| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:27
- Nahlásit
nemethova5
pokud budes mit decko doma!
děcko se nekoná,jedine jůpísí,ale ted si du mejt a foukat hlavu,tagže su neprovozuschopné fčil
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:27
- Nahlásit
Vlčáčková
no, ja si napriklad kupuju v sezone lisky na trhu a v nesezone zampijony v kamenym obchodu a sem taky spokojena
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:28
- Nahlásit
Bayshami nastesti tam mame jen ty houby,hovna si majitele sbiraji,takze tam neni nastesti prehovnovano.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:29
- Nahlásit
davidkova renata
fakt mnohohup
U nás sou fšechny vožrany slimákama! Ale to je jedno, já stejnē nikdy žádnou houbu nenajdu, vlastnē nenajdu nigdy nic, ani to, co stratim..
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
u nás si hovna taky většinou sbíraj, máme docela zvodpovjedný sídlisko, ale psi aji ožralové tam čůrají fšude a tak... prostě na huby půjdu rači do lesa
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
davidkova renatatak to neklapne,upsicko sebou nemam,pac jsem v praci,tak nekdy priste.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:30
- Nahlásit
leyenda
tak tady maj lišky v bille za 399 kč za kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! tak sou asi z platyny nebo nevim! řampachy ale nemaj tu houbí chut,to prostě nenji vono a navíc já houby ráda sbírám...ofšem dyš rostou! jiank mám nerva ,sem dneska našla údolí hup
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:30
- Nahlásit
Bayshavozralci posrani a zechcani jsou nejhorsi,tak ja taky radsi do lesa,aspon si vodpocinu pekne.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:31
- Nahlásit
davidkova renata
co holky nevim...já si vzala jen ty "bedly" a ty snim,tagže..
aha, u nás rostou lautr jen hřiby, tak jsem minulej tejden dva dny vařila.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:32
- Nahlásit
davidkova renatazelenam zavisti,zelenam zavisti....udoli hub,uz se tesim taky na ty houby,sami budou mi skakat do kosicku.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:34
- Nahlásit
leyenda
ja si napriklad kupuju v sezone lisky na trhu
lišky mám nejradši - mňam, taky je někdy kupuju.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:34
- Nahlásit
davidkova renata
Tak to já bych umrtvila spíš sebe.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:36
- Nahlásit
Lola1, leyenda
Fuj, co to žerete vy dvě? To vám těch zrzavých čumáčků není líto?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:37
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak to já bych umrtvila spíš sebe.
sim tě ,nic nevydržíš ,to my chodíme aji několik hodin,pěkně f přírodě,opčas zastáfka na kávičku f termosce,co nosí gerdička,k temu cigárko a vegáč,bejváme venku půl dne běžně
zuzanarosakova
vlastnē nenajdu nigdy nic,
pudeš s náma příště,to tě naučí )))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:39
- Nahlásit
davidkova renatajo a v te kavicce rumicka,co????tak to se nedivim,ze se vam tam tak dobre chodi pul dne!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:39
- Nahlásit
davidkova renata
Cigárko? To jako abyste nechytly otravu ozónem?
Pak jsou ty zprávy v černé kronice: "... vyhořel les, škoda za 5 milionů Kč, příčina dosud nezjištěna..."
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:40
- Nahlásit
davidkova renata
bejváme venku půl dne běžně
Šiš to bych si musela vzít vozejk na ty moje invalidy a i jeden pro sebe, takovej ten motórovej
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:41
- Nahlásit
nemethova5
v te kavicce rumicka,co????tak to se nedivim,ze se vam tam tak dobre chodi pul dne!
No, nevím. Já bych se po rumíčku lesem spíš plazila jak užovka, než chodila.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:41
- Nahlásit
Guten odpoledne, už peru, maryje spí, byl to moc kráný výlet, hancaw má hezkýho bobana, má nemocnou nohu. Pejskové se hezky prošli po léze, vyndala sem si dvě malá klíšťata, teď slunim a ostřikuju květiny a převlíkám postýlku do zeleného povlečení. Zuzanky kvetou, libuše roste jako blázen starý, levandule od mamky není asi levandule, bo smrdí, minibazalka roste a už není mini. Palma pustila další dva listy a přelila sem bambus a áloji. Fotili sme pejsky zespoda, nejlepčí čumák má Piksla, té se moc líbilo, být focena, je to asi taky módelka. Parádnicky sme si užili den.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:45
- Nahlásit
Vlčáčkovátak by jste si hrala na toho na paragana no!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:46
- Nahlásit
davidkova renata
ale ted si du mejt a foukat hlavu,tagže su neprovozuschopné fčil
Já du taky, ale sere mi to, je to moje nejvíc neoblíbená činnost! trvá mi to hodinu!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:51
- Nahlásit
nemethova5
Nebo na Meresjeva.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:53
- Nahlásit
Vlčáčková
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:54
- Nahlásit
Vlčáčková
A budu smrdět jak stádo alkahůliků, né?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:56
- Nahlásit
nemethova5 a ostatní
Jsem si vzpomněla, že v Prostějově vyhazují lidi z letadel, když si to člověk zaplatí, po půldenním školení. Ne tandem, ale jednotlivce. Nechce si někdo skočit???
Úspěch startu je zaručen tím, že když se člověk šprajcne ze strachu ve "futrech", tak ho prostě vyhoděj. Když sis to zaplatil, tak poletíš!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:58
- Nahlásit
impact
Nikolivěk. Voní to hezky, hřebíčkovatě.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 16:59
- Nahlásit
Vlčáčkovádiky nemam zajem!bych se asi poeala,mam strach z vysek a co kdyz se padak neotevre???takovym adrenalinem netrpim,bohudik.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 17:01
- Nahlásit
davídková renata
sem tu, závod musí bejt od 12hod, bo předseda je píča
Gerda
objednávám tílko pro standu prej to největší
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 17:03
- Nahlásit
nemethova5
Taky mám závratě. No a co? Vytahují ten malý vodící padáček a člověk si pak velký padák otevře zatažením za šňůrku. Když to neudělá do určité výšky, padák se otevře automaticky sám. Akorát se parašutista nesmí dostat do kotrmelců, jinak si padák zamotá kolem sebe a dopadne ve tvaru "sekaná v zelném listu". Proto je tam to školení, aby se například vědělo, jak se do těch kotrmelců nedostat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 17:08
- Nahlásit
kejtlin
bo předseda je píča
spocená navíc!
twe tak to bysme to měli nějak asi upravit nebo tam budem do půlnoci což mnozí nemohou bo je čeká eště cesta dom..co navrhuješ?
|