| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 07:32
- Nahlásit
nemethova5
já su taky f práci a dokonce musim chvilama aji pracovat nevím, jak v noci, ale fčil praha hlásí pjekně, polojasno, teplota akorát bych rači někam vyrazila...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 07:40
- Nahlásit
Bayshano furt leje a je zamraceno,no jo,ja muzu kdykoliv a jakkoliv ven,mam velky okruh,podivam se tam a tam,jenze leje,tak nic.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 07:57
- Nahlásit
nemethova5
začínám mít sto chutí najít si nějakou práci, kde bych mohla brát psa s sebou... jinač je to tady super, nemůžu si stěžovat, pohoda a prachy dobrý, ale toto mě štve...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 08:00
- Nahlásit
Bayshahm,ja bych chtela najit dobry zamestnani,normos lidi a dobre placeny,psi,ze jsou doma mi nevadi,hlida je matka,takze nejsou sami,jinak tohle mam jako privydelek,nez sezenu normalni praci,za normalni penize,chtela bych zpatky delat u ostrahy jako psovod,envim proc,ale nikde me nechteji,nechapu to,ze vemou kdejakyho trotla bez zkusenosti a pes umi jen haf,haf,proste veou radsi nejaky magory.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 08:02
- Nahlásit
fstávat a makat, su celá rozlámaná, ty závody mi dávají nějak čím dál víc zabrat
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 08:05
- Nahlásit
nemethova5
asi nevypadáš dost jako magor
no mi právě psa nemá kdo hlídat, zatím to řešíme tak, že si s přítelem bereme směny naopak - já ranní a on odpolední nebo obráceně, takže je sama max 3-4 hodiny, ale to není dlouhodobý řešení... a třeba tenhle víkend děláme oba dvanáctky a nepodařilo se nám to prohodit, tak jsme ju museli vrazit na hlídání chovatelce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 08:13
- Nahlásit
Bré jitro, my jedem za chvilku na ty houby, snad nebue scáti, zatim je hesky, kafe a repelent už mám sbalený v batůšku. Piksla se zas poblije, že bude mít plnej kufr kamarádek )))
kejtlin
To je strašný, ovčandy je mi moc líto, i holčiny, eště když sou dvě na jednu, to ani nemá šanci před nima nikam utýct a schovat se.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 08:23
- Nahlásit
Bayshaasi nevypadáš dost jako magor
asi se budu muset chovat jak dement pusteny z ustavu,mozna tim padem najdu lepsi praci!tak aspon pozitivni je na tom to,ze ji uze hlidat chovatelka,ze je ochotna,ja mam tu vyhodu,ze matka je v duchodu,no.
Gerdapani na hribky bych sla s vama!mozna se mi to podari pristi tejden jit se sestrou,jestli jo,to zas bude radosti a veseli jeee hrib a dalsi,je dalsi houba!!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 08:33 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
nemethova5
chovatelka je zlatá, báječná ženská, navíc si nechala bajši sestru, tak se holky spolu vyřáděj ale taky to nejde pořád...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 08:36
- Nahlásit
Bayshatak to je jasny,u nas doma je vse prizpusobeny psum,bud rada,ze takovou chovatelku mas.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 08:44
- Nahlásit
nemethova5
taky mě napadlo, že máš dlouholetý zkušenosti a tzv do toho vidíš a to spoustě vedení není po chuti
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:05
- Nahlásit
nemethova5
Viděla bych to jako kejtlin, a taky si myslím, že s magorama se dá líp zametat a to spoustě zaměstnavatelů vyhovuje. My jak jsme teď přišly o práci - celá kancelář, tak jedna kolegyňka říkala, že byla na výběrovým řízení a řekli jí po pohovoru, že spíš mysleli na absolventa. Tak proč ji kurňa vůbec zvali, když měli její životopis a viděli, že absolvent není. Mi přijde, že zjistili, že není trupka, že by s ní nemohli vyjebat při každé příležitosti.
Mně taky hlídal místo manžel - u nich na váze. Stavební firma, vážení aut. Děs běs, šílený prachy, cestování přes celý Brno. Jediný, co by pro mě bylo pozitivní, že by Bruno mohl se mnou. Teď budu dělat práci, kam se mnou absolutně nemůže, ale za dvakrát tolik peněz a venčení v případě potřeby obstará chlapeček.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:05
- Nahlásit
dobré ráno děfčata
♥ 3 dny ♥♥ 3 dny ♥♥ 3 dny ♥♥ 3 dny ♥♥ 3 dny ♥♥ 3 dny ♥♥ 3 dny ♥
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:08
- Nahlásit
Monty
Ale strašně Vám, pani, rozumim.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:14
- Nahlásit
kinta
děkuji naši si už myslí, že jsem zcvoka chovám se jak pako
mám i šrtací kalendář vůbec si nepřipadám jak malej harant
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:20
- Nahlásit
Monty
si kup adventní kalendář s čokoládičkama, né?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:29
- Nahlásit
Baysha
ne to radši ne, to bych hned sežrala a už bych si myslela, že pro malou pojedu
novíc jsem za posledního půl roku přibrala až až, takže zůstanu raději u mého škrtacího kalendáře
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:29
- Nahlásit
Monty
Já když jsem čekala na Bruna (jeli jsme teda pro něj do útulku a byla to rychlá akce - ve čtvrtek jsem ho našla na netu a v neděli se jelo), tak jsem hned začala vstávat o hodinu a půl dřív, tak jak to bude se psem, abych byla nachystaná. Když jsem mu vybírala pelech, tak to trvalo dýl, než kdybych vybírala cokoliv pro nás. Nad hračkama jsem zvažovala, co všechno s něma budeme moct dělat, jak ho budou podněcovat a podobně. A to se jednalo o dospělýho psa.
A moje nejlepší kamarádka mi každý ráno posílala sms - už jenom xkrát se vyspíš.
Takže v klidu. Těšení se na něco je naprosto skvělý a člověk si to musí užít v jakýmkoliv věku. Naopak si myslím, že ten, kdo si to neumí pořádně užít, protože je přece "dospělej", se o hodně ochuzuje.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:35
- Nahlásit
kejtlin
kintajj,damy,mate naprostou pravdu,toho jsem si taky vsimla!opravdu,ted v patek jsem byla na vyberovym rizeni a moc jsem se ptala,coz jsem asi nemela,takze?nevzali me,ze nechaji prostor jinym,jsem se musela az zasmat!
Montyto mas za chvilku,co?u nas to byla vzdycky bleskova akce,ze dne na den!hajan byl taky bleskova akce,jak jsem ho videla,tak jsem se do nej okamzite zamilovala,a on taky,no a amin byl taky bleskova akce,videla jsem ho na fotkach a jeste jsem zjistila velice dobre reference a uz bych ani jednoho,ani druheho nedala ani za nic.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:38
- Nahlásit
Taky se chci těšit na štěně . Jsem se snad nigdy netěšila, protože se vždycky ráno rozhodnem a večer máme psa doma
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:40
- Nahlásit
kinta
tak o hodinu a půl vstávat dřív nebudu
už tak vstávám o půl páté, abych zašla s Montym aspoň něco přes hodinu ven
Teď se mi to vleče, ale jak s ní budu tři a půl týdne doma, tak mi to uletí jak voda už to vidím.
Doufám, že se něco při mé smůle nepos.re
Těšení se na něco je naprosto skvělý a člověk si to musí užít v jakýmkoliv věku.
jo je to super, ale ještě lepčejší bude, když už pinceznu budu mít doma
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:43
- Nahlásit
nemethova5
Biluška
Holky vy se máte, já si už po druhé vybrala hafíka už skoro od narození, takže vždycky dlouhé čekání.
Jen na prvního jsme se jeli "jen" podívat a skončilo to tak, že jel tatík domů pro košík a pro prachy
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:47
- Nahlásit
nemethova5
Možná bych pohledala na netu bezpečnostní agentury a obešla je s životopisem i se psem a prostě se tam odprezentovala. Někde snad musíš narazit na inteligenty, kteří tu práci chtějí dělat dobře a ne jen dělat. Odkud vlastně jsi?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:49
- Nahlásit
Monty
až po narození? já si příšerku vybrala někdy v září a narodila se v květnu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:50
- Nahlásit
Montytak ja prisla o prvniho psa a doma ten tyden bylo takovy smutno,ze me na cvicaku nalakali na jednoho chovatele ovcaku,ktery se tam tesil velke oblibe a mel slusny odchovy,jenze to bylo za myma zadama a s matkou,ja o nicem nevedela,jen jeden den mi matka rekla,pojd jedeme,ja kam a proc?neptej se a pojd!no a takhle jsem prilsa k hajanovy,bylo to predem na me naraficeny,to byla matka v te dobe jeste normalni,ne ted,ted ji total hrabe! a amin,to zpytlikovala kamoska,co chova buliky,poslala mi agenta(aminoveho brachu),ze se musi pochlubit a ze tam chovatelka ma jeste jedno stendo,ktery by se mi libilo,pac je hunaty,no tak slovo dalo slovo a chovatelka ho dovezla,tak k nam prisel amin,pro hajana jedinacka otresny sok,no a ted nedostava vse sam hajzlik stray,usi se delit!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:53
- Nahlásit
kintauz se stalo,osobne se zivotopisem!zatim jsem jeste nenasla inteligentni firmu,pripada mi to,ze to maji zkrachovali vojaci,nebo policajti zamindrakovani!nemuzu si pomoct!nebo je to takova firma,ktera da jen minimum na vyplatu a z toho se bohuzel vyzit neda,chodila jsem osobne,meilem,po telefonu,nemaji proste zajem,no!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:59
- Nahlásit
Baysha
hele paní, chovatelka má tři feny a jí ji prvni psala email, že bych si štěňátko vzala příští rok, pak jsem se jela za holkama podívat a byla jsem z nich naprosto uchvácená, tak jsem si říkala, že si vezmu malou od feneček, kterým se štěňátka narodí (pokud krytí dopadly dobře) za měsíc (a to tedy bude pěkný výběr, protože budou mít šzěňátka jen týden od sebe) a nakonec si beru malou už teď od té první fenečky
Jakmile dali fotečky na web, tak jsem začala nad tím uvažovat a týden po jejich narození jsem si byla na 100% jistá, že si malou vezmu z tohoto vrhu
nemethova5
enze to bylo za myma zadama a s matkou,ja o nicem nevedela,jen jeden den mi matka rekla,pojd jedeme,ja kam a proc?neptej se a pojd!no a takhle jsem prilsa k hajanovy,
paní, to muselo být super, to bylo od tvojí maminky úžasné
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:59
- Nahlásit
nemethova5
Hm, asi je to všude stejný. Můj tatík taky dělá u bezpečnostní a taky děs. On teda dělá vrátnýho na vysoké škole. Ale je to ostuda, co třeba dodávají do prodejen a tak. Jsme měli v obchodě dědouše starýho, kdyby mělo dojít k nějakýmu zásahu, tak dostane infarkt a budeme mít plno práce s ním. A to co důležitě prochází v obchodních centrech - k smíchu. Třicet kilo, ramena jak vrabčák, nechápu, k čemu tam jsou.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:04
- Nahlásit
Monty
naši si už myslí, že jsem zcvoka chovám se jak pako
mám i šrtací kalendář
to maj pravdu , ale mám pro tebe pochopení a dovedu si to představit. Nezapomeň dodat foto - za ty tři dny.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:04
- Nahlásit
kinta
no ono je nezájem všude, ne jen u hlídání, které hledá nemethova5, sama to vím, hledala jsem práci půl roku a pak mě vzali od tama, kde se hromadně propouštělo, jinak bych byla bez místa ještě asi teď
|