Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4977 . 4978 . 4979 . 4980 . 4981 . 4982 . 4983 . 4984 . 4985 . 4986 . 4987 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kinta
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:19
- Nahlásit

impact
Třeba je Tvoje polovička mimo signál. Taky se mi to stává, můj muž dělá na stavbách a taky odjíždí na dýl a někdy se mi nedaří se s ním spojit.

Chytly mě záda.... Blééé, co je to za větu.
Hlásí se věk.
Zkus si na chvíli lehnout na břicho, občas to pomůže.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:21
- Nahlásit

nemethova5
paní, taky bych chtěla dělat něco úplně jiného, ale co už no...
Budeme na tebe myslet a držet úplně všechno co se dá, ale ti vyšlo alespoň toto a pak si při topm můžeš hledat nějaké hlídání, které by už bylo konečně dobře placené a vyhovovalo by ti

impact
to znám, paní, jak se všechno sere, ale nebojte všechno bude zase dobré

Alexa
tak to vám paní ujde příjezd mojí pincezny Sophyje a to je velká událost

impact
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:21
- Nahlásit

kinta
Tohle se právě nestává.. Věděla bych to dopředu. Obzvláště, když ví, že mu mám ráno volat. Fakt ot není stadardní situace, o to víc jsem na nervy...

A na břiše jsem ležela celou noc a bolíííííí.

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:22
- Nahlásit

Monty

Alexa bude hořce litovat. Ve středu bude velký den v žumpje a ona o něj přijde.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:23
- Nahlásit

impacthele nevysiluj,ja jsem tu taky mimo signal!to div,ze se mi jde vubec dovolat a to musim jeste kousek na kopecek,jo zada?zrovna vcera me tak chytli krize,ze jsem myslela,ze se poeaaaam!
kintatak a ted obedvam,mam pekne cocku na kyselo,k tomu klobasu a vajco a chlebicek,mnam,musim delat chute.jo a kde je matka davidkova????

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:23
- Nahlásit

kinta
Zkus si na chvíli lehnout na břicho, občas to pomůže.
mě teď taky hodně chytají záda, mám to z toho, že mám osm hodin nohy v lodičkách a už na to jaksi nejsem zvyklá, asi se budou hodně divit až mě v kanclu uvidí ležet na zemi

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:24
- Nahlásit

impact
Vydrž, vydrž. Znám to. Až se to vysvětlí, tak ho pořádně seřveš a uleví se Ti.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:25
- Nahlásit

kinta
Alexa bude hořce litovat. Ve středu bude velký den v žumpje a ona o něj přijd
přesně tak já vás tady všechny ve středu opiju

nemethova5tak a ted obedvam,mam pekne cocku na kyselo,
mňam, taky bych si dala, mě by sice stačilo jen s tím vajcem, klobásu bych kliďo vynechala. Jste mi paní udělala úplné chutě

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:27
- Nahlásit

nemethova5
Dobrou chuť. Dneska je nějakej čočkovej den, švagr psal, že taky bude dělat čočku. Mňam mňam, čočku moc mylákuju. Ale dnes bude boloňská, pantáta přivezl asi tunu těstovin, tak je spotřebovávám. On neumí nakupovat normálně. Jak je něco levný, tak toho nakoupí jak pro armádu.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:28
- Nahlásit

kinta
kuwa a my dneska neobjedváme, protože jdeme na ty oslafy, tak naši říkali, že se dnes vařit nebude...
To budu dneska hladná jak sfiňě, protože já jsem stydlivá a nic si tam nevyzmu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:28
- Nahlásit

Montydiky pani,i pani kinte za drzeni palcuch!jo mas pravdu,pokud to vyjde,a nastoupim,budu si hledat mimoto to hlidani a mimoto decka pozor,budu si delat maturitu,coz doufam nepohorim,zrovinka mi sestra plisnila,ty ses blba,uz jsi mohla mit maturitu kdyby jsi chtela desetkrat!jenze ty ne,ses lina,pohodlna a te dtu becis kvuli rachote a uz davno si mohla delat u tech psovodu celniku.....bla,bla...jo cocka je fakt vynikajici,co na moji mati ocenuju,ze je to supr kucharka,to je fakt.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:30
- Nahlásit

kintahele,nejste vy do rodiny,cela svagrova!jak je neco levne,veme toho tuny a pak to doma vesele hnije!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:34
- Nahlásit

nemethova5
u nás čočku dělá výborně tatík, já ani mamča by jsme jí neudělaly ani k jídlu

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:35
- Nahlásit

nemethova5
držím palce fšecky

impact
klííít, jak sou fčil bouřky, tak je spousta vypadlejch vysílačů, může bejt, že je v místě, kde normálně signál bejvá a dneska nic, bude v pohodě, uvidíš
záda moc lituju zkoušela jsi horkou vanu?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:36
- Nahlásit

Montyjo?ja zas delam hrozne dobry a vynikajici halusky s bryndzou,no ted jsem se fakt prezrala teda.myslim te cocky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:37
- Nahlásit

Bayshadiky pani diky,jen doufam,ze mi nereknou mi vam zavolame,bo to uz je fakt ohrana pisnicka!

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:37
- Nahlásit

nemethova5

Já ne, to manželova rodina takhle funguje. Já naopak říkám, že nejsem tak bohatá, abych mohla kupovat levné věci. Už jsem si na to za ty roky docela zvykla, ale furt mě to dokáže vytočit. Třeba tchyně má potřebu nám vždycky nabalit hafo věcí, je to od ní pěkný, já to beru, ale nestojím o to !!!

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:41
- Nahlásit

nemethova5
Mně taky řekli, že zavolají. V pátek jsem od rána nervila, pak zazvonil telefon a paní prej: Dobrý den, paní Kinterová, tady je společnost ......, u telefonu ......, my jsme Vám slíbili, že do pátku Vám dáme vědět
Já jsem byla úplně na prášky a v duchu jsem si říkala Tak kurňa už to řekni!!
A ona: Doufám, že Vás potěším
Tak to už jsem si říkala, že je to dobrý. A bylo. Ta euforie, která mě potom posedla, se nedá ani popsat.

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:42
- Nahlásit

nemethova5
pani vy umíte halušky? a naučíte mě je? mi se dycky rozvařily a byly blemcavý, jak to děláte, aby byly pěkně pevný?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:42
- Nahlásit

kintajo a pak ti to zas tchyne bude vycitat,co?jak tenkrat to prani,jak jste onehda psala!jo a to nakupovani je fakt manie nasej svagrove!vzdycky trnu,co zase pritahne????hlavne kupuje ruzny veci pro psiska,jak maji akci na kokina a kapsicky a konzervy,tak to je vzdycky plna taska,to vzdycky matka jeci,jak pritahne salamy,ty co jsou silene drahy,ze se to zkazi,ze to nechcem zrat a takovy ty kecy kolem toho.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:43
- Nahlásit

Bayshauz to testo delam pevnejsi a proste jak to sklouzne z varecky tak to jeste nejni vonco,to uz jsem ziskala casem cit,v tydnu je udelam,to se zasejc naperem jak hovada,no a psi taky,ty to prio zboznujou,akorat,ze bryndza je fakt draha.

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:45
- Nahlásit

nemethova5
a děláš je ze syrovejch brambor nebo jaký to těsto? ono je víc receptů...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:45
- Nahlásit

Bayshaklasika hladka mouka,voda,sul,vajco,testo musi mit takovou konzistenci,aby ja tomu rikam neukapavalo z varechy,proste hodin kousek testa na zkousky do vrouci vody a jak to udela krasnej tvar,takovej sulanek,tak to je to pravy orechovy.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:45 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

nemethova5
my to máme doma rozdělený já většinou dělám maso, tatík umí výborně omášky a guláše a mamča zase zapečená věci, třeba francouzské atd. a teď zkouší dělat někdy nějaké novinky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:47
- Nahlásit

Bayshaano,ano ze syrovejch brambur,ale musi mi je nekdo naloupat a ostrouhat,nejlepe z hodne velkech brambor,nenavidim to loupani a strouhani,takze vzdycky nekoho zapojim!a slaninka musi byt pekne do skelna oprazena,nejlepsi je sedlacka slanina na to,je rozhodnuto,zejtra budou halusky.

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:47 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

nemethova5
ajo tak to jo, já se právě dycky pokoušela o ty bramborový, páč ty miluju úplně nejvíc ale blbě se mně protlačovaly tím sítem a rozvářely se, bych potřebovala někoho vidět, jak to dělá, páč to mám jenom načtené
edit: takže brambory taky? a jak to protlačíš tím bazmekem? mi to nikdy nešlo, jak sou v tom dlouhý nudle těch brambor

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:49
- Nahlásit

pro všechny co jedou na těšký závot o pohár nléka
bude od 12hod, do 12 h je prý výcvik, říkal předseda
Gerda
standa chce tílko a velikost co největší

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:49
- Nahlásit

Bayshahm,taky mam ten deravej hrnes jak tomu rikam,tatik je umel delat i bez toho sita,normos na prkenku,coz bych nezvladla ja,no jo no,jak udelate naky zumpa mytink v ostrave tak vam navarim vsem halusky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:50
- Nahlásit

kejtlinto jako vam zacne zavod az ve dvanact????pani mate velice hodneho predsedu(mineno ironicky)

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:52
- Nahlásit

nemethova5
ok, pro dobrý halušky přijedeme aji do Ostravy, za podmínky, že se budu moct koukat anebo eště radši pomáhat

<< 1 ... 4977 . 4978 . 4979 . 4980 . 4981 . 4982 . 4983 . 4984 . 4985 . 4986 . 4987 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání