Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4716 . 4717 . 4718 . 4719 . 4720 . 4721 . 4722 . 4723 . 4724 . 4725 . 4726 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:07
- Nahlásit

makrelbude hur pry ma byt pristi tyden az 33stupnu,se zblaznili,ted jsem v rachote rada za tu klimu,i kdyz mam s ni problemy!tak aspon jeden den,ja se nedostanu nikam,mladi jeli na boruvky,chtela jsem aspon,at me zavezou k vode,vykvajzly se na me,jako vzdycky.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:09
- Nahlásit

nemethova5
ude hur pry ma byt pristi tyden az 33stupnu,se zblaznili,ted jsem v rachote rada za tu klimu,i kdyz mam s ni problemy!
no já jsem byla z klimy minulý týden nemocná, rýma jak prase, obrovský knedlík v krku. 33 je už teď

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:10
- Nahlásit

makrelja nevim jak to pocitaj,jestli na slunku,nebo ve stinu,nebo to pocitaj prumer,bo u nas na slunku je pres ctyricet stupnu,tak to nejak nechapu.no,jo,ja taky,ja taky pani.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:12
- Nahlásit

nemethova5
ve stínu bohužel. už se těším, jak si sednu pod slunečník na těch horách, tam je vždycky tak o 5 stupňů míň a večer úplně kosa

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:16
- Nahlásit

makrelhele ja nevim jak to pocitaj,jestli prumer,nebo jak,na slunku mame pres ctyricet skoro padesat,tak nevim,nevim!

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:17
- Nahlásit

nemethova5
fuj už při té představě je mi blbě, a včera jak jsem jelakolem koupaliště, tak milióny aut, všichni se tam opékali, blázni. Já si lehnout na slunko, tak jsem po 5 minutách rudá jak rak a umřu na úpal

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:17
- Nahlásit

makrelna horach je super,vim sama,jak jsem byla.jinak asi zajdu s coklama k tomu rybniku,ale pozdeji,to zase bude radosti,ani nebudou chtit vylezt z vody.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:19
- Nahlásit

makrelfuj tajxl a nenavidim,u vody nebo koupalisti hlavu na hlave a jeste se opekat jak brambor,fuj bych zdechla,ja sice zcernam,ale je mi spatne z vedra a na primem slunku uz vubec ne.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:21
- Nahlásit

nemethova5
no jsou divní a ještě přes poledne, nechápu a ty malé haranty jak tam taky berou, dyť to je vyloženě nezdravé!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:24
- Nahlásit

makrelno ja jsem slysela,ze vubec by mali haranti a zvirata nemela chodit v tom vedru na primy slunko!

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:27
- Nahlásit

nemethova5
však ne, ani důchodci

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:30
- Nahlásit

makreltak ti snad maji rozum,no i kdyz nekdy o tom pochybuju,ted jsem dosila aminovy postroje s troji jistenim,bych rekla,daleko pevnejsi nez ma hajan!!!po tom minulem sezrani fika,jak se mu urvali postroje na tri casti,tak jsem radsi mu je usila sama,tam mam zaruku,co si usiju,uz nerozparu,asi tak nejak.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:35
- Nahlásit

zdar sem byla u vody, večer noční-fuj

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:37
- Nahlásit

kejtlin
zas to máš lepší v noci, že není tak vedro.V létě bych noční brala.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:39
- Nahlásit

kejtlinhm,ja pujdu,az bude trosku prijatelneji,jen musim hajanovy to ucho vevnitr maznout tenazymem,nema zanet,jen si to idiot stara rozskrabal.a amin zas nekulha,ja nevi,co oba dva zas blbnou.ja jedu zitra na rano a vstavam ve ctyri.

impact
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:58
- Nahlásit

makrel
Super. Nebudu se sama cejtit trapně, že jsem nebyla na sraze a nemůžu se tu přidávat do hromadné debaty.

Jinak my měli jack russellí víkendovku a na to, že byla první, se mooooc povedla.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 13:01
- Nahlásit

impact
nee, je nás víc, co jsme tam nebyli,tady od nás tam byla myslím jen Biluš. Aco jste dělali na víkendovce?

impact
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 13:08
- Nahlásit

makrel
To je fajn, že nejsme sami. Aj Gerda ale ne, a ták? Co jsem koukala v tématu o Jílovém ráno letmo.

Na víkendovce jsme cvičili jacky. Ne jako výcvik, ale takový ty věci jako napadání psů, ne/přivolání od myší díry a tak. A samozřejmě jsme lehce bumbali. Ale jen lehce, bo jsme museli chodit cvičit v sedm a už tehdy to peklo. Lukcucně jsme prodrbali Rudánka, Viktora, Žertovou a Eichlera. A byli jsme se koupat. A vůbec, skvělý to bylo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 13:08
- Nahlásit

impactja taky nebyla a vubec mi to nechybi a jeste nekde cestovat v tom vedru,no to uz vubec ne.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 13:10
- Nahlásit

impact
kolik bylo psů?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 13:13
- Nahlásit

impact
já byla ty blázne staý! Šak sem měla tandem závodníků a ani jeden nic nevyhrál! Jako dycky samozřejmě.
Teď sem ostříhala amálce nohy, má taky to zanícení, co máňa mívá, chudák kokřík, je velmi nebohý a ošklivý.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 13:32
- Nahlásit

impact
Zaplatili fšichni za výcvik? Sme uš bohatý?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 13:58
- Nahlásit

ste všichni umřeli?

impact
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 14:00
- Nahlásit

Biluška
Tož já bohatá su, a ty?

Gerda
Starý?

makrel
Bart, Dixi, Bobeš, Mikuláš a plus se tam sem tam motali moji psi a kámoška s russellicí.

nemethova5
Tož to by mě cestování nevadilo. Spíš se mi to holt krylo s víkendovkou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 14:38
- Nahlásit

Děcka nepříde vám, že je eště vjěčí vedro neš fčera? Fenki nebyly od rána venku, ale vůbec se s nima nechystám, leda aš si řeknou.

impact
to se jen řiká, starý, i dyš si mladý, prostě je to taková konstanta. Jesi si bohatá, nedala bys mi půlmegáča?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 14:47
- Nahlásit

fuj to je vedro a den...
pred chvili me nakrklo 19ti lety pezetko na icq, ze chce kote ode me, ale ze kastrovat nebude a ze chce aby mela kotata a jeste se odvolavala na jedno sdruzeni, ktere znam, ze s nima spolupracuje. Jenze holcicka vymysliva mela smulu, ze holky z toho sdruzeni znam a tak jsem jim zavolala a overila si, ze keca az se hory zelenaji.
Dopoledne jsem odnesla prihlasku na parkoviste, z dedka se zadna kloudne informace nedala vytahnout ohledne placeni a parkovani tak snad budu mit kde zaparkovat zitra nebo pozitri az bouraka dovezu. A jeste mi slizoun slizounska delal seksualni navrhy. Prej jestli prijdu s manzelem auto privezt, rikam ne, tak zacal otravovat. Asi mu horko vlezlo na mozek, nebo mel rozbite brejle. Bozinku bozinku, tihle hlidaci maj ikve tykve minule tam byla taky takovy co vypadal, ze neumi do 3 napocitat, ten me aspon neharasil.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 14:50
- Nahlásit

impact
ja bych chtela 3 megace jestli rozdavas, mam vyhlidnuty pozemek v Jesenici, kde chci mit utulek, ale jen za pozemek chtej tri mega. Jestli prihodis i neco malounko na stavbu utulku nebudu se zlobit

impact
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 14:59 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Holky, tolik fakt nemám.
Můj majlant se dá teď počítat na stokoruny.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 15:01
- Nahlásit

impact
Holky, tolik fakt nemám.
skoda

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 15:31
- Nahlásit

impact
Tož já bohatá su, a ty?
Toš bohatá su dost, ale potřebovala bysem i nějaké prachy

kejtlin
ste všichni umřeli?
Ne, sme si šli po obědě číst...nejlépe se čte v poloze protiletadlového střelce, že jo? Jenomže v téhle pozici se taky nejlíp usíná . Mě vzbudili až klienti co si přijeli pro psa
A pak jsem byla s pézetkem a psama v rybníku. Jenže jsme se vůbec neosvěžili, páč je tam tak teplá voda, že šneci co tam plavou jsou prakticky vaření. Čekám na majitelku druhého hoteláka co už je na cestě k nám a pak pojedem k řece, tam je snad trošičku chladnější voda.

<< 1 ... 4716 . 4717 . 4718 . 4719 . 4720 . 4721 . 4722 . 4723 . 4724 . 4725 . 4726 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání