| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:01
- Nahlásit
tady máte večerníčka
http://www.youtube.com/watch?v=9982-Ow0Pbw
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:04
- Nahlásit
argosek
vy bydlite v zvonokosich?
nikoliv, v Kamargu
v provence mate tak uzke kominy
ano, prosim, nas komin je velmi uzky. Od Jiloveho jsem naopak 2,5kg zhubla, ale stejne neprolezu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:05
- Nahlásit
kinta
taky gratuluju k prosklenému místu
lidi mám volný celý víkend , sem z toho tak překvapená, že ani nevím co budu podnikat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:07
- Nahlásit
leyenda
tys ještě zhubla???? to neni možný, dyt´ uš v jílovým jsi byla jak nit´ . co škola surfu?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:13
- Nahlásit
kejtlin
no jo, ale ja v cechach hodne makala a hodne chodila po vyletech a ted, kdyz jsme se vratili, tak jsem malo spala a taky dost drela, vypadalo to tu fakt hrozne
surf je super, hrozna legrace a spousta modrin, jsem samozrejme porad v nejhorsim druzstvu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:14
- Nahlásit
leyenda
nikoliv, v Kamargu
Jako Camargue? A máte tam bílý vodní koníky?
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:16 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
Divám se na Spalovače mrtvol, ten film miluju, Hrušínský je v něm naprosto nepřekonatelnej.
A ta kamera! Ty vole! Bomba!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:17
- Nahlásit
impact
Jako Camargue? A máte tam bílý vodní koníky?
jj, to vis, ze mame a taky cerny byky a plamenaky a spoooousty komaru
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:18
- Nahlásit
kinta
Divám se na Spalovače mrtvol, ten film miluju, Hrušínský je v něm naprosto nepřekonatelnej.
ten jsem nikdy nevidela
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:22
- Nahlásit
leyenda
ten jsem nikdy nevidela
O hodně jste, pani, přišla. Zkusim nějak zjistit, jak by se to dalo pro Vás obstarat. Jsem v těchto věcech dosti blbá, ale zeptám se někoho chytrého.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:24
- Nahlásit
kinta
jste moc hodna, pani
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:26
- Nahlásit
leyenda
spoooustu komárů máme i u nás ve středních čechách konkrétně na neratovicku a procházka se psy kolem labe je očistec, nesmíš se zastavit a nesmíš típnout cigaretu.
kinta
mě ten film nikdy nezaujal.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:28
- Nahlásit
tak venku je božsky ,holky vyčůraný,výtah nejezdí,takže se chodí pěšky a nesvítí světlo v baráku,ukáčka nejsou doma,takže není slišet dupání slonů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:29
- Nahlásit
kachnóóó
chodíš na houby? a znáš to na kokořínsku?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:40
- Nahlásit
http://www.stream.cz/video/503876-prozije-opravdov y-orgasmus-na-horske-draze
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:43
- Nahlásit
kinta
tak tenhle film jedině když budu vožralá,nevím ten film nějak nemusím ,ale zas někdo nemá rád co čtu a i jsem slišela jak to mohu číst a zajímat se o to,si myslím o tomhle své
včera na mě jukali v knihovně jak na magora,bo nic jiného,kromě psů ,mě tolik nezajímá ,tedy ještě tam je Pepa Váňa - žokej,Baník Ostrava a hokej - Pardubičáci moji milovaní vono je toho víc co mě zajímá,ale tohle je na předních místech o o věcech co mohu psát do světa .-)
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:46
- Nahlásit
kejtlin
se vsadim, ze na kokorinsku je taky spousta komaru
ja teda musim rict, ze mne komari nevadi, nestipou me, ale treba Aninka chudak nemuze vyjit bez toho, aby se nacitronelovala a z kazdeho stipance ma obrovskou horkou bouli a jedna moje klisna je na to taky hakliva, tu davam ven jen kolem poledne, kdyz je vedro a komari zalezli
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:48
- Nahlásit
brezen2008
proc BanikOstrava? Ty nejsi z Prahy?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 23:57
- Nahlásit
kejtlin
nechodim na houby
leyenda
na kokorinsku je taky spousta komaru
neni
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2010 00:02
- Nahlásit
kachna_
neni
jak to?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2010 00:07
- Nahlásit
leyenda
nevim. asi málo rezervoárů, dobře se tu vsakuje voda.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2010 00:08
- Nahlásit
leyenda
jsem
ale naše rodina byla vždy,hlavně táta a strejda Spartaňi,ale já se od nich odlišila a jsem baníkovská ,bo spartaň a slávista bejt doma nemůže ,bysme se furt mlátili pio každým zápasu už ,když vyhraje baník nebo sparta v derby,tak se pak spolu nebavíme,to je doma prča ,klid pohoda,klídek,asi tak půl dne to vydržíme
no prostě baníkovská jsem
měla jsem ještě ráda Bohemku,ale když hrajou tak blbě,tak mě přestali baviti
ale na zápas bych na fotbal nešla,jako na spartu a baník,bo bych přišla o ruku,jak se mlátěj ,ale když je to baví,tak at se klidně povražděj,ale na fotbal to at netahaj
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2010 00:10
- Nahlásit
heled,zmizli nějak klíštata ,tedy na moji psi nejdou už žádní a že jich bylo moře
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2010 00:20
- Nahlásit
brezen2008
Včera jsem na jednom psovi jedno klíště viděla. Jsem ho zahodila a snažila se najít další. Ale rozhodilo mi pozornost to, že jsem si lehla hlavou do mraveniště, takže bylo po hledání klíšťat na psech a začlo hledání kousajících mravenců na vlastní lebce. Usuzujíc z toho, fakt nějak klíšťata zmizela, zato mravenci jsou přemnoženi!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2010 00:25
- Nahlásit
brezen2008
tak to jo, tata byl Spartan, me driv fotbal moc nebral, ale fandila jsem taky Sparte - ze solidarity a i dneska mam radost, kdyz se dozvim, ze nekde vyhrali
nehraval v Baniku Baros? hral taky jeden cas tady v Lyonu, ale moc mu to tam neslo. tady vsichni fandi Olympicu Marseile a jsou tak fanaticky, ze my s holkama schvalne fandime Lyonu, to jsme si vybraly prave kvuli Barosovi, jenze jim odeslo par nejlepsich hracu, tak ted taky nic moc
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2010 00:26
- Nahlásit
Vlčáčková
to je fakt,mravenečci,ty vídám u těch baráčků podél zdí docela hodně
mi jsme měli domasi rok mravence a furt nic na to nešlo,až jsem se na ně naprdla a normál zaterasila jim chodbičky lepidlem a hle! od těch dob nejsou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2010 00:29
- Nahlásit
leyenda
tak cizej fotbal nesleduji,ale když je MS tak to zas jo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2010 00:31
- Nahlásit
ale nejvíc asi Olimpijádu je jedno jestli letní nebo zimní a pak sleduji naše frajery - hendikepovaný,to sou borci
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2010 00:31
- Nahlásit
brezen2008
Mě se pokusili černí velcí mravenci obsadit chalupu. Tak začal boj. Většinou jsem vyhrávala, ale bídně. Nakonec jsem udělala betonovou podlahu a najednou koukám, mraveniště před barákem u zdi. Snad už tam zůstanou a neprokoušou se mi zpátky. Myšuli jsem taky nakonec odnaučila se k nám vracet. Stejně tak kuny. Ostatní mi nevadí.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2010 00:37 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
brezen2008
no, to ja tyhlety sportovni megaakce nesleduju, na to nemam dost casu, jsem rada, kdyz skouknu obcas v nedeli vecer pri zehleni jeden ligovej zapas, zbytek si najdu na netu a treba to posledni fotbalovy MS slo uplne mimo me, chtela jsem se sice divat na finale, ale mela jsem na navsteve bratra meho taty a povidali jsme si do 4 do rana o Himalajich, hvezdach a na fotbal jsem ani nepomyslela
Vlčáčková
co funguje na kuny?
jeste takhle se zeptam - vadi vubec kuny mimo to, ze delaji hluk?
|