Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4815 . 4816 . 4817 . 4818 . 4819 . 4820 . 4821 . 4822 . 4823 . 4824 . 4825 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 11:45
- Nahlásit

davidkova renata
aksa je domy, ona nebyla ani pryč, byla ve sklepě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 11:49
- Nahlásit

kejtlin
byla ve sklepě
to je kráva

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 11:59
- Nahlásit

davidkova renata
to je kráva
to je, takový nervy dělat mě a pátračům

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:11
- Nahlásit

davidkova renata
tak jsem tzam zaregistrovaná, nejsem teda ještě aktivní, ale až budu, tak to bude asi síla.

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:13
- Nahlásit

davidkova renata
no mně je taky proti srsti za každou cenu udržovat při životě zvíře a nota bene i člověka, ale to by bylo na jinou debatu...
s kočkou tinty uvidíme, co na to vet, může to bejt hodně vážný nebo taky míň, doufám v tu druhou variantu

Tinta76
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:27
- Nahlásit

Vlčáčková
Baysha
davidkova renata
kejtlin
Díky!!! Vet to je samozřejmost! Právě že, to nejni naše kočka, ale tchánovců. Jak jí nikdy nic nebylo, tak teď je vidět, jak je sešlá, je mimo. Kam jí položej tam leží, normálně by se někam zdekovala. Takže se teda rozhodli pro eutanázii (to je to o čem píše Renata - oni kočku znaj nejlíp, takže tohle bych nechala na posouzení jim). Bohužel žádnej vet tady dneska neordinuje, krom "vyhlášený" kliniky. Manža tam s ní teda jel. Jenže vetka odmítla kočku uspat, že nemůže a odvolávala se na zákon. Koukla jí na zuby, na 16 že prý nevypadá, je dobře živená (no bodejť, když se má kočka líp než páníci), chtěla udělat vyšetření krve a sono (2500). O vyšetření moči ani slovo, což (jestli to teda dobře chápu) je úplně to první, co měla případně udělat.
Zejtra s ní pojedou ke svýmu vetovi ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:32
- Nahlásit

Tinta76
jak je sešlá, je mimo
Jenže vetka odmítla kočku uspat, že nemůže a odvolávala se na zákon
no tak to je přesně ta píča vo kterým mluvim,fuj to sem se nasrala..hlavně že jí zákon nezakazuje vytáhnout z nich co se dá než ta kočka zdechne sama.btw..at si přečte ten zákon pořádně,možná zjistí,že si dost protiřečí,kráva uzená

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:37
- Nahlásit

Tinta76
no moč je hlavně to nejrychlejší a nejjednodušší pro základní orientaci, zvlášť když je inkontinentní, tak stačí počkat na kapičku a namočit papírek, otázka pár minut a pár korun...
a vyšetřila ji ta "inteligentní" vetka aspoň pohmatem a poslechem a změřila jí teplotu? jako dělat rovnou sono je tak trochu jako stavět na baráku nejdřív střechu...
to je naprt, že u vás v neděli nikdo jiný neordinuje

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:42
- Nahlásit

Tinta76
tak to je hustý, ale bohužel takových veterinářů je hodně-vytřískat co nejvíc prachů z lidí

Tinta76
# Zasláno: 25 Čec 2010 13:11
- Nahlásit

Takže nejsem paranoidní.
Já bych si to představovala tak, že by vetka řekla OK, ale je tu ještě možnost udělat to a to a začla by od toho nejjednoduššího a nejlevnějšího (vyšetření moči), řekla všechny možnosti, ale rozhodnutí v případě 16 letýho zvířete by stejně nechala na majiteli. Vetka jí pohladila, koukla na zuby, lehce prohmátla břicho, nic jinýho neudělala. Zadala kočku do počítače a vzala si 240 kaček a kočka se bude trápit o den dýl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 13:34
- Nahlásit

Tinta76
Takže nejsem paranoidní.
ne, z toho sem vás uš dostala
Vetka jí pohladila, koukla na zuby, lehce prohmátla břicho, nic jinýho neudělala. Zadala kočku do počítače a vzala si 240 kaček a kočka se bude trápit o den dýl
ta veterina neni špatnej kšeft,to bych dokázala taky
tak do zejtra snad neni tak daleko,essi sou to ledviny,tak to zvíře nic akutně nebolí,jen mu je prostě blbě,ale akutní bolesti nemá..

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 13:38
- Nahlásit

Tinta76
nějak tak jak říkáš by to mělo bejt...
těch 240 kaček bych jí prostě nedala

Tinta76
# Zasláno: 25 Čec 2010 13:53
- Nahlásit

davidkova renata
ne, z toho sem vás uš dostala

tak do zejtra snad neni tak daleko,essi sou to ledviny,tak to zvíře nic akutně nebolí,jen mu je prostě blbě,ale akutní bolesti nemá..
no tak já vám budu věřit

Baysha
nějak tak jak říkáš by to mělo bejt...
no jako mám čerstvou zkušenost od jinýho veta, zjistil psovi (taktéž manželovo rodičů) nádor na slezině, dost podrobně to s náma probral, navrhnul možnosti, do ničeho netlačil ...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 13:55
- Nahlásit

pásovec se lepší

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 13:59
- Nahlásit

kejtlin
samé dobré zprávy

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 14:09
- Nahlásit

kejtlin
to je super

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 14:11
- Nahlásit

Baysha
Monty
já nejásám poněvadž vím, že za chvíli ho budu mít opět.

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 14:20
- Nahlásit

kejtlin
hm, ale tak aspoň se raduj pro teď

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 14:21
- Nahlásit

cus decka.tak jsem to prezila!pred chvilkou jsem byla s aminem venku kulha jak svina,mam podezreni na panostitidu!on se najednou tak silene vytahl,uz je vetsi jak hajan!je to dobry magor!vylitl ven,ze bude litat s diskem a ono h.vno!tak zacal z niceho nic sam od sebe cvicit,jsem mu rekla,celej tyden light prochazecka.co noveho tady v zumpe?co jste nadrasaly jak jsem chrapala?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 14:23
- Nahlásit

Bezva zprávy, aksik je na světě! My teď dorazili z léza, byli sme s amálkovejma od desíti na vychajdě. Děfčata se nám proběhla, počuchala se s daňcííma krs plot, teda maryje musela být pod hrozbu - VARUJU!!!!! TĚĚĚ! celkově byla dnes taková pohyblivá, asi se jí líbí póčo, zas mě kousla v potoce, bo chtěla klacky. Amálku odnesl prout, vůbec jí to nevadilo, nechala se unášet lesem a pak nechtěla z vody ven. Maryje se unést nenechala, statečně se brodila peřejemi....po kotníky. Teď už spinkaj a já du ležet k telce, na dvojce je krásná hra - s adamírou, jiráskovou, vinklářem, maciuchovou, němcem...sakra, uš to končí!
Libuše má 6 květůch, malolíba má dnes nic, a bacha!!!!!! Rostou mi trošku loňský malolavendry! Jupí! Už čuměj z květináčku. Večír jedem s mámou pro další hlínu a květy.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 15:41
- Nahlásit

davidkova renata
Díky. To červený neřeš a znova zadej číslo. Mě to hlásí červeně vždycky, tak to zopáknu a OK.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 15:43
- Nahlásit

Tinta76

U lidí se zánět pozná z moče. U zvířat nejspíš taky. Sousedku jsem tuhle vezla se psem na veterinu a pak jsem se náramně bavila, když se snažila odebrat psovi moč. !!!!!

Nemůžu si teď psát, jsem v práci.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 15:46
- Nahlásit

Tinta76
Aha, teď jsem se dočetla dál. Tak zítra držím palce. A jdu makat.

Tinta76
# Zasláno: 25 Čec 2010 15:56
- Nahlásit

Vlčáčková
a pak jsem se náramně bavila, když se snažila odebrat psovi moč
no to jsme se (nejen my) taky tudle náramě pobavili když jsme od naší čuby plašanky potřebovali moč ... jak si přičapla a my pod ní strkli nádobku, tak vyskočila a nic, pak se nám aspoň kapičku povedlo nějakym záhadnym způsobem odchytit a vona do toho trupka skočila nádobka naštěstí zůstala mokrá, takže to stačilo

Tak zítra držím palce.
Díky!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 16:08
- Nahlásit

Tinta76taky drzime s kocendou pesti,mozna to je fakt jen blbej zanet mocaku,hele,bavila jsem se s jednim,co tam taky sem-tam hlida a rikal mi(dela v zoo asistenta veterinare),ze se ted hodne probouzeji zanety,jak jsou ty zlomy,velky vedra a skok zima,jo a jeste jak pisete o kockach,hajan byl pekne na nerf!kocka tam ma uvnitr kotata,hajan je chudak hlidal,lezli z krabice,tak je strkal zpatky,kocce to bylo upa suma fuk,je to potvora ani poradne krmit je nechce.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 16:33
- Nahlásit

kejtlin
dneska to u RD frčí )
jinak supér že se našla holka jedna

mi byli na asi 2hodinové vycházce s přestávkou a ted dlabou všecky ,dasty dostal šlachu a holky kost na hlodání a eliška ta to bude mít do konce roku,jak to tak vidím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 16:46
- Nahlásit

brezen2008
kdybych se nenudila v práci, tak na jeho fóru nezabrousím, ale co jsem četla probudilo moji zvědavost

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 16:48
- Nahlásit

kejtlin
to věřím,já se u toho dosti směju

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 16:56
- Nahlásit

brezen2008
já ho neznám a osobně vůbec, ale nevím, zda ve mě pracuje nedůvěra mě vrozená, nebo ho jen nechápu a ještě míň smečku jeho věrných příznivců

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 17:18
- Nahlásit

kejtlin

<< 1 ... 4815 . 4816 . 4817 . 4818 . 4819 . 4820 . 4821 . 4822 . 4823 . 4824 . 4825 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání