| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 21:51
- Nahlásit
ZDUŘ PAKA
mítynk snad přežili všici. Bylo to supr, akorát se nestihly fšechny soutěže, ale překážková dráha neměla chypku, moc sme se nasmáli. Nakonec jsme rozdali dyplomy a medajle.Bylo tam strašně moc jídla. Lejenda teda rozhodně černoška neni, je moc fajn i její pézetka, kterejm se mítynk moc líbil a chtěj ho zopakovat. Zuzanarosáková je děsně hubená, asik eště víc jak renatadavítková. Doufám že i ostaním se mítynk líbil stejně jako mě jo a lilátko je fakt mimozemšťan a má novou přezdívku - lolitka. Kejtlin snad dojede dom ještě dneska páč jí Pavlii od Piksly doveze na půl cesty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:04
- Nahlásit
Alexa
Zuzanarosáková je děsně hubená, asik eště víc jak renatadavítková
to určitě
navíc mě mrzí,že už tam nebyla dyš sme se vrátili ze svarby ,vůbec sme nestihly probrat ty modní trendy
jediný co jí trochu vomlouvá je to,že byla přivožralá ze fčéra ,ale jinak doufám,že na nás nezanevře a příště se polepčí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:06
- Nahlásit
davidkova renata
navíc mě mrzí,že už tam nebyla dyš sme se vrátili ze svarby,vůbec sme nestihly probrat ty modní trendy
no to mě taky, aspoň že jsmeč stihly probrat to cukroví
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:11
- Nahlásit
Alexa
aspoň že jsmeč stihly probrat to cukroví
no to máš recht..hlavně dyš ty si vyvalila dveře vot klubovny a se slovy: gde je to arapský cukroví??..ses na něj vrhla,sotva sme ti ho stačili vyrvat aby se aspon nafotilo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:14 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
no to máš recht..hlavně dyš ty si vyvalila dveře vot klubovny a se slovy: gde je to arapský cukroví??..ses na něj vrhla,sotva sme ti ho stačili vyrvat aby se aspon nafotilo
no ty mi něco vyčítej, ty která si stláskala fšechno co gdo před tebe položil a eště si se dožadovala přídafku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:14
- Nahlásit
ahoj všichni, jsem doma a úspěšně, to se mi dlouho nestalo
no dvakrát mě po cestě chytli policajti, já s kokardou na triku, první v pohodě, dejchala jsem a ptali se jestli jsem ochotná se podrobit dechové zkoušce, druzí, nemohla jsem najít peněženku s dokladama, žila jsem v domnění, že jsem ji po první kontrole dala zpět do batohu, ale dala jsem ji do přihrádky, hledám nadávám vylily se okurky, policajti mě podezíravě sledovali-já stále kokardu, když jsem vylezla tak koukali krapet vyjeveně a hned řekli, nó ty dolkady ani nehledejte a pod´te si dejchnout, tak jsem šla, jaksi nemohli uvěřit, že jsem nic nenadejchala tak jsem dejchala dvakrát , pak jsem i doklady našla a zatímco mě jeden lustroval, druhý se mnou flirtoval mimochodem dost nebo spíš velmi čany pán , bohužel nechtěl číslo , myšleno telefonní
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:17
- Nahlásit
mýtin k se mi moc líbil lejenda je prima a i její pézetka a všichni tam byli strašně fajn .
malopsy budu muset budit na jídlo, až vychladnou granule namočený, to se jim dlouho nestalo, aby usnuli bez večeře
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:19
- Nahlásit
kejtlin
ty woe, koukám že si dycky ňákou komplikaci najdeš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:23
- Nahlásit
kejtlin
hledám nadávám vylily se okurky, policajti mě podezíravě sledovali-já stále kokardu, když jsem vylezla tak koukali krapet vyjeveně a hned řekli, nó ty dolkady ani nehledejte a pod´te si dejchnout, tak jsem šla, jaksi nemohli uvěřit, že jsem nic nenadejchala tak jsem dejchala dvakrát , pak jsem i doklady našla a zatímco mě jeden lustroval, druhý se mnou flirtoval mimochodem dost nebo spíš velmi čany pán, bohužel nechtěl číslo, myšleno telefonní
ty seš kretén přece )))))))))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:29
- Nahlásit
Nám se to taky moc líbilo, jen příště musíme trošku zapracovat na organizaci, kdyby nebylo Jiřiny a Babičky_Jiřiny nebyly by žádný disciplíny. Takže fakt dík Akky! Amálka strašně nahlas chrápe, mařena už neni vůbec vidět, sou tuhounký. A jak sme si vozkoušeli, že můžou v poho žrát z jedný misky, dovolila sem jim, aby si kontrolovali večeři ))) takže každá měla půl porce té druhé. Dost mě překvapilo, že se nepohádali. Lejenda a její tým sou strašně milí a sympatickíííííííííííí! A krásně mluvěj francousky! Všechna pézetka byla překvapivě velice milá a příjemná, tomu se řiká vychovaný haranti. Tim myslim samože aji Bilušata.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:30
- Nahlásit
davidkova renata
ty seš kretén přece
jako nevím proč
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:42
- Nahlásit
davidkova renata
navíc mě mrzí,že už tam nebyla dyš sme se vrátili ze svarby,vůbec sme nestihly probrat ty modní trendy
No jasny, príštē to napravim, dneska jsem musela za manželem a navíc mi fakt bylo ( furt je) kurevsky blbē kdyby mi fízli dali dejchnout jak Kejtlin, tak stopro nadejchám tak 1 promile minimálnē! jinak to ale bylo super, akorát myslim, že jsem nestihla identifikovat všecky lidi
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:45
- Nahlásit
Gerda
Amálka strašně nahlas chrápe, mařena už neni vůbec vidět, sou tuhounký.
pan ficek se slecnou christy take vytuhnuli.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:48
- Nahlásit
argosek
aš nebude takový vedro, tak budem muset udělat ještě akci a ty musíš dokázat, že sis dnešní dyplom zasloužil.......
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:55
- Nahlásit
kejtlin
aš nebude takový vedro, tak budem muset udělat ještě akci a ty musíš dokázat, že sis dnešní dyplom zasloužil.......
a jak to mam udelat?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:58
- Nahlásit
argosek
a jak to mam udelat
ty si neporadíš?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 23:04
- Nahlásit
argosek
a příště pojede i pan vinetúúúúúúúú. My hlavně byli rádi, že sme se vezli s tebou s klimoškou, to bylo moc příjemný. Takže za mě sis ten diplom už zasloužil )))))))
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 23:11
- Nahlásit
kejtlin
ty si neporadíš?
ja nevim
Gerda
a příště pojede i pan vinetúúúúúúúú. My hlavně byli rádi, že sme se vezli s tebou s klimoškou, to bylo moc příjemný. Takže za mě sis ten diplom už zasloužil )))))))
no bat, kam se hrabe seks na klimatizaci v horkem letnim odpoledni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 23:13
- Nahlásit
argosek
nevíš hmmmm , nééé vážně hod´ sem mail, tě zasvětím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 23:15
- Nahlásit
argosek
kam se hrabe seks na klimatizaci v horkem letnim odpoledni
no jasná věc, čéku je fajně, zpocenej je taky a taky řiká, ty vado, to je božíííííííí ))))))
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 23:17
- Nahlásit
kejtlin
posles nemravne fotografie?
staci kdyz si k memu nicku pridas @yahoo.com a mas to
Gerda
no jasná věc, čéku je fajně, zpocenej je taky a taky řiká, ty vado, to je božíííííííí ))))))
asi nekde delam chybu, ale "ty vado, to je bozi" jsem teda slysel zatim jen ve spojitosti s tou klimatizaci :_))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 23:18
- Nahlásit
argosek
Gerda
teda nevim,gdyš si mám vybrat zada seks nebo klima,tak snat ten seks i kdyš něgdy by bylo lepší i skládat uhlí, se čék ta´ky zapotí a je nasranej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 23:21
- Nahlásit
argosek
dyš já žádný nemravný fotografie nemám, čekej sovu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 23:29
- Nahlásit
argosek
asi nekde delam chybu, ale "ty vado, to je bozi" jsem teda slysel zatim jen ve spojitosti s tou klimatizaci :_))
no jo, to je logický, lejtka se krs horko zapalujou hlavně v létě, pročež v létě ta klima bez námahy vyvolá stejnou reakci jako seks, takže se k tomu ty vado, to je boží dostaneš vlastně mnohem snadněji, notabene naprosto v klidu i několikrát za sebou bez jakýhokoli omezení...seš vlastně takovej nadsamec...anebo si to neumim jinak vysvětlit....
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 23:30
- Nahlásit
kejtlin
i kdyš něgdy by bylo lepší i skládat uhlí, se čék ta´ky zapotí a je nasranej
uhli bych sem v tomhle pocasi netahal
dyš já žádný nemravný fotografie nemám
tady v zumpe musi mit kazdy nemravny fotografie, jinak muzes jit diskutovat treba do Canisterapie
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 23:34
- Nahlásit
argosek
tak to jsem nějak pozadu nó, jaká je představa nemravných fotografií? máš tam tu sovu.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 23:35
- Nahlásit
Taxem se cestou domů stavila u Vysokého Chlumce u známých na chalupě a hádejte, co dělali - grilovali a zvali mě na maso. To jsem si dnes už krásně užila v Jílovým.
Joooo, bylo to fajn, prima lidi, nevím, proč se ale podivujete nad vychovaností pézetek, jsou to přeci pézetka kynologů, ne?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 23:36
- Nahlásit
Gerda
no jo, to je logický, lejtka se krs horko zapalujou hlavně v létě, pročež v létě ta klima bez námahy vyvolá stejnou reakci jako seks, takže se k tomu ty vado, to je boží dostaneš vlastně mnohem snadněji, notabene naprosto v klidu i několikrát za sebou bez jakýhokoli omezení...seš vlastně takovej nadsamec...anebo si to neumim jinak vysvětlit....
to je na me moc slozity. nadsamec, podsamec nikdo nesmi byt, jinak ji bude mit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 23:37
- Nahlásit
Lola1
tak vy ste další vzdálenec, do dobře dorazil domki, to je dobře. Jo a to vaše triko pořešim, nebojte, abyste měla nositelný, jinak pošlu zpět prachy, jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 23:39
- Nahlásit
argosek
nadsamec, podsamec nikdo nesmi byt, jinak ji bude mit.
klimatizaci samozřejmě.
|