Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4824 . 4825 . 4826 . 4827 . 4828 . 4829 . 4830 . 4831 . 4832 . 4833 . 4834 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:21
- Nahlásit

Gerda
žlutej a vypadá jak v ouplňku

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:29
- Nahlásit

Gerda
a jakej je váš mněsýček?
Jsem kvůlivá tobě udělala stezku odvahy. Jsem v celým baráku sama a musela jsem odemknout na terasu a jít se po tmě podívat. Je žlutej a kulatej.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:31
- Nahlásit

Gerda

Jo, žlutej, kulatej a má xift!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:31
- Nahlásit

Baico
ty se bojíš tmy?

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:34
- Nahlásit

kejtlin
ty se bojíš tmy?
Ne, ale bojim se sama v prázdným baráku Mám všechno zamčeno, aby na mě nikdo nemohl.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:37
- Nahlásit

Tak já se jdu taky svalit. Dobrou!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:38
- Nahlásit

Baico
já mám ráda když je prázdnej barák, ta samota a pocit nebezpečí, přes velký psy se stejně nikdo nedostane resp. přes KAO i když odvážnému štěstí přeje, tak myslím, že v tu chvíli kdy by ji potkal by ho opustilo
kdo by co u vás pohledával?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:40
- Nahlásit

kejtlin

, přes velký psy se stejně nikdo nedostane resp. přes KAO

A co takovy ty "jiny"lidi? Tēch já se bojim nejvíc...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
jaký jiný lidi?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:43
- Nahlásit

Alexa
dyť sem to psala ve stejnou chvíli, co ty, sem to nemohla f tu chvílu eště číst.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:44
- Nahlásit

kejtlin

Ty co tady žijou vedle nás, ale my je nevidíme, muj manžel na to vērí a hroznē mē s tim furt straší víš jak se nēkdy pes z ničehonic zvedne a čumí uprenē do tmy? Tak to je ono, psi je prej vidēj..

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:46
- Nahlásit

kejtlin
Baico
zuzanarosakova
hmm, to je kouzlo ňáký, my máme taky takovej...a máte ho z řecka nebo ze supermárketu?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:47
- Nahlásit

Gerda
máte ho z řecka nebo ze supermárketu?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:48
- Nahlásit

zuzanarosakova
jo ták, těch se nebojím, na to jsem moc přílišná velká realistka.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:50
- Nahlásit

Gerda
my ho máme z řecka

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:51
- Nahlásit

kejtlin

To já jo, když jsem sem sama doma, mám oba čokle narvany v posteli, zapnuty všechny alarmy a stejnē jsem posraná

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:56
- Nahlásit

zuzanarosakova
To já jo, když jsem sem sama doma, mám oba čokle narvany v posteli, zapnuty všechny alarmy a stejnē jsem posraná
no a ještě se koukej v pátek na prima cool na Lofce duchů

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:00
- Nahlásit

zuzanarosakova
Alexa
já se dycky leknu, když se v noci probudim a jak nemám brejle, než zavostřim a zjistim, na co to vlastně koukám...to už sem vám řikala, že mám povlečení s koníčkem, jendou sem spala tak blbě - hlavu zabořenou ksichtem v polštáři, vlastně sem se dusila, pak sem se hrozně nadechla, to mě probudilo lekem, nezavostřila a myslela sem, že mi teče kref z hlavy, než sem zjistila, že je to jen ten koníček na polštáři ))) Ale na duchařský strašení sem taky chytlavá )))

Martinna
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:07 - Změnil/a: Martinna
- Nahlásit

Já taky nikdy nevěřila na duše mrtvých, ale za posledních pět měsíců jsem docela změnila názor. V únoru mi náhle zemřel otec, na noc kdy v nemocnici zemřel a nikdo s tím nepočítal nikdy nezapomenu, celou noc náš Charlie (zlaťák) kňučel ze spaní, štěkal, no prostě nikdy tohle nedělal.
Od té doby se nám začalo v baráku všechno srát, začaly přestávat fungovat vypínače, někdy zase nešly vypnout, praskaly žárovky, pokazila se myčka, taťka byl elektřikář a to vše se stalo v průběhu asi dvou týdnu, což je hodně velká náhoda na to kolik toho bylo a pořád se něco dělo.
Prý se říká, že duše mrtvého ještě půl roku po smrti hlídá svůj domov.
Já vím, že to zní jako kecy, ale kdybych to nezažila, taky nevěřím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:17
- Nahlásit

čus žumpizny, procházím a zdravím.
Gulak stále gulakuje, právje sme se vrátili ze stezičky odvahy. Záměrně píšu ze stezičky, páč to byl jenom takový trénink co fšechno ti haranti vydrží . Moc toho teda není Musím je trošku zocelit než je předhodím životu

Psíček a argosek
Pjekně prosím, smutně koukám, potřebuju nutně sehnat nějakého pedofila co bude strašit na opravdické stezce odvahy. Máte ve čtvrtek čas? Nebo aspoň kontakt na někoho gdo by sem mohl zajet

argosek
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:21
- Nahlásit

Alexa

A tadyk něco pro pesimisty:

slecno alexo, byti pesimistou neznamena nutne byti chudy duchem .

Biluška

Pjekně prosím, smutně koukám, potřebuju nutně sehnat nějakého pedofila

krome toho, ze nejsem pedofil - jen mam dobry vkus -, ve ctvrtek cas nemam, protoze musim byt se svymi pejsky!

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:29
- Nahlásit

argosek
krome toho, ze nejsem pedofil
No dobře, ale na chvíli byste si na něho zahrát určitě mohl, ne? . Dětem by to udělalo opravdu velkou radost

jen mam dobry vkus
Některé ty slečny jsou opravu pjekné

ve ctvrtek cas nemam, protoze musim byt se svymi pejsky!
Můžete je vzít s sebou. Ty děti mají taky pejsky, budou si spolu pěkně hrát

argosek
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:37
- Nahlásit

Biluška

Můžete je vzít s sebou. Ty děti mají taky pejsky, budou si spolu pěkně hrát

krome toho, ze bych 13 psu tezko nacpal do oktavky, bych si nebyl uplne jisty, jestli by si nekteri mi pejsci chteli hrat s pejsky deti. i kdyz zakomponovat do stezky odvahy na volno a bez kosiku pobihajici slecnu bonnie by nemusel byt tak spatny napad.

Některé ty slečny jsou opravu pjekné

ty vis, ze jsem verny tve dceri!

No dobře, ale na chvíli byste si na něho zahrát určitě mohl, ne? . Dětem by to udělalo opravdu velkou radost

inu, mohl, nemohl, snad pristi rok - ted vubec nemam natrenovano vytahovani bonbonku z kapsy, akorat bych se tam jako hodny strejda znemoznil!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:40
- Nahlásit

Biluška
Nemohl by místo pedofila být čert? Toho umím dobře! Móc dobře.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:45
- Nahlásit

Vlčáčková
Nemohl by místo pedofila být čert? Toho umím dobře! Móc dobře.
Gdyž holky chtěj pedofila . Čerta uš se dneska nigdo nebojí

argosek
i kdyz zakomponovat do stezky odvahy na volno a bez kosiku pobihajici slecnu bonnie by nemusel byt tak spatny napad.
Obávám se, že bych pak musela prát větší množství spodního prádla . Dneska přeběhla přes hřbitof kočička, zrovna gdyž tam procházela jedna slečna s borderkou. Borderka měla radost, slečna ne . Gdyby jí tam přeběhla slečna Bonnie tak by to mohlo skončit vážnou nehodou

ty vis, ze jsem verny tve dceri!
Lálince, nebo Pupíčkovi?

inu, mohl, nemohl, snad pristi rok - ted vubec nemam natrenovano vytahovani bonbonku z kapsy, akorat bych se tam jako hodny strejda znemoznil!
No tak teda příští rok, předběžně s námi počítejte, jo? Zaangažovala bych i vaši dodáfku nenápadně opodál zaparkovanou v křoví

argosek
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:54
- Nahlásit

Biluška

Čerta uš se dneska nigdo nebojí

to chces rict, ze pedofila se boji?

Lálince, nebo Pupíčkovi?

to takhle podle lalovani a pupickovani nepoznam - ta mladsi je prece psickova a ta starsi pro me, nebo ne?

No tak teda příští rok, předběžně s námi počítejte, jo? Zaangažovala bych i vaši dodáfku nenápadně opodál zaparkovanou v křoví

hele dodavku do toho netahej, ta se zhyralych a mravuprostych devcat boji. ja si zitra skocim koupit par baleni bonpari a zacnu s dvoufazovym treningem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 00:01
- Nahlásit

argosek
hele dodavku do toho netahej
Ale správný peďák přece musí mít dodáfku Kam by jinak ty ukradené děcka dával?

to takhle podle lalovani a pupickovani nepoznam - ta mladsi je prece psickova a ta starsi pro me, nebo ne?
Copak já vím Vy v tom musíte mít jasno. Já akorát vím, že mám obě holky zadaný, tagže mám klidný spaní

to chces rict, ze pedofila se boji?
Ne, ale aspoň nezpochybňují jeho existenci. U čerta bych si nebyla tak jistá

All
Jdu se svalit, beztak uš je dávno po večerce . Jsem zvědavá kolik vás ráno bude dřít

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 00:04
- Nahlásit

Biluška
Jak nikdo? Víš jak děti v planetáriu řvaly, když jsem to tam ještě s jedním čertem proběhla? Kamarád-anděl je pak horko těžko uklidňoval.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 05:00
- Nahlásit

fšici fstávejte, sem se ted´ dovyhrabala z papírování-nenávidím to, nejede výtah, musela jsem chodit do 5 týho patra pěšky, bolí mě nohy, za 2 hodiny uš snat budu doma.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 06:55
- Nahlásit

Fstávat a makat, kromě Kejtlin, ta může jít spát

<< 1 ... 4824 . 4825 . 4826 . 4827 . 4828 . 4829 . 4830 . 4831 . 4832 . 4833 . 4834 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání