Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4410 . 4411 . 4412 . 4413 . 4414 . 4415 . 4416 . 4417 . 4418 . 4419 . 4420 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 11:36
- Nahlásit

impact
Ty voe, tuším že 1600, ale možná kecám... Taky záleží jakou má auto spotřebu, jak moc je naložený a ták. My jsme jeli naložení, s rakvou na střeše a s vozíkem plným čoklůch, takže normálně by to bylo určo míň...

Snad s tou částkou nekecám.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 11:36 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

pawLINka
Aha, tak to jde. A jedete?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 11:38
- Nahlásit

impact
Nejedeme, musém se učit. Letos vynecháme, bohužel... A beztak bude letos hezky.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 11:43
- Nahlásit

pawLINka
My teda asik nakonec jedem na otočku v sobotu. Ráda bych, aby se paničky těch dvou darebů mrkly, jak to tam chodí a na podzim to zkusíme na ostro.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 11:46
- Nahlásit

impact
No mě mrzí, že letos nejedeme, protože už loni jsem chtěla Jessu přihlásit na sprint, ale bylo jí blbě tak jsem to vzdala.

A letos zase nic.

Chci s ní zkusit i výstavu. Sice šanci asi nemá, ale jen tak.

rosnička
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 11:50
- Nahlásit

makrel
Endiaron a uhlí jenom a přes týden musím ke svému doktorovi a na vyšetření
Pani, jestli už vám lezou piškoty i ušima, moc se mi před nějakou dobou vosvěčily suchary, nějaké jako snad na štíhlou línyji- vypadaj jak prokrojená sušená houska, ale křehoučká a moc dobrá. Jsem se podobně tejrala před pár měsící a tyhle jediný, koupený v Albertu, jsem dokázala pozřít.

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 11:52
- Nahlásit

rosnička
no mě hlavně leze krkem to, že nevím z čeho to mám a opakuje se to, i když ne v tak šíleném rozsahu jako teď

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 11:59
- Nahlásit

makrel
Ahojky, a má ti kdo zajít s Filípkem? jestli ne, tak já bych ti ho zašla vyvenčit.
Brzy se uzdrav

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 12:03
- Nahlásit

Monty
Ahoj, já ho vezmu dneska jen kolem baráku a kdyby něco, tak by přijeli naši,ale díky za nabídku.Snad už v neděli budu ok

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 12:04
- Nahlásit

makrel
chudinko nemocna
se nechci zase vnucovat se svyma alternativnima metodama, ale zkus si sehnat ten zeleny jil, to na tyhlety strevni potize zabira prima a nema to zadne vedlejsi ucinky
a piskoty mi teda nepripadaji jako dieta moc vhodne, to teda fakt radsi suchary anebo uplne nejlip takove placky z nabobtnale ryze
mas teplotu?

rosnička
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 12:35
- Nahlásit

makrel
no mě hlavně leze krkem to, že nevím z čeho to mám
To je jasný! Ale aby vám to vodborníci ráčili říct, bylo by fajne, dybyste do tý doby nezdechla hlady, že jo?!

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 13:13
- Nahlásit

rosnička
bylo by fajne, dybyste do tý doby nezdechla hlady
mela by se dat dokupy nes vyrazime na ostrof

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 13:20
- Nahlásit

leyenda
placky ani teplotu nemám, mám rohlíky a rýži.

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 13:22
- Nahlásit

makrel
tak vydrz na te ryzi a az pujdes nakoupit, kup si placky a jil

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 13:26
- Nahlásit

makrel
poradis si s francouzskym textem?
http://www.onnouscachetout.com/le-chlorure-de-magn esium

rosnička
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 13:35
- Nahlásit

leyenda
mela by se dat dokupy nes vyrazime na ostrof
Jistěže! Jako bacilonosiča ji tam nemužem potřebovat! Ště nám tam zatáhne ňákou chorobu a Bret, místo aby vopskakoval nás, jí bude přikládat mokrej hadr na čelo, k posteli přistavovat kýbl a drhnout po ní wc mísu. Tak takle né!

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 13:59
- Nahlásit

leyenda
francouzsky neumím, jen angl.a něm.
Mám ofšem další problém a to ten, že nepolknu Smectu. Tak budu muset mít živočišné uhlí asi.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 15:12
- Nahlásit

no tak to je výýborný,zas je tu nadrásáno!!!!!!
co jinak krom toho že makrelka má furt sračku? sem jí ale řikala aby nejedla s kastrúlku toho králýka,že se posere a vona že prej né,že je dyjetní..tak tady to má!
jinak sme byly u aleksy na pudlatech... PŘÍÍÍÍŠERNĚ ROSTOMILÝ SOU !!!,ale jako fakt!!!
all
jaxem tu včera psala vo tom najitým štěndu,tak v noci to zabalilo,vet řikal,že bylo příšerně zaškrkafkovaný,že nemělo šanci..sii přectafte,že ho jedna svině vocad měla koupit ta 100kč f tržnici a narvala ho nějakejm lidem co ho ale vůbec nechtěli,ty jí ho pak vrátili a vona ho prostě vyhodila na ulici ,nevim jak dlouhá byla celá tadle anabáze,ale jen co f pindělí zistim podrobnosti,uděláme jí tady takovou vostudu,že se ta svíně bude bát vylízt z baráku!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 15:23
- Nahlásit

makrel
zkoušela si černý čaj oslazený glukopurem? Sice se nenajíš, ale při dlouhých střevních potížích určitě osvěží. A další rada, pokud v sobě nic neudržíš, má se prý pít a jíst malou lžičkou a strašně pomalu.
Má to i kladný výsledek. Nebudeš muset držet redukční dyjetu.

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 15:25
- Nahlásit

davidkova renata
uděláme jí tady takovou vostudu,že se ta svíně bude bát vylízt z baráku!!

skoda, ze vam nemuzu pomoct delat vostudu svini, v tom se docela dobra

makrel
prelozim ti to, budu se snazit brzy, poslu mejlem bud Lucynce nebo Bilusce nebo Davidkovy, jestli nektera z nich ma tvuj a bude tak hodna a preposle ti to

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 15:30
- Nahlásit

Furt tu leje a furt tu leje Zrušila sem úplně fšechny tréninky a ven taky nejdu Stejně jedinej pes, který je ochotný jít v tomhle ven je borderka, páč je úplně švihlá Toho psa mám fakt za trest.

leyenda
Klidně to pošli, to lybičce předám

davidkova renata
Sfini budu dělat ostudu s tebou a ještě na ni pustím Pumu

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 15:31
- Nahlásit

gabifi
mám pít hořký čaj a jíst rozvařenou rýži.
leyenda
Jé, to budete moc hodná paní, můj mail má i paní gerda kvůli terminátoru

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 15:43
- Nahlásit

leyenda
skoda, ze vam nemuzu pomoct delat vostudu svini, v tom se docela dobra
to neva,počkáme až dorazíte někdy do Práglu a uděláte jí vostudu solo až budete mít čas..dělání vostudy sviním je věc nadčasová,tagže f poho
Biluška
Furt tu leje a furt tu leje
a bude hůř
http://www.novinky.cz/domaci/200382-na-morave-bude -az-do-utery-silne-prset-na-petruvce-je-stav-ohroz eni.html
makrel
nejsi březí třá????

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 15:45
- Nahlásit

davidkova renata
tak to 100% ne

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 15:54
- Nahlásit

Lidé, již neserte, čék má purgovat jen jedenkráte denně! Lypka nám to kazí!
Sem musela nafotit, jak po nás šli ti pudlíci, normálně nás pojedli, nejvíc ze fšech strašili svýho staršího bráchu )) Toho dokázali desetidekoví šmejdíci zahnat aš na pohofku, gde trpěl. Pak pojedli škorní, pojedli navzájem sebe a Baluna na ně koukala přes okno jako vrach z hororu pátek třináctýho. A měla z nás radost, mocinky vrtěla vocáskem a rozhodně nás kousla míň neš aleksa, dyš sme jim dávali piškotku. Pudlata sou boží, jsou velmi malá, ale velice škodná, postupně se všechna vysrajdila a aleksa běhala s utěráčky a stírala. Na tak malé pejsky serou velmi velká hovínka. Dělaj to schválně! Pak sme se šli projít na cvičák, byly tam vovečky s úplně malinkejma vofčátkama, někerý byly úplně čerstvě narozený, takže naše čupky hledaly placenty a musely dostat pokárání, neb byly, hlavně maryje, jak bláznivé po placentách či co to je. Asi chci taky pudlátko. Mařena zas trpí za hárafkama, eště že potkala hepku a mohla si jí ojet.

rosnička
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 15:55
- Nahlásit

davidkova renata
ale jen co f pindělí zistim podrobnosti,uděláme jí tady takovou vostudu,že se ta svíně bude bát vylízt z baráku!!
Se přidám, ať nám to de líp vod ruky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 16:08
- Nahlásit

davidkova renata
a bude hůř
Bude. Ve sklepě je vody tak lehce nad podrážku. Ještě se to dá projít suchou nohou, ale to nebude mít dlouhého trvání. Semetrice První už teče do obýváku . Dědouš už tu běhá s krompáčem a vyrábí meliorační rýhy . Nechápu proč to pořád tak zatvrzele dělá když to stejně vůbec nepomáhá
S povodněma začínám tak nějak počítat, jedu do města nakoupit velkozásoby vody, konzerv a granulí.
Úplně nejvíc mě deptá, že šeříky sotva začali kvést a už odkvétají, páč to mokro jim nedělá dobře . Jsem si je vůbec neužila

impact
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 16:26
- Nahlásit

Impact venčí smečku....

kinta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 16:36
- Nahlásit

impact
Pani, já se nějak ztrácím, můžete mi prosím zopakovat pro osvěžení která nudle je která? Teda bude stačit, když je vyjmenujete s krátkou definicí každé. Děkuji Vám velmi.
Jo, Máfa můžete vynechat, toho pořád poznám.

kinta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 16:40
- Nahlásit

Jelikoš jenom prší
depréze se mi vrší.
Byli sme v dešťu
psík zvedal nošku
hovínka padala
já sem je zbírala.
Doma se nudí
stále mne prudí.
Skovávám ježečka
von ho pak hledá,
ale po vosumdesátývosmý
uš ho to neba.
Traverzu vytáhnu
hřbítek mu přetáhnu.
A po této těšké práci
budu dělat paci paci.
Povezou mě houkačkou
jako lybku se sračkou.

<< 1 ... 4410 . 4411 . 4412 . 4413 . 4414 . 4415 . 4416 . 4417 . 4418 . 4419 . 4420 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání