Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4968 . 4969 . 4970 . 4971 . 4972 . 4973 . 4974 . 4975 . 4976 . 4977 . 4978 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:22
- Nahlásit

Monty
Gerda
já si půjdu udělat šopskej, to je moc mňam

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:23
- Nahlásit

kinta
pani, sama nevim, proč furt spim, ale je to tak. )

Monty
pani, to byste měla radost - kuře na smetaně! Tak sem se přežrala, že místo usnutí si zkolabuju )) co vaše montymamka? Už je dobrá?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:24
- Nahlásit

kinta
kintu
nikoliv, přece RD a není to rodinný dům

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:24
- Nahlásit

kejtlin
voni vůbec nejsou tupý, hned chápou, co po nich chci
jj, kamarádka měla prima dalmatina, akorát se ty jeho bílý chlupy do všeho zapíchly a držely tam.
Když jeden chlap (odborník kynolog) řekl "ty máš ale blbýho psa" a mávnul na něj rukou, tak mu do ní ten dalmatin hned rafnul, přestože nikdy nikoho nekousl.

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:26
- Nahlásit

davídkovarenata
sem rozsedla akorát jedno asi kosí vajíčko dyš mi bylo asi 5 let!Sme ho našli v dáblickým lese na zemi a já ho natajnačku donesla dom.Sem si ho vzala do postele a zkoušela sem si na něj jako sednout..jako kosice,chápete..jenže mi to nějak ujelo bo co a rozsedla sem ho,no..eště navíc sem zasrala povlečen

to je škoda, mohlas mít kosátko.

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:28 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

kejtlin
já si půjdu udělat šopskej, to je moc mňam

hlavně se paní neřízněte.

kinta
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:30
- Nahlásit

kejtlin
nikoliv, přece RD a není to rodinný dům

Chvíli mi to trvalo
Ale jsem ochotna tomu věřit.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:32
- Nahlásit

Lola1
líba s lád´ou říkali, že ta mladá je vrčavá,na mě nevrkla ani jednou naopak se ke mě hrnula vítat, páníci koukali, že se ještě nikdy k cizímu tak nechovala, no jo, určo ví, že u hlídací tety jí bude dobře, nevím proč jsem si myslela, že jsou blbý.

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:32
- Nahlásit

Gerda
mňam, to muselo být určitě dobré
já když se přežeru, tak se mi chce strašně spát.
No mamka, už nemá křeče tak často a tak hrozné, ale sem tam nějaké má, třeba dneska k ránu zase měla...

No nic, já to asi balím, fčera jsem nemohla usnout a jak jsem konečně usla, tak Monty pak skoro celou noc putoval po posteli, takže jsem skoro vůbec nespala.
Zítra to už zase bude blíže dnu, kdy si přivezu pinceznu Sofyji

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:36
- Nahlásit

kejtlin
určo ví, že u hlídací tety jí bude dobře
škoda, že hlídací teta bydlí tak daleko, občas bych jí potřebovala, tedy Gerry.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:41
- Nahlásit

Lola1
já myslela, že jsi z prahy

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:49
- Nahlásit

kejtlin
bohužel už né - teď bydlím v Budějkách.

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:50
- Nahlásit

dobrou, odcházím do kanafasu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:57
- Nahlásit

Lola1
vyvenčim a taky zalítnu

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 23:04
- Nahlásit

Gerda
pani ja nevim jestli zitra nepujedu pres den pryc Kamarad jede do jednoho utulku a ja bych moc rada jela s nim. Vadilo by moc, kdyby vam kartace predala mamka a vy ji penize? Teda jestli bude ochotna, ma dnes nejakou jecivou naladu

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 23:05
- Nahlásit

Taky sme se byli proskočit, a jdem spát - nazdar děcka, guten soár! Zítra odpo uvidíme a možná zas pojedem na parkůry. Právě poslouchám reportáž o volbě miss f nebrasce f český komunitě, vyhrála stefaný vocasek. A teď řikaj o chočených netopýrech, kerý si čék může pohladit. Zítra čekáme převážně oblačno s bouřkami, bude až 30 stupňůch.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 23:07
- Nahlásit

lucYnka XIII
Pani, na klid, můžu se stavit f pindělí po práci, neni to vůbec problém, pokud to pro vás nejni problém.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 23:09
- Nahlásit

Gerda
to by bylo nejlepsi, matka ma asi pms ci co je hrozne fstekla ze prej chce jit na kolo a ne cekat az nekdo prijde, prominte pani

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 23:13
- Nahlásit

ted´ mi psala kamarádka, hlídá 2 rtw a ty čuby jsou teda zvyklý v kotci se dostaly z kotce zatímco byla v práci a roztrhaly doslova její NO na cucky, přitom spolu normélně běhají pod jejím dohledem a znají se několik let

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 23:32
- Nahlásit

kejtlin

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 23:34
- Nahlásit

lucYnka XIII
Jasný, dáme pondělí, v neděli nikdo nechce čekat na někoho, kdo se má dovalit a vůbec neví, kdy )) Mamku chápu, to se nedělá, pořešíme pindělíčko.

kejtlin
hele to je hustý teda - zabily tu čubu, nebo žije?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 23:37
- Nahlásit

Gerda
dekuju pani

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 23:38
- Nahlásit

Gerda
roztrhaly doslova takže nežije

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 23:42
- Nahlásit

kejtlin
to je hrozne proc se neco takoveho stane? ze jsou ti psy dva tak jsou jako smecka a jdou po tom jednom nebo proc?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 23:56
- Nahlásit

lucYnka XIII
nevím, ony nebyly jako smečka, jsou to rtw její kamarádky co je na dovolený, hlídají si navzájem psy a stýkají se spolu i mimo dovolený, jsou kamarádky, chodí spolu venčit, navštěvují se se psy a vždycky v poho, když šla do práce, tak je oddělovala, vždycky, pro jistotu, asi nedocvakla kotec a dostaly se z něj.

impact
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 00:01
- Nahlásit

kejtlin
To je moje noční, resp. každodenní, můra. Proto to doma všecko rozděluju, když odcházím. Domácí Máfo, Mamba a Merci jeden prostor, útulkáči Mordor a Meg druhej prostor, hoteláci třetí a další prostor.

lucYnka XIII
Smečka.. Stačí, aby na ně někdo bafnul za plotem a je to jasný. Jedna smečka proti druhé..
Mě tak teď zmlátil pitbull jacka. Von ten jack je teda zmeteček a už rok a půl tajně doufám, že ho pitbull zkřápe. A včera nebo kdy šel nějakej pes za brankou a už to bylo. Pitbull má teda rozum, že ho jen třískl, poválel po zemi a nechal být. Ale o samotě spolu taky nezůstavaj. Jeden nikdy neví...

impact
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 00:03
- Nahlásit

kejtlin
Podle mě jsou to dvě smečky - dvě domácnosti. I když spolu tráví hodně času, tak jsou to pořád dvě smečky. Si myslim. Ale je to strašný teda...

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 07:14
- Nahlásit

budíííčéééék!!!
stávat, venku je křásně, já uš su dvakrát politá kafem, ty nerozpuštěný hrutky mě na bílejch ponoškách velmi sejřejí, gdo říkal že je to rospustný kafé? mně přinde velmi nerospustný fčera se mi tak stejskalo po příšerce, že sem vykoupila zverák, cestou z něho sem si eště spomněla na pár věcí, co nutně potřebuju, tak pudu dneska zas, je to sice nic moc zverák, ale maji tam otevřeno do devíti do večera

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 07:24
- Nahlásit

Bayshacusss!ja uz jsem vzhuru od ctyr hodin!jsem v praci,budicek byl rychly.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 07:27
- Nahlásit

Bayshahm,tu lilo jak z konve!zadny krasny pocasi.

<< 1 ... 4968 . 4969 . 4970 . 4971 . 4972 . 4973 . 4974 . 4975 . 4976 . 4977 . 4978 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání