Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4410 . 4411 . 4412 . 4413 . 4414 . 4415 . 4416 . 4417 . 4418 . 4419 . 4420 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:41
- Nahlásit

Alexa
taková ta babkofská fijalová.
no vidíš, to máš akorát na ostrof, důchodky a vyxlajvant ti koupíme. Pro imodyjum si zajdu teda zajtra, kdyš myslíte

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 21:54
- Nahlásit

tady už všichni umřeli,nebo co? Tak se teda jdu taky svalit

Pumpa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 22:08
- Nahlásit

Zdravím fšecky, uš sem se vrátila s chalupy. Je to tady ve městě hnusný, už aby byl zase pátek...

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 22:09
- Nahlásit

Pumpa
no, nejlepci je na chalupe bydlet

Pumpa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 22:15
- Nahlásit

leyenda

mi povídej... i ten pes je votrávenej jak malajskej šíp...

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 22:27
- Nahlásit

Tak uš sme z venku, rozinka měla ve střevech nějakou bakterii, dobrala akorát atb, je možný, aby ta čuba najednou tak děsně vyrostla? Jak už nemá průjem a může normálně přibírat, je velká jak sviňa, už skoro vůbec neni kudrnatá, má tlustý tlapy, už je do kopce a dorůstá jí hlava, začíná být v tom nejhnusnějšim bernskym období. Už taky kouše mařku shora do hlavy. Mařena se něčeho nafurtovala ve křoví, doufám, že nebude blejt. Uš máte všichni vykáklo a obarvíno?

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 22:42
- Nahlásit

Gerda
Uš máte všichni vykáklo a obarvíno?

ja jsem uz taky pohladila koniky na dobrou noc, jsem probudila vlastovky, tak zacaly svitorit a litat po staji a jedna se vykakla psikovi na zada
tak mam posraneho psika
a neco doctu, vybarvim obrazek sovy a narysuju prurez brzdou bicyklu
a muzu jit spat

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 22:44
- Nahlásit

Zdravím všechny. Byli jsme u kamaráda na severu. 6 rodin, 6 a 1/2 dítěte ve věku -4měsíce (to ta půlka ) až +3roky a 5 psů (4 naši). Naše tři fenky se chovaly jak hystérky a náš bláznivej německej vofčák se choval jak kanysterapeút

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 22:55
- Nahlásit

Docela jsem litovala těhotnou kamarádku, vypadá, jako kdyby čekala sloničku. Hasky jí zřejmě také litovala a vtírala se jí.
Blbé bylo, že kamarádce to bylo nepříjemné a snažila se jí odehnat. Bohužel se nemohla skrz ani přes nadměrné těhotné břicho ohnout a psa účinně odehnat, snažila se jí proto odehnat pouze hlasem. Možná by byla i úspěšná, kdyby Hasky nebyla hluchá.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 23:25
- Nahlásit

cusik flusik co jste tu cely vikend vyvadeli?

pawleenka
furmiky budou hned jak mi dorazwj od fsech penizky na ucet, alebrz to musim zaplatit a to nemohu dokud tam nemam prachy
zatim dorazili od Alexy, makrelky a Dasky, ale byl vikend tk hodne plateb nenuselo projit a verim ze zitra vetsina dorazi.

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 05:49
- Nahlásit

Dobre rano vsem, hezky tyden a hlavne at rychle utece a je zase patek

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 07:13
- Nahlásit

Brý ráno, přeju všem ať neprší a ať jim není blbje a zbytek je jedno.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 07:18
- Nahlásit

fstávat a makat, uš je zase pindělí. Deme se prtínat.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 07:42
- Nahlásit

Biluška
Já dnes nemakám, já se léčím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 07:43
- Nahlásit

tě bůch
du se prtínat násletkem čehoš nestíhám
kachna_
haska je teda taky kanysterpeut a eště hluchej)))) to nigdo nemá,pani! hned jí nakrejte budou malí hluší kanysterapeuti!

jinak fšímáte si,že se debata už delší dobu opjet točí kolem hoven?..já nevím,že to dycky u nich končí)))
lucYnka XIII
já to pošlu aš ted bo sem myslela,že gerda to pošle aji za mě,ale nemá na oučtu prachy zistila,tagže došlo tim pádem ke spoždění,hnet to napravim páč se bojim honzíka

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 07:48
- Nahlásit

davidkova renata
budou malí hluší kanysterapeuti!
to je fakt, narvu je Waldovi coby labradoooory - bonzaje

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 07:50
- Nahlásit

davidkova renata
jinak fšímáte si,že se debata už delší dobu opjet točí kolem hoven?..já nevím,že to dycky u nich končí
no jo, já nerada, ale kdyš to je zrovna zatraceně aktuální téma Až mětopřejde tak slibuju, že o ho..... ani nemuknu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:06
- Nahlásit

kachna_
to je fakt, narvu je Waldovi coby labradoooory - bonzaje

to jo!! béme hlavní dodavatelé,můžem jí krejt vopakovaně!!!
makrel
Až mětopřejde tak slibuju, že o ho..... ani nemuknu.
sim tě,to neřeš,zde bylo zaznamenáno již několik peryjot gdy se debata točila výhradně kolem howen,asi nějakej přírodní ciklus

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:09
- Nahlásit

davidkova renata
asi nějakej přírodní ciklus
tak mě napadá, jesi jsem to teda nechytla tady v rámci toho cyklusu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:17
- Nahlásit

Dobré ráno všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:30
- Nahlásit

makrel
jesi jsem to teda nechytla tady v rámci toho cyklusu
no to je klidně možný,taxi rači zalošte vlastní foru gde se fekálná cykly nevyskytovaly at to zasejc nečapnete!!
Lucie Kratochvílová
těbůch,co čévéčko uš ti dalo něco zadarmo?

jinak sem ted volala na to vyučtování,takže jakýsi chytrák z neznámých mě důvodů snížil zálohy aniš bych si toho pochopitelně fšimla,takže těch 13 litrů prostě zaplatim ,jako fakt výborný,mám dost

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:36 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

davidkova renata
no to je klidně možný,taxi rači zalošte vlastní foru gde se fekálná cykly nevyskytovaly at to zasejc nečapnete!!
já uš mám, bylinkovou a veršovací, ale tam ty cykly chodí taky

COOO? Jak ti moh něgdo snížit zálohy? To snad můžeš jenom ty, ne? Nebo s tím musíš aspoň souhlasit.

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:37
- Nahlásit

URL

Dobré ráno, hele, jak bylo na Šumavě.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:38
- Nahlásit

davidkova renatacus,tak to je hnus a teda fest husty,jako to si tam nekdo jen tak muze snizovat zalohy,me spis pripada,ze to je jejich tah,jak vytahnout z lidi nejvic penez!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:39
- Nahlásit

Vyplňuju formulář k pojistce kvůli té páteční havárce. Chtějí vědět jméno, adresu a telefon toho gdo nehodu způsobil. Nevíte něgdo jaký telefon má ta srnka? A adresu? Bude stačit gdyž napíšu "bývalá střelnice, nalevo od Nových Heřminov, tam jak je ten prudký stoupák " ??

davidkova renata
sim tě,to neřeš,zde bylo zaznamenáno již několik peryjot gdy se debata točila výhradně kolem howen,asi nějakej přírodní ciklus
By se měla opět dostavit StaHi s fekálautem.

Mimochodem, paní, tady vylezlo svítítko Asi tak na pět minut, ale vylezlo

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:40
- Nahlásit

Biluška
Mimochodem, paní, tady vylezlo svítítko
Tak tady leje vkuse od nevím kdy, asi od čtvrtka. Bez přestávky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:41
- Nahlásit

Biluškatady leje a leje!
makrelcus pani jak vam je?jeste furt serete?

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:42
- Nahlásit

nemethova5
cus pani jak vam je?jeste furt serete?
jo,trochu, ale křeče zmizly.aspoň něco.

Biluška
Člen
- Nahlásit

makrel
COOO? Jak ti moh něgdo snížit zálohy? To snad můžeš jenom ty, ne? Nebo s tím musíš aspoň souhlasit.
nemusí. Třá ČEZ to dělá úplně normálně. Ještě v Bruntále mi jednou vraceli šílený přeplatek asi 415,- káčé. Okamžitě potom mi snížili zálohy asi o tři stovky měsíčně. Jsem tam hned letěla, že s tím jako nesouhlasím a chci ty zálohy navýšit zpátky páč potom budu mít nedoplatek. Oni mi řekli, že teď jsem měla přeplatek, takže mají právo si to snížit jak budou chtít. Zato kdybysem měla nedoplatek tak je snížit NESMÍM, ani kdybysem chtěla.

Teď na baráku máme tradičně nedoplatky jak prase a ĆEZ nám zálohy samovolně navyšuje. Prostě mi vždycky oznámí kolik mám platit a vůbec je nezajímá jestli s tím souhlasím, nebo ne

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

makrel
já uš mám, bylinkovou a veršovací, ale tam ty cykly chodí taky
hele taxi najdi rači jinej wep!
Jak ti moh něgdo snížit zálohy? To snad můžeš jenom ty, ne? Nebo s tím musíš aspoň souhlasit.
no voni posílaj tu a tam rozpis,jenže jaxem blp taxem nekoukala samo na předešlý částky,ani ty rozpisy za ty leta nemám,jen ten poslední a ten je už sníženej,takže to bylo stejný číslo,se poseru,fakt
jako hlavně nechápu proč cosi snižujou dyš ve výsledku viděj,že dycky!!!!! doplácim kolem 5 litrů! páč ty 4 položky co tam sou se stejnak sečtou najednou,tagže nechápu smysl!

<< 1 ... 4410 . 4411 . 4412 . 4413 . 4414 . 4415 . 4416 . 4417 . 4418 . 4419 . 4420 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání