| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:44
- Nahlásit
Biluška
Třá ČEZ to dělá úplně normálně. Ještě v Bruntále mi jednou vraceli šílený přeplatek asi 415,- káčé. Okamžitě potom mi snížili zálohy asi o tři stovky měsíčně. Jsem tam hned letěla, že s tím jako nesouhlasím a chci ty zálohy navýšit zpátky páč potom budu mít nedoplatek. Oni mi řekli, že teď jsem měla přeplatek, takže mají právo si to snížit jak budou chtít. Zato kdybysem měla nedoplatek tak je snížit NESMÍM, ani kdybysem chtěla.
Teď na baráku máme tradičně nedoplatky jak prase a ĆEZ nám zálohy samovolně navyšuje. Prostě mi vždycky oznámí kolik mám platit a vůbec je nezajímá jestli s tím souhlasím, nebo ne
no ..tak to je přesný!!!
co se ČEZU tejče, nikdy nevim kolik budu platit příští vobdobí zálohy páč dělaj přesně co ty píšeš! a plyn to samý!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:45
- Nahlásit
Biluška
Fakt? tak mi teda zvýšili o trochu, ale když jsem kdysi proti tomu protestovala, proti snížení, tak mi je nesnížili.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:48
- Nahlásit
makrel
Fakt? tak mi teda zvýšili o trochu, ale když jsem kdysi proti tomu protestovala, proti snížení, tak mi je nesnížili.
Fakt. Odmítli je navýšit zpátky a ještě mi baba u přepážky řekla,že oni nejsou banka a jak prý k tomu přijdou gdyž pak musí lidem vracet přeplatky. Sem tenkrát zírala jak puk.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:49
- Nahlásit
Biluška
ještě mi baba u přepážky řekla,že oni nejsou banka a jak prý k tomu přijdou gdyž pak musí lidem vracet přeplatky.
Takže asi zase záleží na jakou babu člověk natrefí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:55
- Nahlásit
makrel
Takže asi zase záleží na jakou babu člověk natrefí
Asi jo.
Sem v pokušení vyrazit ven když už dobrých deset minut neleje. Ale se vsadím, že jakmile budu hodně daleko od baráku tak zase začne
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:56
- Nahlásit
Biluška
tak rači nikam nechoť, nebo to pak svedou na tebe, že jim teče do sklepa.Já nikam nechodím už 3. den, ale nepomáhá to.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:00
- Nahlásit
Biluška
Třá ČEZ to dělá úplně normálně. Ještě v Bruntále mi jednou vraceli šílený přeplatek asi 415,- káčé. Okamžitě potom mi snížili zálohy asi o tři stovky měsíčně. Jsem tam hned letěla, že s tím jako nesouhlasím a chci ty zálohy navýšit zpátky páč potom budu mít nedoplatek.
vs
Teď na baráku máme tradičně nedoplatky jak prase a ĆEZ nám zálohy samovolně navyšuje. Prostě mi vždycky oznámí kolik mám platit a vůbec je nezajímá jestli s tím souhlasím, nebo ne
vecne nespokojena
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:02
- Nahlásit
argosek
vecne nespokojena
Jistě. Až bude v našem státě něco fungovat k mé spokojenosti tak vám dám vědět pane .Ale obávám se, že to hned tak nebude
makrel
tak rači nikam nechoť, nebo to pak svedou na tebe, že jim teče do sklepa.Já nikam nechodím už 3. den, ale nepomáhá to.
Bysem taky nešla, ale ti psi už jsou jak pitomí. Hlavně Texál teda, ten už je na zabití
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:07
- Nahlásit
Biluška
Jistě. Až bude v našem státě něco fungovat k mé spokojenosti tak vám dám vědět pane .Ale obávám se, že to hned tak nebude
jo tahle debata uz tu jednou byla . v nasem state vetsina veci funguje velice nadstadardne a co jsem videl sve letosni danove priznani, musim rict, ze bych klidne odvedl 3x tolik a porad bych mel pocit, ze platim malo (a to platim poctive presne tolik, co uklada zakon - zadne svindly)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:08
- Nahlásit
argosek
musim rict, ze bych klidne odvedl 3x tolik a porad bych mel pocit, ze platim malo (a to platim poctive presne tolik, co uklada zakon - zadne svindly)
Pane máte nějaké blízké příbuzné, kteří vás odvezou na nejbližší psychiatrické oddělení? Pokud ne tak to považuju za svou povinnost a okamžitě tam vysílám sanitku
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:10
- Nahlásit
Zdravím...
Biluška
Až bude v našem státě něco fungovat
nebude asi, moc tu politiku nechápu, ale dneska jsem si z ranního venčení přinesla předvolební časák patrně, je to od ODS a jmenuje se to "Jasně", na titulce je Dejdar, jako Ozzák samozřejmě a jediná náplň celýho časopisu je o tom, jak to oni dělají dobře a ti druzí úplně blbě.
Těžko tady může něco fungovat, když se lidé, kteří se mají starat o chod státu, starají o jen o svoje zadky a kde vyčmuchat jako špínu na druhé. Byli by dobří na stopy...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:17
- Nahlásit
davidkova renata
co čévéčko uš ti dalo něco zadarmo?
asi si ho na starý kolena pořídim!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:19
- Nahlásit
Pumpa
nebude asi,
lidi si porad stezujou, pritom se dneska vetsinou maji mnohem lepe nez kdy drive.
Biluška
Pane máte nějaké blízké příbuzné, kteří vás odvezou na nejbližší psychiatrické oddělení? Pokud ne tak to považuju za svou povinnost a okamžitě tam vysílám sanitku
to ses moc hodna. hele, mne se tady u nas taky nektere veci nelibi - teda vlastne jedna a to fakt, ze mi pan prezident stale nevratil ridicak , ale jak rika klasik. neptej se, co muze udelat tva zeme pro tebe, ale co muzes udelat ty pro ni. z toho, co tu obcas pises nemam pocit, ze by ses mela zrovna spatne .
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:25
- Nahlásit
argosek
pane a to teď ještě budete mít slevu 900 na dítě. Vaše přání platit trojnásobek hravě zvládne Jirka paroubek
Biluška
Měla jsem teď nedoplatek přes třicet litrů a požádala jsem o nezvyšování záloh, neb jsme měnili okna - Nezvýšili.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:29
- Nahlásit
Kurva mám docela lufta odjet do práce. Skoro všechny zmiňovaný místa jsou ode mě v okruhu do třiceti km.
http://www.novinky.cz/domaci/200422-on-line-v-trin ci-se-utopila-zena-kraj-vyhlasil-stav-ohrozeni.htm l
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:32
- Nahlásit
argosek
z toho, co tu obcas pises nemam pocit, ze by ses mela zrovna spatne .
Nemám se špatně, ale to je moje zásluha. NIkoliv zásluha státu. Stát dělá všechno proto, abych se špatně měla
teda vlastne jedna a to fakt, ze mi pan prezident stale nevratil ridicak
Děláte něco špatně pane . Páč můj otec přišel o řidičák před třemi týdny v Polsku (nadýchal, on tvrdí, že zbytkáč....), sebrali mu řidičák a už má vystavený nový.
kachna_
Měla jsem teď nedoplatek přes třicet litrů a požádala jsem o nezvyšování záloh, neb jsme měnili okna - Nezvýšili.
Tak asi to fakt bude o tom, na koho narazíš. Já o nezvyšování nežádám, páč stejně pořád doplácím. Ale tenkrát v paneláku jsem chtěla nesnížit a odmítli to.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:37
- Nahlásit
Biluška
Odmítli je navýšit zpátky a ještě mi baba u přepážky řekla,že oni nejsou banka a jak prý k tomu přijdou gdyž pak musí lidem vracet přeplatky.
jasne, pani, jak k tomu prijdou, to nejste schopna si dopredu vypocitat kolik spotrebujete elektryky?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:43
- Nahlásit
impact
Ani mi nemluv, nemohla jsem v noci vůbec spát, jak jsem se připravovala na to, že budem stěhovat rodičům barák... A Rusava tady v Huléně je na tom docela bledě teda... Chybí jí na některých místech tak 80 cm...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:46
- Nahlásit
nazdar neplatiči
tady sluní svítíčko, hlavu nemám fijalovou babkofsky, ale červenou do fijalova docela dobrá barva, akorát na vobrázku teda vypadá ouplně jinak.
zálohy mi taky snižujou a zvyšujou jak chtěj, ale u čezu dycky zavolám aby mi jí nechali na původní částce (zatím mi jí chtěli několikrát snižovat) a bez problémů. u rwe mám zálohy na trvalej příkaz a platím si co chci bez ohledu na jejich rozpisy. Teda vždycky platím o něco víc než chcou a pak před vánocema mám na ježíška
Davítkovárenata
z neznámých mě důvodů snížil zálohy aniš bych si toho pochopitelně fšimla,takže těch 13 litrů prostě zaplatim
teda to sis vážně nefšimla, že platíš míň???????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:48
- Nahlásit
Alexa
tady sluní svítíčko
gde bydlíš, na Marsu????
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:48 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
kachna_
pane a to teď ještě budete mít slevu 900 na dítě. Vaše přání platit trojnásobek hravě zvládne Jirka paroubek
myslim, ze ne, slecno kachno_ . paradoxni je, ze zrrovna cssd pred nekolika lety podnikla kroky, ktere mi na danich nejvice ulevily.
Biluška
Nemám se špatně, ale to je moje zásluha.
no a tak to ma byt, ne?
NIkoliv zásluha státu. Stát dělá všechno proto, abych se špatně měla
stat ma na tvem dobre se meni take dost velkou zasluhu. a rozhodne stat nedela nic pro to, aby ses mela spatne. lidi jsou strasne rozmazleni a nevdecni
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:48
- Nahlásit
Alexa
Sluníííčko??? Z kama jsi??? Doufám, že někde z Jeseníků a ták.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:52
- Nahlásit
makrel
pawLINka
tadyk http://www.jilove.cz/images/kamery/kamera_namesti. jpg
chvílema zalejzá jsou tu takový ty bílý beránci a mezi nima modrý nebe
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:53
- Nahlásit
Alexa
tak to prosím okamžitě pošli na Moravu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:54
- Nahlásit
makrel
pawLINka
tady tak jako posvěcuje...slunko asi..bo uš nevim jak to vypadá
Alexa
docela dobrá barva
škoda..
teda to sis vážně nefšimla, že platíš míň???????
ne tak abych to řešila..páč někde zas za něco přidali bo splácíme vokna a tak prostě vůbec je f tom m*dnik
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:55
- Nahlásit
makrel
ak to prosím okamžitě pošli na Moravu
posílám ale víš jaký sou lidi nepřejícný tak nevim essi to dorazí
To je fakt výrok dne: Je lepší, když se důchodci leknou teď, než až jim nepřijde penze, říká Kalousek (reakce na tu složenku se státním dluhem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:55
- Nahlásit
Bububu:
Sabyjácíííí vot aleksýýýýýý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:56
- Nahlásit
Alexa
To je fakt výrok dne
uš sem to četla ,ty voe to sou takoví debilové,že se to snat může líbit jen panu argoškovi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:00
- Nahlásit
pawLINka
jeseníky už jsou zase zatažené, ale zatím nic nepadá.
argosek
no a tak to ma byt, ne?
Jo, ale kdyby mi přitom stát neustále neházel klacky pod nohy byla bych asi radši.
stat ma na tvem dobre se meni take dost velkou zasluhu. a rozhodne stat nedela nic pro to, aby ses mela spatne. lidi jsou strasne rozmazleni a nevdecni
No tak to si teda dovolím nesouhlasit. Třá když po mě stát (prostřednictvím exekučních úřadů ) chtěl zaplatit čtvrt milionu dluhu za někoho pro mě zcela cizího.
Nebo když moje děti nemůžou jezdit do školy školním autobusem páč ho okupují děti jiné barvy pleti a nikdo není ochoten je nějak umravnit.
Nebo když mi na sociálce řekli, že jsem povinna Mášenka živit páč je můj druh, ale když chtěl Mášenek mě a děti započítat do jakéhosi formuláře při výpočtu výše podpory v nezaměstnanosti tak mu na tomtéž úřadě řekli, že nejsme manželé takže ho počítají samostatně a hotovo
Víc ti toho ani vyjmenovávat nebudu, páč bych tu byla do zítřka, naštvala bych se a rupla by mi céfka. A to si nemůžu dovolit, už mám nechodící ortézu na koleni, další zranění momentálně nechci
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:03
- Nahlásit
Biluška
No tak to si teda dovolím nesouhlasit. Třá když po mě stát (prostřednictvím exekučních úřadů ) chtěl zaplatit čtvrt milionu dluhu za někoho pro mě zcela cizího.
Nebo když moje děti nemůžou jezdit do školy školním autobusem páč ho okupují děti jiné barvy pleti a nikdo není ochoten je nějak umravnit.
Nebo když mi na sociálce řekli, že jsem povinna Mášenka živit páč je můj druh, ale když chtěl Mášenek mě a děti započítat do jakéhosi formuláře při výpočtu výše podpory v nezaměstnanosti tak mu na tomtéž úřadě řekli, že nejsme manželé takže ho počítají samostatně a hotovo
Víc ti toho ani vyjmenovávat nebudu, páč bych tu byla do zítřka, naštvala bych se a rupla by mi céfka. A to si nemůžu dovolit, už mám nechodící ortézu na koleni, další zranění momentálně nechci
teeeda, ten zly stat se tak snazi, aby te dostal na kolena a ty se presto mas tak dobre. tomu rikam triumf vule .
|