Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5112 . 5113 . 5114 . 5115 . 5116 . 5117 . 5118 . 5119 . 5120 . 5121 . 5122 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 19:53
- Nahlásit

Nazdáár!
Tak Fanda dneska začal chodit do školy. Vypadá to, že to bude děsnej šprt

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 19:58
- Nahlásit

Baico
Tak Fanda dneska začal chodit do školy
do jaký?????????
Vypadá to, že to bude děsnej šprt
to mě nepřekvapuje

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 19:59
- Nahlásit

Jo ségru požádal její přítel na dvoče v Chorvatsku o ruku a dal jí prsten s pravým diamantem. Bohužel nemá bratra. Mám prostě smůlu. Já taková hodná, která má všechno, co ženská má mít a ještě navíc pár kilo, tak má smůlu. A ten malej hubenej hajzl dostane prsten s diamantem. Svět neni spravedlivej

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:00
- Nahlásit

Baico
A ten malej hubenej hajzl dostane prsten s diamantem. Svět neni spravedlivej
není, pojďte taky do nasrané fóry

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:02
- Nahlásit

davidkova renata
do jaký?????????
No začali jsme chodit u nás na cvičáku do kurzu základní poslušnosti, aby se naučil na mě soustředit i ve skupině psů

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:25
- Nahlásit

umiram mam skoro 39 teplotu je mi hrozne zle a mam tu mrnava kotata. ktera musim kojit. Kdybych umrela odkazuju je ... jeste nevim komu.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:29
- Nahlásit

lucYnka XIII
odkazuju je ... jeste nevim komu.
ympakt, ta je narve k těm ostatním do baťohu. Jinak paní lity lity

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:29
- Nahlásit

lucYnka XIII
Cos to chytla?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:36
- Nahlásit

Huš su z náukupu, mamko, už sem ti nevolala, bo sem měla bágl na zádech, dvě tašky v ruce jedný a v ruce druhý cigáro, takže telefén uš se mi nikam nevešel. Nakoupila sem si strašně moc jídla na efdécháčko, maryje taky měla svou dyjetní chybu. Lity lity lucynku, nemocná je velice, chřadne jí záchranná stanice. Lejenda nesklízí se stolu, počká, až dorazíme a vše to dorazíme. Biluše přestane neustále volat mému dýleroj, už mu docházej zásoby, musíme si něco nechat na zítra. Furt eště se mám krásně, jen uš necvrlikaj ptáčky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:42
- Nahlásit

Gerda
Biluše přestane neustále volat mému dýleroj, už mu docházej zásoby, musíme si něco nechat na zítra
a no jooooo furt Sem se musela zásobit na noc no

Taky moc lituju lucynkustimčislemcochodijenomvnoci. Může koťata odkázat Armánkovi, on uš jim ukáže jak se mají chovat

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:48
- Nahlásit

čau baby a všicí nasratí odvedle, byli sme se podívat na Kendýskoj vnoučata, sou absolutně SLATKÝ. Ráno sme vstali brzo a šli na dlouhou prochásku na louku, aby si pánové před výletem v klídku kákli - jeden se posral po návratu domů v ložnici, druhej si to šetřil aš na benzínku do Humpolce. Další část výletu proběhla hlatce. Doma nás čekal obvyklej bordel, vjetší než včera a menší neš zítra, služku a hospodyni furt nemám

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:49
- Nahlásit

Biluška
A taky bysme v rámci heské nálady měli zagratulovat malému Bajkonůroj ke školní dochásce, zusceadidasový k cestě do západního německa, snat uš nám konečně přiveze to bravíčko, mamce k pms, lucce k sračkobličce a ympaktoj k novým koťátkům a vlčáčkové samozřejmě k malonádoru, co uš se zmenčuje - hurá! Je to tak heské fšecko, že?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:50
- Nahlásit

gabifi
druhej si to šetřil aš na benzínku do Humpolce.
čoveče humpolec je nějakej zakletej, mařena dycky blila v humpolci, i dyš uš dávno v autě neblila. A jednou se taky podělala - zrovínka na sjezdu z dálnice na humpolec! Je to čarovné místo, že?

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:57 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Gerda
zagratulovat malému Bajkonůroj ke školní dochásce
Na poslušnost bude šprt, ale náš figurant z něj dneska málem umřel. Holt na rozdíl od Zlatovlásky ještě nevěděl, že Fanda po třetím zákusu padá na bok a usíná
Prej, že ta moje druhá veverka je ještě veverkovatější než ta první. Ale dneska by rád, neb Bajkonůr se při revíru spletl a chytnul ho za holou ruku. Prej kdybych neměla jen veverku, tak prej bych musela platit, či co. Ale takhle to přejde jakože nic.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:57
- Nahlásit

du spát a ráno budu zase nasraná, páč zahajuju pití bylinkových čajů místo vína

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:58
- Nahlásit

Gerda
jj přesně ta benzínka u sjezdu z dálnice

Je to čarovné místo, že?
no jasně že čarovný, akorát lehce pos... a poblitý

Jimmi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:58
- Nahlásit

čus babice, fšecky moje kamarátky si zítra povinně! koupí psí sporty!!!
gdo je mít nebude, neni moje kámoš

zdraví vás flajbólista Jíma

P.S pro propagaci plemene jsem schopná fšeho

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:59
- Nahlásit

Baico
Fanda po třetím zákusu padá na bok a usíná
von je prostě zlatej! A pan Bajkonůr taky asi se to naučil od Wurstenkurta ))) Ti psi sou zlí, to je jasný.

makrel
Takhle z tebe ale modelka nikdy nebude, to je snat horší neš pupínek ty blázne starý.

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 21:00
- Nahlásit

makrel
zahajuju pití bylinkových čajů místo vína
bilinkový čaje a víno jdou klidně dohromady, bych řekla, že léčivý účinek se násobí, kdyš se užívají dokupy

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 21:01
- Nahlásit

Jimmi
pro propagaci plemene jsem schopná fšeho
si ho du koupit taky, ten časopis, ne Jímu, a to je velká objěť, páč psí časák sem nekoupila uš hodně dlouho

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 21:01
- Nahlásit

gabifi
přesně ta benzínka u sjezdu z dálnice
no je to kouzlo!

Jimmi
gratulujeme velice velmi mnoho moc, už sem ho viděla na FB! Krása! Snat nebudeš vyprodaná jako davítková.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 21:03
- Nahlásit

Jimmi
Já je nekupuju, posílá mi je klub hopsálistů coby klubovou tiskovinu, nebo tak něco. Sice je mám dycky o tři dny pozdějc neš jsou na stánku, ale mám

gabifi
Je to čarovné místo, že?
no jasně že čarovný, akorát lehce pos... a poblitý

Je to čarovné místo, páč mě se tam dycynky chce děsně čůrat . Uš jak se tam blížíme tak začnu mít pocit, že mi rupne močák a pokaždé tam musím zastavit Takových míst je po republice víc. Třá écéhomo nad Šternberkem, nebo takový borovicový lesík u dálnice Brno-Bratislava

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 21:03
- Nahlásit

Gerda
asi se to naučil od Wurstenkurta
No ještěže už si to Buřtík míří směr Kábul. Jsou věci, který se od něj moji psi fakt učit nemusej
Ale třeba bych segroj přítula mohla strašit, že ho Bajkonůr vomete, když mi taky nekoupí prsten s diamántem

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 21:04
- Nahlásit

Gerda
mamce k pms,
Essi pogratulujeme mamce k péemes tak nás asi zabije . S tím ostatním souhlasím, těm gratulovat můžem

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 21:05
- Nahlásit

Tak rodice a mala pezetka ( k praci jeste nevhodna) uz jsou pryc, velka pezetka se postarala o kone a ted myji nadobi; mam bajecnou naladu
jsem nigdy nemyslela, ze takhle pomaha zumpi drzeni prstu, budu se na vas obracet casteji
vsechno se mi povedlo, nic jsem nespalila, nevysusila, vsechno co melo byt teple bylo aspon vlazne, dokonce jsem pohotove vyresila uvodni fauxpas, nedomyslela jsem, ze sou fsichni rozvedeni a ze prijde dvojnasobny pocet dospelaku, teda as na jednu maminku, co nema novyho muze, byli sme dokonce multirasovy, pac jeden tatinek ma slicnou mladickou cernosku a jeden mene slicnou, ale moc sympatickou asiatku s malym roztomilym cinankem. rekla jsem, ze jsem si nebyla jista, jestli decka budou chtit sedet u stejneho stolu s dospelakama nebo zvlast. chteli sedet pohromade, meli jsme velmi dlouhy stul,
bylo nas celkem17 dospelaku a 13 decek.
mam stesti, ze nic nevyhazuju a shromazduju nadobi po vsech umrelych pribuznych, takze jsem mela porad dost cistych taliru, jen si budu muset opatrit vic hrncu
Jidla bylo dost, vzdycky panikuju a udelam toho moc, takze to bylo akorat, skoro vsechno se snedlo, zbytky ted dojidaji pezetka
Ale klidne Davidkovy jeste neco neco uvarim.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 21:08
- Nahlásit

makrel

Nepiješ víno jo? máš nējakej detox jo?? Fuuuj!

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 21:13
- Nahlásit

Biluška
Je to čarovné místo, páč mě se tam dycynky chce děsně čůrat
mi se chce čůrat na úplně každý benzínce. Si ty výlety se mnou dovedeš představit

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 21:16
- Nahlásit

Mediální hvězda Jim

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 21:17
- Nahlásit

Bajko
Ale třeba bych segroj přítula mohla strašit, že ho Bajkonůr vomete, když mi taky nekoupí prsten s diamántem
Mohla bys mu říct, že dyš těch prstenů nenakoupí víc, vometou ho všichni a navrch wurstenkurt. Mám psa a nebojím se ho použít!

leyenda
moc sympatickou asiatku s malym roztomilym cinankem
))))) blbááááááá )))))))) Určitě bereš to samý, co my s biluší )))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 21:18
- Nahlásit

gabifi
Jíma je krááásnýýýýýý jako jaro na horách!

<< 1 ... 5112 . 5113 . 5114 . 5115 . 5116 . 5117 . 5118 . 5119 . 5120 . 5121 . 5122 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání