| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:48
- Nahlásit
pawLINkatady je to taky pekne v perdeli,sice mi jsme na kopcu,ale dole uz peken tece voda vsude.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:49
- Nahlásit
makrel
a neni endiaron spíš něco jako desinfekce střef? Vim, že se na srandíru dává, ale zároveň si ani moc nevzpomínám, že by nějak pomáhal....ten jíl by to mohl neutralizovat a pomoct zastavit, jinak jak řiká nemethová - mám tak moc dobrou zkušen ost s imodiem.
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
sice mi jsme na kopcu
Závidím.
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
makrelno prave,endiaron je slabej jak cajicek,me to pomohlo,mam to poradene od lidky od chovatelky,jsem mela takovou sragoru,ze jsem myslela,ze potahnu na pohotovost,jsem myslela,ze se na wc asi zabydlim a pomohlo mi to imodium.je to bez receptu,akorat stoji stovku,myslim osm tablet.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:50
- Nahlásit
Gerdanemethova5
no vidím to tak, že bohužel asi zase zítra skončím u doktora .Jinak mám problém, že tu Smectu nepolknu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:52
- Nahlásit
Gerda
Děfčata! Ty vado, kdybyste potřeboval něco poslat, dejte vědět! Myslim na vás, ať to neni průser!
Bysme potřebovali poslat sluníčko. Tady prší už dva týdny prakticky v kuse. Dycky přestane tak na tři-čtyři hodinky a pak to jede znova. Uš mi to jde na nervy Psi jsou nevylítaní, koza je vzteklá páč je zavřená v chlívě a nemůže terorizovat a na zahradě všechno pomalu hnije. Jediný co tu roste jsou houby Ty už můžu sklízet přímo z okna. Což je mi naprosto jedno páč houby nejim
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:52
- Nahlásit
makrelpockej to je prasek,si to namichej do vody a vypij to,ne?nebo ani to ti nejde?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:53
- Nahlásit
nemethova5
to bleju
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:54
- Nahlásit
Biluška
houby jakože jedlé?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:54
- Nahlásit
makrelsakra,no to ti asi vadi,te to drazdi,asi mas nejakou virozu hnusackou.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:55
- Nahlásit
nemethova5
nemethova5
nee, já bleju jen tu smectu, jinak nee.Prostě ji nepolknu, natáhne mě strašně
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:57
- Nahlásit
makrel
To je pasta, né? Si to mázni na chleba.
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
makrelzkus to imodium,radim ti dobre,neboj,otrut te nechci.
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
impact
ftipná
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:58
- Nahlásit
Biluška
Proč ji nepustíš? Déšť kozám nevadí. My je máme normálně venku. Mají teda otevřené domečky, a tak si chodí ven a dovnitř jak se jim zrovna chce.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:58
- Nahlásit
nemethova5
uvidím do zítřka.Kéž by to přešlo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:01
- Nahlásit
makrel
když nedáš smectu, nedáš ani ten jíl. Fakt zkus imodium, jinak prostě zejtra zase doktor, no, asi to bude nějakej hustomizera, co máš ve střevě.
jinak na vás jedině tak furt můžu myslet, abyste se nevyplavily, to je děs, fakt!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:01
- Nahlásit
makrel
Obojí. Jedlé i nejedlé, tady roste naprosto všecko. Včil teda jenom ty houby.
pawLINka
Žaneta musí být uvázaná, výběh nemá a volně puštěnou po zahradě ji nenechám, to bych tu zahradu nepoznala. A uvázat ji a nechat ji na dešti mi přijde blbé. Ji vždycky vyvedu na těch pár hodinek co přestane pršet, ale jí se to zdá málo.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:05
- Nahlásit
Gerdano je to drahy,ale pomaha aspon.
makrelno doufej,ze to prejde,ale tomu endiaronu moc sanci nedavam,jak pise gerda,spise je na desinfekci strev,no asi tam mas nejakyho vetrelca a nechce se mu opustit tvoje streva,ale ono neco radi ne?nejaka strevni chripka.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:06
- Nahlásit
jezis!!!se divam na pocasi a berou me teda desny mdloby,asi si du poridit ten kajak,dnes ma spadnout nejvic srazek.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:07
- Nahlásit
nemethova5
vono tady těch křipek je teď hodně, ale mám pocit, že většinou trvaj jenom tak dva tři dny a pak se to uklidní, ne že se to ještě zhorší...Lypka je asi vopravdickej pacientek!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:11
- Nahlásit
Se s váma podělím o foto:
Zajímalo by mě, co jí v tu noc probíhalo hlavou.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:12
- Nahlásit
Gerdano jo no,me zas desne boli ledviny,ale ja vim z ceho,zasejc jsem prochladla,no a makrel to ma jak dlouho?tak mozna ji to trva dyl,nez se s tim telo popere,ja jednou mela tak hnusnou chripku,ze me museli vezt na pohotovost,ja nebyla schopna ani dojit na toaletu,ja to musela delat na nocnik,fakt,ja myslela,ze umiram,jak mi bylo hrozne zle.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:12
- Nahlásit
A nebo to mám ze štrésu. Jdu se dívat na film, ať přijdu na jiný myšlenky. Přeju všem ať přestane pršet.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:13
- Nahlásit
pawLINkademolition man?????????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:14
- Nahlásit
nemethova5
vod pátku to mám, ale mi se to občas vobjevuje, ale jen trošku, takže jsem to neřešila, až teď se to tak provalilo , takže to bude asi nějaký vetřelec.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:15
- Nahlásit
makrelhele,nejsi ty stresmen jak ten tvuj pes?se stresujete navzajem a pak mate oba dva hnacku.to chce kliiiiid.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:19
- Nahlásit
nemethova5
e stresujete navzajem a pak mate oba dva hnacku.
Náhodou si připadám nejklidnější, co jsem kdy v životě byla. Už mě ani nevytáčí řidiči na cestě, hlupí studenti, ani počasí.A stejně mám hnačku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:20
- Nahlásit
makrelpry aby si nebyla pozadu,rika tvuj pes!hele,asi mas asi nejakou virozu,no doufam,ze te to prejde.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:27
- Nahlásit
sem si na hlavu napatlala barvu a sem fakt zvjedavá co z toho bude. Má to bejt granátová a gdyž jsem to patlala tak to bylo fijalový, taková ta babkofská fijalová. a teď to navíc začíná pálit. Doufám že mi neslezou i vlasy.
makrel
imodijum je dost dobrý endiaron jak píšou holky jen desinfekce, škoda že nemůžeš tu smectu ta je taky dobrá.
Ohroženejm oblastem držim palce
|