| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:51
- Nahlásit
Damy, k tem vasim stretum s blbama, mne se dokonce stalo, ze jsem sla s obouma psama na voditku+kosiky a s detma, proti nam po uzkem chodnicku roztazenej par , takze jsme jeste slezli do silnice a kdyz jsme se mijeli, tak zenska zacala jecet - ale jako na lesy jecet- ze by to melo bejt zakazany, chodit s takovejma nebezpecnejma monstrama po ulici a at se nedivim, az mi sezerou ty deti, pouzila spis vyraz prelozitelny jako haranty.
jsem okamzite vystoupila z vozovky na chodnik a dupla ji vsi silou na nohu, s usmevem se omluvila a sla dal, rev a nadavky nas provazely jeste dobryho pul kilometru. Jsem na tyhle typy alergicka, chapu, ze ne kazdy ma rad psy, ty svoje mam vychovany tak, aby lidi na ulici ignorovali, mne se treba nelibilo, ze pan byl svleceny do pul tela, to povazuju na verejnem miste za nevychovanost, a ze pani vazila 150 kg taky nebylo apetytlich a taky jsem nervala...
nemethova5
jsem rada, ze to s tou praci vypada takhle dobre
Monty
je ti jasny, ze na to, abychom se od tebe ucily kynologii potrebujes kasicku???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:54
- Nahlásit
leyenda
abychom se od tebe ucily kynologii potrebujes kasicku???
co kasičku, ale viděla bych jako problém, že ten její westík nenosí hlati!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:55
- Nahlásit
kejtlinnanejvys si tam vydelam desitku,jak budu dobra,tak dvanact tisic,projedu za jizdne 1600kc.musim to nejak vyspekulovat.
leyendaale jo,neni to nejhorsi,furt lepsi,nez poletovat kolem bauhausu v tomto pocasi a furt dokola,od vecera do rana.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:58
- Nahlásit
to je divný, po tom co jsem zmokla, sem si dala vanu a už je to asi hodiny a připadám si trochu jako utopená myš, mám pocit takovej divnej a bolej mě svaly, to se mi běžně nestává-jen občas když jdu z fitka tak si nemůžu umýt vlasy krz bolest a jednou sem musela na sobě rozthat tričko, nebyla jsem schopná si ho sundat.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:59
- Nahlásit
jen občas když jdu z fitka tak si nemůžu umýt vlasy krz bolest
si máš dávat rozumný váhy, ne?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:01
- Nahlásit
kejtlinno i kdyz dnes chcalo,tak ja byla porad v suchu,mam fajny overal vojensky,ktery mi nepromokne.ty jo,ale abych byla tak unavena,ze na sobe roztrhnu tricko,tak to se mi jeste nestalo,jo co mala goša????amin uz malej teda neni,za chvilku bude jak hajan.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:01
- Nahlásit
kejtlin
mas nejake problemy s pateri?
A treba jsi prochladla, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:08
- Nahlásit
makrel
já si dávám mini váhy protože pak mi rostou svaly i při těch miniváhách, ale cvičení na balónu, který jsem podstoupila jen několikrát je fakt hrozně namáhavý.
nemethova5
goša je magor, ale stále klidnější než její ségra, ta je vlkošedej maliňák , jinak mi dělá radost, rychle se učí , jen hry má trochu tvrdý, minule mi rozrazila dolní ret, naštěstí jsem to rychle zledovala tak to oteklo jen trochu.
leyenda
mám potíže s páteří jak to víš?neprochladla, jsem otužilá a je mi skoro pořád teplo.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:12
- Nahlásit
kejtlin
nevim, napadlo me to, kdyz jsi psala o tom tricku, mne se to taky parkrat stalo a bylo to od patere
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:12
- Nahlásit
Tak běžte spát lenochody, ráno vás přijdu vzbudit!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:15
- Nahlásit
leyenda
mne se treba nelibilo, ze pan byl svleceny do pul tela, to povazuju na verejnem miste za nevychovanost,
Mě minulý týden začal chlap před autem chcát. Na ulici. Stojím na semaforu na červenou, nalevo baráky, napravo nějaký parčík či co. Najednou z auta přede mnou vyběhl chlap (ze sedadla spolujezdce) stoupl si vedle auta a začal chcát. Směrem do toho parčíku jako. Když blikla zelená tak naskočil do auta, ptáka ani nestihl schovat Jako chápu, že když musíš tak musíš, ale takhle veřejně na ulici mi to teda přijde trošku moc
makrel
ale viděla bych jako problém, že ten její westík nenosí hlati!
Asi bysme se jí na ni měli složit ne? Znáš to, jinak to odnesou její psi
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:18
- Nahlásit
mamka se divá na nějaký hnusný film a tam jedna kur.a chce otrávit psa a ještě k tomu westíka MOJE NERVY !!!!
proč se na takové filmy dívá??? Budu mít zlé sny
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:22
- Nahlásit
Monty
bože co to je za film???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:23
- Nahlásit
Monty
taky koukám, ale nejde o to aby ho otrávila, musela bys to vidět od začátku.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:24
- Nahlásit
makrel
nefím, je to na barandově
kejtlin
já se na to nedívám, já jen viděla westíka, tak jsem tam běžela a pak jsem začala řvát, že je to kur.a, až jsem vzbudila otce
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:24
- Nahlásit
Biluška
jo, taky mam moc rada ty, co pri stani na cervenou vyprazdnujou z okynka plne popelniky
Znáš to, jinak to odnesou její psi
pravdu dis, zalozis na to extra foru? A hele, taky ji ho budem hlidat, dyby nahodou musela do prace
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:26
- Nahlásit
leyenda
A hele, taky ji ho budem hlidat, dyby nahodou musela do prace
Jsem trošku mimo . Chceš tím snad říct, že Velký Šaman někdy pracoval? Jako rukama?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:28
- Nahlásit
leyenda
dyby nahodou musela do prace
zatím jsem na ÚP, tak je to v klidu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:28
- Nahlásit
leyenda
Biluška
jakej šaman???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:30
- Nahlásit
nic děfčata, jdu venčit a pak spát, zítra vstávám v 5hodin - jdu na krev (snad nepříjdu rozpíchaná jak nějaký narkoman )
Brou noc - já ji asi dobrou nebudu mít (kvůli tomu filmu )
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:32
- Nahlásit
Biluška
ne, ale kdys si negdo poridi psa a musi chodit do prace a bejt tam dlouho, tak asi potrebuje hlidani ne? Pac jinak by pes musel prechodne do utulku, pac tam se vo nej postaraj, fakt teda je, ze modra kolegyalita v tomto bode zklamala a tak holt jeden nemuze chodit do prace.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:34
- Nahlásit
Monty
ráno před odběrem vypij tak půl litr vody-pomáhá to mám to vyzkoušený.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:35
- Nahlásit
kejtlin
sis, ten v klobouku preci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:36
- Nahlásit
leyenda
a musi chodit do prace
Tohle slovní spojení považují v kraji věčného léta za scifi, tak se uklidni
fakt teda je, ze modra kolegyalita v tomto bode zklamala a tak holt jeden nemuze chodit do prace.
Jak zklamala? Modré soušky poctivě chodí do práce a vydělané penízky pak nasypou do kasičky. Náhodou to má Rododendrón dobře vymakaný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:38
- Nahlásit
kejtlin
díky za radu, ale ono ani nejde o to, že by netekla, že by byla hustá, ale mé žíly (jestli nějaké mám) tak nejdou skoro vůbec vidět (jednou jsem na odběrech strávila 15 minut - 4x napíchlá, mě odběry nevadí, ale to už i na mě bylo moc) každá sestra jak vidí moje ruce, tak dává oči v sloup
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:40
- Nahlásit
Monty
po tý vodě se ti prokrví tělo a jsou líp vidět i žíly.mě občas nabírají i ze hřbetu ruky když ji nemůžou najít, ale voda fakt pomáhá.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:42
- Nahlásit
leyenda
sis,ten v klobouku preci
už vím, mezitím mi to došlo
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:43
- Nahlásit
Biluška
mas mejl
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:44
- Nahlásit
kejtlin
mě skoro pokaždé ze hřbetu.
OK, snad do sebe ten půl litr nervu, protože někdy je ten půllitr max co vypiju za den
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:47
- Nahlásit
Monty
ty woe, musíš vypít tak 2 litry, taky jsem pila tak půl litr denně a dopadla jsem s jednou ledvinou skoro nefunkční, několik zánětů celýho močovýho ústrojí a ledvinových kolik mě z nepití vyléčilo, ted´ když nevypiju min 3 litry spíš víc, tak mám pocit žízně, ale kudy chodim tudy močim
|