Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4968 . 4969 . 4970 . 4971 . 4972 . 4973 . 4974 . 4975 . 4976 . 4977 . 4978 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:06
- Nahlásit

kintajooo,to se mi stalo taky,prijel naborar,dvacetilety frajirek namachrovany!!!!muzu ti rict firmu i jeho jmeno nejaky petr svacho z firmy D.I.S.!!!koukl se na me,meli jsme sraz u penny marketu,kousek par minutu od mojeho baraku,ja sla a vzala si maleho amina sebou,dal mi nejaky papir vyplnit,pry psychotest,ted jsem udelala na vybornou,chovani etika atd.no a pak jen poslal smsku,ze me neberou,nemel ano odvahu mi to zavolat,ze se ty psychotesty vyhodnocuji v praze,no asi tak nejak,bla,bla,bla....velky hovno,jestli i teda rozumite a vcera jsem dostala zachvat smichu,svagrova v tom penny marketu dela,na preskacku jinde apk tam tra jen zaskakuje,jo?a rika mi,meli jsme tam hlidace,takovej spinavej humusak vychrtlej,mladej synek,takovy prase a tululum,to jsem pry jeste nevidela,pry se jim vysypal na podlahu cukr a on hned pry vyskocil a zacal ten cukr lizat!!!!!nebo si primo na prodejne strihal vlasy,no humus,jen by me zajimalo,jestli takovej mel iq houpaciho kone,nebo sumici travy!!!!!
Montyjo to bylo super,jak pisu,to byla matka jeste vcelku v pohode,to uz dnes ani neni pravda!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:08
- Nahlásit

Lola1jako dodat pani monty,ze se chova jako pako?????
Montymas recht,kdyz prace je,tak za minimum mzdy!tak jak jsem ted byla na tom vyberovem rizeni,jak rikam,moc jsem se vyptavala a to oni asi nemaji radi,clovek musi drzet hubu a krok a jeste se tem svinim sikmookym div ne klanet,fuj to jsem se zas nasra.a!

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:09
- Nahlásit

Lola1
to maj pravdu
a to jsi mě ještě nezačila, když mě chytne ta radost, že už je to jen pár dní a ne třeba měsíc to lítám a skáču po bytě jak malé děcko nebo nějaký puboš přitom toto období bych už měla mít za sebou nějaký ten pátek

nebojte paní, nezapomenu, i si kupuji nový foťák, ten starý, už mi jaksi nestačí. Pokud mi to mrně umožní, tak vás tady budu zásobovat, že tu bude úplně přeSophivováno

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:13
- Nahlásit

joooooooooooooooooooooooooooo paní????? Monty se chovááááááááááááááááááá jako paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKKKKKKKooooooooooo, protože už ve středu bude mííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííít druhéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éé miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ale jinak jsem úplně normální

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:15
- Nahlásit

Monty

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:16
- Nahlásit

Monty
když jsem konečně mohla mít prvního psa, vstával jsem ve 4 hodiny a courala s ním po venku do 8 hod. Bylo to v létě a byla to nádhera. Jinak jsem se na nového psa taky těšit dloho nemohla, vždycky to bylo šup a hned, ale i těch několik hodin stálo zato.

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:17
- Nahlásit

nemethova5

To jako si děláš srandu? Že jsi šla na pohovor a měli jste sraz někde venku? A tam jsi vyplňovala dotazník? Se poseru.
No je to fakt, že s prací je to teď v háji. Já jsem strašně šťastná, že mi to místo vyšlo. Byla to jediná solidní nabídka. A posílala jsem životopisy jak vzteklá, přišlo mi pár zamítavých odpovědí a jinak vůbec nic, nenapíšou ani "polibte nám .."
A je sranda, jaký inzeráty se objevujou. Nemusíš nic umět, nic vědět, nemusíš mít ani vzdělání, oni Tě zaučí a budeš vydělávat 30 až 50000.
Nebo požadavky: aktivní angličtina podmínkou, němčina výhodou, aktivní řidič, znalost word, excel, power point, SAP - nástupní plat 10000.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:21
- Nahlásit

kintaNemusíš nic umět, nic vědět, nemusíš mít ani vzdělání, oni Tě zaučí a budeš vydělávat 30 až 50000.
to je práce většinou ochodních zástupců, jo ty prachy si třeba můžeš vydělat, ale to většinou vydělávají lidé, kteří by i pro prachy prodali svou vlastní matku a na toto já vážně nemám žaludek

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:23
- Nahlásit

všici

uzavírám vobojky. Mlíkojedští vod Kejtlin mi nikdo nenapsal, tudíž předpokládám, že je nechcou. Přeju krásnej víkend a doufám, že vám moc neprší.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:23
- Nahlásit

nemethova5
co se divíte. paní?

Lola1Jinak jsem se na nového psa taky těšit dloho nemohla, vždycky to bylo šup a hned, ale i těch několik hodin stálo zato.
toto těšení je vůbec nejhezčí těšení v celém životě

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:26
- Nahlásit

Maky a Trix
že vám moc neprší.
u nás leje jak z konve

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:33
- Nahlásit

Monty
na toto já vážně nemám žaludek

Přesně tak. Já jsem prodávala (normoš v kamenným obchodě) a byla jsem v tom dobrá. Jednou mě borec normálně lámal, že mě chce jako ochodního zástupce, že tak dobrý prodejce nemá, ale v obchodě ten první impuls vyjde od zákazníka, že přijde. Pak už je to pohoda. Kdybych měla prodávat jako obchodní zástupce, musela bych být o tom produktu přesvědčená na 150%, abych to mohla dělat.
Teď budu dělat zase obchod, ale musím rozjet úplně nový prodejny, těším se na to.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:35
- Nahlásit

kinta
já dělala obchodního zástupce u T-mobilu, ale jen 2 týdny, já nemám hubu někomu něco vnucovat a bylo to placené od smlouvy, takže jsem si nevydělala skoro ani na žrádlo

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:39
- Nahlásit

Monty
Před čtyřmi roky jsem chvilku dělala v call centru v aktivním prodeji, taky jsem nebyla špatná, ale dneska už je to překonaný podle mne. Samotnou mě obtěžuje, když mi někdo volá nebo mě zastaví na ulici. Rovnou říkám, že spěchám. Je mi těch prodejců líto, ale bohužel.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:49
- Nahlásit

kintane nedelam,to je vazna vec,jako smeju se tomu,co ta super prazska renomovana firma bezpecnostni prijima za totalni kryply!jo to se taky smeju,chci normalni praci u bezpecnostni agentury,ktera si ceni svych pracovniku a nehodi je pres palubu,kvuli tomu,ze neni pro ne prace!!!!jinak jako nejaky aktivni prodejce,to bych se taky neuzivila a taky me to dost otravuje,jak mi nekdo neco vnucuje!ale je to sila co???
Montypani,to jsme na tom stejne,ani na ten suchej chleba bych nevidelala,ja se nedivim,ja se raduju s tebou.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:56
- Nahlásit

nemethova5
a ještě navíc jsem byla KO, ptotože jsme chodili po bytech, se mi pak o schodech aji zdálo, a skoro vůbec jsem nebyla doma, dvě hodiny než jsme vycházeli do ulic, tak jsme měli nějaké poje.ané cvičení a zkoušeli jsme fráze na kolegy... v šest ráno už jsem vycházela a někdy jsem se vracela i to půl deváté, celý den jsem nejedla, byla jsem uchozená, Montyho jsem skoro neviděla a ještě hovno prachy, no už nikdy více!

Chjo dneska míáme jít k bráchovi na jeho narozky, moc se mi tak nechce, zase to jeho rozmazlené PZtko a pak si jí bereme na dva dny domů
Oni budou chlastat a já se jen budu dívat na ty jejich ožralé ksichty, já jdu zítra do práce, tak nemůžu, vždycky to vymyslí tak dobře, aby to vyhovovalo jim, až budu slavit narozky já asi to taky udělám tak aby oni šli na druhý den do práce

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:57
- Nahlásit

nemethova5
No je to fakt v prdeli. Mýho tátu asi před čtrnácti dny na hodinu vyhodili. Kvůli nějakýmu průseru, kterej se sice mohl stát, ale nestal a on to v danou chvíli nemohl ovlivnit. Tak jsem mu potom poslala nějaký kontakty co jsem našla na netu. A on mi volá, že mu volal ředitel, že ho potřebuje zpátky. to jsem taky nepochopila.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:59
- Nahlásit

kinta
mě taky před půl rokem vyhodili, že snižujou stavy a teď mi kolegyně zoufalá volala před dvěma týdny, že mě tam chce, nejlépe ihned

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:00
- Nahlásit

Montyjezis,to vas pani lituju,ja nenavidim rozezrany a rozmazleny parchanty,mozna proto,ze jsem v zivote nic zadarmo od nasich nedostala,vzdycky jsem si musela vsechno tvrde vybojovat!jezis,ze mi ta zasr.ana robota neco pripomina???posr.ny pegatron,drina jak prase,takze za ty dvanactky,za tu drinu jsem dostala devitku,ty vo.e jak ja jsem nasrana,ani nevis jak!buz.ranti zasr.ni!!!!!taky vecne v tom hnusu a psi jsem skoro nevidela a drela jsem a drela,za par susnu,nepreji tuto praci ani nejhorsimu nepriteli!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:01
- Nahlásit

kintaco to????reditel????no to taky miluju tohle!

impact
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:02
- Nahlásit

To je ale pěkně zpi.ovatělá neděle...

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:03
- Nahlásit

impact
japato???
Kvůli tomu, že prší? nebo se něco jiného stalo?

nemethova5
Člen
- Nahlásit

impactproc??co se ti stalo????
Monty
kintadecka drzete mi zitra vsechny pesti,budu to potrebovat,jedu na pohovor,vypada to hodne slibne!!!!

kinta
Člen
- Nahlásit

impact
To je ale pěkně zpi.ovatělá neděle...

Jak to?

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:04
- Nahlásit

nemethova5

Budu držet jako blázen starý, mně taky žumpa držela a vyšlo to! Co je to za práci, jestli teda chceš o tom mluvit?

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:06
- Nahlásit

nemethova5
to víš, že budeme a kde?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:10
- Nahlásit

Monty
kintapani v havirove,mela bych pod mikroskopem zjistovat trhliny na filtrech,teda jestli to vyjde,no!jestli ne,tak uz se fakt picnu,je to des!!!!stejne bych sla nejradsi hlidat,to jsem delala celou dobu a bylo to v pohode,ted nic,a stokrat nic!

impact
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:11
- Nahlásit

Monty, nemethova5, kinta
Muj je na montážích v Praze a má vyplej mobil, což je teda moooooc divný. Jeho kolega nereaguje. Do toho je tu bouřka jak cip už od rána a aby toho nebylo málo, chytly mě včera záda a ty vole, nemůžu se narovnat pořádně. Cítím se jak důchodce.. Chytly mě záda.... Blééé, co je to za větu.

Prostě se to všechno sere.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:13
- Nahlásit

impact
třá maj moc práce.

Večer tady padla rosa, naplánovala jsem s čoklem výlet. Od rána chčije, nebo je hnusně... fakt vopruz.

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:14
- Nahlásit

NAZDAR BAZAR
tak se tu mějte krásně, odjíždím se na týden kynologicky vzdělávat
papapa

<< 1 ... 4968 . 4969 . 4970 . 4971 . 4972 . 4973 . 4974 . 4975 . 4976 . 4977 . 4978 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání