| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 07:32
- Nahlásit
Zdaréééc blpky!
Děkuji velmi Gerdě za dohození malovýmarky, tagle dokonale vysocijalizovaný štěně sem neměla ani po jílovým Sou na den přesně stejně starý, ale Bajša má hmotnostní převahu, asi bude muset držet dyjetu, esi chce bejt modélka. Tagže nejprve masakrovala Bajša Korinu, pag se Bajša znavila, tagže jí to Kori bohatě oplatila. Eště tam byl velkovýmarák a velkobojopes, ten byl moc milej, nechal se od Kori masakrovat, i gdyš byla menší neš jeho hlava, jo a taky umí lozit po stromech. Taky tam byl ouchyl Márfy, co se do mojí Bajšenky zaláskoval a furt jí chtěl dělat štěňata Pívo bylo dobrý a klobásky taky. Foto dodám otpoledne.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 07:38
- Nahlásit
ahoj, včera sem byla na štěňátkový návštěvce u malých foxíků, se mi zakusovali mršky do kalhot, prstů, rozvazovali mi kaničky a i jinak si se mnou hráli.
Pivo ani klobásky nebyly, páč sem zapomněla nakoupit jídlo. Byl jogurt a houska z pátku
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 07:39
- Nahlásit
gabifi
ahoja
foxíci sou supér, máme tu na sídláku jednoho foxího kamaráda
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 07:40
- Nahlásit
dobrý den,celý den
tak dastík jde dneska na vočkování,nechám ho zvážit abych veděla kolik že to má přesně váhu,tedkons dojedli ranní dávku a já tu dlabu čerstvej tmavej česnekovej chleba
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 08:07
- Nahlásit
Vlčáčková
Jak nikdo? Víš jak děti v planetáriu řvaly, když jsem to tam ještě s jedním čertem proběhla? Kamarád-anděl je pak horko těžko uklidňoval.
To byli nějaký prťavý, ne? Já tu mám čtrnáctiletý a starší, ty už věří akorát na toho peďáka a eště s výhradama
All
Nenávidím dětské tábory Spát jde člověk o půl jedné ráno, ve tři ho probudí štěkot psů (dítě venčí borderku co má průjem), ve čtyři ho probudí štěkot psů (jiné dítě venčí zlaťáka co nutně musel čůrat), v pět mě probudila žízeň, tak jsem přitom cvičně pískla harantům noční evakuaci . O půl šesté jsme šli znova spát. V sedm ráno budíček (jsem musela vstát už o půl sedmé, abysem na sedm mohla vzbudit pézetka ) a od osmi jsme teoreticky na výletě Teoreticky, páč prakticky tady haranti ještě furt běhají a křičí "já nemám vodítko, neviděl někdo moje vodítko!", "kde je moje mikina, taková ta fialová..." a "to je moje nabíječka, Líbó ona mi sebrala nabíječku"
- "ne to je moje nabíječka"
- "ne není, to je moje, já mám na Nokiji"....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 08:09
- Nahlásit
Biluška
já bysem to s nima nepřežila ani 2 hodiny, tě obdivuju
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 08:16 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
brezen2008
já tu dlabu čerstvej tmavej česnekovej chleba
já opět jogurt, nic jinýho doma nejni
all
auto na mne při každým nastartování vypiskuje, že chce do servisu
Dnes bude krááááásně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 08:28
- Nahlásit
gabifidnes bude krasne!a ja budu celej den v hnus robote!ja uz jsem od sesti vzhuru!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 08:34
- Nahlásit
čus otrokáříííí
jaxe máte,eště vám smrdějí psi?? )) nemám čas,dem s bajkem sabýjet,tak nepište laskavje!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 08:37
- Nahlásit
Psíček
Mně slipy
toš su ráda,že ze svarby sešlo ,jak praví starý moudrý přísloví..fšecko zlý je pro něco dobrý,že jo brouku?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 08:39
- Nahlásit
davidkova renatacau,to se nekdo ma,ja muzu akorat jit do pr.ele!nebo do pos.ane roboty,nic jineho uz asi neumim.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 09:11
- Nahlásit
nemethova5
dnes bude krasne!a ja budu celej den v hnus robote!ja uz jsem od sesti vzhuru
škoda, že s námi do roboty nesmí psi, bylo by nám tam líp.....trošku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 09:13
- Nahlásit
Mi se chce spát
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 09:21
- Nahlásit
Psíček
Co tu zas mlžíš mamino, dyk sis to nemohla vynachválit a ještě sis je chtěla brát s sebou, že prej na stopy, ale bůhví, kdo tenkrát ty stopy vlastně dělal. Tož mluv příště praudu ty mlžidlo.
no jo,na stopy sou lepčí než cokolif jinýho bo ani nemusim mít psa a dokážu cíl vystopovat sama ,ale se stopama sem skončila ,viz moje vyjádření asi vo 10 stran vejš nebo tak nějak ,nervy mám jen jedny.
a neřikej mi mamino ,kurwa,víš,že to nesnášim,evokuje mi to stádo harantů,teplý večeře,prachofky a podobný úchylnostě
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 09:28
- Nahlásit
tak vona asi davídkovic ví,proč se nevdávat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 09:31
- Nahlásit
Psíček
Hele máš jako něco proti teplejm večeřím?
pokud je uvaří gdokolif jinej neš já a nejsu zrovna na dyjetě tak ani ne
du bránit,uš na mne nemluf,zlato
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 10:00
- Nahlásit
Guten ták! Dnes ani nemám co říct, jste tu všichni tak milí, hodní, krásní a laskaví, že sem dojatá a jdu jíst obět. Konečně je po ouplňku, mít pms a ouplněk je prostě strašný! Snědla sem dvě nugátový čekulády, tu jednu sem si rozpustila f krupicový kaši, na kerou sem dostala děsnou chuť poté, co sem snědla půl šišky salámu. Nakonec v noci ještě půl hláfky ledovýho salátu s kyselym zálifkem.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 10:02
- Nahlásit
Gerda
zdar pani, máme f poctatě stejnej jídelníček, já snídám kilo kyselejch hroznů, bagetu a špek
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 10:08
- Nahlásit
BayshaGerda
a uš vám něgdo řekl, že je to nechutné, takové kombynace?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 10:09
- Nahlásit
makrel
ano, velmi často ale tím se nenechávám vyvést z míry
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 10:10
- Nahlásit
Baysha
to máš asi plechový žaludek, jako Kejtlin, mě by to zabilo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 10:10
- Nahlásit
Gerda
vedle válíš ))),hlavně ty poslední fotkyx,jsou tam jak na drátu )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 10:16
- Nahlásit
makrel
a uš vám něgdo řekl, že je to nechutné, takové kombynace?
už vám někdo řekl, že krásně se nažrat je děsně fajn? Ale uzenou makrelu bych si k tomu nedala, ani kdyby mi došla vanylková zmrzlina!!! ))))
Baysha
viďte? Že to zase neni tak divný toto všecko snísti....jen je blbý, že čék tak děsně rychle přibírá, no začnu nosti gaťka na gumu a bude líp.
brezen2008
to sou fotky z žumpa mítinku - už sis je taky všechny prohlídla, aby ses příště už nevymlouvala? Víš, kolik tam bylo jídla???!!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 10:19
- Nahlásit
Gerda
a já furt co mi eště chybí - zmrzlina du si udělat aspoň bílé kafé
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 10:22
- Nahlásit
Gerda
neboj,vlákno sem sledovala takže vím kde to bylo,ale žes to dala vedle,jim prdne cévka
dneska jsem z vědavá,jestli sis měla pravdu stím dastym,bo jdem na vočkování,tak nechám zvážit ...a dám ti bud za pravdu nebo nedám
no muší to bejt na podzim a né v tom vedru,fakt to nese těžko nebo na jaře a si myslím,že zas něco bude? né?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 10:46
- Nahlásit
Biluška
Šiši kriste oni jsou u tebe ty pezetka i se svejma psama?? a kde spēj?? Seš teda neskutečnej masochysta!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 11:11
- Nahlásit
Biluška
Pravda, byly to trošku menší haranti. Ale lekl se mě i nějaký dědeček v tramvaji, když jsme pak ještě blbli a objížděli po Brně kamarády. Děda malej nebyl, to vím jistě.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 11:49
- Nahlásit
Přeju dobrej den ve spolek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 12:25
- Nahlásit
Vlčáčková
Děda malej nebyl, to vím jistě.
gde je biluše?
mám tu bezva typ na gulakovou hru ))
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/206987-chl apec-zemrel-pri-hre-na-schovavanou-v-susicce-pradl a.html
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 12:52
- Nahlásit
proč je takový vedro?
|