Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4725 . 4726 . 4727 . 4728 . 4729 . 4730 . 4731 . 4732 . 4733 . 4734 . 4735 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 21:53
- Nahlásit

tak třeba : sem celá poštípaná vod ku.ev muších a smrdim, jak sem se zpotila, gdyš sem zalejvala latyfundyje.
doufám, že to někoho potěšilo.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 21:56
- Nahlásit

kejtlin
Já nic psát nemůžu, páč jsem právě vylezla z vany a stříhám drápy celé saně. Bože, to je neskutečný kolik tady je psích noh

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 21:59
- Nahlásit

davidkova renata
taky prosim emila

Pumpa
sem celá poštípaná vod ku.ev muších
mouchy taky stipou? ja myslela, ze komari, mouchy lezou a delaj tim svym dlouhym nosem po tobe cmuch cmuch, aspon teda kldyz jsem je pozorovala

gdyš sem zalejvala latyfundyje.
ja ani dnes nezalivala, mozna vnoci zaleju v tomhle vedru bych zdechla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:00
- Nahlásit

Pumpa
sem sežraná od komárů, i když jsem v práci vevnitř v budově
Biluška
nikdy celé sani nestříhám drápy najednou, ono to tak ani nikdy nevyjde, krysaříkům a čivě stříhám co 14 dní, rychle jim rostou, pak jezevcům, těm rostou pomaleji a velkejm nestříhám krom 5tých žádný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:00
- Nahlásit

Pumpa
sem celá poštípaná vod ku.ev muších a smrdim, jak sem se zpotila, gdyš sem zalejvala latyfundyje.

mě joto máš za to že ses ke mě na mýtyngu vobracela furt zády
Biluška
Bože, to je neskutečný kolik tady je psích noh
di do háje! jakoby nestačila ympakt s kočkama v ruksaku

du se svalit,volové a koukejte posílat!

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:07
- Nahlásit

lucYnka XIII

no štipkaj takový ty sfině, malý co vypadaj jak japonský zero z druhý dvětový... přenášej borelku, takže určitě humřu po dnešku....

kejtlin

hmm, uš vidim jak lehnu, zhasnu a sotva zaberu uslyším nežné : bzzzzzzz bzzz bzzzzzzzzzz

davidkova renata

já za to přece nemohu..... sis tak blbje sedala furt a eštěs měla na čumátu brejle, aby Ti nebylo vidět do vočí... počkej příště se mně nezbavíš, budu na Tebe furt koukat a dolejzat

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:09
- Nahlásit

Pumpa
budu na Tebe furt koukat a dolejzat
bacha jak začne šahat do ledviny tak si tě právě spletla s Nánou

davidkova renata
koukejte posílat!
posílám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:10
- Nahlásit

Pumpa
si musíš koupit raid do elektriky tu vodičku, můžeš i svítit a nenalítaj ti tam.

Pumpa
Člen
- Nahlásit

Alexa

hlavně aby mně nezačala mátit

Biluška
Člen
- Nahlásit

Pumpa
sem celá poštípaná vod ku.ev muších a smrdim, jak sem se zpotila, gdyš sem zalejvala latyfundyje.

Já na ty sfině dneska vyzrála . Vykopala jsem si v řece takovou jámu, do tý jsem si sedla, byla jsem ve vodě až po krk a ty mrchy na mě nemohly . Akorát to teda má dost nevýhodu, že je to krapet nepohodlný. Asi zítra tu jámu zvětším a dám si tam křesílko

lucYnka XIII
ja ani dnes nezalivala, mozna vnoci zaleju v tomhle vedru bych zdechla
Essi nebudeš zalívat tak ti zdechne ten plevel

kejtlin
nikdy celé sani nestříhám drápy najednou, ono to tak ani nikdy nevyjde, krysaříkům a čivě stříhám co 14 dní, rychle jim rostou, pak jezevcům, těm rostou pomaleji a velkejm nestříhám krom 5tých žádný.
Beru to vždycky fšechno pohromadě, gdo se s tím má pořád crcat. Řídím se podle Oriny, jak je má přerostlé ona beru fšechny tlapy co mi přijdou pod kleště.

davidkova renata
di do háje! jakoby nestačila ympakt s kočkama v ruksaku

du se svalit,volové a koukejte posílat!
Tadyk se furt něco posílá. Gerdě půlmegáč,leyendě pézetka, včil zase energije. Essi si nedáme bacha tak na nás česká pošta pošle ten monopolní úřad

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:13
- Nahlásit

Biluška

no pošta muže bejt zticha, co pošlu, to rosekaj, myslim, že pošta dokonce rozbila i atom a to mnohem dřív neš madam Kirí....

ta jáma je super nápad, ale mám zahradu do kopce, takže budu na jednu stranu ucmrndávat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:14
- Nahlásit

Biluška
posílám i svíčku sem zapálila, jestli bude v noci buřina a vypnou elektriku jako běžně, tak jsme s kolegou v háji.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:15
- Nahlásit

kejtlin

hmmm, to můžu, dyš v obchůtku u nás ve vísce jí nemají a kdo ví kdy já se dostanu do civilizace. A abych jela jen kvůli tomu, to budu rači spát s moskytyjérou....

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:15 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Biluška
Essi nebudeš zalívat tak ti zdechne ten plevel
tss jakej plevel, ja mam rajcatka a kyticky muskatove a dalsi a na jednech mam msice, ty asi prestanu zalivat uplne, protoze strikat se kvuli kockam bojim, tak at zhynou i s kytkou a pak mam papricky na kterych jsou takove male zelene hmyzi s tim taky nevim co. A hlavni zaklad me balkonove zahradky tvori kaktusy a ty jsou radi kdyz nezalivam.

Já na ty sfině dneska vyzrála . Vykopala jsem si v řece takovou jámu, do tý jsem si sedla, byla jsem ve vodě až po krk a ty mrchy na mě nemohly
a do ksichtu te nestipali?

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:16
- Nahlásit

Pumpa
, že pošta dokonce rozbila i atom a to mnohem dřív neš madam Kirí....

takže budu na jednu stranu ucmrndávat
Tak hlavně, že nebudeš přicmrndávat

kejtlin
Šmarjapano, se ti složíme na baterku když jsi v tak zoufalé situaci

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:18
- Nahlásit

Biluška
baterky máme dvě, ale bohužel obě se nabíjejí v elektrické zásuvce, já si svítim vždycky mobilem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:18
- Nahlásit

lucYnka XIII
a do ksichtu te nestipali?
Chtěli, ale vyzrála jsem na ně. Jsem se potápěla a na mokrý nelezou . Dycky když jsem uschla tak jsem se potopila znova.

a na jednech mam msice
Buď je postříkej, nebo vyhoď. Jinak se ti ty mšice rozlezou fšude, to sou děsný mrchy
nebo si tam nasaď mravence

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:20
- Nahlásit

lucYnka XIII
nepomohlo by je osprchovat? nemyslim těm mšicím a těm zelenejm broukům, ale kytičkám

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:20
- Nahlásit

Biluška

to bych to měla aspoň pořád teplý

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:27
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/205645-detsky-tabor-s e-promenil-v-horor-deti-zily-v-neobyvanem-dome-bez -zachodu.html

Kurňa, Gulak ještě ani nezačal a už mají nějaké námitky

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:30
- Nahlásit

Biluška
nebo si tam nasaď mravence
a jak ty mravence na ty kytce asi udrzim??

kejtlin
nepomohlo by je osprchovat? nemyslim těm mšicím a těm zelenejm broukům, ale kytičkám
vóni svine nepustej, to bych je musela ponorit na dlouho. Delala jsem to na jare s kaktusy, byly na nich vlnatky, tak sli kaktusy do vany pod vodu a po par hodinach byly skudci utopeni. Jenze papriku fakt nemam do ceho potopit je moc vysoka.
Budu to muset udelat tak, ze je dam do vany, nastrikam necham chvili pusobit a pak osprchuju.

impact
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:31
- Nahlásit

Biluška
Taky jsem na tu reportáž koukala.

Jdu chrnět bo neni čas nespat. Ještě pár hodin a bude zase nechutný vedro.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:33
- Nahlásit

lucYnka XIII
tak číčám někam zamez přístup na den a tam dej ty postříkaný kytky nebo zeleninu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:49
- Nahlásit

Jdu se taky svalit, tak dobrou s kobrou

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 23:06
- Nahlásit

kejtlin
tak číčám někam zamez přístup na den a tam dej ty postříkaný kytky nebo zeleninu.
jj udelam to tak strcim je do koupelny a tam nastrikam

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 04:55
- Nahlásit

fstávejte nééé, uš je čas
mě bylo celou noc takový vedro, že snat ani spát po noční nepůjdu a pojedu hned ráno k vodě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 06:33
- Nahlásit

Fstávejte a prtínejte se

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 07:02
- Nahlásit

Biluška
co znamená prtínejte? mi to asi uniklo......
vstávat? co šílíš já jdu spát aspoň na 2 hodiny, k tý vodě to hned nedám.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 07:07
- Nahlásit

kejtlin
Nigdo neví co znamená prtínat se, to máš stejný jako s nurkováním. Ale dělá se to zásadně v pindělí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 07:24
- Nahlásit

Biluška
aha, tak zo mi uniklo, že to nigdo neví, doprtínala jsem se na dvoře krmením králíků, kachen a slepic, proprtínala sprchou a ted´ se du prtínat do postele než mě vzbudí nedejchatelný vedro.

<< 1 ... 4725 . 4726 . 4727 . 4728 . 4729 . 4730 . 4731 . 4732 . 4733 . 4734 . 4735 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání