| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:03
- Nahlásit
Gerda
ja chci pudle!!!! ty sou kraaaasny
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:03
- Nahlásit
Gerda
Sabyjácíííí vot aleksýýýýýý
jíééé můžu ti je šlohnout - ty fotky myslim a ožranou davítkovou nemáš????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:07
- Nahlásit
Alexa
ožranou davítkovou nemáš????
seš debil ((((((((((((
fotky supééér,sabyjácííí sou moc krásný,dej jednoho lejendě dyš ho chce!!! at ho veme do paragvaje dyš mě nechce ,můžeš ho poslat po čilanech )))))))))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:12
- Nahlásit
argosek
teeeda, ten zly stat se tak snazi, aby te dostal na kolena a ty se presto mas tak dobre. tomu rikam triumf vule .
To víš, gdo umí ten umí
leyenda
ja chci pudle!!!! ty sou kraaaasny
Dobrá, útulky jsou jich plný. Kolik ti jich máme poslat? Dvacet? Třicet? Nebuď troškař
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:13
- Nahlásit
Gerda
Sabyjácíííí vot aleksýýýýýý
Ti jsou klásní. Moc pudlátory nemusím, ale jako štěňátka jsou mijoučký.
Biluška
jeseníky už jsou zase zatažené, ale zatím nic nepadá.
Tak tam zařiď laskavě sluníčko jinak budu zlá!!! Že prší tady je mi celkem fuk, horší je, když prší tam nahóře...
Tagže tvůj úkol je, abys zařídila vysušení vodních toků, jinak ti už nebudu dělat přicmrndávačku.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:15
- Nahlásit
argosek
lidi si porad stezujou, pritom se dneska vetsinou maji mnohem lepe nez kdy drive.
pane pozor, to nebyla stížnost, to bylo pouhé konstatování situace. Já si nestěžuju ani na komunisty. Mně bylo prosím dobře, byli mi tři, měla jsem svojí kombinézu a banány mi taky sehnali, a i kdyby mi je nesehnali bylo by mi to jedno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:15
- Nahlásit
Alexa
pošlu ti leteckou poštou celou slošku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:18
- Nahlásit
pawLINka
Tak tam zařiď laskavě sluníčko jinak budu zlá!!! Že prší tady je mi celkem fuk, horší je, když prší tam nahóře...
Lítám tu na koštěti už od rána, ale sama na to zjevně nestačím. Potřebuju posily
inak ti už nebudu dělat přicmrndávačku.
O já neboháááááááááá, fňuk fňuk, napřed pan argosek a teď ty, to je zase den
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:21
- Nahlásit
Pumpa
Já si nestěžuju ani na komunisty. Mně bylo prosím dobře, byli mi tři, měla jsem svojí kombinézu a banány mi taky sehnali, a i kdyby mi je nesehnali bylo by mi to jedno
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Lítám tu na koštěti už od rána, ale sama na to zjevně nestačím. Potřebuju posily
Já se musém učit, tak nemůžu letět bůhví kám. Ale mohla bys objednat takovej ten přístroj, co rozežene mraky a udělá hezký počasí. Nevím jak se to jmenuje, ale viděla jsem to f televizi.
|
Pumpa
Člen |
- Nahlásit
tady prosim sfítí sluníško... Vim, že na mně budete zase nas.atí, ale musela sem vám to řéct. Posílám ho fšem, kterým nesfítí...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:23
- Nahlásit
pawLINka
Ale mohla bys objednat takovej ten přístroj, co rozežene mraky a udělá hezký počasí. Nevím jak se to jmenuje, ale viděla jsem to f televizi.
Jenomže ten mají v Moskvě. Řekni si Pumpě, ta je s komunistama zadobře
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:24
- Nahlásit
Pumpa
Radši pošli ten přístroj co mají v Moskě. Biluše říkala, že jsi s nima kámoška.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:27
- Nahlásit
pawLINka
no a takle se dělaj drby, ale. Já řekla, že mi to bylo fuk, dyť mi byli tři. Ne že sou to kámoši.
Navíc, před lety dala jedna stará komunistka babičce růže, ta se mi teď rozrostla všude po zahradě a já musím kopat kořeny a vysekávat to sekyrou. A ta stará čaramůra určitě na mně kouká z pekelný díry a tlemí se mi....
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:36
- Nahlásit
Pumpa
Mně bylo prosím dobře, byli mi tři, měla jsem svojí kombinézu a banány mi taky sehnali, a i kdyby mi je nesehnali bylo by mi to jedno
to mate pravdu, slecno pumpo, ja se taky za minuleho rezimu nemel spatne, delal jsem v pionyru nastenkare a pochutnaval si na kubanskych pomerancich. je ovsem pravda, ze jsem rad, ze uz je to pryc - kdyby nebylo, musel bych chodit do prace a nemoh si sedet s pejskama doma.
Biluška
To víš, gdo umí ten umí
tak bud rada, ze umis - ona to neni ani tak zasluha cloveka, jako spis stesti .
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:45
- Nahlásit
čas 9:18 - Na Vsetínsku je nejhorší situace na přehradě Bystřička, které do naplnění k hraně přelivu schází ještě asi 2,5 metru. Podle zástupců Povodí Moravy dojde při stávajícím přítoku k naplnění přehrady asi za čtyři hodiny.
To nás spláchne.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:46
- Nahlásit
impact
stavi u vas zabrany?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:49
- Nahlásit
impact
Ty vole...
A k tobě se voda dostane nebo ne? Vůbec nevím jestli jsi "na kopci nebo pod kopcem" v té vaší rovince...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:50
- Nahlásit
argosek
Jestli to půjde přes hráz, tak pochybuju, že pomůžou zábrany. Všechny města v okruhu 20-30km hlásí katastrofu. Nakonec jsem ani neodjela do práce, ptž v Přerově už hlásí městský rozhlas vyklízení města. Já jsem vysmátá, stihla jsem neodjet. Ale když volám máti, ať jede kurva domů, tak né, že tam musí být. V nějaký zasraným pidiobchodě, když se všedchno okolo vyklízí. KURVA!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:50
- Nahlásit
impact
Chceš evakuovat? Tě vezmu i s nudlema k nám. Ale hlaš se včas, víš že mám dojezdovou vzdálenost tři hodiny. Maximálně dvě a půl, rychlejc to prostě nesjedu. Tak abych nedojela akorát k vodní ploše přes kterou už se nedostanu. Miňonka není obojživelník
argosek
ona to neni ani tak zasluha cloveka, jako spis stesti .
Tak štěstí taky hraje určitou roli, to nepochybně. Ale dost velký význam má třá odvaha začít, nějaké ty znalosti taky, pak třá umění komunikovat s lidmi, vést podřízené a přitom je nezabít a tak podobně.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:51
- Nahlásit
cus lidi,tak karvina uz je uzavrena,detmarovice taky,no je to sila a hnus to pocasi!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:52 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Jdu volat rodičům jak je na tom Morava, ať vím jestli se vyprdnout na učení a jet vyklízet barák...
Jestli se to vylije i tady, tak netuchám kam evakuuju všechna zvířata!
Edit: Tak Morava prý statečně stoupá, tata je prý od brzkého rána v montérkách a vyklízí (je nemocný)... Já se na to vys...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:56
- Nahlásit
Biluška a pawLINka
Já osobně naštěstí sedím úplně mimo zátopovou oblast. A máti už jsem vyděsila dostatečně a jede domů. Protože pawLINko maj upouštět tu Bystřičku, než se přeleje a až to upustí (nebo se přelej ), tak to bude teprve sranda.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:58
- Nahlásit
Biluška
Tak štěstí taky hraje určitou roli, to nepochybně. Ale dost velký význam má třá odvaha začít, nějaké ty znalosti taky, pak třá umění komunikovat s lidmi, vést podřízené a přitom je nezabít a tak podobně.
no ale ta odvaha, umeni komunikovat s lidmi, vest podrizene, atd. je soucast toho stesti - nebo spis jeho hlavni slozka. je stesti, ze ses tak narodila a prostredi te takhle zformovalo.
impact
tak aspon, ze vam nehrozi zatopeni
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:58
- Nahlásit
Jinak tady naskakují aktualizace...
http://www.novinky.cz/domaci/200422-on-line-v-trin ci-se-utopila-zena-prehrada-bystricka-odpoledne-pr etece.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 11:00
- Nahlásit
argosek
je stesti, ze ses tak narodila a prostredi te takhle zformovalo.
Když se na to díváš takhle tak to pak jo.
pawLINka
Jestli chceš nějaké zvířata převést sem tak není problém. Ve chlívě je místa dost. Akorát teda netuším jak to převézt, zvířecí vozík nemám. Leda to, co narvu do auta.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 11:02
- Nahlásit
Děfčata tak nevim, ale kdybyste potřebovala někerá z vás evakuovat až do prahé, můžete bejt u mě. Aji s čoklami sanmozřejmě.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 11:03
- Nahlásit
Biluška
Myslím, že to snad nebude nutné... Máme sice hned za zahradou Rusavu, ale v 97 prý byla pod vodou zahrada, ale na dvoře to celkem šlo (je to mííííííírně do kopečka - ani to nejde poznat), tak snad to bude OK...
Furt doufám, že se to počasí umoudří...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 11:04
- Nahlásit
argosek
No ale stejně.
pawLINka
Kdyby bylo potřeba, mám tu dva volný kotce na nějakou zvěř.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 11:09
- Nahlásit
pawLINka
Nejvíc se děsím té Bystřičky.. V Přerově už odmontovávaj mosty, aby to nedrželo vodu, co se z ní má vylejt.
|