Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4824 . 4825 . 4826 . 4827 . 4828 . 4829 . 4830 . 4831 . 4832 . 4833 . 4834 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:30
- Nahlásit

Bré jitro ženy drahé!
Dnes mě konečně oslovil muš. Přistoupil k okénku mého kadilaku a mě se rozbušilo srce. Řekl - silniční kontrola, vaše doklady prosím. Řekla sem - konečně, čekala sem na vás...snat celý život...a svůdně se usmála krs komíhající maskarované konečky řas. Vykulil oči a řekl jen - f pořátku, jeďte.
A tak skončila naše velká láska. Bylo to krátké, leč yntenzývní, byli sme jako jedna duše. Tolik porozumění a něhy...již nikdy se asi nepotkáme. Chtěla sem říct - pij! Ale neměl spoutané ruce a nikde ani louže, ze které bych mohla nabrat do dlaní.
Poetické ráno to bylo.
Také se těším, až půjdem stopovat, třebas ho ještě něgdy uvidím...s mamkou f oboře...kadícího na lomu.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:32
- Nahlásit

Gerda
Také se těším, až půjdem stopovat, třebas ho ještě něgdy uvidím...s mamkou f oboře...kadícího na lomu.
Pani, takhle na mě po ránu. Se budu chcechta ještě odpoledne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:33
- Nahlásit

Gerda
tys hrozná roura, se mužu jít převlíknout

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:33
- Nahlásit

Gerda

super poetické ráno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:35
- Nahlásit

Gerda
debyléééééééééééééééééééé

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:35
- Nahlásit

Baico
konečně tě tady vidím paní.
jak to vidíš s mlékojedama? příjezd, zda trefíš apod.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:35 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Lidi, mě dneska přepadla lenora, sedím si tu ještě v noční košili a měla bych jít nakrmit králíky a slepice, vyprat prádlo, zajet nakoupit a nic z toho se mi nechce. Bch nejradši ještě hupsla do kanafasu.
Jink Bajkonůr vypadá s tím hnědým flekem na čele jako Gorbačov. Už aby se mu to zahojilo.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:37
- Nahlásit

kejtlin
jak to vidíš s mlékojedama?
No podle toho kdy se tam sejdeme. Protože spát tam rozhodně nemůžu, protože jsem počítala, že to bude ze soboty na neděli. V pátek večer mám tan vymodlenej koncert na Křivoklátě, na kterej jsem scháněla lístky 4 měsíce.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:38
- Nahlásit

kejtlindobre jsi mu to rekla!jo predstav si!narok na prestavku po dvou a pul hodinach,nez prejdu ramy,tak je pet minut v prdeli!stacim se jen napit a zas mazat zpatky!nemluve o WC,ktery je upa na druhe strane a nikdo me nechce vystridat,jsou tam na to multaci a ti jsou vecne v prdeli,takze co?takze nic,volam dnes na dve prace a uvidi se,dobre,kdyby aspon za tu zasranou buzeracku byli nake prachy,to ne,za trismenny provoz si maximalne vydelas 9 500kc.cisteho,vic ani tuk!ajeste naky novy reditel,ktery rekl,ze jestli uvidi matros na lince,nebo,ze jsme neupraveni a spinavy,tak je okamzite vyhazov,to same,mame koncit v padesat rekl,ne budete koncit v celou!jako promin,takze tim padem zacina taky v celou a doufam,ze to nebude mit dlouheho trvani,z nasi skupiny nas zustali tri lidi,zbytek to psychicky jaksi nezvladl a za ty prachy,se neni co divit!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:38
- Nahlásit

Baico
v noční košili
vyfot se!
hele zejtra na půl 10 zatim platí,dyby něco písám
No podle toho kdy se tam sejdeme
kolem poledne cca

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:41
- Nahlásit

Baico
já tam budu od rána se všema psama se skleničkou v ruce budu vás budu netrpělivě vyhlížet

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:43
- Nahlásit

kejtlinESD pasek je aby jsme nahodou statickou elektrinou neposkodili ty posrane set top boxy,co vyrabime,no a mela jsem nadherny tyden,svoje dve dvanactky atri osmicky a pak u toho hlidani jedna dvanactka a jedna 24-hodinovka,uz to vickrat neudelam,pretazena jsem jak krava!a za chvilku zas jedu do roboty!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:43
- Nahlásit

nemethova5
tak to je síla, at´ ti vyjde konečně něco pořádnýho!

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:44
- Nahlásit

davidkova renata
vyfot se!¨
Ti nestačilo to prádlo v pátek?
hele zejtra na půl 10 zatim platí
JJ, počítám s tím.
kolem poledne cca
Tak to bych na chvilu dorazit mohla. A pak večer vyhodit čoklidy a hurá na koncík.
kejtlin
Můžu vzít i dědka jejevčíka? Je to oplocený, je hluchej, tak aby někam neodešel.
Kdyžtak dojedu do Mlékojed na náměstí a tam mě někdo vyzvedne

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:46
- Nahlásit

kejtlinnechtela jsem to tu zasirat a psat o moji zkur.ene robote!ale uz to psychicky fakt nedavam!opravdu ne!kdyby to byla aspon pohoda,ne!proste jede linka rychlosti osm a ty proste nemas cas si ani prdnout,ze to tak pisu!vecne na nohach,vecne,sednu si az o velkde prestavce,tot vse,uz jsem s vylevama skoncila,ale musela jsem to napsat,co ty kur.y sikmooky si mysli,to uz opravdu hranici s normalnim rozumem!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:48
- Nahlásit

Baico
Ti nestačilo to prádlo v pátek?
to mě právje ynspyrovalo)))))))))))))))))))
na náměstí a tam mě někdo vyzvedne
třá kejtlin ta má s vyzvedáváním na náměstích praksy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:51
- Nahlásit

Baico
na to se spolehni, že tě osobně vyzvednu, něco jako náměstí je kousek od cvičáku.
můžeš co bys nemohla, oplocený to je, ale kdysi tam byla díry pod plotem cca 20-30cm, říkal předseda, že to dá do cajku, jestli to udělal nevím. kdyby chtěl odcházet, tak ho můžeš dát do kotce, nemyslím, že na nějaký courání bude mít náladu, když je to dědek.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:53
- Nahlásit

Baico
maila máš pod člemen jsem koukala, tak ti pošlu telefon po mailu, ještě alexe a argoškovi, ostatní ho snad mají, kdybyste bloudili, tak vás pošlu přes brandýs zpátky abyste jako věděli jak mi bylo

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:54
- Nahlásit

kejtlin
nemyslím, že na nějaký courání bude mít náladu, když je to dědek.
No tak to ho neznáš, on je dost vitální
něco jako náměstí je kousek od cvičáku
Hele tak já dorazim okolo poledne, protože tohle si opět nemůžu nechat ujít

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 10:01
- Nahlásit

Baico
hm uš to začíná myslí,že akce začne uš v tu chvíli, gdy mi budete volat, že to nemužete najít, vono se to fakt blbje hledá.
vitální to je jak moje napůl hluchá tessa jezevčice taky uš babička, nebo ho můžeme připnout ke starý kolii ta se nikam neprocpe a odcházet taky nebude.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 10:05
- Nahlásit

NAZDAR KRASAVICE

Gerda
Dnes mě konečně oslovil muš.
Essi byl takovej pjeknej co tudle stavěl mě, tak snad lepčí že jste neměli delší styk
kejtlin
že to nemužete najít, vono se to fakt blbje hledá.
nás pamětníky se zuzanou nic nemůže překvapit
davidkova renata
kolem poledne cca
co sem pochopila tak to budem vyjíždět z Práglu

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 10:06
- Nahlásit

kejtlin
Ajsou to ty Mlékojedy u Nerátek, že? Protože to já přes Brandýs nepojedu, pojedu přes Mělník

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 10:08
- Nahlásit

Alexa
Baico
argošek
mailem jsem vám poslala můj tel. modlete se, aby tam uš v tý době gdy budete volat byl něgdo od nás, nejem příliš dobrý navigátor, ale na domácí půdě to snat zvládnu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 10:12
- Nahlásit

Baico
u neratovic, ale nemůžeš to vzít přes most, bo je tam vjezd autům zakázám, nedojedeš ani do neratovic, odbočíš doleva na větrušice a pak přes tuhaň, červený píska, odbočíš doprava pořád rovně na tišice, v dlohá zatáčce odbočka doprava, snad by tam měla být značka na kynologický klub, kolem pískovny pořád po hlavní, po pravé straně bude stáj, odbočíš doleva až k řece a znova doleva a po asi 30m to už vlevo uvidíš.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 10:16
- Nahlásit

kejtlin
u neratovic, ale nemůžeš to vzít přes most
Mě to do Neratovicnežene, ale rovnou na Tišice. Přes žádnej most nepojedu. Mám chytrou navigaci

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 10:18
- Nahlásit

davidkova renata
jede sem Mac1 a veze fíky. Jo a až budeš nabírat s sebou pro nandu grancle, vzala bysi jednu dáfku pro máňu? Já už grancle nemám a maso jí s sebou brát nebudu, jo?

Alexa
sleduj pozorně, kudy se má ject, pojedu za tebou jako návěs.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 10:21
- Nahlásit

Jdu nakrmit ty zvířata a na nákup. Tak zatim čus bus!

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 10:22
- Nahlásit

Bré den!!!

Gerda
Ty jsi hrozná trubice

Máš ještě ten furmik na prodej, kámoška by si ho vzala. Vyčesala si svýho flata tim mojim a nestačila se divit.

A taky jsem tý kámošce stříhla jejich druhýho psa. Asi Shi-tzu se strašlivým podkusem, na takovou malou hlavičku asi cenťák mezera. Pes byl jeden velkej dred, tak jsem ho musela vzít úplně, ale na to že to byla moje stříhací premiéra tak se povedl)))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 10:22
- Nahlásit

Gerda
vy pojedete od práglu nebo od brandýsa, to posvištíte neratovice, libiš tam u pumpy doprava, rovně a odbočíte na větrušicích doprava a pak jako baico
pro svý psdy taky budu brát asi grancle ti klidně dám

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 10:30
- Nahlásit

BrendaBenji
Máš ještě ten furmik na prodej, kámoška by si ho vzala. Vyčesala si svýho flata tim mojim a nestačila se divit.
jasně že mám, jestli ho chceš, je za tři kila tvůj.

kejtlin
ty mě nenaviguj, už mám vytištěnou mapu a zbytek cesty poradí Aleksa nebo Zuzka ))) Grancle jednu dáfku bych si ráda půjčila, ale ne drůbeží, chci ty, co má mamka, má lososový brit kér nebo tak něco. Anebo možná jeden pytlíček Máninovi koupim, stejnak musim pro zrnka Pipimu.

<< 1 ... 4824 . 4825 . 4826 . 4827 . 4828 . 4829 . 4830 . 4831 . 4832 . 4833 . 4834 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání