby to bylo jen o 10kč na pytlíku, tak zrovna předsedovi to nedám z principu
Gerda
chudák lejendička, ještě psala, že to nic nebude,že přeháněj tak to ani nečekala, ach jo..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 10:00
- Nahlásit
kejtlinto znam,to znam,jack roll,to mel haja dlouho,jak jezdim k jedne pro granule,tak tam ma vse mozny.podobny jsou prave ty bodie krouzky,no jo predseda je asi peknej hajzl vychcanej,taky bych mu to nedala z principu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 10:10
- Nahlásit
kejtlin
Tam zdravejm mám dávat Céčko a Jitrocelák a nemocnejm k tomu dětskej Panadol. A doufat, že to přejde. Jinak v případě zhoršení ATB, což mě při tom počtu psů asi trochu zrujnuje.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 10:15
- Nahlásit
Gerda
chudák lejenda
|