| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:46
- Nahlásit
nemethova5
enku,pichat ho budou az pristi tyden,pry to dost krvaci.
Jsem ho nechala Hesince hned řezat. Taky jsme zvažovali napřed biopsii,ale pak jsem si řekla, že kdyby to bylo maligní a mezitím se jí udělali metastázy tak bych si to nikdy neodpustila. Šla pod kudlu hned, na nic jsem nečekala.
Gerda
Lilátko je bohužel chuděrka strašně škaredé
Tomu nerozumíš paní Posledně jí jedna babička na kanysce řekla "no pocem, ty seš taky HEZKEJ pejsek" Lilátko si to strašně považovalo a s tou paní moc kamarádilo
Už vidim mou matku nebohou, kterak jest smýkána sídlištěm svým komondůrkem dušánkem.
To by si teda užila, páč tohle tele držet to je fakt radost. Ona by ráda běhánkovala s ostatníma, ale mám strach, že stopovačka by prdla a coby hotelovou ji na volno nepustím. Tak se přetahujem na vodítku. Už mě několikrát shodila na zem
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:48
- Nahlásit
Děcká, to je v pytli s tou debilní vodou.
Táta má firmu pod vodou, zakázal mi jít pomáhat, že se mám učit. Jenže jak se mám učit
Bydlíme v baráku 15 m od Dřevnice. Hurá hurá.
Ať už nechčije proboha!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:50
- Nahlásit
Biluška
Posledně jí jedna babička na kanysce řekla "no pocem, ty seš taky HEZKEJ pejsek"
Tak sory, ale babička na kanysce má určitě už nárok řikat lilátku, že je taky heskej pejsek )))
To by si teda užila
hlavně fšichni vokolo.
|
impact
Člen |
- Nahlásit
jbat
Myslím, že ty dobře víš, komu jsi to volala.
A jen tak mezi námi - mám svoji práci, brigádu v hospodě, školičku pro psy, hotel pro psy, svých šest psů, stálého milence, aktuálně přestavuju svůj domek za svoje těžce vydělané peníze a všechen volnej čas vrazím do pomáhání druhým. Opravdu, ale opravdu nemám ani minutu volného času, tže poznámka o zaměstnání je hluboce mimo.
A za známýma si pro drby běž. Obávám se ale, že žádný nebudou, nebo budou vymyšlený. Já mám čistej štít. Takže si klidně zjisti a napiš, co chceš. Mě tím rozhodně nenaštveš.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Biluška
ty ubytováváš i takový velký čokly?
i vlkodavky bys zvládla? jako prostorově myslím...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:52
- Nahlásit
makrel
Já chci taky aby na mě plivlo Lilátko, jestli to teda přináší štěstí, jinak nee.
Lilátko přináší štěstí tak nějak celkově, nejen pliváním.
Včera se nám potvrdilo, že je to fakt mimozemšťan a že rozumí lidské řeči. Ona děsně miluje čipsy, fakt děsně. Pochopitelně jí je nedáváme a pochopitelně se vždycky k nějakým někde dostane. Buď je nechají děcka na stole...nebo rozebere koš a vyluxuje drobky v sáčku, nebo tak něco. Včera se tak válíme s Mášenkem na gauči, sledujeme Červeného trpaslíka a bavíme se o tom, že by to chtělo něco dobrého na zub, ideálně čipsy. Jenže doma žádné nejsou. Tak by se měli dopsat na seznam nákupu. A vůbec by se měli jet nějaké koupit. A kdykoliv někdo vyslovil slovo "čipsy" tak Lilátko se olízlo Napřed jsme to brali jako náhodu, pak jsme to zkoušeli schválně a funguje to . Normálně rozumí lidské řeči, nebo alespoň slovu "čipsy"
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:53
- Nahlásit
Biluška
Lilátko přináší štěstí tak nějak celkově, nejen pliváním.
v tom případě ať si sbalí baťůžek a přijede na návštěvu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:55
- Nahlásit
jbat
ty ubytováváš i takový velký čokly?
i vlkodavky bys zvládla? jako prostorově myslím...
jj, i velký. Vlkodavky není problém. Nedávno jsem tu měla i háravku jezevčici. Taky bez problémů.
Gerda
Tak sory, ale babička na kanysce má určitě už nárok řikat lilátku, že je taky heskej pejsek )))
Paní, na rozdíl od tebe, byla zcela při smyslech a proto viděla, že Lilátko JE HEZKEJ PEJSEK
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:56
- Nahlásit
impact
Ty seš trapná až na půdu.
No to vím, mámě, se spolužákama jsem si nevolala nikdy, natož z GB. Vlastně z GB jsem volala ještě svému exchlapovi. Navíc v Kroměříži a okolí mám ze svýho ročníku spolužačku jen jednu a to je matka dvou dětí, tak dost pochybuju, že lezla do nějaké putyky a navíc ta ty Eimovy koně jezdila se mnou a s dalšíma.
Takže příště si vymysli něco věrohodnějšího, tohle bylo zoufalý. Nebetyčně.
A víš, že tě zná docela dost lidí?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:57
- Nahlásit
impact
a co že je ta "tvoje práce"...?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:58 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
jbat
Já vím, že mě zná docela dost lidí. Mám totiž už i svůj fanclub. Nehledě na to, že záběr mojí činnosti je skutečně, ale skutečně hodně široký, napříč různými obory. Tže bych spíš byla naštvaná, kdyby mi někdo řek, že mě nezná.
jbat
impact
a co že je ta "tvoje práce"...?
Moje práce je moje práce. Pročpak? Myslíš si, že nepracuju nebo že dělám v bordelu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:00
- Nahlásit
Biluška
Paní, na rozdíl od tebe, byla zcela při smyslech a proto viděla, že Lilátko JE HEZKEJ PEJSEK
pochybuju, že by tadle babička uměla jet do velvar s menčí zajížďkou neš já!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:03
- Nahlásit
impact
Tže bych spíš byla naštvaná, kdyby mi někdo řek, že mě nezná.
nech bejt, bych řekla, že jsou i lidi, kteří nejsou moc rádi, že tě znají.
nebo jsi je nasrala a oni tě teď nemaj rádi. tak jako ta tvoje smyšlená postava, co nemá ráda mě.
hele, měla jsi jako dítě imaginárního přítele? to by tak nějak sedělo...
Moje práce je moje práce. Pročpak?
jen tak. v bordelu né, to si opravdu nemyslím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:05
- Nahlásit
Gerda
pochybuju, že by tadle babička uměla jet do velvar s menčí zajížďkou neš já!
Přes Vihorlat? Tak to fakt nevím, se jí příští týden zeptám, jo?
makrel
v tom případě ať si sbalí baťůžek a přijede na návštěvu.
Jezdí do Ostravy dost často. Na kanysku a přednášky. Tak až tam bude pošlu ti hlášení
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:07
- Nahlásit
Biluška
Jezdí do Ostravy dost často. Na kanysku a přednášky. Tak až tam bude pošlu ti hlášení
ok, ale jestli nepřiveze štěstí, tak tě nahlásím za klamavou reklamu
|
impact
Člen |
- Nahlásit
jbat
Já se tím ani nikdy netajila, co dělám. Pokud jsi rasista a moje práce ti přijde krajně nevhodná, je to tvůj problém, ne můj.
Ne, imaginární přátele jsem neměla. Jen ty faktické.
nech bejt, bych řekla, že jsou i lidi, kteří nejsou moc rádi, že tě znají.
No, tak tohle je pro mě skutečně novinka. Dyk se koukni na sebe, jak ses vytočila do vrtule za pravdu.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Biluška
se jí příští týden zeptám, jo?
a taky se jí zeptej, jesi si eště furt myslí, že lilátko je heský pejsek ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:12
- Nahlásit
Gerda
a taky se jí zeptej, jesi si eště furt myslí, že lilátko je heský pejsek )
O tom vůbec nepochybuju. Páč každý vidí, že Lilátko je nejhezčí na světě. No možná druhá nejhezčí po šoltyjích . Akorát někteří tupýdi co mají zkreslené vnímání estetična to nevidí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:15
- Nahlásit
Biluška
Akorát někteří tupýdi co mají zkreslené vnímání estetična to nevidí
nonono, někeří k tomu mají i outlocitnou povahu a jisté věci se jim maj řikat vopatrně, kor dyš to neni žádnej kompliment! Pak uš nemaj v životě ani naději a život bez naděje je velmi smutný!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:17
- Nahlásit
Gerda
Pak uš nemaj v životě ani naději a život bez naděje je velmi smutný!
Ale tak gdyž dáš Lilátku čipsík (nejradši má česnekové) a řekneš jí, že je krásné Lilátko, nejkrásnější na celém světě tak ti taky přinese štěstí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:23
- Nahlásit
impact
jak ses vytočila do vrtule za pravdu
za pravdu?
myslíš to tvoje kopání kolem sebe z nedostatku sebeúcty? nějaký tvůj další smyšlený příběh? ne, mě vytočilo, že si něco takové smyslíš a pak to tady vybleješ a připadáš si na koni. tady. na internetu, kde můžeme všichni blít všechno. samozřejmě bez důkazu, že jo, protože žádnej neexistuje. seš takovej psíček2, se nedivím, že si rozumíte, stejní hlupáci. já totiž nemám důvod si něco vymýšlet, nemyslím si, že pracovat v GB jako rajťák je kdoví jaká práce. kdybys o koních věděla tolik, co tvrdíš, věděla bys, že kydání hnoje je oproti odježdění 8-10 koní denně mnohem míň náročné. a v Tlumáku ty koně taky jezdila většina třídy, nebo aspoň polovina.
kdybych tady psala, že jsem vyhrála mistrovství světa, tak bych pochopila, že tě seru, když jsi nedokázala nic. ale já jsem jen dělala co mě baví a dělala jsem to dobře, to je vše.
a je pro tebe novinka, že tě lidi nemaj rádi? to žiješ v nějakým legolandu? už jen mezi těmi, co s něma chodíš na srazy russellů by se takoví našli.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:28
- Nahlásit
jbat
Chi chiiii, jak se krásně vzteká.
Prej hlupák, nic jsem nedokázala.. Dobře to střílíš.
a je pro tebe novinka, že tě lidi nemaj rádi? to žiješ v nějakým legolandu? už jen mezi těmi, co s něma chodíš na srazy russellů by se takoví našli.
Ale nepovídej. Nemůže být na světě člověk, kterej by neměl rád impact. Takoví prostě neexistují.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:36
- Nahlásit
impact
Chi chiiii, jak se krásně vzteká.
Prej hlupák, nic jsem nedokázala.. Dobře to střílíš.
vzteká? co to pořád meleš? já chápu, že bys ráda, abych se vztekala, když už jsi vyplodila takovou story, ale vyvztekala jsem se svojí první reakcí a tím to zhaslo.
tak komu jsem to teda volala?
no hlupák jsi, to už musí být jasný i jinejm.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:37 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Že tady vstupuju do dohadování...
Tata volal Lukášovi, aby přijel pomáhat vyklízet, že Morava stoupá a stoupá.
Štve mě, že se musím učit a Lukáš mě odmítl vzít s sebou...
Edit: A Bečva to taky krutě válí... http://www.pmo.cz/portal/sap/cz/index.htm
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:39
- Nahlásit
pawLINka
Štve mě, že se musím učit a Lukáš mě odmítl vzít s sebou...
hele že by bylo o co stát... kor vyklízet věci, na které víš, že rodiče šetřili a podobně - žádnej med.
ale je mi jasný, že u toho člověk chce být a pomoct.
fakt se držte, není to prdel, snad to k vám nedojde.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:43 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
impact
a kde to máš, tu hospodu, kam přišel tajemný neznámý?
zkusím povzpomínat, koho v okolí znám...
Edit:zapomněla jsem smajlíka.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:43
- Nahlásit
jbat
Chiiii. Dobře ti to jede. Upřímě? Ani jsem nečekala, jak se tu předvedeš.
Víš, pro tebe jsem možná hlupák, co nikdy nic nedokázal. Moji přátelé však ví, kdo a co jsem a mají mě rádi takovou, jaká jsem. Je fakt, že občas žasnou nad tím, že pomáhám i lidem, kteří na mě hážou hnůj, ale co už. To jsou ti hlupáci. Co se druhejm hodí, jen když chtějí.. Možná i proto už mi na lidech, jako jsi ty, nezáleží. Mám svůj okruh osob, pro které bych udělala cokoliv a názory a kydání hnoje stran druhých mi jde jedním uchem tam a druhým do rozvodněné Moravy.
Jdu řezat dřevo. To se dá aspoň na půdě zatím. S tím pitomým deštěm.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:45
- Nahlásit
pawLINka
Hele četla jsi to o té Bystřičce? V poledne byla 2,5 metru do hráze a teď je nějakých 20cm.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:45
- Nahlásit
jbat
U nás se naštěstí vyklízí jen sklep a nejdůležitější z 1. patra - všechno se stěhuje do 2. Takže v tomhle máme výhodu ooobrovskou oproti jiným, protože máme podsklepenej dům. Ale i tak, člověku je prostě špatně, už jen když si představí všechny ty sousedy, co podsklepené nemají, mají přízemní domky... Navíc v okolí bydlí hodně starých lidí.
Pořád jsem optimista, ale kdo ví... Když vidím, jak to tu klesá, tam stoupá, tak je jasné, že u nás to bude do několika hodin taky pěkně stoupat... Ještě stále jsme ale v 2. pásmu...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:46
- Nahlásit
impact
Chiiii. Dobře ti to jede. Upřímě? Ani jsem nečekala, jak se tu předvedeš.
slecno impact, pokud o nekom pisete takoveto nepodlozene drby, tak se nedivte, ze reaguje impulzivne - z vasi debaty s jbat mam pocit, ze jste se tu "predvedla" spis vy.
|