Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4419 . 4420 . 4421 . 4422 . 4423 . 4424 . 4425 . 4426 . 4427 . 4428 . 4429 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:53
- Nahlásit

makreljsem si rikala,ze by jich bylo vic?no doufeje,ze jeste nebude pod vodou!

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:54
- Nahlásit

nemethova5
jo, já to spletla, se omlouvám. Jinak už je uzavřená Frýdecká a jakýsi problém je i na cestě z Havířova do Ovy.A mi prší do záchoda zase.

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:58
- Nahlásit

impact
Já z Anglie volávala možná tak mámě a nikomu jinýmu, z koně jsem za ty dva roky neslezla ani na den, krom day off. Meleš naprostý hovna a tentokrát dost uboze. Vidím, že jsi fakt troska, co u koní prd dokázala, tak ji sere, když někdo nedopadne jako ona.
A v Tlumáku se samozřejmě jezdilo jen na školních koních, byli tam i lidi, co na škole jezdit začínali, když to ale někdo uměl, Impacte, což ty očividně nejsi, tak pomáhal civlkářům s ježděním remont a hřebců. I těch Eimových.
Můžu si taky vymyslet telefonát s někým kdo mi o tobě řekne pár hezkých věcí, chceš? Dokonce si ho ani nemusím vymýšlet, v Kromclu mám pořád dost známých. Jako proč si myslíš, že je to vtipné nebo tak něco? Taky ti do té tvé hospody klidně pošlu dvacet lidí, co ti navykládaj co budeš chtít slyšet. Především si myslím, že zdroj á la hospoda je ze všech zdrojů nejvěrohodnější. Užij si svou chvilku slávy.
Fakt je, že na názoru naprosto cizího člověka mi nijak extrémně nezáleží. Trochu jo, ale nějak zásadně ne. Takže nevím, cos čekala, ale i když jsi mě nasrala takovou trapárnou, tak jsem se vyjádřila a už mi seš u zadku. Protože seš pro mě tak nějak nula. U koní minimálně.
Čiší z tebe závist.
Ty povodně ti teda ale nepřeju, je to humáč, hlavně vyklízení...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:04
- Nahlásit

makrelpry ma prset az do patku minimalne!

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:09
- Nahlásit

Impact

Jinak jak vidím, tak ti trocha kritiky dost nesedla, když ti ležím v žaludku tak dlouho. Bys možná potřebovala chlapa, aby ses zaměstanala a nevymýšlela krávoviny.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:21
- Nahlásit

a jeste jedna moc spatna zprava!hajan ma nador!takze uz jsem ale totalne v prdeli,jak s praci,tak s hajanem,nevim co budu delat!

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:22
- Nahlásit

nemethova5
paní takové zprávy, to je děs....to mě strašně mrzí..dělat asi nemůžete nicmoc, jen aby si užil ten čas co budete spolu a práce vyjde, nebojte.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:24
- Nahlásit

makrelto jsi me moc neutesila,ale budiz,jsem uplne v prdeli,nevim co mam,co budu delat.

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:24
- Nahlásit

nemethova5

kurva drát a dá se operovat?

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:25
- Nahlásit

nemethova5
sakryš, jsem chtěla potěšit, ale asi to neumím momentálně

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:26
- Nahlásit

jbatpokud bude biopsie uspesna a bude to nezhoubny,tak to lozisko mu vyjmou,pokud to bude zhoubny,tak nevim,co dal.
makrelpani,me uz asi neutesi nikdo!

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:27 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

nemethova5
hej, dyť nevíte jestli to je zhoubný!!!! Tak třeba není!!!
Já myslela, že už víte to nejhorší, proto jsem napsala to o tom čase, ale když to není jisté, tak je furt naděje!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:28
- Nahlásit

nemethova5
čeho má nádor? Je to k tomu, jak měl teď často ty průjmy?

Biluška
ty vado, jak tam vzadu za těmi pěknými šeltiemi běží to šeredné lilátko )))))))))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:30
- Nahlásit

makreljaka nadeje?treba,pani treba,ach jo,momentalne jsem v takovem rozpolozeni,ze to je na skok do zdi,pekne se mi sere od ledna,nadherne ten zasrany rok zacal!
Gerdama to primo na tlame,nevim jestli to souvisi,jen vim,ze mel porad zvetsenou slezinu z tech prujmu,ted mel zase prujem dva dny.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:33
- Nahlásit

nemethova5
ma to primo na tlame
Ale to nemusí bejt zhoubný....to může bejt i ten nádorek, co se starým psům dělaj, vetové to vždy ufiknou, oni zase narostou...kámošky špringr to měl celý stáří, vždy mu to fikli, zas dobrý, pak mu to dorostlo, zase fikli - museli to řezat, protože to měl tak blbě na tlamě, že by si to rozkousal při jídle, tak proto.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:36
- Nahlásit

nemethova5
ma to primo na tlame
já se bála, že na těch střevech nebo slezině, vždycky to co roste venku je lepší!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:36
- Nahlásit

Gerdaon to ma mezi cumakem a tlamou,jak mu sedi primo kosik na tlame,ja nevim,fakt nevim,ale vubec se to vetce nelibilo,ale vubec.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:38
- Nahlásit

nemethova5
Na tlamě jako na kůži? Nebo uvnitř tlamy na sliznici?
Alespoň je to z venku tak je to dobře operovatelné, horší kdyby to měl někde na vnitřnostech a museli ho celého kuchat. Ber to z té lepší stránky.

Gerda
Lilátko není škaredé a říká, že na tebe strašlivě plivne

A vezme si na pomoc komondorku Čilárd, ta s Lilátkem kamarádí

Gerda
Člen
- Nahlásit

nemethova5
a vzala mu z toho něco a teď čekáš, co to je, jo? A rentgen si mu taky dělala?

impact
Člen
- Nahlásit

jbat
Chi chi chiiiii.
Jsem se nechtěla smát, ale cos tady předvedla teď.
Vítej ve fanclubu impact.

Jinak Tě zklamu, ale v žaludku mi neležíš. Je mi naprosto šumák, co děláš nebo neděláš. Mám moc málo volnýho času, abych ho ztrácela takovýma cipinama. Ale v ten moment jsem se pobavila, to přiznávám.

nemethova5
Člen
- Nahlásit

makrelmyslis?ja uz fakt nevim,co delam spatne?proc zrovna ja????no v tenkem streve ma nador,ale nezhoubny,jak mu doktor delal ten nador na prostate,tak dal se nedostal,ale nastesti je to nezhoubny,to vim,taky delal biopsii.na tom cumaku se mu to fest zvetsilo,no nic jdu skladat letaky,tak se zatim mejte pekne vsichni.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:39
- Nahlásit

Biluškavenku,pichat ho budou az pristi tyden,pry to dost krvaci.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:41
- Nahlásit

nemethova5
ty neděláš špatně nic, tak si halvně neobviňuj, někdy se prostě sere každému, někomu víc, někomu míň, ale zase to přejde.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:42
- Nahlásit

Biluška
Lilátko je bohužel chuděrka strašně škaredé ))))
Co se čilárd týká - máma kdysi vybírala pejska podle obrázků v inzerci v časopise, koukala se na ty bílý chuchvalce, nějaký ty bišonky a tak, pár si jich zakroužkovala, že chce zjistit víc, tak mi to šupla a řiká - no a tady ten komondůrek bílej by se mi taky moc líbil )))) Sem jí nalistovala velkýho, jakože komondůrek neni odrůda bišonka ))) Už vidim mou matku nebohou, kterak jest smýkána sídlištěm svým komondůrkem dušánkem.

makrel
Člen
- Nahlásit

Biluška
Já chci taky aby na mě plivlo Lilátko, jestli to teda přináší štěstí, jinak nee.

nemethova5
Člen
- Nahlásit

makrelno jen doufam,jdu ted umravnit petiletou neter a pak si jdu lehnout,no nevim,asi nekomu musim hodne lezet v zaludku,ze by me treba proklel.

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:43
- Nahlásit

impact
no tak aspoň mluv narovinu a řekni jméno, ne?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:43
- Nahlásit

makrelna letaky zatim se.u zvysoka,prace nema nozicky,neutece!

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:43 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

nemethova5
hodne lezet v zaludku,ze by me treba proklel.
vidíš, to mě nenapadlo, jdu si šáhnout do svědomí, protože mi se taky zrovna extra nedaří...tak kdo by mě moh proklít

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:46
- Nahlásit

makrelja vim,kdo me fest proklel,a ono se to pomalu ale jiste plni,jenze to byl clovek,co mi nic nepral dobreho,kdyz tak o tom uvazuju,jdu si vzit brufen a jdu si lehnout.

<< 1 ... 4419 . 4420 . 4421 . 4422 . 4423 . 4424 . 4425 . 4426 . 4427 . 4428 . 4429 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání