| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 08:45
- Nahlásit
Biluška
Ale ten bordel co je v koupelně
kdyby jen v koupelně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 08:47
- Nahlásit
tě bůch kreténi,proč nesvítí abysem mohla táhnout k rybníčku??????????????
Alexa
hele já vás nenutim, štěnda budu mít ňáky na pomuchlání určitě i příští týden. Mám pro tě ten obojek
tak já čekám na gerdu,někam pojedem,taxe možná stavíme aspon pro ten vobojek,ti zavoláme f průbjehu dne dyby jo..
. Essi by to teda šlo
to skutečně nevim essi pé bo v Jílovým je nána jaxi zvyklá,že se tam zásadně žerou fícííícíííí a víš jak vypadá dyš jí skoušim vyndat z votkládačky ..čili jako nevim ,ale dyš chceš.. f tisku a na fšech možnejch stránkách zřejmě budem dost jistě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 08:47
- Nahlásit
makrel
kdyby jen v koupelně
Jinde se nedívám . Obývák už jsem vzdala, jsou v něm štěňata, to nemá smysl uklízet Kuchyň momentálně nemám - děláme podlahu No a na chodbě je nastěhovaná kuchyň, takže tam se taky uklízet nedá. Děcka zmlátím, aby si u sebe uklidili samy....zbývá mi jenom koupelna
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 08:49
- Nahlásit
Biluška
Děcka zmlátím, aby si u sebe uklidili samy.
tak to já nemám koho zmlátit. tagže musím uklízet sama
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 08:52
- Nahlásit
makrel
tak to já nemám koho zmlátit. tagže musím uklízet sama
no ale zase na druhou stranu si bordelíš jen ty a Filípek
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 08:57
- Nahlásit
Monty
no ale zase na druhou stranu si bordelíš jen ty
no přesněji jen já....sama nechápu, jak může jeden člověk udělat takový bordel
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 09:16
- Nahlásit
Hezke rano vsem uklizecim, az budete hotovy, muzete prijet sem, ja zacinam dost uvazovat o tom, ze se tenhle barak a pozemek neda v jednom uklizecim cloveku zvladnout a ze budu muset najit nejakou osobu, co mi s tim pomuze, nejlepsi by bylo, aby pomahala zadarmo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 09:16 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
NAZDAR UKLÍZEČKY
nechcete některá přijet uklidit ke mě????
davidkova renata
ti zavoláme f průbjehu dne dyby jo..
jasně
le dyš chceš
píšu si tě do programu
leyenda
nejlepsi by bylo, aby pomahala zadarmo
tak až takovou najdeš pak jí pošli dál ju, třá ke mě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 09:22
- Nahlásit
Toho malýho smrada Texla prostě zabiju a bude klid Furt kňučí a furt kňučí a nepřestane Už druhý týden
Zajímavé je, že byli na kastraci spolu s Kofíkem. Kofi už po fenkách ani nevzdechne, z jeho strany je naprostý klid. Arman si to s nima rozdá a je taky klid. Jenom ten malej debyl musí furt dělat problémy
leyenda
Já bysem přijela, klidně i uklidím, gdyž se hecnu tak mi to neva . Ale musím přijet s celou saní, to bys zírala jaký bordel by byl po jejím odjezdu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 09:56
- Nahlásit
Biluška
hm, to by asi teda bylo malo platny, pac bordel tu mam i bez sane
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 10:45
- Nahlásit
Biluška
Furt kňučí a furt kňučí a nepřestane
pani to je celkem jasný,zvyk je železná košile ,měla ste zvolit spíše lobotomyji
uklízet nejdu k nikomu bo nestíhám svoje tak se mnou nepičítejte!
Alexa
tagže gerda je líná jak prasen,násletekem čehoš nejedem nikam,snažila se trapně svojí lenost zastírat hláškama typu...v noci stráááášně lilo a budou podmáčený póle a podobný krávoviny,navíc tady je relatývně úpa sucho..asi lokální mrak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 11:02
- Nahlásit
Brýtro, uš sem se trošek probudila, ani procháska mě nezmátořila, leje tu, to není vejmysl, musela sem jít ven f pláštěnce, násletkem čehoš sem musela znova do vany krz zapářku. Uklízet nebudu, to uš mám hotový, musim na nákup, tahat batohy s věcima. Mám k poslouchání knihu - Fantóma opery - fčera sm z něj slyšela úvot a zemřela sem. Asi to zas budu poslouchat 14 dní, začátek znát zpaměti, ale konce neslyše. Na schůzi se eště řeko, že na podzim nám budou dělat rekonstrukci stoupaček a elektroinstalačky. Budeme mít funglové byty, až na toho čéka pode mnou, mám f plánu ho do podzimka ještě vytopit. Na přectavení pro dementy jede ještě lucka kratochvíloj, takže potřebujem vědít, kdy to bude, ať se nachystáme. A taky eště Maky a Trix, ale to se eště neví, vona o chce vočíhnout a na podzim závodit, což je zas něco jako hat na prsouch, jako pavla s pykslou, bo vona má toho čokla taky vycepovanýho, takže zas kůli takovejm nebudu mít na pohár ani výhlet. Myslim, že by se k alekse už neměli pouštět lidijové s šikovnejma čoklama, bo to pak nemá cenu! Zaloim si svůj cviák a budu si tam závodit sama! Co děláte, šmejdi? Blbne mi nápojka fouká moc vítru.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 11:13
- Nahlásit
Gerda
Co děláte, šmejdi?
my prosím jdeme na vyžírku k rodičům
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 11:14
- Nahlásit
Gerda
, leje tu, to není vejmysl
tady ani kapka,to je skutečnost
dělat rekonstrukci stoupaček a elektroinstalačky
ty voe,tak to přesně nevim essi se nemáš hnet vobjesit bo je možný,že ti komplet rozmlátěj ten novej kvartýr samo hlavně vopklady
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 11:20
- Nahlásit
davidkova renata
tady ani kapka,to je skutečnost
Tady taky ne. Ale spolehlivě během chvilky začne, páč jsem vyprala fšechny psí deky a ty můžu pověsit jedině venku. Takže za chvíli začne lít a bude pršet tak dlouho dokud fšechny nezhnijou, nerezignuju a nevyhodím je Pak přestane a začne období dlouhého sucha . Docela přemýšlím nad tím, essi je nemám vyhodit rovnou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 11:21
- Nahlásit
makrel
my prosím jdeme na vyžírku k rodičům
My takyyyy ))))
davidkova renata
to mě přesně taky napadlo a už teď mě z toho bolí bříško. Příšerná přectava.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 12:15
- Nahlásit
Gerda
takže potřebujem vědít, kdy to bude, ať se nachystáme.
v sobotu 5.6. od 10.00
davidkova renata
budou podmáčený póle a podobný krávoviny,navíc tady je relatývně úpa sucho..asi lokální mrak
no podmáčený asik moc né, ale byla sem před chvíli s čoklema a vzhledem k trávě na všech loukách téměř po kolena sem měla kalhoty ouplně mokrý.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 12:27
- Nahlásit
Ahoj všichni, konečně jsem tady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
měla jsem obtíže, odešel mi operační systém+mi ajt´ák vyměnil disk, protože se načítal pomalu a sekal se, byla jsem 2 dny bez not´asu, pak mi ho konečně opravený vrátil, ale nešlo mi se přihlásit na cz psa, psala jsem maily bilušce a davídkojc, volal mi tomáš biluše, snažil se poradit a nic, pak jsem napsala vít´ovi ten poslal nové heslo a najednou to jde , takže bezva.
co se tady děje vím protože jsem sem chodila na kukačku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 12:41
- Nahlásit
co novýho u mě, máte kásný štěňátka, musím rychle pochválit než mi klekne not´as, od rána u nás v práci nejde prod, takže jsme s kolegou bez kafe a máme studený jídlo, teda já, jemu ho přinesla přítelkyně z domova, jinak prší, u nás ve vsi prováděli postřik proti komárům, asi efekt měl, ted´ stačí jen mikina a tepláky po 17hod venku, jako každý rok, předtím jste měli obsypaný i obličej bez raidu doma nepřežijete.
krysařice je naprosto zahojená, jizvy budou zarůstat ještě chvíli, jsou velký ale ne hrozný jak to původně vypadalo, ještě se snad trochu stáhnou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 13:01
- Nahlásit
kejtlin
čus tak uš si tady? to je gůt a pozdravuj komáry
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 13:13
- Nahlásit
davidkova renata
hele hele
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 13:27
- Nahlásit
davidkova renata
budeš s nánou canisterapeutit???kdy? prosím moc prosím, můžu být u toho?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 13:29
- Nahlásit
Alexa
já to viděla )))))))))))
kejtlin
prosím moc prosím, můžu být u toho?
nechtěj to!! radim ti dobře
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 13:31
- Nahlásit
kejtlin
kdy? prosím moc prosím, můžu být u toho?
Jeď a toč
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 13:32
- Nahlásit
davidkova renata
nechtěj to
a proč ne, mám ráda nebezpečný věci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 13:41
- Nahlásit
kejtlin
mám ráda nebezpečný věci
tak to je potom jiná )))))))))))) to tam budeš správně )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 14:09
- Nahlásit
Biluška
to nějak vypadlo..asi trpajlzlícíííí zase zakládaj vodbory ,to jim mušíme zatrhnout!!!!
du ted ven,tak dyštak třá pizději,pani
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 14:50
- Nahlásit
ahojik co porabate? uz cesete terminatorama, sup sup povidejte jestli je spokojenost
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 14:52
- Nahlásit
lucYnka XIII
Nečešeme, ještě nedošly...
Snad zítra.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 14:55 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
pawLINka
Nečešeme, ještě nedošly...
jakto? to je divne. Malince uz dosli davno Snad se neztratily ale poslala jsem je doporucene, tak jestli se ztratil tak aspon navalej prachy a koupime novy Teda pokud jsem nestratila ty listecky, jak je na nich PECLIVE USCHOVEJTE
Vono se to da nekde sledovat podle cisla zasilky kde se to flaka, ale nevim kde vzit cislo zasilky.
|