| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 19:52
- Nahlásit
lucYnka XIII
a jak se ti tam líbí?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 19:56
- Nahlásit
kejtlin
ja nedelam u nej ja delam na vinihradech a libi se mi tam moc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 19:58
- Nahlásit
helps
Di to hned nechat vytrhnout. Zítra. Nejpozdějc se zítra objednej a jdi pozítří. Vetovi to zabere deset minutek, vmáčkne tě někam mezi operace, nebo to zvládne v ambulanci. Nedej se odbýt a trvej na tom, že to musí být hned.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:02
- Nahlásit
kejtlinBiluška
Né nebojte, von už je nemá. Už delší dobu má jen trvalý, ale jednu chvilku už mu právě vylezly ty mlíčňáky a měl to voboje. Ale naštěstí jen pár dní. On furt něco hryže a zakusuje se, takže si pomohl sám. Tak snad to nijak moc neovlivnilo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:06
- Nahlásit
helps
záleží co máš za plemeno a jakej požaduje standart skus, ale když mu vypadly brzo tak to bude snad dobrý
|
helps
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:12
- Nahlásit
kejtlin
šeltii právě... pokud vím, tak chtějí nůžkovej a mě to tak i připadá,ale já nejsem žádnej znalec právě, tak netuším.. Ty mléčňáky sem mu i kejvala, takže to tam měl jen chvílu, ale kdo ví...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:51
- Nahlásit
helps
Essi jsou vypadlý tak trvalé porostou dobře, neboj. To se stává jenom když mlíčňáky nevypadnou, že ten trvalý zub vytlačí mimo.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:03
- Nahlásit
Biluška
Jooo? A já nána si myslela, že zkus je danej především geneticky a ne tím, kdy vyškubnu mlíčňáky.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:03
- Nahlásit
Biluška
Aha, tak díky, snad to bude ok
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:07
- Nahlásit
impact
Jooo? A já nána si myslela, že zkus je danej především geneticky a ne tím, kdy vyškubnu mlíčňáky.
Kdo mluví o skusu? I když ten to ovlivňuje taky. Primárně to ale vytlačí trvalé špičáky, že rostou buď křivě (směrem dovnitř do huby, nebo ven a tlačí do škraní). Nebo je to celé vytlačí a jsou prostě mimo řadu těch zubů. No a pokud zůstanou v řadě tak je tam prostě o dva zuby víc a tím pádem celou čelist vysunou vůči té druhé a máš předkus či podkus . Takhle to má např. brácha od Nýny. Celý vrh má skus v pořádku, jemu nenechali vytrhnout mlíčňáky, má je dodnes (čtyři roky) a má předkus
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:24
- Nahlásit
impact
kamarádky fena má špičáky vyhnutý ven, měla mlíčňáky a kamarádova čiva je má vyhnutý dopředu, měla do dvou let mlíčňáky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:40
- Nahlásit
já mám to samý, vyhnutej špičák ven, smějou se mně, že vypadám jak upír
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:49
- Nahlásit
co asi lejenda essi tam je fakt to tornádo.......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:00
- Nahlásit
večerkáááááá. Zalehnout a spát, zítra bude náročný den
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:02
- Nahlásit
Biluška
dneska asi půjdu fakt dřív spát, sem ňáká ušlá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:31
- Nahlásit
Vzkaz od biochemičky vjětkyně: Pamlsky maj v sobě hodně pařátkůch, toť pro hancuw. Může je vyměnit s triksem za průdušnice, bo pan triks pařátky milákuje. Kejtlin vyřizuju, že to jsou vnitřnosti, ne maso. Objednala předem 15 kg a uvidíme, kolikm toho děfčica závozná doveze, je limitovaná velikostí svého vozu. Biochemička nemůže na net, má rozbitej komp.
Jak se máte pipiny?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:42
- Nahlásit
Gerda
jen 15kg? to si rozdělíme biluše, aleksa a já a je po pamlscích nedá to auta víc jak 15kg? by mě zajímalo čím jezdí
Jak se máte pipiny?
já úžasně, lidi od dalmatinů prý dnes poslali peníze na účet
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:50
- Nahlásit
kejtlin
těch 15 kil je pro mnohopsa od mnoholidu ))) To je dobře, že už ste se dohodli s těmi dalmatínky, předpokládám ale, že tim vaše spolupráce končí, ne? Nebo budeš ještě někdy hlídat? ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:51
- Nahlásit
Gerda
napsala jsem, že pohlídám, ale vždy budu chtít všechny peníze předem
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:54
- Nahlásit
My se máme blbě.. Už druhej pes mi během dvou dní začal pokuckávat. Mám obavy, že některá slovena dovezla z útulku psincák. Ach jo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:55
- Nahlásit
nemám nápojku, du do peří s fantómem opery na uchu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 04:00
- Nahlásit
KDO JE TU PRVNÍ??? Vlastně poslední.
Jdu spát. Dobrý ráno.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 06:46
- Nahlásit
fstávat a makat. Dneska budu velmi protivné, neboť toho mám velmi hodně. Myslím, že toho mám tolik, že to ani nemůžu stihnout
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 07:06
- Nahlásit
Monty má dneska opravdické narosky tak jí tu prosím dejte dary, já jsem až do pátku do 8 hod. mimo, zavalená hnusnou prací, tak tu nebudu. čau v pátek
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 07:24
- Nahlásit
makrelahojky,co noveho?amin v poradku kadi,nic mu neni,pokud nebude prset,tak zas na cvicak nejdu
jinak monty taky preji vse nej,nej,nej k narozkam!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 08:16
- Nahlásit
čus magoříííí
monty
pani fšecko nej k naroskám a hlavně hodný bílý knírače
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 08:21
- Nahlásit
makrel
nemethova5
davidkova renata
Děkuji holky vám fšem, jste moc hodný
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:04
- Nahlásit
Bré ráno.
Právě jsem zjistila, že kašle i slovenský štěně, co u nás bylo v DO a teď je v náhradní rodině. Takže psincák. To mááám ale velikou radost.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:20
- Nahlásit
čus všici, omlouvám se všem, co chtěla pamlsky, ale slečna mi odmítá dovíst takovej počet. že prej maximálně 3 mi doveze, ale už teď mám objednávku na 25kilo a to nemá vůbec smysl. Snažím se z ní dostat kontakt na prodejce, třá by ocenil pravidelnej velkej odběr. Je mi to fakt líto.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:21
- Nahlásit
Monty
vše néééj a hodně úspěchů s bílejma kníračema at´ sou voba zdravý.
jinak dobré ráno všem u nás bude asi pršet
|