Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4410 . 4411 . 4412 . 4413 . 4414 . 4415 . 4416 . 4417 . 4418 . 4419 . 4420 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:08
- Nahlásit

nemethova5
takže všechno k hovnu, ach jo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:09
- Nahlásit

jinak jak jsem se ho ptala na objekt,tak rikal,je to v poradku budete it dobry objekt,hned chtel se mnou podepsat smlouvu,tak si rikam,kdyz v poradku,tak v poradku,priste uz tak blba nebudu!!!!hned jak to delam si pujdu prohlidnout objekt,nez neco podepisu,ale ta vidina prace mi asi ku.va zatemnila mozek!!!!no jak ja jsem si ze vcerejska na dnesek vytrpela,byla mi takova kosa a jak chcalo,no fialovy hnus,hnus,hnus!!!!!asi svine vedel,proc hned chce podepsat smlouvu,pane boze,jak ja jsem krava blba a naivni!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:11
- Nahlásit

kejtlinjako ale chapes to????celou noc venku,at je jakekkoliv pocasi a nemas se ani kde ohrat a udelat si caj????o zazemi ani nemluve!jinak,furt venku musis byt,furt venku a zmrd mi jeste vyhrozoval,ze jsem podepsala smlouvu,ze musim jit do prace,ale ze nevyplaci zamestnancum penize o tom uz se blbecek nezminil!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:13
- Nahlásit

nemethova5
ve zkušební době, můžeš přece odejít i hodinu po tom, co podepíšeš smlouvu ne? bez udání důvodu, jsem si skoro jistá, že to tak je.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:13
- Nahlásit

kejtlinjo a to roznasim jeste letaky,taky super,nebyt mamy,ktera mi to natridila a pomohla roznest,tak se domu vratim az nekdy o pulnoci!

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:14
- Nahlásit

nemethova5
ty woe ty máš teda kliku, ale že už ses nepoučila. Ve smlouvě bys měla mít zkušepku takže neřeš a příště fakt fšechno předem zkontroluj!!!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:16
- Nahlásit

Alexajo mam kliku na zmrdy,jak se tak koukam,prave,ze tomu sem se chechtala,ja vim,ze muzu odejit do tri mesicu bez udani duvodu,jak pise kejtlin,klidne i hodinu po podepsani smlouvy,prave nic neresim,rikam,jen jsem se smala,jo asi na nej poslu urad pro ochranu a zdravi pri praci,at se na zmrda kouknou.

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:22
- Nahlásit

nemethova5
teda paní, vy narážíte na samé lepší

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:24
- Nahlásit

makrelpozoruju,sam buzerantskej ksindl nejvetsi!

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:25
- Nahlásit

nemethova5
a ty letáky nemáte doufám prot to individuum, co jste psala minule????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:31
- Nahlásit

makrelne to roznasim pro ceskou postu,ale taky nic moc a prace desna,jen za dvojku a letaky jsou kazdy den,krom soboty a nedele!dnes mi pomahala mamka,klobouk dolu,posledni dobou jsme se desne hadali,tak zjistila konecne jak na to jsem,ze to neni zadna sranda,tak mi pomohla to roztridit,tridila celou noc,a pak to semnou roznesla,v tom hnusu pocasi dnesnim.

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:32
- Nahlásit

nemethova5
no to je dost, každý den a ještě v tomhle počasí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:35
- Nahlásit

makrelno je to hrozny pani,hrozny,co vam budu povidat,ted az sestra nasla praci po pul roce,jde delat do sporitelny!to ma bakalare,dela si ted magistra,ma velkou praxi a taky se nikde nechytala,sila,fakt sila.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:45
- Nahlásit

makrel
rybizničko,mám tvýho emilka?? uš su stará a taxi to nepamatuju,mám pro tebe nějakou písemnost vot lejendy,přepošlu..essi emila nemám,tak tady je můj
davidkova.renata@seznam.cz
se zjef a hnet to pošlu neš pojedem s lejendou a trystanem na teplej vostrof

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:48
- Nahlásit

davidkova renata
uš vám paní píšu a na ostrof jedu taky, teda až se uzdravím, tak na mě počkejte prosím

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:52
- Nahlásit

Taky je u vás tak hnusně? Byli jsme se psama a jsem celá promáčená, hnus.

Navíc Morava i Rusava jsou nebezpečně vysoko.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:53
- Nahlásit

davidkova renata
tady máš tu buchtu http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=17484

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:01
- Nahlásit

Dnes chci velebit aleksu za dvě věci - za ubrousky, co s nima stírala pudlí bobky, a za masakrováček na seleninu. Během dvaceti minut sem stvořila úžasňácký svačinky pro mě aji pro máňu, dokonce!!!!!!!!! sem zjistila, že i brokolica může být dobrá, dyš je najebaná na malýnkatýýý ždibýýýčky. Eště že ho mám, díky alekso, ušetřila si mi dvacet let práce s ručnim strouhánim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:02
- Nahlásit

makrel
uš to vodešlo))
pawLINka
Navíc Morava i Rusava jsou nebezpečně vysoko.
no ted to řikaj ve správách..prej se česko připravuje na povodně,hlavně morava..
Alexa
tady máš tu buchtu
mnááám))))))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:06
- Nahlásit

Alexa
hele tam nejni to kakau..tak ho tam jebnu ne?

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:09
- Nahlásit

nemethova5
pani, vy ty spatny prace a podvodniky uplne pritahujete

pawLINka
Taky je u vás tak hnusně? Byli jsme se psama a jsem celá promáčená, hnus.

Ne, tady jsme z pobytu na cerstvem vzduchu momentalne popraskany
a spaleny a navic musime davat pozor, co kde lita, abychom nedostali do hlavicky taskou nebo vetvi

davidkova renata
pani, mockrat dekuju

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:09
- Nahlásit

davidkova renata
Na to nemusém mít puštěné ani zprávy. To je v řiti... Rodičů dům je na břehu Moravy a tady v Huléně jsme kousíček od Rusavy. Paráda. Snad se to počasí umoudří... Hlavně v Jeseníkách...

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:11
- Nahlásit

davidkova renata
hele tam nejni to kakau..tak ho tam jebnu ne?
jasně je to někde f komentářích že se maj dát 2 žlíce, dala sem to tam vod voka
Gerda
díky alekso, ušetřila si mi dvacet let práce s ručnim strouhánim.
to sem ráda že ti to pomohlo

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:14
- Nahlásit

Sim vás, nevíte, za jak dlouho by měl zabrat ten Endiaron? Jako jestli za 1, 3, nebo 5 tabletek.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:24
- Nahlásit

pawLINka
Snad se to počasí umoudří... Hlavně v Jeseníkách...
Nic, tady leje čím dál víc.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:38
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/200382-deste-zenou-re ky-nahoru-na-karvinsku-se-vylevaji-z-brehu.html

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:43
- Nahlásit

Děte někam, jestli prší nahoře, tak nás to tady dole zaplaví.

Rodiče mají domek podsklepený a v 97 byl zatopený "jen" sklep, ale barák dostal pěkně na prdel a kdoví jak by přežil další zaplavení! A tady v Huléně... Radši ani nemluvit. Zvířata a všechno...

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:44
- Nahlásit

Děfčata! Ty vado, kdybyste potřeboval něco poslat, dejte vědět! Myslim na vás, ať to neni průser!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:46
- Nahlásit

leyendajo pritahuju,ja mam fakt pech!
makrelpani,kupte si imodium,sic je drahy,ale zastavi i vlak,osobni zkusenost!

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:47
- Nahlásit

nemethova5
mi na té pohotovosti právě řekli Endiaron, ale už jsem měla dva a žádné velké zlepšení se nekoná

<< 1 ... 4410 . 4411 . 4412 . 4413 . 4414 . 4415 . 4416 . 4417 . 4418 . 4419 . 4420 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání