| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:06
- Nahlásit
Gerda
ňáký s nohama. Určitě.
jbat
budu mít druhého westíka, ale to musím sehnat nějakou práci, jinak se moje sny o druhém hafanovi rozplynou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:08
- Nahlásit
Monty
Mařce voholili kousek nohy, to se jí na tom líbilo ze všeho nejmíň, nesnáší manipulaci s nohama od tý doby, co jí operuju, když si to kouše, nabrali normál krvičku do skumavky jedný (nemám ráda vidět krvičku, tak sem dělala trošku scénky), pak jí to zalepili takovym staženim, měla to mít asi půl hodiny stažený, aby to nezačalo znova krvácet, šli sme normál z veteriny prochajdou, asi tu půlhodinu, doma sem to sundala a hotovo.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:11
- Nahlásit
Gerda
tak zítra řeknu jak to probíhalo s Montym, ale myslím, že to určitě nebude v poklidu jako s tvojí Mařkou...
A aby mu to nebylo líto, tak půjdu na krev taky (zítra už fakt musím)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:33
- Nahlásit
Monty
ty máš taky breberu? Jako makrela?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:37
- Nahlásit
ahoj baby, zdravím a zase mizím.....do práce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:38
- Nahlásit
Gerda
no dá se říct takovou celoživotní
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:40
- Nahlásit
Čuste. jen hlásím, že terminátor je doma. Nemůžu ho vyzkoušet, pač psy uvidím asi až v nedělu. Děkuji za něj!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:55
- Nahlásit
Gerda
ňáký s nohama. Určitě
Monty
Westíci se mi líbijou, chtěla bych černýho a bílýho najednou. a toho mého beznohého trikolóra k nim. jsou to takoví memídci roztomilí.
Tož držím palce, ať odběry zvládnete. Ale určitě jo, nic to není.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 16:01
- Nahlásit
Normálně jsem nezmokla Jsem z toho úplně f šoku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 16:05
- Nahlásit
jbat
jo westíci jsou super, takoví kašpárci malí
Dneska se blb můj jeden praštil do dršťky do stolu jak pčikal, to byla rána, že jsem myslela, že bude bez zubů pak si hned šel ke mě postěžovat, že se bouchl a pro změnu zase sletěl z gauče asi dneska chudák nemá den
černýho
to asi myslš skotského teriéra ne? westíci černí nejsou
Díky, já je zvládnu(mě se maximálně udělá špatně, jestli do mě budou zase 15 minut žďárat )jen doufám, že bude mít všechno OK, je sice v pohodě, ale člověk nikdy neví
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 16:06
- Nahlásit
Biluška
Normálně jsem nezmokla Jsem z toho úplně f šoku
já se chystám zachvíli venčit, tak jsem zvědavá, jestli nám to taky výjde, ale jak se znám, tak příjdeme mokří
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 16:14
- Nahlásit
Monty
to asi myslš skotského teriéra ne? westíci černí nejsou
ježiš a já viděla inzerát na černýho westíka.
tak teda skotskýho.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 16:20
- Nahlásit
Monty
mě se maximálně udělá špatně, jestli do mě budou zase 15 minut žďárat
já dělám děsný scény předtim, pak už je mi to jedno, samozřejmě že to nebolí ani nic jinýho, ale teď sem byla minulej tejden, přišla sem k pani odběratelce, řikám dobrý den, děsně se bojim. A vona řiká - no, to je tak jediný, co můžete, sedněte.
Řikám - nezlobte se, asi budu dělat scény.
A vona se smála a řiká - na to už ste trochu velká, ne?
Řikám - to nevadí, bojim se jak malá.
A vona zas - ukažte žíly.
A já řikám - no to je konec, to je konec.
Tak si vybrala, a že jde píchnout, řikám - no já to nemůžu vidět, je to hrůza, jako malá sem to měla ráda, teď asi omdlim. Chudák sestra se řezala smíchy, já se vrtěla na židli jako hana vítová v pytlákový schovance, dyš byla rozervána, pak píchla, řikam - už ste tam? A vona - jo, už sem, už to teče. Moc pěkně to teče, máte hezkou kref, takovou červenou. Tak sem se už mohla začít koukat. To předtim je horší než to vono. Ale kref a jiné tělesné na koukání ráda nemám, f pátek se tu pouštělo nějaký vídejo s vobrovitánckym beďarem, ani mě k tomu nepustili, bo viděli, že sem u jednoho podobnýho vídeja málem vrhla, a to tak, že skoro ouplně, takže už mě to tu cenzuruju, co jako jo a co jako ne. Vám vyrabujou celej vobjěch krevní až do sucha?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 16:36
- Nahlásit
Gerda
Vám vyrabujou celej vobjěch krevní až do sucha?
Jo. Přijdou tam upíři Kulenovi a vyrabujou ji úplně do sucha
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 16:44
- Nahlásit
Monty
jsem ti zrovna chtěla napsat, že za celý rozbor dáš určitě přes 800 a alergii ti nezjistí, zjistí ti zánět, játra, ledviny, slinivku, chudokrevnost a další mě teď nenapadá.Lítat může normálně, takže jděte hned ráno ať můžem jít ven, kdyby nepršelo.
Gerda
Já musím ležet, když mi berou krev, páč omdlívám
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 16:46
- Nahlásit
Lucynka
termík už je na počtě asi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 17:12
- Nahlásit
makrel
pani, tak prosimvás vofafrně s váma!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 17:14
- Nahlásit
Jo a prosimvás, Bajkonurka už má doma Štamprdle, a eště se vůbec nevozvala s fotkama a povídánim....čůza je to!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 17:19
- Nahlásit
makrel
termík už je na počtě asi
huraa
Dáška
Čuste. jen hlásím, že terminátor je doma.
huraaaa, jsem rada, ze dorazil
Gerda
Monty
budte radi, ze vam berou krevu z ruky me vetsinou s trisla nebo krku, z krku to moc neboli z trisla docela jo, pokud je doktor levej, jen si parkrat trocha stezovali , ze jak jsem spekatoucka, ze maj kratky jehly a nedosahne jim to tam, tak nevim jak hluboko je stouraj, ja nekoukam, nebot na krk bych si stejnak nevidela
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 17:24
- Nahlásit
lucYnka XIII
vetsinou s trisla nebo krku
tak brát mi z třísla nebo krku, tak by měli asi smůlu, nebo´t bych jim tam rovnou exla!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 17:53
- Nahlásit
lucYnka XIII
me vetsinou s trisla nebo krku
no to je strašný!!!!! To bych zemřela na místě hnet! Jendou sem viděla, jak zaváděli takovej ten drátek tříslem do sérce, no to mě kleplo už jen u tý telky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:06
- Nahlásit
jbat
ježiš a já viděla inzerát na černýho westíka.
no potěš koště
lucYnka XIII
budte radi, ze vam berou krevu z ruky me vetsinou s trisla nebo krku
jaj, tak to by mi tu krev už asi nevzali, protože bych asi strachem pošla
makrel
jo půjdeme hned na osm a asi vás budeme čekat na té cestičce, kde se loučíme
tak v devět, jestli nebude pršet?
mi to teď naši vymlouvají(ten rozbor), že ho budou muset uspat a takové voloviny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:10
- Nahlásit
Monty
mi to teď naši vymlouvají(ten rozbor), že ho budou muset uspat a takové voloviny
na krevní testy - rozbor krve - ho neuspěj, ne? Dyť mu jen odeberou kref...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:13
- Nahlásit
Gerda
Alexaa spol.
jestli mi sociálka milostivě doplatí nemocenskou-psala jsem jim mail, tak bych dojela v sobotu do jílovýho.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:15
- Nahlásit
kejtlinto jsme na tom obdobne,jestli mi ta kur.a,co jsem u nej hlidala vyplati,to co jsem u nej robila,tak si zaplatim pausal a hajanovy vzteklinu!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:16
- Nahlásit
Gerda
na krevní testy - rozbor krve - ho neuspěj, ne? Dyť mu jen odeberou kref...
no oni jako myslí, že to bude nezkrotná šelmička a já ho neudržím, nebo já nevím
tyjo, teď budu mít zase nervy, že mu tím rozborem něco najdou - já asi nebudu nikdy v klidu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:19
- Nahlásit
nemethova5
doufám že na mail budou reagovat nemám ani na to abch tam zavolala, za poslední 200 naberu benzín, vůbec nevím z čeho budu žít do 15.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:20
- Nahlásit
Budu krásně hubená a všicí mi to budete závidět. Heč. Dneska jsem měla jen tři upe nejmenší párečky s půlkou rohlíku a jednu majijinkatou tatranku. A vůbec nemám hlat.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:22
- Nahlásit
impact
jak to děláš??? já chci taky nemít hlad
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:22 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Monty
jo v 9, nikoho uspávat nebudou, jak tu psaly holky, bodnou ho do nohy a vezmou malou zkumavku, my jsme byli za posledních 1/2 roku 3x, nic to není.
Ho prostě budeš držet, no.
|