| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 21:44 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Alexa
nějaká hormonálně rozhozená číča ne?
jak ho furt chudáka budila
du se svalit,uš nepište!!!!!!!!!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 21:53
- Nahlásit
mám za sebou 2 obchůzky a zatím jsem nezmokla.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 21:55
- Nahlásit
tak holky tady máte na dobrou noc jednoho blonďáka u tyče
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 21:58
- Nahlásit
Alexa
ach jo zase mimi vy mi baby s těma štěňatama nedáte pokoj, co ?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 21:58
- Nahlásit
Alexa
ten je sladkej
až přijedu někdy do jílovýho, tak vezmu notas a naučíte mě prosím vkládat fotky? ale co se techniky týče, jsem na tom podobně jako s cestováním, resp. dojetím do cíle aniž bych zabloudila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 21:59
- Nahlásit
Alexa
To je normálně krádež díťata Na to jsou přece paragrafy
Jdu se taky svalit. Nezapomeňte, že zítra uš se neprtíná, zítra se maká
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 22:01
- Nahlásit
Tohle mi přišlo mailem
Viga, je mu 9 let, je zvyklý v bytě, neštěká a je úplně zdravý. Majitelé čekají dítě a chtěj ho dát utratit.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 22:01
- Nahlásit
Aha, tady uz je zase po vecerce
vite, ze to neni zdravy furt spat? si takhle z toho zivota moc neuzijete Ruzenky
Tak dobrou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 22:02
- Nahlásit
kachna_
Majitelé čekají dítě a chtěj ho dát utratit.
ty fole, na to nemám nervy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 22:08
- Nahlásit
kachna_
vidíš a ty máš děcko a přesto sis pořídila dalšího pejska ty nezodpovědnice
to nechápu čekám dítě a dám pryč psa, ale dost mých známých nepejskařů se diví, že kdybych náhodou otěhotněla, že nedám pryč jedinýho psa a upřímně se diví, že je kvůli tomu pokládám za idioty.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 22:19
- Nahlásit
a já si právě říkám, že až jednou budu na mateřské tak se na ní budu těšit jen kvůli toho, že se psy budu 24 hod. denně a pak ještě na důchod
No nic, taky už jdu chrápat, brou děfčata
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 22:31
- Nahlásit
holky lucynko, leyendo, sovy kde jste????
mám noční nudím se, na obchůzku jdu až tak za hodinu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 22:43
- Nahlásit
tak dobrou noc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 22:46
- Nahlásit
jo možná budu mít úplně malou kočku, teda jestli se podaří aspoň jedno kotě odchytit, chodíme obchůzkou na tzv. splavy a jsou tak kočky co mají zrovna kot´átka jsou tam 2 krásný hodně barevný, mě se je nepodařilo chytit, ale půjde tam kolega a já taky a zejtra taky, tak kdyř se zadaří tak přibude kotě a já moc miluju malý kočky
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 23:12
- Nahlásit
kejtlin
a to je tvoji psy nesezerou? zuplne malinky koite by se od mami brat nemelo, kotata se od kocek muzou davat pryc po 12. tydnu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 23:14
- Nahlásit
terminatori
jsem rada, ze je spokojenost
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 23:24
- Nahlásit
lucYnka XIII
nesežerou, kočky mají k dispozici zahradu horní na dolní moc nechodí tam jsou psi, ale kočky neřeší, přišla jsem v posledním roce o 2 kočky a 2 kocoury, žádnému nebylo míň jak 13let, zůstal jen jeden ten nejstarší, zatím vypadá kubíček dobře, ale je mu už 16let.
nejsou úplně malý je jim nevím tak 4-5týdnů už běhají rychle, za chvíli budou absolutně nechytitelní a zdivočí jako ostatní tady v cukrovaru, vím, že se mají dávat až po 12 týdnu, i když jsme kot´átka nikdy neměli, hned jak je možnost dávám své kočky i kocoury kastrovat, jenže ve věku vhodném k odběru už je nikdo nechytí , už ted´ to bude problém.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 23:34
- Nahlásit
kejtlin
mo 4-5 tydnu je dost malo, ja mam ted doma to oprte co jsem sem davala fotku a musi se to dost piplat, napr. kocky nejsou schopny termoregulace do cca 6 tydne, takze prcek ma v pelechu flasku s horkou vodou, aby se zahral. Ale pokud behaji rychle tak budou starsi, ja tohle co mam doma v pohode chytim i kdyz zdrha a ja moc rychla nejsem Poznas to i podle oci, ve dvou mesicich se jim orebarvuji z modrych na normos barvu. Pokud jsou od divoke kocky tak je fakt lepsi vzit driv, tak v tech 2 mesicich, protoze ona je bude " socializovat" a nauci je se moc bat, v tomhle mas pravdu, to bych je taky brala. Ty kocky v cukrovaru nejsou kastrovane? Nemas nekoho pobliz kdo by je pochytal a dal kastrovattakhle to bude furt dokola. Ja bych se nabidla, ale mam toho hodne, dostala bych se tam mozna na podzim.
To je fajn, ze je nesezerou, ja to nemyslela nijak zle, jen se ptam nezlob se, jen znam lidi, kteri si klidne ke smecce psu poridi kote s tim, ze kdyz prezije prezije, kdyz ne je to priroda
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 23:41
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=pQp8-Cy31BY
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 02:15
- Nahlásit
lucYnka XIII
musela jsem na obchůzku.
přece nejdem blb, abych si vzala kotě, že ho možná psi zahubí, musím jim ho ukázat jinak je to problém, kdyby tam vběhla cizí kočka, nebyla bych u toho a kočka nebyla rychlá, tak má smůlu, co je naše, tomu se neubližuje, ovšem kromě slepic, ty můžu ukazovat třeba 100krát.
jaký mají oči nevím, viděla jsem je na 2 metry a mám dost diptrií.oni by byly chytitelný, ale na splavech je asi 20m sráz pokrytej kamenama a tam oni vždycky vběhnou a nikdo za nima nejde, protože se nevyfrápeš nahoru, pod nohama pořák kameny ujíždějí a když se ti tam něco stane, tak nic nedostaneš, protože tam nemáš co dělat.
v cukrovaru ani na splavech vykastrovaný nejsou, protože jsou nechytitelný, na splavech je snad loni nějakej odchyt chytal, ale ty 3 prostě nešly chytit, kvůli tomu srázu a v cukrovaru máme taky kotata, ještě je nepřivedly, ale byly obě březí, máme 2 kočky a kocoura, taky nechytitelný, kotata a ochočené kočky jsme loni a předloni udali známým a řidičům, co k nám jezdí, ale je to blbý že jsou další a další.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 04:08
- Nahlásit
Gdo fšechno má taky noční?
kejtlin
Taky chci malou kočku, ale moji psi by jí nedali šanci na život
Monty
a já si právě říkám, že až jednou budu na mateřské tak se na ní budu těšit jen kvůli toho, že se psy budu 24 hod. denně a pak ještě na důchod
Máte naprostou pravdu paní. V životě jsem neměla tolik volného času jako na mateřské. Bože, když si vzpomenu co jsem udělala práce . Založila jsem cvičák, pořádala mraky závodů, voříškiád a takových ptákovin, s Hesinkou jsme si vyběhali šampionát, byt i zahradu jsem měla pořád jako klícku (páč jsem měla čas uklízet), dokonce si vzpomínám, že jsem občas i vařila . Nechápu co ty pipiny pořád hysterčí, že nebudou nic stíhat Mimino 20 hodin denně spí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 05:13
- Nahlásit
Biluška
ty máš noční? proboha proč?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 05:15
- Nahlásit
Budíčeeeeeeeeeeeeeeek pro ty co chrápou a dobrou noc těm co jsou po noční
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 05:19
- Nahlásit
makrel
bohužel budu doma až po 7.15, než udělám psy a sprcha tak je tak 8hod, potřebuju nutně, aby u nás chcalo, aby sousedi nesekali trávu a já se mohla mezi nočníma vyspat.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 06:27
- Nahlásit
Dobre rano,
je tu strasny vitr, ani jsem nemohla vyvest kone do vybehu, jsem zvedava, jak dojedu do mesta.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 07:05
- Nahlásit
Fstávat a makat, dělejte vy lemry lenivácký.
kejtlin
Protože podnikám, ne? Su přece ten zazobanec co neví co s prachama a měl by platit pořádné daně co se přerozdělí socijálně slabým, kteří se celé dny flákají a v noci spinkají (nebo vytvářejí jiné socijálně slabé lidi, aby dostali větší dávky )
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 07:54
- Nahlásit
Biluška
Fstávat a makat, dělejte vy lemry lenivácký.
Tsssssss, si navymejšlíš besedy a čék nemůže ani spát do jedenácti.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 08:06
- Nahlásit
zda se mi to, nebo poslednich par let musi realitni makleri pri nastupu do zamestnani prodelat lobotomii? kdyz jsem hledaval pronajmy v praze, vsechno slo jak po masle, ted posledni dva roky, kdyz jednam s lidmi z realitek, mam pocit, ze jsem na srazu mentalne retardovanych.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 08:33
- Nahlásit
Biluška
Protože podnikám,
jo, přesně proto tu straším každé ráno už od 5
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 08:52
- Nahlásit
Jo a trošku jsem vyzkoušela Terminátor, venku lije a nechci si svinit doma, tak fakt jen trochu a vypadá to super!!
|