| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:37
- Nahlásit
Gerda
ja jsem to ted docetla, ale nic poctatnyho, Biluse organizuje stafku, aby bylo
b Praglu hnusny pocasi, stve ji, ze maj voni v Oryjentu porad hnusne, Alexa se vyslunickovala i s pradlem a pudlatama a Moravaci nedostali terminatory, ale to ste jeste zaregistrovala, proste Lucynka ma cervenou fabii, no
a Monty si koupi novej palach a mrazak na novyho psa
a Kejtlin na mokry spodary a podprsenku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:44
- Nahlásit
Alexa
no nevim nevim, sem praha, ale slunko něvidno....jen vítr a mráčky nad hlafkou....ale aspoň se vyfoukaj mokrý cesty a loučky. Dali sme odpolední les, maryje si omylem namočila nohy f potoce, dyš lovila piškot, aby ho nezískala rozina, tak byla celá nakrkaná a musela se usušit válením v zetlelém listí.
Jo a ta příští sobota vlastně znmená, že asi teda nepojedu na sras auto klubu, na hrat valečof. Dej fotky pudlat, jak už ta chůďata s řiťkami nahými povyrostla. Já du zatim k mamince na večeři.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:47
- Nahlásit
leyenda
)))) vy ste báječnej shrnovač, ty spoďáry sou dost novinka, i mrazák na psa...to mě nikdy nenapadlo, monty je chytrej čék, budem se od ní tu kynologyjy učit.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:48
- Nahlásit
Gerda
sem praha, ale slunko něvidno....jen vítr a mráčky nad hlafkou
tak tedy změna celá republika prší Jílový svítí sluníčko teď už teda né teď už je zapadlý
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:49
- Nahlásit
Gerda
monty je chytrej čék, budem se od ní tu kynologyjy učit.
no samozřejmě a kdo ne, ten udělá chybu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:50
- Nahlásit
jo a makrel na mě seslala sračku i když to je asi oběděm, nebyl nic moc a mastný to bylo, tak tak jsem dojela dom
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:51
- Nahlásit
leyenda
stopro jste to, paní, vystihla, dík za info!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:51
- Nahlásit
leyenda
Kejtlin na mokry spodary a podprsenku
konečně normální schrnutí!
Gerda
no nevim nevim, sem praha, ale slunko něvidno
no taxi asi f oryjentě a né f práglu bo tady teda svítilo samo celou dobu vycházky ,ale aš poté co sem stihla dojít dostatečně daleko abysem se nemohla vrátit a jít k rybníčku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:56
- Nahlásit
kejtlin
jo a makrel na mě seslala sračku i když to je asi oběděm
já jsem v tom nevinně!
[b]all[b]
Jsem se uhamounila na živý ananas, teď jsem ho krájela a jsem ulepená až za ušima, blé
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:01
- Nahlásit
Tak konečně chvilku nedeští Sem honem byla s pejskama venku. Potkala jsem nějakou hysterickou bábu s pézetkem co zvedala pézetko aš nad hlavu a ječela "chyťte si ty psýýýýýýýý" (podotýkám, že žádný nebyl dál než dva metry ode mě, zato bába byla takových dvacet). Tak jsem drapla do náruče nejbližší šeltici a ječela jsem na bábu "chyťte si to děckoooooooo" . Byla z toho tak f šoku, že už nestihla ani nadávat Novinky o drzé Kotkové a čoklech co útočí na malé dětičky si zajdu vyzvednout zítra do obchodu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:02
- Nahlásit
Biluška
Tak jsem drapla do náruče nejbližší šeltici a ječela jsem na bábu "chyťte si to děckoooooooo"
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:04
- Nahlásit
Biluška
Tak jsem drapla do náruče nejbližší šeltici a ječela jsem na bábu "chyťte si to děckoooooooo"
dobře jsi udělala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:06
- Nahlásit
Biluška
kdybys měla policejní kombinézu jako já, tak si nikdo netroufne po tobě ječet stran psů
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:09
- Nahlásit
mě se v pátek líbila jedna ženská:
Můj pes a ještě nějaký po sobě štěkali a nějaká nána řvala (sice ne na mě, ale na tu druhou pejskovou paní) "uklidněte si toho psa!!!!" a hlavně měla nějakého haranta, který dělal větší bordel než psi, taky ta druhá pejsková měla říct, ať si uklidní ty haranty... no škoda, že to neřekla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:10
- Nahlásit
kejtlin
kdybys měla policejní kombinézu jako já
Nemám no . Ale sháním Taky už jsem se ptala v Gappay essi mi ušijou obojky "Policie" v šeltií velikosti
Monty
makrel
dobře jsi udělala
Mě tyhlety trupky vytáčejí úplně do běla. Kdyby jim třá ti psi něco dělali, běželi k nim, štěkali, nebo tak něco tak pochopím, že se jich bojí. Ale míjím je na cestě, psy si stáhnu co nejblíž k sobě a stejně se můžou poeat. Mi to přijde, že prostě chtějí hysterčit a každá záminka je jim dobrá Kdybych šla ven s Žanetou tak se budou bát kozy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:14
- Nahlásit
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:14
- Nahlásit
nemethova5
pani to vypadá, jako by se mu ten nos už zahojil??
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:16
- Nahlásit
nemethova5
to je pěkná fotečka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:17
- Nahlásit
Biluška
i kdyby se ta děcka do dneška čoklůch nebála, pak teď už se jich bát budou ))) krs tu paňmámu. Takhle byla pološílená céra mojí kámošky, voni děsně psivá rodina, ale samý velký čokle, aji děcko vidělo nejmenšího psa maryji. Takže se věšelo na každýho óbr čokla, ale jak vokolo běžel jork, pištěla hrůzou. Nakonec jí jorka museli koupit, aby přestala panikařit, bydlí u babičky, kde teťkonc byla omylem dva dny zastlaná v gauči a považovaná za ztracenou, pročež oplakávaná.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:17
- Nahlásit
Biluškano ja mela taky krasny vystup,s jednim debilem!amina jsem mela venku na volno,podotykam,mel nahubek,uz nosi,kozeny!sel jakysi idiot a rval na me,jak to,ze neni ten vas cokl na voditku,ja mit ve sluzebnim,tak vam naparim takovou pokutu,ze se z toho pose.ete!a ja na to,pokud jste slepy,vidite,ze to je stene! a za druhe,az budou vsichni psi poslouchat jak to stene,tak si pak toho cokla dam na voditko a sla jsem,mela jsem navest amina,at mu pochcije aspon boty,jo a amin byl porad u me.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:19
- Nahlásit
makrelpockej,pockej,to ti poslu,ten jeho frnak
Montyjo,to jsou moji trhaci,dnes jsem to fotila na nasem cvicacku,jinak na to datum se nedivejte,este jsem to neprestelovala.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:22
- Nahlásit
makrelhele,tam jde videt jen flek,ale fakt se mu to zmensilo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:24
- Nahlásit
nemethova5
no však, tak to je super!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:27
- Nahlásit
Biluška
jestli fakt sháníš, tak bych se ti mohla pozeptat, pár normálních známých u nich ještě zbylo.
nemethova5
co práce?
Gerda
chuděra malá, takhle jsme lítaly s kamarádkou 3 hodiny v noci bez světla, bo baterek nemaje po vsi u ní a hledali černé štěně , na druhý den ráno měl přijet kupec, a štěně nikde, pak jsme se sešly že probereme další postup při cigaretě a štěně vyšlo odněkud ze tmy ze zahrady s výrazem co je to je randálu, docela nám spadnul kámen ze srdce.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:29
- Nahlásit
nemethova5
my slabozraký toho moc nevidíme, ale po pečlivém prostudování myslím, že to nic nebude, prostě jen flek vypadaný srsti
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:39
- Nahlásit
makrel
kejtlinno,ted to vypada,jak flek po vypadane srsti,ale pred tim tam mel holou obrovskou krvavou bouli,se mu to teda o dost zmensilo,mazu mu to calciovkou porad,prace,sileny!ale jo,hlavne,ze jsem v suchu v cistote,v teple.celkem dobry,testuju set top boxy.hlavni je,ze meli pozadavek,musim umet na PC,coz uim,uz jsem se zapojila do vyroby.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:41
- Nahlásit
kejtlinhttp://pegatron.jobs.cz/,najed do galerie,akorat mi u toho nesedime,ale musime stat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:43
- Nahlásit
nemethova5
kamarádka montovala videa, myslím, že to byly videa a byla tam spokojená.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:47
- Nahlásit
kejtlinjo,tam se montujou set top boxy,netbooky,a lcd televize,no jo,boli me desne zada,nez si zvyknu,akorat me stve,ta monnotonost,ale co,vsak muzu hledat praci hlidani dal,nezoufam.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:50
- Nahlásit
nemethova5
tě bolí záda z toho stání. podle odkazu to vypadalo na sice práci monotóní ale aspoň za lepší peníze.
|