| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:14
- Nahlásit
blejská se co vteřina, vichřice a oooobrovský kroupy, to už jsem dlouho neviděla
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
No vida, tak to bych neváhala. Vždycky bych mu za to uvářila...
Tedy pokud není nějaké nemehlo. Kamarád říkal jednou manželce o své práci pro našeho společného kamaráda: "Evi, já mu to postavím, ale ať mi, prosím Tě, Petr nepomáhá!!!"
|
kinta
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ty vado, jeblo by mě! Vyžírky naprosto nesnáším!!
Bych asi začala aplikovat k večeři rohlík s nějakým ultra levným margarínem.
Zuzi, neznáš náhodou Jardu Horáka - herec, dabér, 61 let?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:15
- Nahlásit
a chvilkama vypadává aji elektrika, no týbláho
všichni do krytů, je tu přírodní katastrofa!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:15
- Nahlásit
kinta
Tam by ale mohl být problém právě při prohlídce těch zubů.
Co? On není zvyklý na manipulaci a nechce otevřít hubu?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:16
- Nahlásit
kintataky nesnesu vyzirky!a ze mu neni jako trapne se divim,me by hsnbs fackovala.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:16
- Nahlásit
kinta
Zuzi, neznáš náhodou Jardu Horáka - herec, dabér, 61 let
to neznám, ani jméno mi nic neřiká. Možná táta by ho znal, že jsou tak podobně starý, proč?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:17
- Nahlásit
Baysha
Na přírodní katastrofy si asi budeme muset zvykat.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:17
- Nahlásit
Vlčáčková
nechce otevřít hubu?
Nevim no, kdyžtak Vlčáry, co?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:18
- Nahlásit
Bayshapani nestraste,burinu nesnasim!primo nenavidim,tenkrat jak sem hlidala,tak byla takova burina,ze flaklo do transformatoru,ze vyhorel a celej bohumin bez proudu,takova slupka,ze me jeste tyden brnelo v usich,od te doby bourku nemusim.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:19
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ale jen mě to tak napadlo, byli to dobří přátelé mých rodičů, jezdili k nám každý léto, pak to po revoluci nějak utichlo a teď už o sobě nevíme. No nic, v pohodě.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:19
- Nahlásit
nemethova5
jako a nejhorší na tom je, že je zaměstnanej v manželově firmě a velmi velmi štědře zaplacenej! a dělá uplný hovno a manžel se mu bojí i snížit plat, že prej by ho rodina rozcupovala f tomdle sou ty arabové hrozný, jak do fšeho kecá celá rodina až do pátýho kolena!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:21
- Nahlásit
zuzanarosakovano ty vole,tak to je sila no a nehce me manzel taky zamestnat?ze bych se jako vetrela do manzelovy prizne,jsem sestrenice z desateho kolena.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:22
- Nahlásit
zuzanarosakova
Po přízni řízni. Já to řikám furt. Plynou z toho vždycky jen problémy. Kdysi před pár lety začal můj tatík s manželem vymýšlet cosi společně jako podnikání. Rovnou jsem taťkovi řekla, že si to naprosto nepřeju. A jsem jenom ráda, že z toho nic nebylo.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:25
- Nahlásit
tak tu máme boží dopuštění,kroupy a leje a vítr jak svina
a buřinu tu taky máme,lidi koukaj z voken a na ulici je bílo a samá voda
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:27
- Nahlásit
nemethova5
ze bych se jako vetrela do manzelovy prizne,jsem sestrenice z desateho kolena
no to bys možná ani nemusela, manžel je takovej dobrák, až skoro blbec, že ho ždímá každej ani nemusí bejt z rodiny, stačí se tvářit jako kamarád
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:28
- Nahlásit
k té večeři z vetamixu, když jsem měla ještě starýho pita, tak už měl špatný zuby tak jedl uvařený maso a rozmočený granule.koupila jsem konzervu, dala ji na pánev ohřát a dala mu jen půlku, pánev se zbytkem jsem zapomněla na sporáku, v noci přišel bývalý drahý z hospody a sežral tu konzervu, rán o vstanu, chci psa nakrmit a ptám se chlapa, jestli už mu tu konzervu z tý pánve dal, ten řekl, že ne, že myslel, že to jsou kousky v nějaká omáčce, a měl hlad tak to sežral, říkal, že se mi to moc nepovedlo, ale já měl fakt hlad a ještě jedna příhoda, máme slepice a dávají se jim zbytky z kuchyně, měla jsem starší polívku, vodu z těstovin, samý tekutý nic moc, nalila to do hrnce s tou polívkou a dala do lednice, že jim to dám ráno, bylo vedro, aby to nezkyslo, chlap přišel z práce, měl hlad a viděl v lednici polívku tak si ji dal , pak řikal, že byla divná
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:31
- Nahlásit
kejtlin
no vidiš, tak ty s tim máš praxi, krmit chlapy žrádlem pro zvířectvo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:34
- Nahlásit
Nemáte někdo známého na ministerstvu zemědělství? Když se tak bavíte o podnikání, potřebovala bych zařídit razítko. Jenže je tu velmi silná lobbystická skupina a brání soukromým subjektům i v tom, co sama nedělá. Takže my bychom chtěli najít někoho neúplatného, aby opravdu nestranně posoudil nabídku. Páč pak by to musel odsouhlasit, si myslím, neb vše je dobře rozpracováno.
Anebo úplatného hajzlíka, který to udělá i přes tlak protistrany za prachy. Ale to bych z toho asi vypadla, protože úplatky mě serou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
Essi to bylo kusový tak to je prt. Mě už Mášenek kolikrát přesvědčoval ať psům dám to, co jsem koupila v Kauflandu na guláš a že on chce vetamix, páč je to hezčí
Příště mu udělej hovězí hrubomletý co smrdí jak bolavá noha . Nebo zelený dršky by taky nebyly špatný....
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:36
- Nahlásit
Když jsme měli minulýho josefčíka, tak jsem ho krmila konzervama a vždycky, když jsem ji otevřela, tak manžel chodil mlsně okolo a přemlouval mě ať udělám rizoto.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:37
- Nahlásit
Vlčáčková
si to razítko nech udělat ne? jestli ti teda udělaj ministerstvo zemědělství
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:38
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hele, on je muslim, nebo co? Že bys ho mohla totálně odrovnat vepřovým masem!
Té rodině by se měla přednést připomínka o jeho pracovním vytížení. Pokud všechno musí řešit kolektivně, jak komunisti, pak by měli rozhodnout, že kdo nepracuje, ať nejí, ne?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:39
- Nahlásit
Vlčáčková
si ho udělej z brambory
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:39
- Nahlásit
kejtlin
Nepotřebuju razítko ministerstva, ale registraci čili zápis k činnosti. To už tak jednoduchý není.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:40
- Nahlásit
zuzanarosakova
Vy dvě trubky. Já chci na základě toho podnikat se zahraničními osobami!!! Nemůžu chodit se starejma bramborama místo razítek!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:44
- Nahlásit
Biluška
Nebo zelený dršky by taky nebyly špatný....
ty voe, to by byl spíš trest pro mě to vařit!
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:46
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty voe, to by byl spíš trest pro mě to vařit!
To bys snad ani nemusela, jenom dávat pozor, aby mu nezdrhly z talíře. To jsem psovi objednala jednou a nikdy více. To jsem fakt nedávala.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:48
- Nahlásit
kinta
já to psum objednávám furt, milujou to. servíruju jim to v chirurgickejch rukavicích a s rouškou
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:54
- Nahlásit
jsem tu par hodin nebyla a nadrasaly jste spoustu stranek,
prezila Davidkova ty skorobedly?
Co to jsou "zelene drsky"? Zni to jako peknej hnus....
|