| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:46
- Nahlásit
Pumpa
bába zvedá dítě se slovy:"poď tam nemůžeš, ten by tě kous" se asi poseru
sim tě ,že takový krávy vůbec řešíš ,máš čokla vodtáhnout na druhou stranu nohy s komentářem..nechod k tomu,eště něco chytneš
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:49
- Nahlásit
pawLINka
nemusim, tadle patrně nestihla přejít, jinak se nám to děje fcelku pravidelně.
davidkova renata
hm to mně nenapadlo
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:53
- Nahlásit
Když jsme se večer vraceli z Jílového, tak jsem ve Škvorci zahlídla šeltku v růžových šatičkách
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:53
- Nahlásit
Pumpa
Mě se osvědčilo drapnout prvního čokla do náruče a hystericky řvát "chyťte si to děcko"
davidkova renata
voblásky lovit nejdu,to je práce
Je. Ale nesmíš se na to dívat jako na práci, musíš se dívat kolik ušetříš gdyž jsou ty oblásky tak děsně drahý
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:56
- Nahlásit
Alexa
nebo někde musíš mít termostat s nějakým buď kolečkem bo čudlíkem
Nemám termostat ( ani porádnē nevim, co to je) je to nējaká sviña venku ( čerpadlo asik? ) která pouští ledovou vodu do podlahy, takže, když na ní stoupneš bosou nohou, tak ti praskne močák čokle nechtēj vubec ven a furt na ty podlaze ležej, nechtēj ani na pelech, snad jim to nic neudēlá
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
čokle nechtēj vubec ven a furt na ty podlaze ležej,
No myslím, že to pro ně není úplně ideální vzhledem k těm kloubům.
Ešče, že takový vychytáfky nemáme. Mám tadyk 26 stupňů.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:58
- Nahlásit
Biluška
Furt vám to fšem říkám, že máte jít do Oryjentu, ale vy furt fšichni musíte být f Práglu tak holt nemáte rybníky
Ty vo.e, v Práglu jsem právě řeky měla a byl výběr (v jižní části), ale ty jihočeské stříbrosvité nebo jaké rybníky jsou na houno včetně přehrady.
Je v ní vody, že by si pulci odřeli břicho o dno, ale zase jdou aspoň dobře sbírat ty oblázky
No to je vono, no.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:00
- Nahlásit
pumpa
bába zvedá dítě se slovy:"poď tam nemůžeš, ten by tě kous" se asi poseru
To znám. Taky říkaj - nekoukej na něj nebo tě kousne.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:07
- Nahlásit
Biluška
gdyž jsou ty oblásky tak děsně drahý
jak MOC sou drahý?????????
zuzanarosakova
Nemám termostat ( ani porádnē nevim, co to je
twe netahej sem ty sprostý slova,sem choděj aji děti!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:10
- Nahlásit
Nazdar blbouni, už tu máme malovýmaráka, má s sebou děsne velikej domek, všechny nás už pokousala, přeprala, ulovila šášulu a teď hryže zuzce seksy pantoflíček a chrápe pod stolem. Je to strašně hodné štěně, čekáme až přijde hugínek, aby si mohla hrát s velkočernopsem. Amála štěňata ráda nemá, takže k nim do kanclu vůbec nechce jít.
Máma v noci bojovala se sršňem, až ho dovopravdy nasrala, on na ní zaútočil, píchnul jí do prstu, ona ho sklepla do postele, tim ho vytočila do bezvědomí, pročež už i ona zjistila, že sršeň bitvu vyhrál, tudíž vyklidila pokoj, zamkla ho a jenom uvažovala, že půjde spát ke mě. To ovšem neudělala, takže nespala, má oteklou už celou ruku, nechce k lékařu krs to srce, a má doma mařenu s průjmem. Bezva kombinace, matka otrávená, pes sravej, do toho někde v bytě hodně moc naštvanej sršeň.
Máme nějaký nový zprávy, mamko?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:11
- Nahlásit
davidkova renata
jaká????????????????
s tim ladičem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:19
- Nahlásit
Gerda
Máma v noci bojovala se sršňem, až ho dovopravdy nasrala, on na ní zaútočil, píchnul jí do prstu, ona ho sklepla do postele, tim ho vytočila do bezvědomí, pročež už i ona zjistila, že sršeň bitvu vyhrál, tudíž vyklidila pokoj, zamkla ho a jenom uvažovala, že půjde spát ke mě
ty woe tos mi připomněla jak jsme jednou když jsme dělali doma podlahu byli přestěhovaný do rozestavěnýho patra a vzbudil mě děsnej rachot a voni tam 2 sršni. Sem myslela že se poseru. Běžela sem dolu podlaha nepodlaha vzala rejd a už jsem to tam prala (pak sem si fzpomněla že tam spí ex, ale nechtěla sem ho budit - přežil no )
Řekni mamce ať koupí nějakej takoej sajrajt a pořádně byt vystříká
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:32
- Nahlásit
Alexa
řekla sem, jí, ať si večer na čtení zavírá okno, eště zvážim, jestli jí nevyrobim takový to síťovaný dekl přes okno....vona furt čte a pak bojuje, no.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:38
- Nahlásit
davidkova renata
jak MOC sou drahý?????????
Děsně MOC
Lola1
Sem myslela, že v jižních Čechách je to samej rybník
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:44
- Nahlásit
Alexa
Hostivařská přehrada je odsud spíš dál než blíž a navíc sem čula cosi že je snad vypuštěná a bagruje se, nevíte něgdo jak to je?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:45
- Nahlásit
Baysha
Taky sem to slyšela..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:49
- Nahlásit
Baysha a Lucie Kratochvílová
Vážení zákazníci,
z důvodu bagrování Hostivařské přehrady bude pláž v roce 2010 a 2011 uzavřena.
BEACH VOLEJBAL V PROVOZU
Nudistická pláž otevřena v nouzovém režimu.
Těšíme se na Vaši návštěvu v létě 2012.
Děkujeme za pochopení.
http://www.hostivarskaprehrada.cz/
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:52
- Nahlásit
Já jsem tak ráda, že bydlím tam, kde bydlím. Kósek od baráku véélký štěrkáč s luxus vodou. Už se tam dnes těším.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:52
- Nahlásit
impact
Děkujeme relevantní zpravodajské službě ))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:57
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tak gůgl, né. Lepší jak info typu JPP.
pawLINka
Tssss, a práce nic jako, jo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:57
- Nahlásit
impact
a práce nic jako, jo?
Ne. Nikde nic.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 11:06
- Nahlásit
lidí, prosím, když už mluvíme vo tý vodě, znáte to někdo kolem Botiče? jako kdybych dojela autobusem sem, tak esi je tam blízko nějaký místo, kde by se dalo poležet, piknikovat a ráchat se aspoň po kolena ve vodě, s nějakou pěknou mělčinou pro štěně na brouzdání - já to tam totiž vůbec neznám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 11:07
- Nahlásit
Baysha
no já ti nevim, ale s čoklem by tě na pláž stejnak nepustili a neřikej že se bagruje ouplně celá, dyť je děsně vobrofská, pamatuju se že jsme tam chodili na děsně dlouhý procházky z jedný strany les a z druhý voda a ofiko koupaliště bylo jen zepředu vzadu to bylo divoký. Ale je fakt že už je to nějakej pátek
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 11:09 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Alexa
vona je ta přehrada hlavně vypuštěná krz to bagrování, to si pamatuju z Brna, širokánský smrdutý bahnitý břehy a uprostřed řeka tak tady to bude asi vypadat dost podobně
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 11:12
- Nahlásit
ahoj všicí, sem se vrátila z dovolené a taky tam bylo vedro a taky tam neměli termostat, aby se to slunko dalo vypnout.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 11:26
- Nahlásit
Baysha
ajo tak to je naprt tak jedině zkus zakložit nový téma nebo mám pocit že už tu kdysi bylo něco jako koupání s čoklem v Praze
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 11:30
- Nahlásit
Baysha
Kdybys sjela do Uhříněvse, tak tam je za oborou Podleský rybník, jednou jsme tudyma šli a je to tam moc heský .) Jsou tam stromy, stín a fšude tam rostou špendlíky, ale ty asi eště nejsou zralý .))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 11:49
- Nahlásit
Ženckýýýý!!!!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 11:52
- Nahlásit
Kde jsou? Ach bože, kde jsou?