| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 17:27
- Nahlásit
nemethova5
i když se smějem, tak je to spíš k pláči
ale takhle odzbrojit se mě ještě snad nikomu nepodařilo a neznámému člověku po netu rozhodně ne
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 17:31
- Nahlásit
kejtlinsic nevim vo co gou,ale pana RD ja vubec nemusim a hned ze startu,kdy tu mel hafo priznivcu,nesel mi pod nos,dost si protirecil a hladil si svy ego,takovy ja nemusim.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 17:38
- Nahlásit
nemethova5
mluvíš mi z duše
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 17:51
- Nahlásit
kejtlina jak se kazdy tady na me oboroval,ze pan desensky tamhle a pan desensky tohle!ne,nelibi se mi ty jeho metody,pres urcite veci vlak bohuzel nejede,i kdyz nejsem spickovy vycvikar,tak vim,co si muzu dovolit a co ne! a radsi cvicim prirozene,a hlavne neotrebuju si hladit svoje ego predvadet se.to mi je milejsi pan eichler,ktery opravdu poradi,nebo se snazi poradit.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 17:56
- Nahlásit
nemethova5
eichler není špatnej.
on i ščučka je egoista na n-tou, proto ho nemusím
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 17:59
- Nahlásit
kejtlinscucka pekne namachrovanej panak,ze psa vytriskat co se da,hm,toho taky nemusim,z takovych lidi se mi zveda kufr,jeste,ze nemam zadny ambice,dekuju bohu za to,myslela si desenskeho a scucku?eichler to aspon poradi a ma lidsky pristup na rozdil od jinych.on k vam chodi scucka cvicit?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 18:09
- Nahlásit
nemethova5
nechodí, několikrát jsem u něj byla, vyznává metodu že do psa nesmíš natvrdo hrábnout tak minimálně do roka, minule mě goša tak vytočila že si dělala co chtěla, vyškubala jsem ji na škrt´áku, byla u toho její chovatelka, tak to jen okomentovala : to byla ščučkárna, ale smála se, neuznávám výchovu psa ála svazarm, ale některý metody jsou dobrý doted´
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 18:23
- Nahlásit
kejtlinhm,dost jako blby,protoze amina vyskubu na retizku taky sem tam a ted kdyz uz je to halama jak blazen,ze?dobry nazev scuckarna,tvoje chovatelka ma u me bod.tak to ja jo,protoze se u nas ve svazarmu ke psum chovali bezvadne,nikdy jsem nezazila,aby do psa nekdo kopal,nebo neco takoveho,takovy clovek by u nas hned skoncil,proste by ho vyradili ze cvicaku!u nas jsem nevidela psa,ktery by sel se sklopenou hlavou na poslusnosti,ale vim,ze takovych cvicaku,kdy se psi vylozene mlatili jsem slysela.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:01
- Nahlásit
Ahoj ahoj ahoj
tak už jsem tady z cacitu a koukám samý dobrý zprávy tady, teda až na Tintu.
Na Cacitu nic moc výkony, teda co sem viděla, ale byla tam hárává bobrmanka a ta byla bezvadná jak byla veselá a hravá. Poskakovala vedle psovoda, chvílema mu skočila skoro až na hlavu, obíhala ho ve velkých radostných kruzích. Sice dostala asik 58 bodů nakonec, ale i Břéťa Ťujík, kerej to pískal, řekl, že nad spoustou chyb přimhouřil voka, páč byla ta poslušnost vážně veselá a radostná. A je fakt, že tam byly některý přesnější, ale utahaný poslušnosti, a těm dal míň
Taky mám dobré zprávy pro nás Tartisty, páč říkal Láďa Souček, že sice není T1 uznaná zatím do chovu, páč to zazdil policajt Jánský ale aspoň se budou zkoušky psát do rodokmenu, což doposud nešlo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:05
- Nahlásit
Jo a k Eichlerovi, nevím co umí nebo neumí s čoklema, ale mě teda dost pekelně nasral před pát lety na Kristýně, kdy bydlel v chatičce vedle nás a čokli nechal volně pobíhat mezi našima, bez ohledu na to, že jsme ho s Terkou několikrát upozornily, že naši uvázaní čokli nemaj rádi psy a nechcem aby ti jeho k nim lezli a on to měl silně na háku. Když šel cvičit tak briarda uvázal ke stromu a šel k němu až večer a bylo mu celkem jedno že od rána se posunul stín a pes byl celý odpoledne na slunku a neměl tam ani misku s vodou. No a že byl večer vožral a potácel se mezi uvázanejme čoklema a vyřvával až do rána a čokli samozřejmě s nim, to už mě celkem nechalo v klidu. Tagže asi tak
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:06
- Nahlásit
Alexahele,ja myslela,ze tartovy zkousky se do rodokmenu pisou,tak to je super zprava a super je to,ze mozna T1 do chovu bude,ja se tesim,jak s aminem budem delat tart,ted chudak kulha na obe zadni nohy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:18
- Nahlásit
Alexa
břét´a je lidovej člověk
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:21
- Nahlásit
nemethova5
nevím jak se projevuje panostitida, ale to že kulhá na obě zadní se mi moc nezdá
Alexa
jak je eichler v soukromí nebo na akcích netuším, ale mě se jeho metody výcviku líbí
jo holky co rozumí stopařině: jakej je terén les??? já myslím, že těžkej, protože je tak pachově čistý, že to zmate psy, můj dobrý kamarád co cvičí 20 let tvrdí, že lehkej, právě proto, že je pachově čistej.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:22
- Nahlásit
nemethova5
jestli jsi to tu psala,tak soráč,aleproč kulhá? to má už silnou DKK?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:23
- Nahlásit
kejtlinhele,ono mu to skace z nohy na nohu,jeden den kulha na levou,za tri dny na pravou,on je celej nejakej pofiderni.co se tyce stop,si myslim,ze pro psa je tezky,kdyz tam je moc pachu na muj vkus a urco nejtessi teren je primo ve meste,s tim ja ti neporadim,moc ke stoprine neinklinuji,bo me nebavi.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:32 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit
Zdravím holky.... tak jsme se fčera se skoromanžou vrátili předčasně z vody bo nám počas nepřál... celou dobu sou trópy a dyž konečně vyrazíme, je to hnus.
nicméně dneska sem mezi přeháňkami vyrazila potrápit čokloj přehnanou aktivitou, dyš se na nás na závjer naší prochajdy z jakésy opuštěné zahrady vyřítil vlčák, okamžitě se zakous do Clárka a jali se bojovat. Míša ho tak silně přetah házedlem, až mu v ukazováčku prdla žilka a má prst jak balón.
Nicméně jakýsi pán se vyřítil ze spustlýho skleníku na spustlý zahradě, čokla vodvolal, já na něj štěkala, že dyš má psa debila má ho mít zavřenýho, von se vomlouval, Clarke vrčel a říl po tom psovi jak debil. Psa měl aspoň vočkovanýho, velice pečlivje šecko zaevidovanév průkazu. To bylo vzrůšo po klidné dovolené na vodě....
jo a co to je, ta Psíčkova aktivita s týranými pejsky?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:32 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
akej je terén les?
les je úplně stejnej terén jako ostatní, nevim jaks přišla na to že je pachově čistej, gdyž tam jsou zvířata a určitě tam lozej lidi, jako fšude. Asik nejjednodušší je travička po ránu, les bych přirovnala k starý louce, jednodušší než voranice, ta je asi nejtěžší, i gdyž někdo říká, že je voranice srovnatelná se strništěm. U lesa může být problém zamotávání stopovačky. Ale já dělám stopy v lese moc ráda, protože si je dobře pamatuju
Samozřejmě nejtěžší jsou frekvence na asfaltu, to snad už dneska ale nikdo nedělá
Hele jaký zámky potřebuješ na ty kotce??? máš tam západky na provlečení, nebo by musel bejt řetěz????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:34
- Nahlásit
nemethova5
jj město, tam jsem jednou našlápla axe stopu, jednoduchou rovnou, bez lomů, myslela jsem, že to nedá, ale šla tak krásně, že jsem měla skoro v očích slzy, jen ty lidi divně koukali, proč vždycky, když si ten pes lehne zvedám ruku
střídavě na obě zadní, to mě nic nenapadá DKK to asi nebude na to je mladej.není to třeba tím, že jak jsi byla v práci hodně a pak jsi s ním šla dělat, žes ho třeba přetáhla?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:36
- Nahlásit
Ty woe coi se to dějej????? Teď bylo na nově jak zelenej debil zmlátil 3 měsíční štěně křepeláka železnou lopatou a vzápětí zastřelil roční fenu normálně mezi lidma ve vsi pak málem zmlátil komentátory z novy. A samo se bránil napadení ze strany psa
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:37
- Nahlásit
Alexa
tak voranice se mi zdá lehká, nebo aspoň psi neměli nikdy problém.
tj v lese jsou zvířata, ale jinak nic a psi nejsou na to zvyklý,proto je to pro ně těžký aspoň to psal honza dubový a to je u mě pan stopař.
jsou tam dírky na provlečení, ale tenký, musí to být zámek s dlouhým okem, většinou dávám řetízek, proč?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:39
- Nahlásit
Alexa
to sem neviděla
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:44
- Nahlásit
Čus všem a dobrej večír, holkám díkes za vychajdu a cvíčo na cvíčáku, pilně jsme dneska trénovaly ))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:45
- Nahlásit
kejtlinty vole,to jsi mela videt hovado stary,fousaty bruchaty,jsem dostala takovy nervy,silene,myslivec jeste k tomu a stenata,no sila,fakt,bych toho svinaka asi odstrelila taky!no dysplazka to neni a je mozny,ze jak lital,tak jsem ho asi fakt pretahla,dala jsem mu dnes carprofenol a lezi a chrape,spis asi ma podle me lehkou panostitidu.
brezen2008to se mi nezda,ze by mel dkk,chodi u to z nohy na nohu,to bude dobry,asi je fakt pretazenej,dam mu klid a bude zads fajn.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:47
- Nahlásit
Alexaaaa vidis,to me nenapadlo,ze se tak blbe choval a jeste se tak vozral,to je dobre vedet,aspon si clovek udela obrazek.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:53
- Nahlásit
kejtlin
hele tady to máš od honzy pjekně popsaný: http://www.vycvikpsa.cz/articles/000132.shtml
o vo lese sem s ním i mluvila a řikal že je těžký se naučit vymotávat stopovačku z chroští, né že je těžkej terén pro psa na čuchání
a kolik těch zámků potřebuješ????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:55
- Nahlásit
nemethova5
idis,to me nenapadlo,ze se tak blbe choval a jeste se tak vozral,to je dobre vedet,aspon si clovek udela obrazek.
ale jako že se na vícedenních akcích chlastá, to mě ani nepřekvapuje a nai by mi to nevadilo, ale to jak se choval ke svejm čoklům a jak byl bezohlednej k ostatním mě pjekně nasralo. A mluvila sem s pár lidma co ho znaj dobře a tvrdili, že už to neni co to bývalo, že už stojí za prt, ale to nevim, blíž ho neznám.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:58
- Nahlásit
Alexa
četla jsem to pravda po dvou nočních, sem se asi překoukla díky.
celkem 3, mám 3 kotce
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 20:01
- Nahlásit
Alexatak to bych mu asi neco rekla,kdyz je tak bezohlednej ke svejm psum,to mi jako dost vadi,opravdu dost,no ze se vozere,to by me taky tak nestvalo,tak vis jak chlapy a jejich zasrane ego!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 20:19
- Nahlásit
nestíhám, mám Ptáky ,děcka
Pumpa
jo a co to je, ta Psíčkova aktivita s týranými pejsky?
neřeš,jebe mu zas,no
ad stopa,přátelé..skutečně nemůžu dělat vrcholovje kinologyjy,prostě ne .Jak zapršelo,šla sem si teda do obory jednu malou šlápnout,páč vod dubna nic..tagže sem lozila uprostřed obory akorát po cestičkách bo jinde je to tam zarostlý a hlavně bysem se ztratila Tagže sem se vrátila spátky úpa prochcaná,páč mě ty stromy a keře celou zmáčely jaxem šla.o tom,že bych stopu nechala zestárnout vůbec neuvažuju bo zmrdi sou furt a všude,taxem vzala Nánu a deme..co byste řekli????????????????????? přesně!!!! f tom prvním lomu stál zmrd a rozbaloval si f pohodě hajzlpapír Jako nevim doted jak to,že sem ho f afektu nezabila??!! Ta vobora má nevim kolik hektarů a je tam asi mylajrda cestiček a ten kripl musí stát přesně na tý mý v lomu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 20:21
- Nahlásit
davidkova renataJako nevim doted jak to,že sem ho f afektu nezabila??!! Ta vobora má nevim kolik hektarů a je tam asi mylajrda cestiček a ten kripl musí stát přesně na tý mý v lomu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no a bylo tam??????? a Nána to vzala přes něj nebo ho vobešla????
|