Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4815 . 4816 . 4817 . 4818 . 4819 . 4820 . 4821 . 4822 . 4823 . 4824 . 4825 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 22:09
- Nahlásit

kejtlin
to nejsou silný zabijárny....já to pít určitě nebudu, ale neva, doma mi to nepřekáží, klidně to tu může zůstat )))

impact
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 22:09
- Nahlásit

makrel Gerda
Jak sama? S Mambou.. Ale ta spí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 22:12
- Nahlásit

a každý prosím, nějaký nealko přivezte, ochucený

impact
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 22:14
- Nahlásit

kejtlin
a každý prosím, nějaký nealko přivezte, ochucený
Vodkou nebo rumem...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 22:15
- Nahlásit

hodně se u nás pije vodka s džusem, fernet hořkej a becherovka, případně víno nebo co kdo veme.

jinak skoro nikdom od nás tam nechce spát, se asi bojej

impact
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 22:23
- Nahlásit

Tak vemte džus ochucený vodkou, kofolu vínem a tonic ochucenej becherem a ferďasem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 22:25
- Nahlásit

impact
bude tam hodně psů, nemužem pít do mrtva, teda já jo, protože nikdy se neopiju do mrtva

impact
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 22:31
- Nahlásit

kejtlin
Já taky ne, co máš z toho. Jen decentně.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 22:41
- Nahlásit

impact
já hodně vydržím takže nemám problém

jdu spát, zejtra vstávám do práce

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 23:13
- Nahlásit

impact
Pro sportovně založeného člověka s hodně pevnými nervy je to ideální pes, já už bych neměnila.
Ty vole, se přeceňuješ, nééééé?

Si vůbec nevybavuju o kterým psovi a gde jsem to psala

All
Ten gulag mě zabije, z těch harantů se asi zblázním
Eště že aspoň něgdy spí

impact
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 23:14
- Nahlásit

Biluška
Ifuna - pumi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 23:20
- Nahlásit

impact
Gde??? Něgdy dávno? Páč si to fakt vůbec nevybavuju

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 23:24
- Nahlásit

impact
Uš jsem se byla kouknout . Ty woe, to snad není možný, že Kamilka vytáhne pět let staré téma jenom proto, aby si udělala reklamu Asi nemůže prodat štěňata, nebo co

impact
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 23:30
- Nahlásit

Biluška
Aha, já na datumy nekoukala.
Máš dvě čísla na ráno?
Ty woe, musím poslat ten součet.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 23:32
- Nahlásit

impact
Máš dvě čísla na ráno?
Ty woe nemám . Mám f tom akorát neskutečný bordel Pokračuj těma cos měla posledně, to tak nějak asi bude

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 23:35
- Nahlásit

Mám neskutečně moc práce, ale prdím na to. Jdu se svalit, musím využít toho, že pézetka spí . Dobrou s kobrou.

impact
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2010 23:37
- Nahlásit

S háravou Mambou.

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 06:53
- Nahlásit

Fstávat!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 06:57
- Nahlásit

čau všichni, včera večer nebo ráno se mi ztratila axa, v noci opět házeli petardy nějací kokoti jak je u n ás obvyklé a ráno čuba v čudu, je trochu divný, že jsem ji včera zavírala do kotce-kvůli těm petardám a ráno kotec otevřenej.

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 07:01
- Nahlásit

kejtlin
ježiš a zavřela jsi ho dobře? nebo myslíš, že jí to někdo otevřel?

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 07:05
- Nahlásit

kejtlin
bych všem petardářům nejrači odpálila pět petard těsně u holý prdele, aby si našli jinýho koníčka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 07:08
- Nahlásit

makrel
snad jsem ho dobře zavřela, včera pozdě, když jsem šla krmit jsem zavírala psy do kotců, krom kyry a sindy a nechala do rána, ráno venku kyra, sindy, goša v kotci axa v prdeli. nevím jestli ji otevřel dědek těžko říct, kdo jinej, nikdo jinej by tam nevlez, ráno jsem taky měla moje klíče zevnitř ve vratech-odemčených, nejen, že má zákaz si je brát, protože běžně ztrácí klíče a já tam mám klíče od všeho, ale kdovíkde zas coural. možná jsem jí úplně nedoklapla dvířka nejsem si jistá, snad jo

impact
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 07:10
- Nahlásit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 07:11
- Nahlásit

gabifi
já taky nenávidím to, že tam peradujou po celý rok o víkendech v noci, to nikomu nevadí, ale na mě kvůli jednoumu zmrdovi kterej si stěžuje na všechno posílají komisi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 08:25
- Nahlásit

Fstávat a makat

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 08:35
- Nahlásit

bré ránko

kejtlin
no týbláho, držím palce, ať se brzo najde a těm petardistům bych ty petardy narvala do p***le a zapálila, ať ví, co to je

fšici
mám doooobře utavený štěně, včera večer sem šla jenom na malou prochajdu a potkalo se nás tam asi 5 se štěňatama, takže byla velká socijalizačka, řádili sme přes hodinu bajša zmasakrovala krvežíznivého picbuma a skamarádila se s asocijálním holanďákem taky prošla asi dvacetkrát velmi hlubokou bahnitou louží, no a když sem to vyprávěla přítulovi, tak ho nenapadlo nic lepšího, než do té louže skočit taky, tak šel dneska do práce v mokrých botech, magor

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 08:42 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

kejtlin
něco k té komisi (rada jednoho radního):
Městský úřad v této věci může postihnout majitele psa, pokud zvíře není týráno či jinak netrpí, jen obtížně. Zvíře obecně je podle platné jurisdikce považováno za věc a tudíž zde nelze aplikovat ustanovení Přestupkového zákona, jehož aplikaci má městský úřad v pravomoci.
Tudíž máte možnost se bránit dle občanského zákoníku v občansko-právním sporu neboť dle §127 obč. zák. je vlastník věci povinen zdržet se všeho, čím by nad míru přiměřenou poměrům obtěžoval jiného.

a ještě moje rada k paragrafu 127 občanského zákonníka - i kdyby sousedi považovali štěkání tvých psů za neúnosné, u soudu s tím téměř nemají šanci (dokazování je skoro nemožné a štěkání se v dnešní době považuje za přirozený projev psa, dokonce i v noci).
Dá se říct, že na tebe nemůžou, musela bys psy týrat nebo je prokazatelně k nadměrnému štěkotu pobízet.
Buď na komisi milá a i kdyby ti chtěli dát pokutu, nemají na to právo. Nic na místě neplať a ani nepodepisuj, v nejhorším řekni, že se o tom musíš poradit se svým právníkem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 08:48
- Nahlásit

gabifi
to mám v úmyslu, můj kolega je vystudovaný právník, sice se dál nevzdělává už je v důchodu, ale to nevadí, říkal že mi můžou leda hovno a nic nemám podepisovat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 08:53
- Nahlásit

Dobré ráno pipky!

kejtlin
Ty vado, doufám, že se Axík najde! U nás to taky pálej skoro každej večer, samej ohňostroj, mezi panelákama to zní jak bitva.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 09:01
- Nahlásit

Gerda
nejhorší je ta bezmoc, že jsem v práci a nemůžu hledat. je nahlášená na policii, děda hledá, ale pochybuju, že ji najde.musím doufat v policajty n ebo, že se vrátí sama.

<< 1 ... 4815 . 4816 . 4817 . 4818 . 4819 . 4820 . 4821 . 4822 . 4823 . 4824 . 4825 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání