Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4500 . 4501 . 4502 . 4503 . 4504 . 4505 . 4506 . 4507 . 4508 . 4509 . 4510 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:45
- Nahlásit

Píšou to tady na tý stránce taky -http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_9613_3.html

tak jsem to hledala a úplně ten samý případ. podle toho co píšou by mělo být už mrtvý...

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:46
- Nahlásit

ankaraskejtlin
tak takový tu zatím snad nemáme

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:48
- Nahlásit

makrel
psali že to bylo na moravě a my jsme plzeň...

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:48
- Nahlásit

ankaras
a my morava

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:54
- Nahlásit

když chci jít na rozbor krve u psa, tak musím jít dopoledne nebo to je jedno?

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:54
- Nahlásit

Monty
když jdeš odpol tak budou výsledky až druhý den myslím

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:55
- Nahlásit

Tady přestalo pršet. Jsem úplně f šoku . Dokonce snad leze něco jako sluníčko. Takový slaboučký, ale tak nějak podobně to vypadá . Jdu honem ven než si to nahoře rozmyslí a začne zase chcát

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:56
- Nahlásit

Monty
co odběr krve?

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:57
- Nahlásit

kejtlin
jsem zaspala, takže druhý pokus zítra, ale výsledek asi nebude do kontroly v čas - to zase dostanu od Dr. kartáč

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:00
- Nahlásit

makrel
díky, a myslíš, že po odběru bude moct normálně lítat?
já vím stupidní dotazy, ale já na rozboru krve ještě nikdy nebyla (jako myslím Monty)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:08
- Nahlásit

Monty
bude moct lítat, mí psi nebyli ani unavení.

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:10
- Nahlásit

Biluška
Jdu honem ven než si to nahoře rozmyslí a začne zase chcát

Hlavně se neslíkejte, pani, víte, jak to pak dopadá....

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:13
- Nahlásit

kejtlin
jo díky, a kolik takový celkový rozbor krve stojí? já vím, že se to asi hodně liší, ale jen tak pro představu. A co všechno jde rozborem zjistit?

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:19
- Nahlásit

jbat
Hlavně se neslíkejte, pani, víte, jak to pak dopadá....
Cák jsem nějaká lehká tó?
Ale pro jistotu jdu rovnou v kraťasích, když zmoknu tak toho nebudu muset sušit tolik

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:20
- Nahlásit

Monty
to nevím kolik stojí rozbor, já ho dělala 2 krát, jednou po asi otravě KAO jestli je ok a podruhý po prokázaný otravě jezevčici, myslím, že mě to stálo kolem 200-300kč, ale vždy jsem k tomu brala ještě jiné věci-odčervení, kloubovku, roboran apod.....a já mám u veta trochu jiný ceny a nevím to určitě. ale nebude to žádná pálka. každej rozbor je určen na něco jin ýho aspoň myslím, ale u člověka u mě chodím na odběry kvůli ledvině a z toho zjistí všechno včetně pohlavních chorob a jakýchkoliv změn na krevním obraze, ale to jsou nějaká speciální nefrologický, musím kvůli nim vždy do prahy.

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:27
- Nahlásit

každej rozbor je určen na něco jin ýho aspoň myslím
no já bych chtěla jít na rozbor hlavně kvůli toho, abych zjístila, jestli není na něco alergický, jestli má poměr živin OK, tak rozbor na boreliózu a když už tak už i jestli má jaterní a ledvinové testy OK - prostě takovou menší preventivku

teď jsem se dívala na net a tam se to pohybuje kolem tisícovky, zítra asi s ním půjdu, tak budu chytřejší

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:38
- Nahlásit

Monty
jak ti to vůbec dopadlo s tou prací?

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:40
- Nahlásit

Biluška
Ale pro jistotu jdu rovnou v kraťasích, když zmoknu tak toho nebudu muset sušit tolik
Prevence je důležitá, pani, máte recht.

leyenda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:40
- Nahlásit

kejtlin
uz jsem se mockrat chtela zeptat co je KAO ?

Tady je sice slunicko a teplo/horko, ale zase zacal ten hnusnej vichr,
okamzite me rozbolala pater, zalehlo v usich a vyskocily cerveny fleky na obliceji a jsem opravdu hodne podrazdena

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:46
- Nahlásit

leyenda
co je KAO
spíš by to mělo být KPP-kavkazský pastevecký pes, KAO je kavkazský ovčák, tak to sice není správně, ale KAO se vžila víc.

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:51
- Nahlásit

kejtlin
tak šéfka říkala, že až budou nabírat, že budu první komu se ozve, ale že mi nemůže slibovat kdy to bude a na životopisy co posílám mi skoro nikdo nereaguje

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:57
- Nahlásit

Monty
s těmi životopisy mám stejnou zkušenost

leyenda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:02
- Nahlásit

kejtlin
dik, ja si to myslela, ale porad mi ta pismena nepasovala

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:11
- Nahlásit

kejtlin
je to s tou prací bída

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:45
- Nahlásit

Monty
je to s tou prací bída
přesně, já mám sice práci na hovno, ale aspoň něco, musím platit účty, půjčku a z něčeho uživit psy a sebe, před chvílí volala kolega co ho střídám, že zas byl náměstek podniku naštvaný na našeho šéfa-skoro tam nejezdí a nemá informace co se děje tahá to z nás, ale zakázal nám se bavit se zaměstnanci podniku-idiot, kdybysme se s nima nebavili nevíme nic, např. kdy mají přiject auta, cisterny, jestli budou jezdot v noci-musíme chodit obchůzky a jsme na každý vráznici jsou dvě, po jednom, takže vrata na váze jsou zavřená a zamčená, když tam nikdo není, sice je tam telefonní číslo, že mají řidiči zavolat, tak zavolají, ale když je dotyčný v terénu tak dojde v lepším případě za půl hodiny, možná mezitím dojde cukr ve výrobě a děsnej průšvih-náš, protože jsme tam nebyli, jenže my jsme nedostali info od šéfa, že budou jezdit v noci cisterny, protože to nevěděl a tak to je pořád.taky jednou udělal, že nám neproplatí hodinu na jídlo-děláme 12ctky, to bylo něco na mojí povahu, řekla jsem dobře, padla přestávka já zavřela vrata a měla jídlo, z obou stran stáli desítky aut troubili, nadávali já měla ale přestávku-nebudu dělat tu volnou hodinu když mi ji nezaplatí, náměstek to uznal, dořval našeho šéfa a ten platí celých 12hodin, protože ví, že jíme za běhu, když je fofr tak 3krát ohřeješ polívku, počtvrtý ji vyleješ, protože je kyselá

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:56
- Nahlásit

kejtlin
že jíme za běhu, když je fofr tak 3krát ohřeješ polívku, počtvrtý ji vyleješ, protože je kyselá
tak to znám ikdyž jsem dělala v kanclu, častokrát se i stalo, že jsem za celých osm a půl hodiny do huby nic nevzala (jako až zas moc to není, ale mám diabetes a tam by nějaká ta pravidelnost co se týče stravy měla být)
placené to bylo docela dobře + víkendy volné, takže jsem byla jinak spokojená, snad mi dá vědět co nejdříve.
Jsem 4 měsíce bez práce, nějaké prašule našetřené mám, ale ty bych ráda investovala do štěnda...
Jdu teď volat na tu veterinu kolik to bude přibližně stát ať vím, ať tam pak nejsem za blbce, že nemám dost peněz )

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:56
- Nahlásit

Monty
no já bych chtěla jít na rozbor hlavně kvůli toho, abych zjístila, jestli není na něco alergický
já na takovym rozboru s mařkou byla, v nemocnici na Lhotce, stálo mě to 1400 Kč. Dělal se teda hlavně kvůli srdíčku a kvůli tomu kousání noh. Výsledky tuším byly o týdne....spíš dřív - pokud se vyznáš v parametrech a výsledky těch testů ti něco říkají, pošlu ti je, abys měla představu, co jí jako kompletní krevní testy všechno nabrali. Já se v tom nevyznam, já to posílala můdr.

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:00
- Nahlásit

Monty
co budeš pořizovat za štěně?

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:03
- Nahlásit

jbat
ňáký s nohama. Určitě.

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:04
- Nahlásit

Gerda
díky, tak já tam volala - bude to stát 1200 Kč.
Tak v takových věcech se teda vůbec nevyznám. Byla by to pro mě španělská vesnice.
Doufám, že tam nebude vyvádět, aby vet ještě nepíchl místo Montyho mě

<< 1 ... 4500 . 4501 . 4502 . 4503 . 4504 . 4505 . 4506 . 4507 . 4508 . 4509 . 4510 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání