Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4419 . 4420 . 4421 . 4422 . 4423 . 4424 . 4425 . 4426 . 4427 . 4428 . 4429 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:31
- Nahlásit

Prestalo prset.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:42
- Nahlásit

Tady taky...

Jenže to ještě nic neznamená. Až bude svítit sluníčko a bude voda klesat, tak budu ščastná.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:42
- Nahlásit

Ste ještě fšichni nad vodou? My uš sme doma po procházení. Pavlínky Tom nahradil lybičku v purgaci? Všichni v pořátku?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:45
- Nahlásit

Gerda
My jsme zatím pořád nad vodou... V Huléně i v Kroměříži...

Ano ano, Tom si taky chtěl zahrát průjem. Biluše asi dostane, ptž na ten nápad ho beztak přivedla ona!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:53
- Nahlásit

pawLINka
To je dobře, je zůstaňte nad vodou, hlavně přežijte dobře noc, myslim na vás, dyš na vás budem sbírat, zabírám si jako azylanta tu vaši nasranou fenku

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:59
- Nahlásit

Gerda
dyš na vás budem sbírat, zabírám si jako azylanta tu vaši nasranou fenku

Ta by musela jít jedině v doprovodu zrzavého Aarona, pač je na něm závislá. Tagže byste měla pani picbully 2.

Jste hodná pani, ale néé, picbumi nikam nepůjdou.

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 06:45
- Nahlásit

dobre rano
doufam, ze vsichni zustali nad vodou
jsem se skoro bala otevrit komp

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 06:46
- Nahlásit

Jinak já nemám moc dobrou zprávu, tady stále prší + šílený vítr. Jsem ráda, že to za mě Tom na chvilku vzal ( né. chudáček, dělám si srandu), ale k té doktorce přesto jdu.
A kdo můžete, tak běžte porosím makat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 07:08
- Nahlásit

čus žumpizny, fstávat a gdo je nad vodou tak makat

Dobrá zpráva je, že tady momentálně neprší a fouká silný vítr.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:13
- Nahlásit

No, tak já asi dřít nebudu. Přerov je pod vodou, stěhují důchoďáky všechny pryč, vypadla teplárna, tak je město bez tepla. A Troubky jsou taky pod vodou a evakuují. Panebože, chudáci lidi...

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:15
- Nahlásit

impact
Megera začala hárat, honem musíme sehnat toho fantastického lýnijového kryče jak byl na srazu

impact
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:20
- Nahlásit

Biluška
Všude samá voda a ty bys jen šu.ala.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:22
- Nahlásit

impact
Všude samá voda a ty bys jen šu.ala.
Prachy sou prachy, to se nedá nic dělat . Borderky plavou dobře, ty to zvládnou i při povodních

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:25
- Nahlásit

impact
No ty Troubky, to je mazec...

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:28
- Nahlásit

pawLINka
No ty Troubky, to je mazec...
Mi řekni jak je to možné? Vždyť tam po minulých povodních všude stavěli protipovodňové bariéry a tak?

impact
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:28
- Nahlásit

Biluška
Prachy sou prachy, to se nedá nic dělat
Woe.

pawLINka
Jo, Troubky už maj všude po 30-40cm a jsou evakuovány. Navíc tam prej běhaj nějakcí rabující, tak musej mít hlídky. Kurvy jedny hyeny, fakt. Kéž by je rakovina po poli honila a oni nemohli kličkovat.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:30 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Biluška
Loni starosta Troubek Radek Brázdil ČTK řekl, že obec není o moc více před vodou chráněna, než byla před 12 lety.

Obce na Přerovsku totiž netrpělivě čekají na poldr v Teplicích nad Bečvou. Stavba si vyžádá téměř tři miliardy korun, komplikují ji však mimo jiné jednání s vlastníky pozemků.

No, vidíš to, a Teplice to včera spláchlo celý.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:33
- Nahlásit

Biluška
Co jsem četla, tak se protrhla nějaká hráz...

kejtlin
Člen
- Nahlásit

pawLINka
ahoj, posím zeptej se lukáše a je to BR 1, díky

all
na všechny moraváky moc myslím, můžu i ubytovat někoho i když bydlím kousek od prahy.

jbat
Člen
- Nahlásit

Takže u nikoho není nějaká extra katastrofa, děcka?
To je dobře, koukala jsem do noci na telku a na net, doufala jsem, že Troubkám se to vyhne...

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:35
- Nahlásit

impact
tavba si vyžádá téměř tři miliardy korun, komplikují ji však mimo jiné jednání s vlastníky pozemků.
Se jim nedivím. U nás tohle řeší s Novými Heřminovy. Ty byli v 97 taky komplet spláchnuté. Hned po povodních se začalo jednat o tom, že tam vznikne jakási přehrada a Nové Heřminovy škrtnou z mapy. Obyvatelům se to jaksi nelíbilo. Nelíbí se to ani Bruntalákům ( z jedné strany mají obrovskou Hartu, kdyby měli přehradu i z druhé strany tak budou totálně odříznutí od světa). Zato Krnováci jsou nadšení, páč je to taky spláchlo totálně, takhle by nad sebou měli přehradu a hotovo. Takže to už třináct let vázne na prodeji pozemků. Dělají se referenda, demonstrace...a až zase přijde voda tak budou zase v pérdeli....

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:37
- Nahlásit

kejtlin
Ptala jsem se hned ráno. Říkal, že tou BR se kačeny vykrmují, ale že BR3 je pro starší, tak že máš dát tu BR1, kterou máš.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:40
- Nahlásit

Biluška
Tak vystavět poldr zase není taková katastrofa, ne? Si myslím, že si na tom spíš majitelé pozemků chtěj namastit kapsu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:46
- Nahlásit

impact
Je to docela pravděpodobné. U nás se hodně ohánějí citovou vazbou na rodný dům, rodný kraj a tak podobně....
Zajímavé je, že když komunisti stavěli Hartu tak šlo pod vodu několik vesnic, nikoho žádný rodný kraj nezajímal a Harta stála za poloviční dobu co v Heřminovech ještě pořád jednají s vlastníkama....

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:47
- Nahlásit

dobré ráno děfčata

moraváci držte se. Pevně doufám že až ve čtvrtek přijedu nebude tu žádná katastrofa

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:51
- Nahlásit

BiluškaZajímavé je, že když komunisti stavěli Hartu tak šlo pod vodu několik vesnic, nikoho žádný rodný kraj nezajímal a Harta stála za poloviční dobu co v Heřminovech ještě pořád jednají s vlastníkama....

stinna stranka demokracie , komunisti s nikym nejednali...

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 09:14
- Nahlásit

pawLINka
néé, picbumi nikam nepůjdou
Ste normální? Snat si nemyslíte, že bych si vzala vaše picbumi! Depák, řikam, až se bude dělat sbírka, sbírám na tu nasranou, jakože si ju beru jako virtuelního azylanta, ne asi?

Jak jinak? Všichni na suchu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 09:14
- Nahlásit

čus plaváčci,jaxe vede?
a furt má chcát a eště víc,mi tak přichází na mysl,že zas takoví páni tvorstva zas nejsme
jbat
tě bůch,jébate)))))))))))) hele si f tom práglu bo co????????????????
pawLINka
Já čekám co vymyslela povodňová komise
hele taxe s ní skus taky vyspat jako s tou skouškovou,posledně to zabralo

impact
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 09:16
- Nahlásit

Tak jsem na ceste do Prerova. Mame vodu v praci. Kdybych se do vecera neozvala, tak me to splachlo. Mordor ma adoptivni rodinu v Praze, ti se ozvou sami. Maf a Mamb doziji u Pawlinky. Meg, Merc a Mou u Bilusky.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 09:18
- Nahlásit

Gerda
Jo taghlenc. Tak to pak jooo. Zrovna včera přes den a v noci si rozškubala celou matraci, co měla na boudě. (jen cucky lítaly a ona byla ščastná)

Tak můžete pani udělat sbírku na novou.

davidkova renata
hele taxe s ní skus taky vyspat jako s tou skouškovou,posledně to zabralo

<< 1 ... 4419 . 4420 . 4421 . 4422 . 4423 . 4424 . 4425 . 4426 . 4427 . 4428 . 4429 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání