Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4815 . 4816 . 4817 . 4818 . 4819 . 4820 . 4821 . 4822 . 4823 . 4824 . 4825 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 20:21
- Nahlásit

davidkova renata
to mě málem zabilo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 20:21
- Nahlásit

davidkova renatano sel se noros vysr.t na ten tvuj lom!!!!jj,to znam a vubec se nesmeju. chtel udelat nane pachovy kriz!!!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 20:24
- Nahlásit

davidkova renatahele ja bych na nej zarvala,at jde srat nekam jinam,ze tam mam naslaplou stopu?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 20:42
- Nahlásit

hovno tam eště nebylo,teprf rozjímal,tvářil se bohorovně a spokojeně ten sráč a vymotával si tu ruličku .Trošek sme ho asi rozhodily páč Nána šla jako dyš tam nejni těsně kolem něj a já v závjesu syčela jak kobra slova jako..Do pi*e,to se mi zdá,co to je za zm*da, to se na to můžu vys*at,to musíš s*át tady nemáš doma hajzl a furt sem jako plynule šla za tou Nánou ,tagže sme mu prolítly životem jak létavice a možná tam ten ču*ák stojí eště ted .
Nic,s kinologyjí končim bo todle se fakt nedá

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 20:45
- Nahlásit

davidkova renataprece te nerozhodi posranej chlap???to ja taky furt musela jecet,nelezte mi tam mam tam slaplou stopu,hlavne konickari,to jsou nekteri fakt paka!ty vole,to je zazitek,tak to se mi jeste pani nestalo toto,aby se mi chlap sel primo vysr.t na lom,to ne!hele ten musel byt v prdeli,jak jsi za nim sycela,hele upa to vidim zive!a smeju s ejak blazen!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 20:46
- Nahlásit

davidkova renata

Lidi jsou nechutny prasata, u nás v lesíku je taky furt nasráno a na tom elegantnē položenej hajzlpapir!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 20:47
- Nahlásit

zuzanarosakovajo a jak jdu na houby tak vetsinou najdu ty podpapiroky!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 20:57
- Nahlásit

Hele lidi, co mam dēlat, aby mi čokli prestali tak smrdēt? Koupat se ted nechodime, jak má Rambík ten hot spot, takže zapareny nejsou. A hroznē línaj taky. Sem nēkde četla, že psi smrdēj, když mēnēj podsadu srsti, muže to bejt vono? a proč by mēnili podsadu vlastnē?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 20:59
- Nahlásit

davidkova renata
síla pani

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 21:18
- Nahlásit

teplo vypadá jinak, si asi budeme muset v mlékojedech přitopit

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 22:42
- Nahlásit

Doufám, že už spíte, bo je dávno po večerce

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 22:53
- Nahlásit

davidkova renata
Sem se šla podívat co je novýho, páč u nás je konečně po večerce a haranti spí. Přečetla jsem si jak Davídková stopuje a musím si jít vyměnit pempers A to uš sem byla nachystaná na noc

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 22:57
- Nahlásit

Biluška
no jo, někteří zas neví, jak by se zviditelnili (Davítková)

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 23:03
- Nahlásit

makrel
no jo, má to těžký, ta vrcholová gynologije dá fakt zabrat

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 23:56
- Nahlásit

cus blbounci, cely vikend jsem byla pryc, nevim jestli to vsechno budu docitat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 07:34
- Nahlásit

Fstávat a makat. Tady zase leje, to zas bude den

Lola1
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 07:41
- Nahlásit

davidkova renata
Nic,s kinologyjí končim bo todle se fakt ned
Tak čtu po ránu tvůj včerejší zážitek, ještě, že jsem se předtím vyvenčila, jinak bych dopadla jako Biluška.
No vidíš, jak je Nána dobrá!!! Škoda, že není kluk a nezvedla na něj cestou nožičku, no ale to ona by zas věděla, že se na stopě nesmí.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 08:00
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jak jsou na tom s anaálníma váčkama, nemaj je plnější? Nech je zkontrolovat vetem. Mě velkej pes zasmrádne, když je má plný. Teda teď už ne tak často, co jsem krz to i upravila krmení, tže pohoda.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 08:12
- Nahlásit

Svatá Anna, chladno z rána. Juchůůů

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 08:17
- Nahlásit

Ahoj vy jste toho zas naškrábaly

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 08:20
- Nahlásit

vstávejte a prtínejte

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 08:32
- Nahlásit

kejtlinja uz jsem davno vzhuru,od sesti hodin,moje maly cerny slunicko amin me vzbudil,uz nekulha,takze se mi zdal pretazenej,asi ten disk uz mu hazet nebudu!no a hned jsem se rano nervla,bo volam kvuli tem prachum,jak jsem byla 36 hodin vkuse v robote,tak se hajzl cukal,ze mi to da nadvakrat,tak jsem rekla neexistuje,ze jsem se taky nezbalila v pulce sichty a nesla jsem domu,asi na to se.u!to me nebavi!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 08:35
- Nahlásit

nemethova5
mě dnes zavolá předseda té komise, kdy přijdou, nicméně tento týden můžu jen ve čtvrtek, oni můžou jen večer, chodí do práce, mám do středy noční, tak nevím, zda se sejdeme.
njn zaměstnavatelé, ten můj má jediný plus, opravdu platí včas a všechno i když blbě

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 08:40
- Nahlásit

kejtlinjako,tak me nas.at hned po ranu,to fakt nemuze byt den,aby jsem byla v klidu,jeste jedu do te posr.ne roboty,co upa nenavidim,mam zanet v prstu tak nevim,jak dnes budu delat?no ja ti preju,at ti to dobre dopadne,protoze vim,co zazivas za nervy.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 08:51
- Nahlásit

tě bůch kreténci
proč je polohnusně?!
nestíhám,nepište!!!!!!!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 08:57
- Nahlásit

to teda pište, at´ mám ndež se uvaří brambory pro drůbež co dělat, pak pudu před noční asi spát.
nemethova5
taky nenávidím svoji robotu a navíc ted´ budu mít jako vždy 2 noční po sobě, což ještě víc nesnáším.
ted´ s kolegou budeme řešit, jak donutit práskačku nejhorší ze všech aby nabonzila šéfovi, že nosím do práce krat´asy nebo tepláky-mám to od něj dovolený, což ona ale neví, at´ ze sebe udělá debila

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:10
- Nahlásit

kejtlinja ji nenavidim z toho duvodu,protoze nemame naroky na nic,zadny pitny rezim nic!hnus,hnus,hnus!!!!jeste privazana na ESD pasek k lince jak cokl u boudy,asi skoncim,to se neda,a s tim prstem,nemuzu ani hejbat!sotva lezu.no,koukam,ze tam mate taky fajn lidi,u nas se bonzuje taky a ve velkem!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:12
- Nahlásit

Brý ráno všem v žumpje

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:24
- Nahlásit

nemethova5
mám štěstí, že ta největší bonzačka nezvládá práci-takže když mi šéf říkal< že jsem stále arogantní, tak jsem jen řekla že pokud paní XY nebude znát a zvládat náplň svojí práce a já budu muset nést možné důsledky a budu postihována finančně z už tak malé almužny, které říká on plat-střídám ji a směně, tak arogantní budu, tak neřekl nic.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:26
- Nahlásit

nemethova5
vy ste přivázaný k lince??? a nemáte nárok na pití???tak to je horší než u nás i když jsem byla přesvědčená, že to nelze.

<< 1 ... 4815 . 4816 . 4817 . 4818 . 4819 . 4820 . 4821 . 4822 . 4823 . 4824 . 4825 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání