Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4725 . 4726 . 4727 . 4728 . 4729 . 4730 . 4731 . 4732 . 4733 . 4734 . 4735 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 16:10
- Nahlásit

pawLINka
od Neta
stavba na ohlášení:
- máte inženýrské sítě
- máte písemné potvrzení, že s tím všichni sousedi souhlasí
stavba na st. povolení:
- pokud se na tom něco sousedům nelíbí, můžou to napsat, neboť jsou od úřadu obesláni. ovšem nestačí už prosté NE, ale musí být důvod
víc ti o tom napíše xxx, kterej kvůli jedněm sousedům co si postavili hlavu nemohl stavět na ohlášku, ale na st. povolení.
my museli st. povolení páč jsme neměli sítě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 17:18
- Nahlásit

čus děcko,co je to tu za zmatky??? jedem na kokořín??,budou tam ve vagonech nahatý chlapi předvádě tskipiho??.Dosáhnem vrcholu uš v základním táboře??? Endemit je novej člen žumpy nebo gdo to je????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 17:22
- Nahlásit

sem přišla od vody, voda v pískovně je hnusně teplá, snad zejtra příjdou ty bouřky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 17:24
- Nahlásit

kejtlin
sem přišla od vody
jj,něgdo tě i vyfotil))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 17:26
- Nahlásit

davidkova renata
to nejsem já, mám o mnoho větší kozy a nenosím vousy-aspoň před lidma ne, poněvadž s těma kozama se dost tluče

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 17:36
- Nahlásit

kejtlin
to nejsem já
né jo?? ale já tam jistou podobu vidim..no asi to bé tim vedrem no

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 17:46
- Nahlásit

davidkova renata
si fakt budu muset s argoškem domluvit ten seks aby ti to vyvrátil

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:05
- Nahlásit

Taky jsem doma od vody i s oblázkama.

davidkova renata
Sem zjistila, že prý chtějí litr za tunu Toš zítra naženu sbírat i pézetka a budu to prodávat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:14
- Nahlásit

davidkova renatacusjsem desne nastvana,jduse nachvilku natahnout,bo uzsez toho fakt pose.u,mas meila
jinak vsecky zdravim do posr.nyho vedra!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:14
- Nahlásit

Děcka, tak eště sme požádali jednoho indickýho mága podivuhodnýho, skorem si řikám, jesi by tu můdr neměli propojit stran přílivu energie krs ňákej transformátor...vidim to tak, že timdle tempem je do konce července doma. A v srpnu už můžem jezdit na čaje, bude to príma babí léto, sa těším.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:18
- Nahlásit

Gerda
krs ňákej transformátor
tak to by moch bejt ten co má na zahrátce zuzanarosaková! ráno vo něm mluvila!!! děcka!! toto nemůže uš být náhoda!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:20
- Nahlásit

Biluška
Sem zjistila, že prý chtějí litr za tunu
coto?? litr čehojako za co??

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:26
- Nahlásit

davidkova renata
coto?? litr čehojako za co??
pět tisíc korun za oblázky přece Za tunu. Vydřiduši. koukej - http://www.naturalstone.cz/valouny/index.htm

tak to by moch bejt ten co má na zahrátce zuzanarosaková!
Chuděra Zuska, zavaří se jí klimoška Bude mít f baráku vedro

malinka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:31
- Nahlásit

Gerda
no já volala na EZO.TV. Nejdříf hromada info a přepojování. Po konečném přepojení a vysvětlení situace a vyřčení žádosti byla pomlka a pak se paní zeptala esli ona a manžel vo tom ví, že žádám. Řekla, že ne, že ona je v umělim spánku a manžel, že na tom taky nejni neklíp. Tak mi řekla, že bes jejích souhlasu jim nigdo nesmí pomoct. Zeptala sem teda jestli se oba uzdraví, po chvíli váhání řekla, že se teda podívá. Neš se podííívala došel mi kredit. Tak sem se nic nedověděla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:38
- Nahlásit

Biluška
Bude mít f baráku vedro
mysli pozytývně! bude si moct sundat fusekle
malinka
moje letitá kámoška okultistka-amatér,to dneska celý vyslechla,nezná jí,jen z mýho občasnýho vyprávění,a pravila,že neví proč,ale nevidí nic zlýho,teda jako do budoucna,to je uš druhej čék,co řek to samý přičemš ten první jí zná.

malinka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:43
- Nahlásit

davidkova renata
To sem ráda. Jen sem si myslela, že je lepší to posychrovat z víc stran. Ale naštvalo mi to to fest.

jaká?????
jak je tam vocaď ten ladič přeciš.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:57 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

malinka
ladič
jo pijan!! to máš řéct hnet,Iris
šiš voprava,proboha..,pardon!!
http://www.zkodacice.estranky.cz/
Poukar jirka dyštak

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:59
- Nahlásit

malinka
no ze mě zas budou mít radost všici známý i neznámý na kerý mám mejly, páč i gdyž to normálně nedělám, tak dneska celej den posílám jak fzteklá fšecky přáníčkový mejly, kerý sem měla

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 19:09
- Nahlásit

davidkova renata
malinka
Alexa
děcka, tak to ten adidaskovic transformátor budem nutně potřebovat, měli by pomalu začít chladit barák ledem. Asi z alp, nebo himalájí, bo jinak jim tam bdue teplo. Navíc mám doma slavnostní svíc ve tvaru Budhí hlavy - růžovou s flitrama - tak jí odpaluju na hodobóžovym dřevěnym prkýnku, aby to i pěkně vypadalo. Jenom nevim, jesi by mě můdr, kerá je jako dost na tyhle věci znalá, za toho růžovýho flitrovanýho Budhu nekopla do řiti, to jí nesmíte pak řikat tydle podrobnostě. Ale růžová je jasně pro holky, ne?

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 19:18
- Nahlásit

nemethova5
ani mi nemluv, vedro na padnutí, se obávám, že se moc nevyspím.Hnus

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 19:26
- Nahlásit

all
zprávy z regyjonu..
stav stále stejný.Zítra by se mělo začít ,udělaj tracheostomii,pravou nosní dírkou co je f cajku zavedou umělou výživu a zadrátujou ty čelisti.To je prozatim všecko,dál se bude vidět.Spát bude furt...jinak to oko asi zachránit prý nepůjde

malinka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 19:29
- Nahlásit

davidkova renata
uš nechoť na sluníčko. Sem psala:
malinka
Zasláno: 12 Čec 2010 08:54

davidkova renata
jak se menovala ta vesnice? Sem si to nezapsala a nýčko to nechce mozek zveřejnit.

nééé na méno ladiče.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 19:31
- Nahlásit

malinka
nééé na méno ladiče.
já se vomlouvám,už sem to vopravila!!! máš tam ty stránky,já kráva debilní sem tam skopčila tu nehodu jak sem na to zas koukala,promin prosim tě!!!

malinka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 19:42
- Nahlásit

davidkova renata
jéžííš, se nevomlouvej zas tolik. A no dobrá a uiš zasejc můžeš na sluníčko a třebas i k krybníčku. A děékuji moc paní.

malinka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 19:45
- Nahlásit

Alexa
nejhorší je, že že čovek neví, co posílat dříf, jakou energii a taktyku zvolit nejlíp

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 19:55
- Nahlásit

davidkova renata
.Zítra by se mělo začít ,udělaj tracheostomii,pravou nosní dírkou co je f cajku zavedou umělou výživu a zadrátujou ty čelisti.To je prozatim všecko,dál se bude vidět.Spát bude furt...jinak to oko asi zachránit prý nepůjde
Já myslela, že tyhle věci se dělají hned? Ne po týdnu . Přece f amerických filmech dycky křičí "honem na sál"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 19:59
- Nahlásit

Biluška
no je intubovaná hned vod převozu bo jí museli nahodit..tak trupku vyndaj a daj todle.jinak se do ní nechtěli vůbec pouštět krom věcí přímo ohrožujících život bo se divěj,že vůbec je tak jak to je..

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 19:59
- Nahlásit

davidkova renata
Spát bude furt...
to je dobře, aspoň se posílí a přejde nejbolestivější chvíle spánkem. Až se vzbudí, namaluje slavný obraz.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 20:01
- Nahlásit

Gerda
namaluje slavný obraz.
eh..co si představujete pod takým slovom slavný,Kefalín?

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 20:08
- Nahlásit

davidkova renata
eh..co si představujete pod takým slovom slavný,Kefalín?
no že nekoroduje a taky že nerezne....

<< 1 ... 4725 . 4726 . 4727 . 4728 . 4729 . 4730 . 4731 . 4732 . 4733 . 4734 . 4735 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání