Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4977 . 4978 . 4979 . 4980 . 4981 . 4982 . 4983 . 4984 . 4985 . 4986 . 4987 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 19:32
- Nahlásit

ahojte baby, tak jak jste se tu měly za tu dobu?
A co impact? už napsala proč je na svého tak naštvaná?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 19:36
- Nahlásit

Psíčekale pane,me se nemusite bat,ja nejsem takova satorije jak si myslite?a nekecejte,ze nemate zadny ego?kazdy chlap i ten pokus o chlapa musi nejaky mit,aspon malilinkaty!ja jsem tak hodna zenska,ze si to neumite ani predstavit.

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 19:42
- Nahlásit

Vlčáčková
tento děsivě smrdí
tak to bych zrovna te nemocne nedavala

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 19:46
- Nahlásit

všici
obojky uzavřeny, opakuji, obojky uzavřeny. Děkuji za spolupráci všem, co napsali, zbytek má smůlu.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 19:49
- Nahlásit

jinak u bráchy si ze mě dělali děsnou srandu, se mě na něco ptali a já že si s MALOU budu doma tři týdny, tak se strašně smáli, že jsem řekla MALOU, že o ní mluvím jako o děcku a prostě si ze mě pořád utahovali, no jako moc jsem se tam dobře necítili
pak se brácha pustil do mamky, že jí včera nechtěla pohlídat (byla unavená, protože dělala před barákem něco na zahradě) a pak, že jí málo hlídá (dneska jí zase hlídáme)
ach jo, mám bráchu mopc ráda, ale někdy se chová fakt jak idi.t

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 19:54
- Nahlásit

Montyjsou blby vsichni,ja taky o aminovy rikam,musim jit s malym ven a taky jsem s nim byla dva tydny doma!bracha je peknej idiot,no jo no,kdyz si neumi tu mal,ou vychovat,tak radsi strci tvoji mame,aby se nemuseli starat,ze?bych ho poslala nekam do ri.i!

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 19:54
- Nahlásit

Monty
prosimte, proc by tvoje mamka vubec mela hlidat dite tvyho brachy??? A jeste poslouchat kecy, jestli hlida hodne nebo malo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 19:57
- Nahlásit

leyendaprotoze je to debil a nevi kam by toho maleho rozmazleneho spratka strcil,aby meli od nej klid!a hlavne zalezi na mamce,jestli chce hlidat nebo ne,moje matka jak nema naladu,tak posle ty dva do ri.i,at si simonu hlidaji sami,nastesti nezlobi a rozmazlena neni,sem ta se ostriha,sem tam se pocmara,ale to uz patri k veci normalu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 19:59
- Nahlásit

Psíčekhele co to pouzivate za slovo UBERZENA,co to je??????

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:02
- Nahlásit

mě to přopadalo jako by mě viděli poprvé, ví, že psi jspu pro mě vším a měli docela blbé narážky, já se jim do děcka taky nese.u.... já věděla proč se mi tam nechce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:05
- Nahlásit

Monty
panííí uš jen kolik dnů??????????

jinak děcka,mám trošek pošramocený todleto égo..no koukněte sami..doufám,že přijde aji pan argošek,psisko uš je tu a bendoj to příležitostně popíšu
http://www.novinky.cz/koktejl/208412-zena-s-nejvet simi-prsy-na-svete-velikosti-23-vnima-sve-vnady-ja ko-pozehnani.html

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
paní, už "jen" tři dny ) jsem to tady ráno psala, nebojte, to bych si nemohla dopustit to sem nenapsat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:08
- Nahlásit

Psíčekja jem dosti natvrdla,je libo preklad???jako velka zena???
Montytak jsi tamneela chodit,kde se mi nelibi,tak tam taky nejdu,proste se nenutim a hotovo,mam jiny program a ostatni me nezajimaji,takove nejake akce v rodine,kdy se na tebe divaji jak na vola nemusim,hele to mas to same,z maminy strany neexistuje,aby pes byl s nema v byte,ne musi byt venku a nejlepe zavreny v kotci,malem se z toho opupinkovali,jak videli amina s hajanem,z tatove strany jsou samy pejskari,jak u nas byla tatova sestra,ta je supr,chovala ovcaky,tak byla s hajana nadsena a rikala u pojd ty moje mala kredencko!

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:09
- Nahlásit

davidkova renata
bože, to radši nebudu mít to svoje nic než toto

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:09
- Nahlásit

Monty
to bych si nemohla dopustit to sem nenapsat

eště že to nestíhám číst ty drápaniny na 10 stranách
taxe eště 3krát vyspíte s nějakou komisí jako pawlinka a čoklojd je tu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:10
- Nahlásit

davidkova renatajezisikriste,co to je???co to ma za mlikarnu,no hnus a z toho mas posramoceny ego jo????to budu radsi plocha jak deska,nez tohle fuj pani.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:10
- Nahlásit

Monty
Člověk má provozovat jen to, nač stačí. Pokud nestačí obstarat dítě, neměl si ho pořizovat. Mamka není povinna jim hlídat, zvláště, je-li to spratek.
Moje drahá matinka by mi nikdy dítě nehlídala, ani psy.
Brácha by potřeboval trošičku vrátit do reálu. On sám asi taky bude trošku rozmazlený, ne?

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:11
- Nahlásit

nemethova5
tak jako kdyby mi nedovolili vzít sebou Montyho, tak bych tam ani nešla...
Nechtěla jsem bráchu naštvat, protože ho mám ráda, ale fakt někdy přetrefí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:12
- Nahlásit

Vlčáčková to jste krasne napsala!ja bych to tak krasne nenapsala!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:14
- Nahlásit

Montyno kur.a!!!jeste se ho prosit o dovoleni,jo?to uz je fakt vrchol,tam kde nejsou vitani moji psi,tam nejsem vitana ani ja,bud ja se psama nebo nic a moc dobre to kazdy vi!!!!to jako pretrefil jako dost!!!promin,ale tvuj bracha je samolibej hajzl!no muj bracha zmetek neni o nic lepsi,pan podnikatel,ale takovy sebevedomi jsem jeste fakt nevidela!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:17
- Nahlásit

Psíčekjo tak!!!pane,ale to ja vubec nejsem,akorat mam svoje zasadni nazory no,nekomu se to muze zdat dosti protivny,taky mozna nemuzu porad sehnat normalni praci,mozna jste na to kapl!mozna se vam muze zdat,ze mam svoje zasady,ale nadclovek teda fakt nejsem,od toho tu jsou prese jini jako tra RD,ne renata davidkova,to bych mamku urazila,ale vite koho myslim,ne?koho jsem upa od zacatku nemusela a kazdy se mu klanel jak k bohovy!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:18
- Nahlásit

Psíčektak to at radsi vymru po preslici,bo decka zmetky nemusim,ja to rikam takradsi deset psu nez jedno decko.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:19
- Nahlásit

davidkova renata
snad se ji dočkám, jestli mě zajede auto, tak mě asi jebne ikdyž to už asi nebudu vnímat

Vlčáčková
On sám asi taky bude trošku rozmazlený, ne?
rozmazlený ani ne, jen má ty blbé vlastnosti - hodně blbé po otci, po mamce má dobré srdce, ale po otci nevymáchanou hubu a někdy až moc.
Co pro nás udělala naše mamka je možná až moc a on to asi nedokáže pochopit, mamka je prostě hodně nemocná a vždy jak Terka odejde, tak je svým způsobem, ráda, že si od ní odpočine, navíc třeba i takové hlídání stojí spoustu peněz (ona se furt nudí, tak s ní chodí kde jen můžou v obchodě by všechno chtěla)

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:21
- Nahlásit

Ježiš taky vás koukám serou príbuzny! Me sere strasne manzeluv svagr! je to strasnej vyzirka a neustale k nam chodi " nahodou" zrovna v cas vecere! Dokonce ani kdyz jde s nama na jidlo do restaurace, tak za sebe nikdy neplati! a dneska me fakt nasral, samozrejme si to prihasil kolem sedmy a hned se pta manzela, jestli nema taky hlad. A manzel, ze ne, ale poprosil me, abych svagrovi neco uvarila. No mela jsem doma jen bio jehneci kotletky, coz je pro nej samozrejme skoda, tak jsem mu udelala hovezi z Vetamixu

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:22
- Nahlásit

nemethova5
!jeste se ho prosit o dovoleni,jo?
ne paní, to jsem asi blbě napsala, jen říkám, kdyby tam Monty měl zákaz vstupu, že bych tam ani nepáchla

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:24
- Nahlásit

zuzanarosakova
A manzel, ze ne, ale poprosil me, abych svagrovi neco uvarila. No mela jsem doma jen bio jehneci kotletky, coz je pro nej samozrejme skoda, tak jsem mu udelala hovezi z Vetamixu

to jako fakt?????,

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:24
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak jsem mu udelala hovezi z Vetamixu

Pani, Vy ste hustokrutááááááááá !!!

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:32
- Nahlásit

no nic děfčata, jdu spát,
Zítra budu sama se šéfem schizofrenikem, protože má kolegyně volno, snad to přežiju ve zdraví, fakt bych se chtěla Sophyje dožít

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:36
- Nahlásit

zuzanarosakova
Paní, vy se nezdáte, ale ste ultrahustá . Jak jsi to hovězí připravila? Dyť je to mletý,ne? No vlastně je to takový biftek gdyž se tak na to podívám

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:38
- Nahlásit

Psíčekale ne,ja to myslim taky v dobrem,vim,ze mam plno chyb,ze je dost veci ve mne.
Montyty as sefa schizofrenika jo???no to bych mela obavu,s jednim takovym jsem delala a mela jsem vazne dost,byl zrovna na testech mluvil s compem jako z deckem a pak ho zacal fackovat a nadavat mu,no jako sila.jo tak,taky bych tam nepachla mate pravdu,kdyby rekl pes ne.
zuzanarosakovaa smakovalo mu?no maso jako maso,ne?

<< 1 ... 4977 . 4978 . 4979 . 4980 . 4981 . 4982 . 4983 . 4984 . 4985 . 4986 . 4987 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání