| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 20:07
- Nahlásit
tak to začíná, zuzanka si něco bodla do nohy nebo jí něco štíplo, zaječela a na niohu nechodí, nic bodnutýho jsem tam neviděla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 20:27
- Nahlásit
kejtlin
asi fčela nebo fosa ne?
hele mě uš de ta písnička,uš si to slyšela?????
http://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 20:38
- Nahlásit
Gerda
Fajn, udělej si první cestu k nám
pani to ja si hned asi na Vinohrady netroufnu a jeste sama v aute. To asi by bylo lepci kdybys pro me jeste dojela.
Muj vet ma jeste tyden dovolenou budu muset kastrovat u nahradniho a kocky mit po kastraci doma
Nevidelas tem kotatum do oci? Maj je jeste hodne modry? Mozna by bylo lepsi kdybych se nekdy prisla nejdriv kouknout, slo by to?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 20:56
- Nahlásit
Gerda
jeste dotaz Muze tam ta dospela kocka po kastraci byt vid? Ze by se vykastrovala a kdyz se po par dnech vzpamatuje a zahoji pustila by se zpet. Divosky fakt neni kam davat i by to pro ne bylo trapeni je drzet nekde v byte.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:29
- Nahlásit
je mi brutálnw blbě vod tlaku, musela sem si lehnou na podlahu v kuchyni
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:42
- Nahlásit
kejtlin
Proč si nelehneš do postele jako normální lidi?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:45
- Nahlásit
Biluška
protože bych tam nedošla, jak jsem byla u tý horký trouby, to vedro asi, tak jsem se složila, pak se zmátořila, vzala si 2 prášky na tlak a čekala až se mi udělá líp, to je blbý, že během minuty se ti udělá zle.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:47
- Nahlásit
kejtlin
to znám, mi se tagle jednou udělalo v práci, u mě to teda nebylo vod tlaku, ale vod migrény
dej si vlažnou sprchu, to pomáhá hodně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:48
- Nahlásit
kejtlin
No o tom něco vím, většinou zkolabuju tak, že mě odváží sanitka. Ale poznám to předem, většinou alespoň tak dlouho dopředu, abych stihla zastavit auto, nebo se odplazit do postele.
Večerkáááááááá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:49
- Nahlásit
Baysha
mě se to stalo už hodněkrát, do sprchy se bojím, ještě se mi dělaj mžitky a motá hlava, smeknu se, uhodím do hlavy a jsem v háji, ještě chvilku a jdu dělat tu buchtu fakt.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:51
- Nahlásit
Biluška
Večerkáááááááá
kéž by... dneska sem spala tři hodiny, prďola mě nenechala víc, přítul se ju snažil zabavit, ale paničky nos a vlasy jsou prostě lákavější
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:53
- Nahlásit
kejtlin
vys** se na buchtu a běš si lehnout
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:55
- Nahlásit
Baysha
mám ji rozdělanou
Biluška
u mě to rychle nastupuje, ale zas rychle odstupuje, jen loni sem to 2 krát nezvládla práškama a vezla mě záchranka, už jsem dobrá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:59
- Nahlásit
Baysha
Proč ji jednoduše nezavřeš do kenelky?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 22:00
- Nahlásit
Biluška
já vim, navíc kenelu máme koupenou, ale eště sme ňák nedospěli k tomu ji tam zavřít, děs co? nám jenom tak stojí v pokoji a zavazí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 22:04
- Nahlásit
Biluška
vlastně dneska ju tam přítul zavřel na deset minut, než mě vyzvedl u krámu a teda vyváděla jak zjednaná... ale spíš ze samoty než že by jí vyloženě vadila ta kenela
asi ju budeme muset přestat vnímat jako děcko
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 22:09
- Nahlásit
Baysha
asi ju budeme muset přestat vnímat jako děcko
No to byste měli, jinak si zakládáte na dost velký problém
já vim, navíc kenelu máme koupenou, ale eště sme ňák nedospěli k tomu ji tam zavřít, děs co? nám jenom tak stojí v pokoji a zavazí
Jasně, lidem přijde strašně kruté to ubohé miminko zavřít do klece. Naštěstí to ubohá miminka vnímají naprosto jinak
U mých štěňat je to krásně vidět. Když je dám do klece tak v klidu spinkají dokud nevstanu a dokonce se ani nepodělají . Nechám je volně - ve čtyři začne rambajz a ještě k tomu je podělaný celý barák
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 22:10
- Nahlásit
Jdu se svalit, tak čus zítra.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 22:13
- Nahlásit
Biluška
tak to ona po večerním venčení v pohodě usne a nad ránem si nás vzbudí, jak potřebuje venčit, cca kolem páté, ale po tom ranním venčení neskutečně kraví, je jak urvaná z řetězu a strašně řádí minimálně do sedmi, a to i když jdeme dlouhou prochajdu, venku se vleče a doma jak kdyby do ní vjel amok
zkusíme ji zavřít s nějakejma hračkama a uvidíme...
děkuju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 22:28
- Nahlásit
buchta hotová a Baysha biluška má pravdu, gošu jsem taky na noc zavírala.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 22:30
- Nahlásit
kejtlin
já mám právě strach, co to udělá, když bude v tomhletom rozjíveným amoku, no ale to vyzkoušíme a uvidíme na noc ji zavírat nebudu, to spí pěkně a hezky si nás sama vzbudí, ale zavřu ju ráno, jak bude chtít jančit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 22:52
- Nahlásit
Baysha
v kenele se naučí vstát, až vstaneš ty, zezačátku jsem teda s gošou chodila i v noci, to je jasný, ale v takových 4 měsících už stačilo vzít ji kolem 23hod a ráno kolem 6 a nebyl problém, dokud jsem já ležela spala i ona.
jo a zuzku asi něco štíplo, už chodí skoro normálně a má to trochu oteklý, leduju jí nohu.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 23:00
- Nahlásit
kejtlin
no to my tak chodíme už teď, kolem 10-11 a pak až kolem 5, prvních pár dní jsem si dávala budíka v noci, ale nebylo to potřeba
ale po ránu divočí strašlivě, jsem dneska došla po noční a jí bylo fuk, že chci spát, strašně mě chtěla okusovat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 23:09
- Nahlásit
Baysha
když jsem byla po noční, do kenely šla ráno, dostala hračku na kousání, nejdřív vyváděla, pak zjistila, že je jí to k ničemu a druhý den vyváděla míň a pak už tam chodila sama.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 23:11
- Nahlásit
kejtlin
a mám jí tam dát vodu, nebo radši ne?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 23:15
- Nahlásit
Baysha
hele nevim jestli mas mrizovou klec nebo jakou, ale ja davam kockam do klece takove ty zavesne misky, tam je mnohem mensi riziko vyliti, ale protoze jsem mekejs a bojim se ze treba tu misku nenajdou a budou mit zizu davam jim jeste normos misku, tu vzdycky vylejou tak to furt uklizim. Treba by to bylo resenim, aby to nevylila., Ja bych se v tomhle vedru bala nedat vodu kor steneti, nevim jak psi deti, ale kocici deti se strasne rychle dehydratuji.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 23:24
- Nahlásit
lucYnka XIII
závěsná miska, to je nápad, děkuju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 23:37
- Nahlásit
Baysha
vodu to rozcáká všude a bude ležet v mokrým, závěsná miska se mi u goši neosvědčila, vzala ji, vyhákla a vodu vylila, ale já ji měla malou v zimě tak tio vbadilo, ted´ by to tak snad vadit nemuselo, ale může ji nastydnout močák i v těch vedrech, zkus ji tam dát a uvidíš, třeba si jí nebude všímat.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 23:43
- Nahlásit
kejtlin
díky, zkusím, kenelu mám velikou na dospělýho labrouše - 109 cm, tak snad v nejhorším není tak blbá, aby si tam nenašla suchý koutek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 23:47
- Nahlásit
Baysha
goša ji nevylila na jedno místo, rozcákala ji všude a kam nenacákala, to vsákla deka, takže byla ve vlhku , jdu taky zalehnout s knížkou, ale na zítřek se tak těším, že budu blbě usínat
|