| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:06
- Nahlásit
pawLINka
To natrénuju a večer předvedu
třá slečně džessynce, aspoň jednou v životě se bude smát... ))))
malinka
Vidim tě jasně jak v sobotu, že bys takhle se mnou toho skippiho mohla sledovat hnet, bes trénování, símťa!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:08
- Nahlásit
Biluška
Sem myslela, že v jižních Čechách je to samej rybník
No právje a ty sou zelený.
pawLINka
Tak jsem to zkoumala a jak člověk zatlačí těma dlaněma, nemoh by se i poeee. To bych spíš souhlasila s Gerdou a tou klimatizací.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:08
- Nahlásit
Lola1
To bych spíš souhlasila s Gerdou a tou klimatizací.
protože seš slušnej čék, dyť to je jasný.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:17 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
malinka
OTP nat zadelí
mám véééééélké pochopení a v mým vjeku bych to rači nezkoušela.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:21
- Nahlásit
Gerda
naše spoelčný dílo, dávám ho sem můdr, aby náhodou nezapomněla, jak sme jí složili ódu, až sem zas příde
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:23
- Nahlásit
jablunka
jenom už nemůžu najít k tomu to pdf, jak tam byly i ty švestkový knedle
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:23
- Nahlásit
Lola1
Móóc děkuji. Chápajících nejni mnoho
bych to rači nezkoušela.
ani jáá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:26
- Nahlásit
Právě dorazily vaše odblešováky dámy.Jsou jako Titanic - pozdě, ale přece Stály děsně moc peněs, tagže vám je pošlu poštou a prosím penísky na účet.
Polohu č.4 sem zkusila, Mášenek mě musel zvednout Ale nechtěl, chtěl mě sprostě zneužít Si jako myslí, že su hadí žena, nebo co, abych takhle dokázala tó?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:28
- Nahlásit
Vrchol absurdity je, když si na vás soused stěžuje, že vaši psi rachotí miskama.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:29
- Nahlásit
Biluška
Tys to měla i s tím chlupatým chlapem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:30
- Nahlásit
pawLINka
Vrchol absurdity je, když si na vás soused stěžuje, že vaši psi rachotí miskama.
Nechceš mi na pár dní pohlídat borderu? By si soused mohl stěžovat, že na něho blbě čumí
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:32
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/domaci/205721-klistatum-je-h orko-stehuji-se-do-hor.html
Bože, gdo přijde domu z tůry a dá si věci do skříně?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:32
- Nahlásit
Gerda
Dnes dávám znovu Můdří ódu,
dík Nadbůchu za takovou blbku jako seš Ty.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:34
- Nahlásit
malinka
no třá bundu nebo boty asi nečistíš po každým vejletě...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:36
- Nahlásit
Biluška
Nechceš mi na pár dní pohlídat borderu? By si soused mohl stěžovat, že na něho blbě čumí
Nemohl, máme uzavřený dvůr - mezi náma a jím je 3metrová zeď.
Je to kretén prostě.
Taky mu vadí, že smrdí hnůj (podotýkám, že ho necháváme pravidelně vyvážet, tak ho tam moc není.) Navíc ho má na opačné straně zahrady a ještě k tomu na konci zahrady, který dle výpisů z katastru patří Lukášové máti a né mu. No já se z toho tady jednou picnu.
A to nám za zahradou staví dům jeden místní pan podnikatel, který dělá všude samé problémy. Přemýšlím jak by se dalo ošetřit to, že je seznámen s tím, že tady jsou zvířata. Stačí, když nám podepíše nějaký papír?
Zatím má vykopané základy a Lukášova máti ještě nepodepisovala, že s tím souhlasí. Tak nás napadlo, že mu to podepíše jen když on podepíše nám, že ví a souhlasí s chovem zvířat. Nebo něco takového.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:48
- Nahlásit
pawLINka
Zatím má vykopané základy a Lukášova máti ještě nepodepisovala, že s tím souhlasí.
Ti nechci brát iluze,ale ona s ničím souhlasit nemusí. Tyhle doby už jsou dávno pryč.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:53
- Nahlásit
PetraK
je zajímavý, že mi tady eště nigdy nigdo neřek nic heskýho! Myslim si, hned, jak vyloudim ten půlmegáč, přestanu se s váma karamádit!!!!!!!!!!!!!!!!
Zde je toho času památný endemití verš:
Endemit se valí k řece,
měl by asi vědět přece,
že ho voda neunese,
rači by měl běhat v lese
tam to lesní povrch snese.
Endemit je mrtev tich,
- utopil se -
tak o jednoho míň,
proto ten smích, co páře ti břich!
to slovo boží,
káže mnich,
jenž se krucifixem do prdele pích...
a zase ten smích a zase ten smích,
co páře ti břich!
v prdeli rána se zanítila,
sluneční jas bolest přehlušila.
Prdel je oteklá, rudě se barví,
mnich káže dál,
z much dělá larvy - pil jsi snad líh??????!
A zase ten smích a zase ten smích,
co páře ti břich!
oteklá prdýlka mnichovi roste,
vidíš to hříšníku, kážu ti posté,
mnich bolestí pobíhá, zoufá a vyje,
co je ten líh, to se snad pije?
Sic svědomí už nebudeš mít jak padlý sníh,
ale tvou prdel i bolest vyléčí líh!
A zase ten smích a zase ten smích,
co páře ti břich!
mnichovi je smutno, pláče,
za endemitem k lesu skáče,
z prdele mu vlajou fáče,
břicho se mu natřásá,
endemit se v klidu napásá,
mnich ho vidí, zajásá,
endemite, endemite, kde jsi,
copak mrtev nejsi?
Zde jsem, zde jsem,
mrtev nejsem,
léčila mě sexem endemitka,
je z toho dětí plná igelitka.
V ten okamžik celý les ztich,
a zase ten smích a zase ten smích,
co páře ti břich.
Mnichu můj, oteklá prdel, holá je zoufalá,
pomůže, kdyby endemitka ti ji foukala?
Zahoď své zábrany, zahoď své fáče,
zbav se své pověsti líného sráče.
Endemitka luzná prdel ti omyje,
k večeři uvaří lahodné pomyje.
Zas krásný večer, co by sis vzdych
- už jen ten smích, už jen ten smích,
co páře ti břich.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:54
- Nahlásit
Biluška
No on ještě prý nemá stavební povolení. Ale jinak jsem myslela, že to musí podepsat... Vždyť nedávno sousedi (jak si furt stěžují) stavěli dílnu a museli si to nechat podepsat...
Já se v tomhle nevyznám...
Tak jinak - dá se to nějak ošetřit? A má vůbec právo si stěžovat na to, že koza mečí a pes štěká? Když to není v nočním klidu?
Jinak teda naši psi jsou relativně potichu (štěkají jen když nás vítají a v noci, když se něco děje) a kozy mečí prostě jak kozy, ovce bečí jak ovce a slepice prostě kdákají. To jim nezakážu. Mám takovej pocit, že si na to ale stěžovat nemůžou, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 14:01 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
pawLINka
že si na to ale stěžovat nemůžou, ne?
nesmíš obtěžovat sousedy smradem, hlukem a á nevim čím fším ještě, co je obtěžování je ofšem relativní že
jinak stavební povolení sousedi podepisují, ale když nepodepíšou tak to stavební úřad nějak řeší. Stavební povolení dneska na normál barák teoreticky ani mít nemusí. Zvlášť gdyž je to prachatej podnikatel že
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 14:03
- Nahlásit
pawLINka
Mám takovej pocit, že si na to ale stěžovat nemůžou, ne?
můžou.
A taky si můžou stěžovat na to, že jim to smrdí.
Nechte si od vaší základní organizace chovatelů - od předsedy - vystavit potvrzení, že u vás dělají pravidelné kontroly zaměřené na welfare zvířat a že vaše zvířata jsou zdravá a bla bla bla.
U nás to Janě pomohlo, když si sousedi stěžovali, že jim dupou králíci a je to ruší (jako nedělám si srandu) a že pět zakrslíků jim smrdí.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 14:25
- Nahlásit
pawLINka
u nás to bylo, tak, že gdyš dosvěčili sousedi, že tam zvířata byli a případně přibližnej počet uš dávno přet tím ((vodjakživa), neš začal stavět, tak to nigdo neřešil. Moh si najít jiný místo gdyš věděl, že tam sou, nemusel tam stavět. Přetpokládalo se, že mu to nevadí.
Baysha
no třá bundu nebo boty asi nečistíš po každým vejletě...
přídeme vždycky špinavý jak prasata, tak to de rovnou do pračky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 14:31
- Nahlásit
Gerda.
že mi tady eště nigdy nigdo neřek nic heskýho!
a divíš se?????........Mnichu můj, oteklá prdel, holá je zoufalá,
pomůže, kdyby endemitka ti ji foukal
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 14:42
- Nahlásit
PetraK
a divíš se?????........
trochu jo, tohle je část, co skládla můdr.... )))))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 14:48
- Nahlásit
Alexa
nesmíš obtěžovat sousedy smradem, hlukem a á nevim čím fším ještě, co je obtěžování je ofšem relativní že
Právě... Jenže jak se měří hluk u mečících koz? To by mě zajímalo. A smradu se u těch nových nebojím - máme obr zahradu a oni staví na druhém konci než jsou chlívky atd.
kachna_
Nechte si od vaší základní organizace chovatelů - od předsedy - vystavit potvrzení, že u vás dělají pravidelné kontroly zaměřené na welfare zvířat a že vaše zvířata jsou zdravá a bla bla bla.
Lukáš je tam místopředseda a v nejbližší době bude předseda naší ZO... Ale stejně - v ZO máme přihlášený jen drůbež a králíky. Ale zase ovce a kozy máme v evidenci hospodářských zvířat a každoročně je to kontrolované vetem...
Psy mám jinak pozavírané v kotcích (taky kvůli sousedům), tak tam snad krom rachotících misek problém není. Teda je to problém - problém je totiž i to, že psi štěkají v noci, když hlídají...
malinka
u nás to bylo, tak, že gdyš dosvěčili sousedi, že tam zvířata byli a případně přibližnej počet uš dávno přet tím ((vodjakživa), neš začal stavět, tak to nigdo neřešil. Moh si najít jiný místo gdyš věděl, že tam sou, nemusel tam stavět. Přetpokládalo se, že mu to nevadí.
Právě, my jsme mu to říkali a říkal, že to mu ani jeho manželce nevadí. Jenže vím, jaké dělá všude problémy, proto se bojím a chtěla bych, aby nám něco podepsal...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 15:03
- Nahlásit
pawLINka
Jenže jak se měří hluk u mečících koz?
Blbě.
Mě měřili loni hluk u psů. Má to pár dost podstatných problémů. 1.Není stanovená žádná hranice kolik můžou psi naštěkat. Mají tabulky, že dálnice může způsobit tolik decibelů a diskotéka tolik, ale psi tam nejsou. Čili oni změří kolik naštěkají (popř. namečí), ale nemůžou říct, essi je to moc,nebo málo.
2. Není technika. Používají směrové mikrofony, které natočí od souseda-stěžovatele tvým směrem a chytnou veškeré štěkání, které jde z toho směru. Pokud štěká někdo např. o ulici dál, v zákrytu s vaší zahradou tak to nedokážou vyeliminovat.
3. Nedělá se to. Páč všichni lidé v téhle republice mají dojem, že sousedův pes nepřiměřeně štěká. Takže by nedělali nic jiného než, že by měřili štěkání. Tudíž tyhle žádosti plošně odmítají a nedělají.
A s tím podpisem - fakt si myslím, že ti sousedi nic podepisovat nemusí. To jako kdyby narazil na souseda blbce co nebude chtít povolit (kdo by taky stál o další barák v sousedství, stavbu, prach, rámus...) tak stavět nebude?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 15:15
- Nahlásit
Biluška
. To jako kdyby narazil na souseda blbce co nebude chtít povolit (kdo by taky stál o další barák v sousedství, stavbu, prach, rámus...) tak stavět nebude?
dyť píšu že v tomdle případku to řeší vyšší stavební úřad a souseda vynechává - teď to řešili známý, který nesouhlasili s voknama na svojí zahradu, tak je tagle obešli.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 15:16
- Nahlásit
Gerda
trochu jo, tohle je část, co skládla můdr
horko a děravá paměť.
ale MŮDr se bude mít aspoň čím pobavit, až se dovalí.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 15:17
- Nahlásit
pawLINka
na to stavební povolení jsem se ti zeptala na naší stavební konfeře. Čtyři kluci mají novostavbu, tak snad budou vědět. Já jsem Netovi (soused) nic nepodepisovala, ale určitě mi přišlo stavební povolení, ke kterému jsem se mohla vyjádřit a bylo nařízeno místní šetření. Sousedům tady jsme podepisovali, že souhlasíme se stavebníma úpravama nemovitosti.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 15:52
- Nahlásit
Čuste, jsem se vrátila z hor, bylotam bájo, hlavně ráno, když jsem mrzla v teplákách a triku asi se tam odstěhuju.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 15:54
- Nahlásit
makrel
já chcu taky mrznout
|