| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:24
- Nahlásit
kejtlinno,me doprava tam bude stat skoro dva litry,takze taky jsem nasrana,ted jse se o tom hajzlovy dozvedela,ze neplati zamestnancum,ze veme ty firemni prachy a prozere to se svoji rodinou v nejdrazsich restauracich,no nic mi neprijde,mazu na pracak!ti mi to vyplati a z nej to budou vymahat,ja uz se na to muzu zvysoka taky vysrat!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:26
- Nahlásit
Monty
Proč chceš na ty rozbory jít když mu nic není? To jako mermomocí nevíš co s prachama?
Víš co se říká - jdi k lékaři, nemoc se už najde. By mě v životě nenapadla taková ptákovina
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:28
- Nahlásit
makrel
no já jím to říkala (ne, že bych to věděla, ale myslela jsem si to)
jenže naši jsou naši....
Jo a Montymu se zase rozjel ten kožní problém, takže zítra tam asi necháme nemalou sumu a doufám, že mu nenasadí antibiotika
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:30
- Nahlásit
Monty
rozjel ten kožní problém
a není to fakt tím obojkem? nic jiného se neměnilo, ne?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:33
- Nahlásit
Biluška
jeho matka s bráchou zemřeli na selhání ledvin, nechci nic podcenit. A chci vědět jestli mu něco nechybí, nebo tak
To jako mermomocí nevíš co s prachama?
no jsem na ÚP, takže těch peněz moc nemám, ale jak jsem psala, chci být jistá, že je zdravý
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:35
- Nahlásit
Monty
doufám, že mu nenasadí antibiotika
no pokud už to má zánět, tak možná nasadí, však uvidíte
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:35
- Nahlásit
makrel
já ti fakt nevím, začlo to tím, že jak jsme byli s váma na té první procházce, tak se mu tam udělaly takové vyrášky(to ale ještě neměl ten obojek) a teď mu ta srst zčervenala, však zítra jestli nebude pršet, tak to uvidíš
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:36
- Nahlásit
Monty
že jak jsme byli s váma na té první procházce,
na které první?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:36
- Nahlásit
makrel
a i zánět kůže jde poznat krví???
Promiň, že se ptám, ale jsem fakt blbá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:37
- Nahlásit
makrel
v lese za VŠB
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:43
- Nahlásit
Monty
jeho matka s bráchou zemřeli na selhání ledvin, nechci nic podcenit.
Tak to hlavně nezapomeń na té veterině říct. A můžeš si být 100% jistá, že mu najdou zvýšený faktor něčeho, co naznačuje,že by nemuselo být všechno v pořádku a tudíž, že je zapotřebí nasadit dietu (hilsky prodávané v ordinaci) a raději i nějaké léky (v podstatě neškodné a neúčinné placebo, ze kterého má pan doktor velký zisk) a kontrolní odběry po několika týdnech (opět zisk do kasičky pana doktora) .
Bože, majitelé jako ty si přímo říkají o problémy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:49
- Nahlásit
Biluška
mě nikdo na granule neukecá a můj vet ze mě zbytečně prachy netahá. Mám stejného veta co makrel a to ti to jistě potvrdí
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Monty
a i zánět kůže jde poznat krví???
zánět kůžepozná doktor okem a asi i v krvi to bude poznat. V krvi jde poznat jakýkoliv zánět (teda ne přesně čeeho, ale že nějaký v těle probíhá)
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Biluškajeste,ze ja mam normalniho veta,ktery mi rekne vse na rovinu,nebo eventualne levnejsi variantu,jeste chudak pocita,co by me mohlo vyjit levneji,mozna to je tim,ze,ze jse u nej dlouho.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:53
- Nahlásit
jůůů, už mám taky čurminátor...
a Clarke je vydrásanej do hola...
všecky zdravím, je to paráda
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:53 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
Monty
Myslim, ze Biluska ma pravdu.
Kdyz uz ten krevni rozbor moci mermo chces, tak jim nic o ledvinach
nerikej, kdyz tam neco bude, tak to vyskoci a hlavne si vysledky vezmi s sebou, ne ze si je pan doktor zalozi do karty.
edit Cim krmis?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:58
- Nahlásit
Monty
Stačí se blbě zakoukat a jde to samo...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:00
- Nahlásit
nemethova5
mám taky takovýho suprovýho veta. jsem se ho jednou zeptala jestli to tak dělá všem a on s ůsměvem odpověděl, že na těch ostatních si to naopak vybere
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:00
- Nahlásit
leyenda
a ty se v těch výsledcích vyznáš, jako že bych ti je pak poslala?
krmím: maso, vločky + vitamíny, alavis (dávala bych mu zeleninu, ale tu i nastrouhanou vyplivne na zem) sem tam kosti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:03
- Nahlásit
kejtlin
tak bych dojela v sobotu do jílovýho.
gut, na přectavení pro dementy nesmíš chybět, vyzvednem ty terminátory.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:03
- Nahlásit
Terminátoři
Hééj, děckáá. Já jsem se dočkalááá.
U rodičů jsem z britské kočky vyčesala ještě jednu kočku. Nikdy bych nevěřila, že to dokáže toliko vyčesat. Jen nevím jak dlouho česat, pač mi přijde, že můžu česat furt a furt budu něco vyčesávat...
A ze psů... Mám krátkosrstý zmeťoury a tolik chlupů, že bych nevěřila.
Jsem tomu zázraku tak nevěřila.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:04
- Nahlásit
Monty
tyjo, teď budu mít zase nervy, že mu tím rozborem něco najdou - já asi nebudu nikdy v klidu
a jako máš pocit, že kdyby nabrali testy tobě a pořádně to vokoumali, že budeš snad ouplně f pořátku či ci? jasně že ne přecik )) Neboj sa, šak mu řekni - ty mizero malý, jak ti něco najdou, zřežu ťa jak koňa.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:06
- Nahlásit
Gerda
že budeš snad ouplně f pořátku či ci?
no já určitě ne
a taky si myslíš, že je to zbytečný???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:07
- Nahlásit
Gerda
já vím, že tam bude kanyska, ale když nebudu mít ani na cestu tak se nic nedá dělat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:11
- Nahlásit
ze ja mam normalniho veta,ktery mi rekne vse na rovinu,
Věřím tomu, že takoví vetové existují. Znám je. Ale je jiná situace když k nim přiběhne vyplašený člověk se psem v posledním tažení (třá po nějakém úraze) a je na první pohled jasné, že nemá ani kačku. A je naprosto jiná situace když přijde člověk (třá tentýž) s evidentně zdravým psem a chce "jen tak" nějaké vyšetření. To je pak právě ten případ, o kterém píše kejtlin - že na těch ostatních si to naopak vybere
1.si ten vet řekne "no když jsi hypochondr tak plať, musím si na někom vybrat toho pudlíka té chudé babičky ze včerejšího večera"
2. vždycky je ve výsledkách nějaký zvětšený faktor něčeho. Stejně jako neexistuje 100% exteriérově krásný jedinec tak neexistují 100% čisté výsledky.
Třá Bagetě při sonu dělohy našli zvětšenou slezinu. Vetka už si mnula ruce jak si namastí kapsičku Chtěla operovat, léčit, dělat sona a rentgeny... Má smůlu. Biluše sbalila psa, řekla děkuji a šla. Bageta se svojí "zvětšenou slezinou" žije už rok bez jakýchkoliv problémů. Asi jí nikdo neřekl, že by měla být strašně nemocná a mít problémy
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:16
- Nahlásit
Biluška
V podstatě s tebou souhlasím, ale z vlastní zkušenosti vím, že někdy když se nemoc projeví "navenek" tak už je většinou pozdě a v krvi je to poznat o hodně dřív. To jen abychom teda byli objektivní.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:21
- Nahlásit
makrel
e někdy když se nemoc projeví "navenek" tak už je většinou pozdě a v krvi je to poznat o hodně dřív.
Tak možné to je. Na druhou stranu - nevím jak kdo, ale já mám na krku věčně tolik problémů a průserů, že řeším jenom ty nejaktuálnější. Kdybych měla řešit i ty potencionální tak se z toho po..ru . Ale třá je Monty tak šťastný člověk, že problémy nemá a musí si nějaké vyhledávat . V tom případě jí zcela nepokrytě závidím
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:23
- Nahlásit
Biluška
Tak možné to je.
je, bohužel, na druhou stranu chápu, že s tím počtem psů co máš ty fakt řešíš asi jiné věci než to co by mohlo být.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:23
- Nahlásit
něco k tématu
todle Vás fšecky čeká
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:27
- Nahlásit