| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 08:47
- Nahlásit
Dobrý ráno všem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 08:58
- Nahlásit
Strejda
A když si po tom pes říhne, to je síla, soudružko.
Mám malý psy, tudíž mají tlamy nízko u země.Když si říhnou tak to vůbec nevnímám
Ale v rámci úspor jsem se rozhodla neivestovat do lidských chonder a najela jsem na psí (respektive koňské co kupuju psům). Musím říct, že jsou fakt kardinálně hnusné
kachna_
neni.Jedna z teorií říká, že táním ledovců se ochlazuje golfský proud, což má za následek chladnější počasí v evropě, prostě neohřejvá vzduch nad sebou (esli si dobře pamatuju)
Jo tak, takže v rámci globálního oteplování planety si mám nakoupit tlustý fusekle a rukavice, jo? Sme se s Davídkovou těšili, že se aspoň trošku ohřejem
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:13
- Nahlásit
Biluška
Nějakej odkaz na to chondro?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:15
- Nahlásit
pawLINka
Momentálně máme tenhle. Střídám je. Někdy Alavis, jindy Nutradyl, Chassoton...prostě co mi zrovna přijde pod ruku, hlavně ať to není pořád to samé.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:18 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Biluška
Jooo, tohle je ten hydrolyzovaný kolagen, co chci objednávat ve formě prášku. Ale teda to, co chci objednat je podstatně levnější.
Nebo teda chápu to správně, že tohle konkrétně není taková ta komplexní výživa? Dle složení kolagen a vitamíny?
Edit: I když já jsem se dívala na dávkování pro koně, takže to určo není jen na jeden měsíc u psa.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:18
- Nahlásit
Ahoj fšichni, tak jsem si vás v pátek v klidu chtěla přečíst, ale nešel mi internet a dneska mi to šéf opravil tím, že zapnul nějakej vypínač , ještěže jsem aspoň nevolala ajťákovi
Takže jsem si jenom v rychlosti prohlídla obrázky a oznamuju vám, že žádný poserónče nechci!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:19
- Nahlásit
Biluška
takže v rámci globálního oteplování planety si mám nakoupit tlustý fusekle a rukavice, jo? Sme se s Davídkovou těšili, že se aspoň trošku ohřejem
se muzete taky vodstehovat na misto tech rozteklych ledofcu, jak zmizej ledni medvedi bude tam bezpecno a prazdno, budes eskymakum delat kanysku a cvicit hasky
krovinorez nekrovinorezuje, soudruzi z NDR udelali negde chybu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:20
- Nahlásit
Biluška
jsem četla v jejich poradně, že můžeš rozmíchat v minerálce, džusu, čaji v čemkoli v čem ti budou chutnat.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:33
- Nahlásit
Zdar. Pěkné pracovní pindělí, co?
Jéžiš, jak mě se nechceeeeeee. Ale víkend byl fakt lukcucní.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:34
- Nahlásit
kejtlin
jsem četla v jejich poradně, že můžeš rozmíchat v minerálce, džusu, čaji v čemkoli v čem ti budou chutnat.
No to je jasný, že to mám ve šťávě, jinak bych se z toho poblila rovnou. Takhle mi to bude nejspíš chvíli trvat
leyenda
krovinorez nekrovinorezuje, soudruzi z NDR udelali negde chybu
Jseš si jistá, že to máš dobře zapnutý?
se muzete taky vodstehovat na misto tech rozteklych ledofcu, jak zmizej ledni medvedi bude tam bezpecno a prazdno, budes eskymakum delat kanysku a cvicit hasky
A bude tam teplo?
Pavliii
a oznamuju vám, že žádný poserónče nechci!
Gdo se tě ptal? Bylo ti přidělené, čekej dneska pépéelko
pawLINka
Nebo teda chápu to správně, že tohle konkrétně není taková ta komplexní výživa? Dle složení kolagen a vitamíny?
Co já vím. Jsem tyhle věci nikdy nepochopila. Prostě to co zrovna vyhraju, eventuelně koupím těm psům dám. Podle mě žádná značka není úplně kompletní, proto je střídám (no a taky proto, že nikdy nevím kdo zasponzoruje nějaké závody když se mi náhodou podaří vyhrát )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:36
- Nahlásit
impact
já měla pracovní víkend +budu mít pracovní pondělí i úterý, ale pak budu mít 4 dny volna!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:45
- Nahlásit
kejtlin
Já jsem se celej víkend vááááááálela.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:52
- Nahlásit
Nazdar paka!
Pavliii
připrav se na sobotu, u aleksy je přectavení pro dementy, jedeme na dívadlo, nemsíme tam chybět, aleksa nás jmenovitě pozvala. Davítková f tom bude hrát, my se bduem koukat, aji lízátko nám dají.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 10:03 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
dobre rano
uz vam dorazili termiti?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 10:23
- Nahlásit
ach jo, dneska jsem potkala sousedku, včera si pořídila štěně (fenku) irského setra. Jestli jí bude venčit, tak jako tu její fenu anglického kokra - což je, že si sedne venku na lavičku sedí tam max. dvacet minut a tím se fenka venčí asi jí navrhnu, až bude trochu větší(teď má šest týdnů, to mě taky trochu zarazilo), že jí ji budu chodit venčit, než si pořídím mimi já
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 10:26
- Nahlásit
lucYnka XIII
nedorazilo nic, akorát černé mraky tak, že musím svítit, jinak bych neviděla na krok!!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 10:37
- Nahlásit
makrel
jakto a uz u vasbyla posta dnes?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 10:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
to netuším, ale ve schránce byly jen letáky, dám ti vědět hned jak to přijde
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 11:25
- Nahlásit
NAZDAR PAKA
hlásím oblačno, občas sluníčko, ale neprší
terminátor
hele essi je lucynkaatd posílala doporučeně tak se zeptejte na počtě, páč já čekala tagle na důležitý dopis a furt nic a ten dotyčný co mi ho posílal se dušoval, že mi ho už poslal a at se optám na počtě. A já porá, ale to neni možný dyt mě znaj dali by mi ho do práce a prt měli ho na počtě, žádný oznámení mi nedali a kdybych se ten den bejvala nezeptala poslali by ho zpátky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 11:48
- Nahlásit
blijící smajlík,blijící smajlík,blijící smajlík
snat nemusim nic dodávat!!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 11:59
- Nahlásit
davidkova renata
snat nemusim nic dodávat!!!!
ne, je naprosto evidentni jake mate pocasi
Biluška
Jseš si jistá, že to máš dobře zapnutý?
simte, takovej debil nejsem, vodvezla jsem to k opravci
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:04
- Nahlásit
leyenda
a seš si jistá že tam máš benzin či na co to maká????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:20
- Nahlásit
leyenda
Mě se jednou namotala dlouhá tráva do takové té hlavice co to seká. A já sekala a sekala a křoviňák smrděl a smrděl...a já si říkala "kurňa která sfině soused zase pálí petky či co, to je ekológyje tohleto " a křoviňák furt smrděl. Pak přestal fungovat a ta hlava se normálně roztavila Gdyž jsem jim to líčila v opravně tak se chlapi smíchy váleli po zemi
Letos jsem tam zase vezla sekačku a říkám chlápkovi do telefonu:
- Tady Kotková, bysem potřebovala nový nůž na Al-ko, ale momentálně nevím čislo. Už jste mi ten nůž měnili před rokem
a chlápek říkal:
- Jo, vy ste ta od těch psů, že jo?
- jj, od těch psů.
- To je myslím čtyřicetšest, že jo?
- no asi jo
- A co s tim máte paní?
- Vzpomínáte si jak jsem loni najela na ten pařez a zohla jsem ten nůž, jo? No tak letos jsem najela na ten samej pařez a zase to nejede
Uš si s nima v opravně tykám a oni znají přesné typy a závady fšech mých elektrospotřebičů
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:22
- Nahlásit
davidkova renata
blijící smajlík,blijící smajlík,blijící smajlík
dva blicí smajlíci a nejen kvůlivá počasí.
pani, my byli an Prague Food festivalu, sežrala jsem kde co, vychlastala kde co a je mně tak blbě, že se to nedá...
Ale všecko to bylo TAK dobrý!!!!!!
A blbísovi jsem donesla echtgold bio okurku a jak okurky miluje, tak todle nežral.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:28
- Nahlásit
ahoj všichni, nevíte kde bych tady našla diskuzi o klíšťatech, co zalejzají pod kůži? Myslím, že jsem to tady loni četla. BOhužel máme dvě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:37
- Nahlásit
ankaras
, nemyslíš kloše?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:41
- Nahlásit
kachna_
Nene, už jsem to našla, přispěla jsem tam, ten samý případ, boule, stroupek, klíště v těle......
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:41
- Nahlásit
ankaras
to jsem ještě neslyšela
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:43
- Nahlásit
ankaras
já taky ne, to už jsou tak hrozné, že už se celé zavrtají do těla???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:45
- Nahlásit
psi měli několikrát klíštáta napůl zavrtaná do kůže, že byla vidět jen půlka.
|