| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 19:47
- Nahlásit
Hele lidi, cvičíte někdo zumbu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 19:47
- Nahlásit
Nazdarte anorektičky a anorektičky ve výslužbě! Já su poloviční bulimička - žeru, ale nebliju. Máte kráááásnááá štěňátkáááááá! A kdo tu má eště narosky v serpenci? Nepříde vám, že my lefi sme děsně bezva lidi? Taky sme někdy děsně pracovitý, třá já už mám šecko hotový, nepočítám nepořádek, ten je normální, ale odšpinila sem byt a auto, šecka psí srst uš je voluksovaná, jak sem pracovala, řikala sem maryji - opovaž se pelichat na ten vyluksovanej koberec!!!!! Ona se koukla, krkla si a ublinkla kousek večeře! Samozřejmě dostala do držky, dyť to je očividný pohrdání, vůbec nepomáhá, že jí řikám - maryje, neblbni, psové maj lidi respektovat, bo sme páni tvorstva.
Máme pěkně chladno, klup zimomilek tu má silnou základnu, a to je dobře. Du si lakovat nechty, dneska sem měla fuchsijové.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 19:49
- Nahlásit
Gerda
jo, lvi sou super, ale já jsem lenivá dneska celý den.Neudělala jsem vůbec nic a chladno je paráááááááááda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 19:49
- Nahlásit
makrel
cvičíte někdo zumbu?
co to je????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 19:52 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
kejtlin
nějaká novinka,podobné jako aerobic, ale s tancem a neskáče se tam a střídají se tempa
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 19:53
- Nahlásit
makrel
Aerobik je lepčí. Ten cvičím závodně huž 12 let.
Zumbu zas tak dobře neznám, ale přijde mi, že je to takový splácaný fšechno dohromady. Taková improvizace.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 19:54
- Nahlásit
pawLINka
mi se líbí, že je to víc taneční, teda vypadá to tak.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 19:56
- Nahlásit
makrel
Tj, je tam hodně z latinskoam. tanců apod.
Ale aerobik má taky různé poddruhy. Já dělám taneční a taky trochu do hip hopu. Ale letos jsem asi skončila... Tak třá budu chodit na zumbu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 19:58
- Nahlásit
pawLINka
já se tam jdu podívat příští týden, tak uvidíme. Právě miluju latinu, takže si myslím, že by mě to mohlo bavit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:00
- Nahlásit
pawLINka
Aerobik je lepčí.
čoveče to sem párkrát zkusila, chodili sme hodně cvičit k šípkový, když otevřela na libeňáku posilku, já sem vůbec nebyla schopná naučit se ty sestavy, když už sem to čirou náhodou zvládla na jednu stranu, nebyla sem schopná to cvičit na tu druhou. Tak sem chodila na step, kde sem se po čase naučila na té bedničce orientovat. Navíc na ten ajrobik byli trenéři kucí a chodil tam s náma jeden, co nosil elastický kraťasi a pod nima tangáče, tož to sa cvičit nedalo, kor dyš jeden stál za nim )))
kejtlin
Pani, zabírám si na pátek postel, musim spát na posteli, ručíš mi za to, že budu mít postel, jo? JInak ti nedám termynátory. )))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:02
- Nahlásit
makrel
Ale jo, ono se tam dá určo dobře vyblbnout. Určitě ale taky záleží kdo to předcvičuje no..
Mi na tom asi nejvíc "vadí" to tempo, já totiž miluju rychlost, pořádně se vyblbnout, dát ze sebe všechno. Jj, to je moje. Ae moje kolena už trochu stávkují...
Musím si taky něco najít, když s aerobikem nejspíš končím (jsem teda už hlavně dělala jen trenérku).
Vím že mi to bude chybět. Jenže tady v tom zapadákově nic není (krom hip hopu, ale tam chodí samý děcka) a dojíždět se mi nebude chtít.
Ale co nesnáším je klasický cvičení - kalanetika, pilates apod. Fůůůůůj.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:04
- Nahlásit
Gerda
Nj, ale to je ten rozdíl - já dělám taneční aerobik a vymýšlím choreografie na soutěže. Takže je to vždycky nějaký nápad, myšlenka, tancuje se na určitou hudbu, s pomůckama, různý tvary apod. To je o něčem jiném než jen stát v řadě a hépat jak poblbaná. To by mě asi taky nechytlo. Nebo spíš bych tam nevydržela chodit.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:05
- Nahlásit
pawLINka
mě zase normální aerobic moc nechytl. A toto mě zaujalo a chtěla bych to jako kardio k posilovně ještě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:05
- Nahlásit
hele vy paka jílovský, měli bysme pomalu řešit mlékojedy, kdo, co , kdy, zda všichni trefíte apod.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:07
- Nahlásit
Gerda
co se týče postelí, ty jednu, davídkojc jednu, mě je to šumák, ještě někdo chce postel? nebo víte co, dohodněte se mezi sebou, je jich tam asi 7 minimálně.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
já chci taky postel
jo a přes co jezdíš bludičko, sem koukala na mapu a posílá mě to přes Brandejs, a to si tvrdila, že je to vobjížďka
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:10
- Nahlásit
co se koná, je to něco, o čem bych měla vědět?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:15
- Nahlásit
Baysha
ti co nevědí tak vědět nebudou, promiň, omezený počet lidí
Alexa
jezdím od nás přes větrušice, tuhaň, červený píska, tišice a mlékojedy.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:16
- Nahlásit
kejtlin
v pohodě
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:20
- Nahlásit
mlekojedy mala ves, ukrad babe bundu pes.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:21
- Nahlásit
argosek
b nebo k?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:22
- Nahlásit
čus žumpice, jak to vypadá? Dělá něgdo výcuc? Na gulaku furt fšichni žijou, uš to začíná být jednotvárný . Je tu veselo, páč mám apsolutně plný hotel + gulakáče + svoje čokly, tagže je tu sumasumárum třicet psů. Začíná to být hustý Orina zbourala klec. Normálně prošla dveřma, aby se mohla porvat s Bagetou. Včil je zavřená v šoltyjí kleci, ale tím pádem mi chybí klec na šoltyje Lilátko šlohlo pelech hotelové bulterijérce a chuděrka bulinka nemá gde spát. Leží u dveří a tváří se smutně. Komondorka hárá. Gulakový dogáč touží po komondorce. Hotelový vestík se chce rvát s gulakovým dogáčem o háravou komondorku a háravou Bon-Bon.... je tu veselo . Eště, že tu mám ty pézetka, jinak nevím jak bych to stíhala alespoň venčit
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:22
- Nahlásit
Baysha
mlekojedy
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:24
- Nahlásit
argosek
tak to jo, já už jsem se bála, že je tam překlep
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:33
- Nahlásit
argosek
seš tady, dotazy?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:37
- Nahlásit
kejtlin
tak já pojedu přes brandejs a kostelec nad labem, přijde mi to rychlejší
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:47
- Nahlásit
Alexa
jed´ kudy uznáš za vhodné, jezdím většinou od vás přes nuselák magistrálu, holešovice a k nám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:47
- Nahlásit
pawLINka
To je o něčem jiném než jen stát v řadě a hépat jak poblbaná. To by mě asi taky nechytlo. Nebo spíš bych tam nevydržela chodit.
no přesně, byla sem z toho docela votrávená, ale zase musim říct, že když byli kucí pryč a vedla hodinu olina, bylo to super, uměla krásně všechno řikat dopředu, že se čék mohl připravit na změnu )))
kejtlin
hele ty seš šerif, měla bys říct, co máme vzít a co nemá zapomenout každá posátka. My berem fižiranta, aleksa ringo. Co máme vzít k pití - chlast? Já chlastat stejnak nebudu, k jídlu si vemu vomáčku, jesi zbyde. A taky polštář, peřinu a prostěradlo a deku na prostěradlo pro maryji. Veme někdo kytáru? Chtěla bych zpívat písně táborových ohňů...v tom přípatku doporučuju fšem, aby si vzali ten alkohól. Máme si tam kde umejt zuby? A nohy?
Alexa
Můžem jet s tebou ňák?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:49
- Nahlásit
Baysha
neni, prosim
kejtlin
ted musim ven, kouknu na to zitra a pak mozna nejake budou.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:50
- Nahlásit
Gerda
Máme si tam kde umejt zuby? A nohy?
zuby ani nemusíš, ale nohy v každém přípatku, gdo to má čuchat žejo.
Můžem jet s tebou ňák?
jasně sejdem se na pumpje. měla by to bejt benzina a v pondělí si najdeš stejnou mapu a domluvíme se ju.
|